Peugeot 206+ XS 1.4 (2011)

Interiøret i Peugeot 206+, finner vi noen detaljer iden av hans etterfølger, 207.

Interiøret i Peugeot 206+, finner vi noen detaljer iden av hans etterfølger, 207.

En fin detalj ombord på franskmannen, aluminiumspedaler.

En fin detalj ombord på franskmannen, aluminiumspedaler.

Vinduet er ved siden av håndbrekket på midten, og det er ikke det mest passende stedet.

Vinduet er ved siden av håndbrekket på midten, og det er ikke det mest passende stedet.

Ankomsten av Peugeot 207 absolutt ikke bety slutten på sin forgjenger, 206. 206+ som fortsatt er en del av Peugeot-serien. Kan han fortsatt konkurrere med de unge konkurrenter?

Peugeot 206+ er faktisk en veteran, med noen kosmetiske prosedyrer har ennå til å delta i den unge ting. Og riktignok, optisk Peugeot kan faktisk fortsatt best. 206 var i begynnelsen skjønnhetsdronning i klasserommet og ekte herlighet henfaller sakte. Hun fikk plukke av hennes etterfølger og andre baklykter, men det var etter vår mening ikke engang å.

berører 207

På innsiden 207 token faktisk velkommen, innvendig er således klart ser friskere enn den gamle 206. Det mest slående er den krom av klokkene og aluminiumrike rammer rundt luftventilene. Radioen er klart fra en tidligere generasjon, og han høres litt. I tillegg ingen eksterne enheter til (det er på valglisten). Rattet ser litt oppe i årene, men er veldig bra i hånden. Dessverre er det ikke dybdevariabel, men bare i høyden. Førersetet har høyde, men sørg for at du virkelig vekten på er når det justeres for en utstøting fjærmekanisme er det ingen motvekt. Alt i alt, kan du finne ganske anstendig kjørestilling. Slående er plasseringen av vinduet, i et vanskelig tilgjengelig sted ved siden av håndbrekket.

Hvem biggish barn, 206+ må faktisk slettet på forhånd alle sine nominert til bakre området er virkelig under pari. Takhøyden er utilstrekkelig og benplass er ikke noe å skrive hjem om. Du bør likevel spørre deg selv om du er i 206+ (stor) ønsker å få folk tilbake, fordi i denne XS Peugeot har spikket ned baksetehodestøtter. I motsetning til mange andre biler i dette segmentet kan brettes opp sitter i baksetet 206+, hvilken lasten er fordelaktig når de brettes tilbake. Men gjør du tilbake ingen til å ta den 206+ er fortsatt et godt valg.

åtte Klepper

Under panseret på fransk huser en gammel åtte-ventil, sto for en effekt på 75 hk. Dette fører inn i 963-kilo bilen ingen mangel. I tillegg er han ganske sparsommelig med gjennomsnittlig test forbruk av 1 til 15,4. Interessant, dette tallet bare svært lite fra produsenten, og vi gjør noen ganger annet. Bilen styrer positivt sporty og skarp nok. Chassiset er rimelig straff og mindre komfortable enn du forventer fra en franskmann. Det er virkelig en bil som er laget for et ungt publikum.

Som standard 206+ XS to kollisjonsputer, elektriske vinduer, sentrallås, tåkelys, manuelt klimaanlegg og noen skinn og aluminium aksenter. Bilen kjørte av oss hadde Komfortpakke; du får elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil, klimaanlegg og lys og regnsensor. Spoileren over bakvinduet er også en ekstra.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Peugeot
206+ XS 1.4
5-dørs, kombi
5 gir, manuell
for
2011
€ 13 755 FINANSIERING?
drivstoffbensin
motor4-syl. i tråd
Displacement1360 cc
maksimal effekt55 kW / 75 hk ved 5500 rpm
maksimalt dreiemoment120 Nm ved 2800 rpm
Lengde / bredde / høyde3,872 mm / 1,655 mm / 1,446 mm
akselavstand2445 mm
masse tom963 kg
kapasitet455 kg
Massa bremset tilhenger1,178 kg
dekk175 / 65R14 Prisene
toppfart166 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt13,8s (13,7s)
Akselerasjon 50-80 km / t 3/46,2s / 10,1s
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/512,4s / 18,3s
målt drivstoff6,5 l / 100 km
(Produsent: 6,0 l / 100 km)
CO2-utslipp139 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +Sedate, men god motor
 • +Kjøring fin og sporty
 • +ryddig forbruk
 • -Lite rom på baksiden
 • -Interiøret er ganske utdatert

Opel Agila 1.0 Edition (2011)

Dashbordet i Agilas danner en tett og praktisk helhet; den morsomt rpm tellertje er ellers standard.

Dashbordet i Agilas danner en tett og praktisk helhet; den morsomt rpm tellertje er ellers standard.

Den bakre setemekanismen fungerer meget bra.

Den bakre setemekanismen fungerer meget bra.

På baksiden er ganske romslig, alle vil virkelig lange folk bare vil ha mer takhøyde.

På baksiden er ganske romslig, alle vil virkelig lange folk bare vil ha mer takhøyde.

49th nåværende Agila pågått i noen år, og vil bli erstattet før altfor lang tid ønsker å utvikle en ny modell som General Motors seg. Den nåværende Agila er fordi fortsatt oppstå fra samarbeidet mellom Opel og Suzuki.

Teknisk, Agila nesten identisk med Suzuki Splash, som er bygget på samme fabrikk. Bare foran og bak en del av Opel er forskjellige. De utstyrspakker til de to modellene er ganske forskjellige fra hverandre, så du må bare å puslespill hvis du ønsker å sammenligne prisene på begge tvillinger.

Utseendet på Opel Agila kan ha blitt avgjort. Den ganske kort akselavstand og høy vogn ikke umiddelbart gir en sporty tone, men noe har vlots liten MPV fortsatt. De store lysene på Opel gi bilen et særegent utseende. Selv om han ikke er den yngste, ser Agila definitivt ikke høyt oppe i årene. Opel og Suzuki ha det gøy er i stand til å kombinere veldig pent med funksjonalitet. Og uansett hva du kan tenke på interiøret, kjedelig er ikke bestemt. Alt er pent ferdig og du har god plass for løse gjenstander. Hensiktsmessig er beholderen med klaffen sentralt på dashbordet. Den medfølgende stereo høres veldig hyggelig, men dessverre har ingen tilkoblinger for eksterne lydkilder, og også til andre enheter og ladere til å henge svinger til 12V. Som for møbler, er Agila blant de beste i sitt segment. Han er fine, komfortable stoler.

I løpet av testperioden hadde vi en susende mellom røye, som vi hadde i en dag og ned til North Wales (2000 km), derfor valgte vi Agila, og vi fikk ingen angrer. Og på baksiden er det et flott sted i Opel. Du er ikke bare god, folde går veldig pent. Setet og rygglene beveger seg i en jevn bevegelse flat, og som er i sterk kontrast til de relativt spinkel strukturer med mange konkurrenter.

Kort femte giret

Blant det lille panseret på Agila, er det en 1,0-liters, tre-sylindret motor. Den driepitterje med 65 hestekrefter på papir en maskin som lager sorte linjer på asfalt, men det er godt å leve. Det har en nedside. For å ekstrahere den maksimale, er den femte tannhjul holdt svært kort. Ved 120 km / t viser veivakselen 3800 rpm og som gjenspeiles i forbruket, noe som absolutt ikke er lite som 1 til på 12,9 for en bil av denne størrelsen. Og du hører det. Separat, Agila sender hyggelig og femtrinns føles ganske nøyaktig.

Vår Agila var ganske komplett, men det viser også reflektert i totalprisen. Vi kjørte den utgaven som omfatter luftkondisjonering, turteller, lyd, dobbelt lastegulvet og elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil. I tillegg til dette auto betale ekstra for metallic lakk og stil pakken. Det omfatter bakre privatliv glass, 15-tommers legering hjul og en skinnratt.

Samlet kan vi si at Opel tolkning av Suzuki Splash føles veldig moden, hovedsakelig takket være en god chassis og en fin finish på interiøret. Den tresylindrede husker helt hvordan de skal håndtere den 950 kilo bil, men det må jobbe veldig hardt. Og som oversetter til et relativt høyt forbruk.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Opel
Agila 1,0 Edition
5-dørs, MPV
5 gir, manuell
for
2011
€ 11 695 FINANSIERING?
drivstoffbensin
motor3-syl. i tråd
Displacement996 cc
maksimal effekt50 kW / 68 HK ved 6000 rpm
maksimalt dreiemoment90 Nm ved 4800 rpm
Lengde / bredde / høyde3,740 mm / 1,680 mm / 1,590 mm
akselavstand2360 mm
masse tom950 kg
kapasitet535 kg
dekk185 / 60R15 Prisene
toppfart160 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt14,9s (14,7s)
Akselerasjon 50-80 km / t 3/47,1s / 9,5s
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/515,0s / 20,4s
målt drivstoff7,8 l / 100 km
(Produsenten: 4,8 l / 100 km)
CO2-utslipp109 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +stramt chassis
 • +Mange føler i kontroll
 • +Foran, mye plass
 • -Relativt høyt forbruk
 • -Ingen sprint pistol

Mercedes-Benz CL 63 AMG (2010)

CL 63 AMG fordyper deg i fine materialer; Alcantara på rattet føles godt.

CL 63 AMG fordyper deg i fine materialer; Alcantara på rattet føles godt.

alle CL's zijn nu voorzien van biturbotechniek.

All CL er nå utstyrt biturbotechniek.

Er 544 hk og 800 Nm ikke helt nok, vil du få med AMG Performance Package 571 hk og 900 Nm.

Er 544 hk og 800 Nm ikke helt nok, vil du få med AMG Performance Package 571 hk og 900 Nm.

22Set übercoupé Mercedes-Benz bijgepunt innvendig og utvendig. Grunn nok for oss å gå ut med den nye CL 63 AMG, som er levert av Das Haus en ny motor: en V8 biturbo med en effekt på 544 hk.

du vrir om nøkkelen, vil du se instrumentet en stor blokk som inneholder i store blanke bokstaver V8 biturbo. Carbon, Alcantara, sort skinn og fantastisk IWC klokke omgir oss. Den CL63 AMG dusin i skryte, hestekrefter det fra drypper. Få en 63 AMG med sølv matt, tiltrekker det mer oppmerksomhet enn en streaker på en Wimbledon-finalen. Den nye grillen, reviderte frontlykter og støtfangere i den nye facelift det ikke faller inn i den. Den største nyheten er i print på skjermen: V8 biturbo. En 5,5-liters V8 twin turbo erstatter den naturlig pustende 6,3.

Søk etter en krets med en 2,2 tonns CL 63 AMG gjør ikke mye fornuftig. Siden bilen føles, til tross for sin 544 hk og 800 ikke nm egentlig hører hjemme. Men på Route Napoleon, med sitt brede asfaltvennlig - ingen hårnåler - svingete fjell nær den franske rivieraen i bilen imponerer. Active Body kontroll gjør i Sport hva de skal gjøre. Den høye, tunge bilen tydeligvis ikke føles så stiv som en supersportsbil som SLS AMG, men måten ABC gjennom aktiv demping holder kroppen nivå, er så imponerende. Det gjør fart nesten uvirkelig. Vipp bilen ikke og derfor du neppe føle hva som skjer. Det er lyset styringen er ganske nøyaktig og selv vloert gasspedalen, fordi omverdenen tiltrekker seg en slik hurtig tempo utover at det virker som om du ser en film. 900 Nm føles? Akkurat som 800 Nm. Eller 1000 Nm. Med så mye spenning merker du forskjellen lenger. Men hvor raskt speedometer 100-160 km / t skyting sier nok.

Piping og stempling

Sammenlignet med den atmosfæriske åtte sylinder gjør CL 63 AMG en mindre rå lyd. 5,5-liters biturbo fløyte og stomp ved lave turtall, slik at et separat inntak støy ved høye hastigheter, men ikke høres så truende som 6,2-liter V8. Nytt for CL 63 AMG Speedshift MCT girkasse, automatgir med våte clutchplatene gjør sin forhånd for to år i verden av AMG blod fort. Manuell påvir via skovlene på rattet er faktisk skifte manuelt. Aldri elektronikk tar over. Ikke ved lave turtall, ikke rpm ved syntese. Det er å holde bedriften på rett spor. Motoren skyter så fort mot 6500 rpm deg når lysene bytter kommandoen skal gire opp. Over tid vi sette bin uansett på sportsmodus på maskinen.

AMG har perfekt trent elektronikk, fordi girskift til rett tid tilbake. Da er det også en Eco-modus. Seriøst, en AMG! driver også start / stopp-system; når bilen står stille og holde foten på bremsen, motoren stopper. Foten en brøkdel heiser, la motoren til å starte opp igjen. Sammen med direkte innsprøytning er det et viktig tiltak for å redusere forbruket. Sammenlignet med forrige CL 63 AMG er den nye 25 prosent mer effektiv. Da snakker du om CO2-utslipp på 244 g / km, som representerer et forbruk på 1 til 9,5. Ikke verst for en bil som buldrer i 4,5 tellingen fra 0 til 100.


markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Mercedes-Benz
Cl 63 AMG
2-dørs, Coupe
7 gir, sekvensiell maskiner
bak
2010
€ 198 450 FINANCE?
drivstoffbensin
motorV8
Displacement5461 cc
maksimal effekt400 kW / 544 hk ved 5500 rpm
maksimalt dreiemoment800 Nm ved 2000 opm
Lengde / bredde / høyde5,065 mm / 1,871 mm / 1,419 mm
akselavstand2955 mm
masse tom2,035 kg
kapasitet550 kg
dekk255 / 40R19 Prisene
dekk bak275 / 40R19 Prisene
toppfart250 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt4,5s (4,5s)
målt drivstoff10,5 l / 100 km
(Produsenten: 10,5 l / 100 km)
CO2-utslipp244 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +Fenomenale motor og transmisjon
 • +imponerende håndtering
 • -forhold~~POS=TRUNC økonomisk
 • -Krever en betydelig investering

Nissan Pixo 1.0 Visia (2009)

The Pixo dashboard is taken directly from the Suzuki Alto.

The Pixo dashboard is taken directly from the Suzuki Alto.

With the rear seats flat Pixo accommodate a fair amount of luggage.

With the rear seats flat Pixo accommodate a fair amount of luggage.

The gearbox has some pep from the powertrain; the 1.0-liter engine is actually very pleasant smooth.

The gearbox has some pep from the powertrain; the 1.0-liter engine is actually very pleasant smooth.

32Nissan enters the A-segment with the Pixo. The Japanese have things dealt with effectively, because the small is nothing more or less than a Suzuki Alto with a different face.

But that shared genes do Pixo is determined not to be embarrassed. Nissan is not a moment too soon with his Pixo. Smaller than a Micra you could not get until recently the Japanese manufacturer. This model depends in its current shape more or less between the A- and the B-segment. So there was space at the bottom of the model range. Nissan knocked at Suzuki, is not surprising. Suzuki has a long experience in building successful small cars. Moreover, the Suzuki Alto as the Pixo manufactured in low-wage country India. A third major reason for Nissan to designate the Alto as a blueprint for the Pixo is that it has five doors.

Large headlights are still hip and therefore the Pixo has them too. He casement windows

in the rear doors. Well, if you want a car for a relatively low price, you should cut costs somewhere. Nissan looks thanks to a business model of the interior somewhat bare, partly because of the lack of a tachometer. The Pixo we find a clock in front of us. The buttons cared for heating and ventilation eyes and feel solid. The types of plastic from which the glove is made, are very hard, as well as those of the doors, and the console between the front seats.

surprisingly spacious

The car is surprisingly spacious. Judging by the modest exterior dimensions you expect inside not too much space. Of course you will find there is none seas of space, but it can last through it all, however. The steering wheel can be adjusted only in the vertical direction. The behind the wheel is good, also thanks to the great support that give the seats of the Pixo. Front and rear, the Japanese offer a decent legroom. The headroom is made less. Way back in the trunk, there is not to forgive a lot of space.

The Pixo is at 129 liters. The bench folded down - which has no shared folding backrest - Nissan has 774 liters. The Pixo has a three-cylinder gasoline engine under the hood. What makes such driepittertje still a nice sound. Acceleration is always a treat. Every time you open the throttle, the engine climbs eagerly drumming pleasure in touring. The five-speed of the Pixo has extremely long transmissions, which are intended to reduce the fuel consumption in the city.

Per hundred kilometers clocked the Pixo 5.9 liter petrol road, which corresponds to a still respectable 1 16.9. Despite long transmissions will not disappear any pep out of the car when early upshifts. You can afford your shifting gear to drive, has been working the bin so smoothly and without hooks, which switch is not punishment. The handling of the Pixo pleasantly surprised. The car comes unexpectedly mature about it. Nissan turns not afraid. He does not slide quickly over the front wheels. Go up the gas, then the ass committed to, but he does not. All very manageable. Tilting is bad. However, the damping is relatively hard. The somewhat stoterige behavior of the Pixo may well lie down on the Falkan-mounted tires by Nissan.

BrandFashion modelBodyTransmissiondrivingtest YearPrice
Nissan
Pixo 1.0 Visia
5-door, hatchback
5 gears, Manual
In front of
2009
€ 7999 FINANCE?
Fuelgasoline
engine3-cyl. in line
Displacement996 cc
maximum power50 kW / 68 hp at 6,000 rpm
Maximum torque90 Nm at 3400 rpm
Length Width Height3.565 mm / 1.600 mm / 1.470 mm
wheelbase2360 mm
mass empty830 kg
capacity420 kg
Mass trailer braked / unbraked200 kg / 100 kg
Ties155 / 65R14 Prices
Top speed155 km / h
Acceleration 0-100 km / h measured14,0s (13,5s)
Acceleration 50-80 km / h 3/46,2s / 9,7s
Acceleration 80-120 km / h in 4/518,7s / 24,0s
measured fuel4.4 l / 100 km
(The manufacturer: 4.4 l / 100 km)
Co2 emissions103 g / km
Detailed specifications
 • +tasty driepittertje
 • +Sends communicative and accurate
 • +neat consumption
 • -Fry gets some pep from drive
 • -What punishment suspended
 • -Tough plastics in the interior

Alfa Romeo GT 3.2 V6 Distinctive (2006)

Alfa GT dashbordet er nesten identisk til den for 147.

Alfa GT dashbordet er nesten identisk til den for 147.

Herlig å ri og majestetisk å høre 240 hk Alfa V6.

Herlig å ri og majestetisk å høre 240 hk Alfa V6.

17 inches er standard, men disse hjulene i GTA utforming ikke.

17 inches er standard, men disse hjulene i GTA utforming ikke.

1Dat middelklasse er perfekt som en base for tøffe coupes, Alfa Romeo viste seg i mange år. Alfa Romeo GT 3.2 V6 du stadig pisket opp en bil for "menn" som gjorde håret er ikke tapt ennå.

Alfa GT ble opprettet i studio Bertone og en gang var en av de siste oppdragene av Alfa Romeo til designeren. GT henger nå ganske gutt over to år i området, men nå med 159 og Brera ved sin side, GT kan godt bli datert gang snart.

pisking
De seksere pisker deg enormt av hans ivrige gassrespons, men enda mer av lyden. Den kombinasjonen gir hver entusiast et adrenalinrush. Bare en bevegelse av stortåen gjør GT allerede fremover. Dette er en fullblods! Du kan høre og føle. Vel, det kan ikke være annerledes med en motor som stammer fra GTA versjonene av 156 og 147. Blokken kan med 240 hk og 300 Nm i dreiemoment, er fortsatt måles med mange moderne V6. Vi klokket GT 3.2 V6 i 6,7 sekunder fra 0-100 km / t. Under akselerasjon, er den voldsomme driv reaksjoner sende via ASR kløp i fødselen, men GT er fortsatt på konstant hastighet svært rastløs hjulene synes stadig å utvide sin egen kurs.

Det faktum at vind inbeukt på karosseriet av GT er vist ved den verdi som angir den lyd nivåmåler: 70,8 på 100 og 71,9 ved 120 km / t. Heldigvis behandler V6 alltid at mørk brun ruffle eliminere vind i bakgrunnen. Dermed Alfa motor pisket sjåføren; GT skifte tilbake ofte, bare for lyden. Selvkontroll er nødvendig for de som kjøper V6. Men switching går også veldig hyggelig. De seks trinn har lange slag, men poker er deilig kremaktig gjennom den H-mønster.
Kontrollen er riktignok aksialt innstillbar, men ikke langt nok. Alfa-styring har en fin tykkelse og serverer deg en veldig direkte styring, og bilen fortsatt er levende. Alpha-kontroll gir alltid riktig mottrykk. Ivrige og bitende GT manifesterer seg også ved oppbremsing.


tellere
Gass løfter svingene leverer svar tilbake på. GT lar seg styre med gassen, selv om han sikkert har høy effekt til forhjulene understyring. Både fjæring og demping sin straff, trekker stadig rammen deg når du kjører.
Alfa du virkelig komme ned til ideen om en sportsbil. Dette skyldes den lave frontruten og selvfølgelig klokke butikken. Dashbordet er i stor grad identisk med den 147 og dens meters dyp for mange produsenter har vært en inspirasjon. 3,2 V6 speedometer viser en stolt 300 km / t, selv om toppen 243, men det ser modig. På grunn av den dype posisjon av klokker, og intervaller på 30 km / t, er speedometeret av Alfa vanskelig å lese. Og GT er så oppløftende!
Driften av Alpha ikke alltid logisk. Så du må slå på lysbryteren konvertere en spak under er en annen spakkule ligner på cruise control. På baksiden to voksne finne et sted, men ikke med slike plass.
Alfa Romeo GT 3,2 V6 i den mest komplette Karakteristiske-dressing er på 17-tommers lettmetallhjul og er utstyrt med skinn dekker og klimakontroll med venstre-høyre separate temperatursoner.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Alfa Romeo
Gt 3.2 V6 24v Distinctive
3-dør, Coupe
6 gir, manuell
for
2006
€ 45 515 FINANSIERING?
drivstoffbensin
motorV6
Displacement3179 cc
maksimal effekt176 kW / 240 hk ved 6200 rpm
maksimalt dreiemoment300 Nm ved 4800 rpm
Lengde / bredde / høyde4,489 mm / 1,763 mm / 1,355 mm
akselavstand2596 mm
masse tom1,385 kg
kapasitet545 kg
Mass trailer brems / uten brems1.400 kg / 400 kg
dekk225 / 45R17 Prisene
toppfart243 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt6,7s (6,7s)
Akselerasjon 50-80 km / t 3/43,7s / 5,2s
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/56,7s / 8,4s
målt drivstoff14,5 l / 100 km
(Produsenten: 12,4 l / 100 km)
CO2-utslipp295 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +En klump av følelser
 • +vanedannende lyd
 • +veldig fort
 • -Tad dempet hardt
 • -sikt
 • -lite trekkraft

Fiat Panda 1.2 Dynamic (2004)

Panda styrker er hans muntre utseende, stilig interiør, den vakre dashbordet og komfort. Fiat Panda får å tilby en kraftig nedgang, noe som kan ta over den gamle Panda banner med tillit.

Den lille italienske en frisk vind gjør er umiddelbart synlig når du er skikkelig se: Trolley utstråler en ungdommelig åpenhet og han skiller seg ut umiddelbart som et tegn cup. Det er stor oppmerksomhet til design. Panda har et overskudd i bemerkelsesverdig detalj, med kvadratet tredje sidevindu og stort bakre krever mest oppmerksomhet. Avhengig av modell iført ting som takrails, lettmetallfelger, tåkelys, farge støtfangere og ett glass takluke på 't karakter Panda. Hvordan du snur og vender på det, kan vi bare si at sta Panda bare ser bra ut.
Innholdet i støvelen er bra for et par poser og han ønsker å laste alvor, ryggen må ofre. Vi vil betale € 145 ekstra for en splitt bak; mye mer praktisk. Med alt oppstår flat er det en lasterommet på 775 liter.
Som voksen betegner tilbake ikke romslige. Du har virkelig mistet knærne ved siden av stolen, ellers presse opp foran i ryggen av folket. Men du kan holde den der en stund. Opp foran, har du en slags kommandoplass foran deg: midtkonsollen er en solid seksjon, hvor du gjennom lydsystemet, stiliserte luftventilene, trykket og knotter lander inkluderer ventilasjon og kontroll for vinduene på poker, som rager oppover fremtredende.
Bak den tykke behagelig ratt en alvorlig meter boksen med turteller. Sammen med de lyse fargene på møbler er det en hyggelig atmosfære i Panda. Materialene er behagelig å berøre og finishen er greit. Los ting du mistet på ulike steder; er det to koppholdere, og hanskerommet har en ventil. Kort sagt, tykk for hverandre i den lille italienske.

sterk vind
På den dagen vi tar målingene, er det en veldig sterk vind, som noe påvirker ur målinger. Med medvind alt er ikke så ille, men på den måten tar det mellomliggende sprint 80-120 km / t nesten farlige former: i '5' er du bare en halvt minutt tapt. Vi måtte jevnlig tilbake til '4' på motorveien for å fullføre en forbikjøring.
En irriterende funksjon av motoren er det - når du tråkker på clutchen - speed henger like før telleren tilbake dykk. Dette synes å være noe i motoren som du bør ta for gitt. Den høye analoge spaken kan betjenes med letthet, men mye fornuftig om hva som skjer i fengsel, gjør du ikke. Fiat monterer også en såkalt by-knappen på dashbordet. Aktiver som deretter svinger rattet nesten latterlig lys - hendig for folk som har problemer med lukeparkering, men egentlig unødvendig. Fiat nemlig viser også uten By knapp sender veldig lett.
Den komfortable fjær karakter fungerer bøyer sine ulemper: han lener seg fast. Et stort pluss for Panda er relativt rolig om bord. For € 9695 som kostet Panda, får du standard ABS, en tur datamaskin, en turteller, en justerbar ratt og fjernstyrt sentrallås. God valuta for pengene, slik at Panda.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
fiat
Panda 1.2 Dynamic
5-dørs, kombi
5 gir, manuell
for
2004
€ 9195 FINANCE?
drivstoffbensin
motor4-syl. i tråd
Displacement1242 cc
maksimal effekt44 kW / 60 HK ved 5000 rpm
maksimalt dreiemoment102 Nm ved 2500 rpm
Lengde / bredde / høyde3,538 mm / 1,578 mm / 1,540 mm
akselavstand2299 mm
masse tom835 kg
kapasitet470 kg
Mass trailer brems / uten brems800 kg / 400 kg
dekk155 / 80R13 Prisene
toppfart155 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt14,5s (14,0s)
Akselerasjon 50-80 km / t 3/47,0s / 10,0 sek
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/516,8s / 30,0s
målt drivstoff7,5 l / 100 km
(Produsenten: 5,0 l / 100 km)
CO2-utslipp119 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +glatt utseende
 • +Silent inne
 • +Verdi for pengene
 • -lean body
 • -Troubled motor
 • -Ikke veldig fort

Ford C-MAX 2.0 Titanium Plus Plug-in Hybrid (2015)

21Leaserijders ever greater choice of plug-in hybrids. Based on the Ford C-Max is now also such a car plug with 7 percent addition.

For those who would like a plug-in hybrid with low addition, recently, an MPV belongs to the possibilities. That is the Ford C-Max Plug-in Hybrid. In the US, the car already for some time and the European facelift ignored his nose.

As befits an MPV, it also offers Ford a comfortable entry and interior space. We also see inside a large touchscreen for infotainment, which is however not very fast and logical be operated.

When the cargo hold of a disappointment. Which offers only 200 liters, for an adult family car too little. The C-Max here pay the toll for the battery pack. Especially on holiday can be a problem, especially since this hybrid plug can tow a trailer.

The engine has 2.0 liters and Ford adds a 120 hp electric motor to it. The powertrain of the Ford responds alert and showing surprising agility. It makes it pleasantly smooth, even when overtaking. If you vloert the accelerator, the engine quite noisy and climbs into the blast, which is partly caused by the continuously variable automatic transmission.

The power of the C-Max is not suitable for fast charging stations along the highways. That means that the car is always 2 to 3 hours must be at the charging station. Owing to the limited range of current (44 km), the car on long journeys is therefore not overly efficient.

The additional components of the hybrid powertrain weight naturally increases. The C-Max weighs 1,700 kg, and you feel; he is less fixed exchange rate than petrol and diesel brothers and tilting is not foreign to him. At the same time it is noticeable that the Ford steering is nice and sharp with sufficient feeling.

The plug version of the C-Max is available in only one version, which costs € 34,995. Still an amount that will deter most private buyers. The standard equipment is spacious and includes, inter alia, a navigation system, 17-inch light metal, leather coating, a panorama roof, and an automatic parking system.

3.0 stars

So far, the C-Max is the only plug-MPV. He sends fine, but as a family car it is less suitable because of its small trunk and the inability to pull a trailer. For a plug-in hybrid, the price is not too bad. The fact that he is not in fast-charging systems can handle, it is a great practical drawback.

Saab 9-7x 4.2 (2007)

Interiøret i Saab 9-7x vil særlig tiltrekke seg de med konservative smak.

Interiøret i Saab 9-7x vil særlig tiltrekke seg de med konservative smak.

Et speil er i USA aldri bare et speil.

Et speil er i USA aldri bare et speil.

En fin maskin, men dessverre ikke sekvensiell drift.

En fin maskin, men dessverre ikke sekvensiell drift.

Den 9-7x Saab røring nå i SUV kjøkkenet. Det er en bil som er spesielt utviklet for det amerikanske markedet, og vi rømme ble ikke spørsmålet om Europa har ventet på dette.

Det er mye å si for og mot Saab, men dette er rett og slett ikke sant Saab 9-7x. Uansett, SUVer er fortsatt viktig i det amerikanske markedet, og det amerikanske markedet er viktig for Saab. I USA, Saab status, mye mer enn oss, så Saab ønsker å score med en slik Mastodon. Og fordi svenskene ikke akkurat bortskjemt i de siste årene av kommersiell suksess, var det ingen penger til å utvikle selv SUV. Så var GM familien Oldsmobile Bravada - som igjen er basert på Chevrolet Trailblazer - som inkluderer Saab aksenter og voilà: den 9-7x.

vinkel silhuett
Ombord i Saab ikke lyse, ekstravagante high-tech; Nei, vil 9-7x du bli ønsket velkommen av en mørk, men elegant atmosfære. Svart plast og skinn med en mørk skygge skinnende tre. Det vil særlig tiltrekke seg de med konservative smak. Logica er dessverre vanskelig å finne på dashbordet. Slik er knappen for den bakre vindusvisker helt til venstre, langt i driften av de fremre vindusviskere fra. Knappen for speilene er høytidelig på kanten av døren, slik at du nesten nødt til å streike. Og mange andre knapper er ikke bakgrunnsbelyst, slik at du i mørket, du ofte ikke finner ut. Rattet er bare justeres i høyden. Vanskelig er girvelgeren stillinger som ikke er oppført der bryteren vanskelig. Bare på dashbordet, kan du lese i hvilken posisjon du setter maskinen.
Saab setene er på myke side, men er absolutt ikke dårlig. Men de er etter vår mening litt for høyt, selv for en bil av denne størrelsen. Ryggen er også din på klasse, men heldigvis takhøyde er mer enn tilstrekkelig, så det er ikke veldig bekymringsfullt. Vinkel silhuetten av denne bilen vil betale
lokalisert i to og på tvers tilbake inn i indre rom.
Og som også går for stammen. Bakluken er stor og kan være vanskelig operere, men sistnevnte problemet kan omgås ved bare å åpne separat hengslet bakvinduet.


jevn akselerasjon
Vår test-Saab er utstyrt med seks-sylindret motor, den letteste av de to motorene å velge mellom med 9-7x. Våre forventninger er ikke høy, men det virker urettferdig. Det er virkelig overraskende hvor enkelt dette Behemoth seksere skyt over veien. Riktignok er dette treghet klart merkbar, og det er hovedsakelig fordi det høye og tunge kroppen jevn akselerasjon ikke kan synes å holde følge. Dette gir en bit av 'gyngehest' følelse, men seksere er som en hare kjøretur unna, mens hjulpet av den vellykkede fire-trinns automatisk. GM-bin er en ganske rask beslutning, som oversettes til relativt gode spurter. De seks-sylinder for øvrig ikke bare 10 hestekrefter under V8. Forskjellen er først og fremst i flokken. Heldigvis lett å dosere gassen, for selv om motoren også villig og i stand, chassis la deg ikke annet valg enn å ri rolig og avslappet. Og så lenge veien er tett og riktig, er det også deilig cruising i 9-7x. Der du gjøre mye motorstøy og vindstøy er nødt til å ta for gitt.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Saab
4.2 9-7x
5-dørs, SUV / Crossover
4-trinns, automatgir
Å bak +
2007
€ 71 995 FINANSIERING?
drivstoffbensin
motor6-syl. i tråd
Displacement4195 cc
maksimal effekt213 kW / 290 hk ved 6000 rpm
maksimalt dreiemoment373 Nm ved 3600 rpm
Lengde / bredde / høyde4808 mm / 1,917 mm / beregnet til 1,739 mm
akselavstand2870 mm
masse tom1.900 kg
kapasitet708 kg
Mass trailer brems / uten brems2.540 kg / 750 kg
dekk255 / 55R18 Prisene
toppfart190 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt9.9s (8,9s)
Akselerasjon 50-80 km / t på D4,9s
Akselerasjon 80-120 km / t på D8,7s
målt drivstoff16,9 l / 100 km
(Produsenten: 16,7 l / 100 km)
CO2-utslipp398 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +Hyggelig maskin
 • +jevn ytelse
 • -ulogisk operasjon
 • -stort forbruk

Kia Picanto 1.0 CVVT pack Extérieur (2011)

Le tableau de bord de la nouvelle Picanto semble bien et est considéré comme l'un des plus agréables ceux de sa catégorie.

Le tableau de bord de la nouvelle Picanto semble bien et est considéré comme l'un des plus agréables ceux de sa catégorie.

Le siège arrière est en deux parties pliables.

Le siège arrière est en deux parties pliables.

Le moteur à trois cylindres de 1,0 litre répond bien résisté, mais les quatre cylindres de 1,2 litres a quelque chose à gauche.

Le moteur à trois cylindres de 1,0 litre répond bien résisté, mais les quatre cylindres de 1,2 litres a quelque chose à gauche.

36Economisch fois difficiles et divers avantages fiscaux sont le segment A fait beaucoup plus populaire ces dernières années. La Kia coréenne a également des attentes élevées pour la nouvelle Picanto. Est-ce exact?

Cela fait sept ans que la Kia Pride pas hanche remplacé par ce temps revenu tasse très appétissant Picanto. Le chariot a fait très bien et a ainsi contribué sa part au succès de Kia dans notre pays en pleine croissance. Après seulement trois ans, était le couteau dans la voiture et il a obtenu son premier lifting. En 2009, il y avait d'autres modifications à son apparence. Maintenant, il est temps pour une toute nouvelle Picanto. Il faut dire la conception en chef Peter Schreyer et son équipe ont fait de leur mieux.

La nouvelle Picanto est lisse et est bordée par des angles vifs et les plis que quelque chose qui rappelle le style design « cinétique » Ford. Les feux de jour LED fait partie de l'emballage extérieur. Indicateurs de direction dans les rétroviseurs et la technologie LED à l'arrière assurent que la nouvelle Picanto sont complètement à jour. A l'intérieur, Kia peut-être procéder encore plus énergiquement.

Le tableau de bord devrait sans doute mieux dans cette classe. La console centrale fonctionne à merveille sur le panneau principal, les horloges sont des préoccupations dans les tunnels profonds et des panneaux en aluminium de couleur assurez-vous qu'il est pas une affaire sombre. Même dans le traitement des matières plastiques métallique de la roue. Les sièges sont très bien et le conducteur dans ce mode de réalisation, même en hauteur. Les vitres latérales sont actionnés électriquement. Sous la console centrale est une prise auxiliaire pour une source audio externe, une prise USB pour lire vos fichiers MP3 et jusqu'à deux prises 12V. Le séchage est pas nécessaire parce que le Picanto offre de nombreux supports pour bouteilles. L'entrée à l'arrière est très bien et l'espace est un peu moins, mais certainement pas à l'étroit pour ce segment.

adulte

Sous le capot de la Picanto renifler un litre à trois cylindres. Cela devrait attirer assez fermement pour apporter un peu de trafic. Pressé, puis passer tout à fait soufflé et les cinq vitesses n'a pas la précision pour le rendre vraiment amusant. À vitesse constante est assez calme à bord, mais si vous demandez la plus grande d'entre eux, ils crient beaucoup avec triolisme là avant!

La direction est légère, mais la stabilité directionnelle nous avait juste mieux aimé. La suspension n'est pas sensiblement améliorée par rapport au modèle précédent, se sent moins plein d'entrain et le confort augmente ainsi. Toutes ces choses font ensemble la Picanto une voiture assez mature, bien que les trois cylindres qui fait préjudice. Nous serions toujours aller pour les quatre cylindres de 1,2 litres. Avec ce moteur prend la voiture, si vous commencez à partir du trois cylindres avec de l'air conditionné (quatre cylindres est seulement avec la climatisation), mais quelques centaines d'euros de plus. certainement pas, d'autant plus que même les vierpitter sont exonérés de l'impôt sur la route.

Notre Picanto était équipée du Pack Confort 5 (avec climatisation) et vous obtenez inclure compte-tours, lève-vitre électrique et des commandes de miroir, siège conducteur réglable en hauteur. Cette voiture a le pack extérieur comprenant rétroviseurs rabattables électriques, feux de brouillard avant, les roues en alliage de 15 pouces, feux de jour à DEL et les feux arrière à LED.

marquemodèlecarrosserietransmissionconduiteannée d'essaiprix
Kia
Picanto 1.0 CVVT pack Extérieur
5 portes, hayon
5 vitesses, manuelle
Devant
2011
€ 11185 FINANCEMENT?
carburantessence
moteur3-cyl. en ligne
déplacement998 cc
puissance maximale51 kW / 69 ch à 6200 tours par minute
couple maximal94 Nm à 3500 tours par minute
Longueur / largeur / hauteur3,595 mm / 1,595 mm / 1,480 mm
empattement2385 mm
masse à vide820 kg
capacité520 kg
remorque masse freinée / non freinée700 kg / 400 kg
pneus175 / 50R15 Prix
La vitesse supérieure153 kmh
0-100 km / h mesurée14,9s (14,4s)
Accélération 50-80 km / h 3/47,6s / 13,6s
Accélération 80-120 km / h en 4/519,1s / 27,7s
carburant mesurée7,1 l / 100 km
(Le fabricant: 4,2 l / 100 km)
Les émissions de CO299 g / km
spécifications détaillées
 • +driepittertje prima
 • +bien châssis
 • +équipements prima
 • -Transmission manque de précision
 • -Quel contrôleur flou

Lexus LS 600h President (2008)

MS har bare en gammel frakte knappene på dashbordet. Settet er kongelig.

MS har bare en gammel frakte knappene på dashbordet. Settet er kongelig.

På hovedskjermen kan du holde et øye med hvor mye du forbruker.

På hovedskjermen kan du holde et øye med hvor mye du forbruker.

den'Hybride Power'-knop krijg je de beschikking over extra vermogen.

Den "Hybrid Power 'knappen vil du få tilgang til ytterligere kapital.

4Toyota, som Lexus er en, er langt den største produsent av hybrid biler. På Lexus, andelen hybrider enda høyere enn i morselskapet. LS luksus er nå tilgjengelig som en hybrid. I to lengder, men begge med en V8 i kombinasjon med elektrisk motor.

Toyotas pioner hybrid, og i Lexus LS 600h trenger gjennom denne teknikken er nå i den absolutte toppsegmentet. Hans CV blåses fest for dem som liker teknologi: hybride, firehjulsdrevne, luftfjærings, aktive stabilisatorer og en åtte-trinns CVT automatisk. Det vil være klart: denne bilen handler om mer enn miljøet. I denne klassen vil du nyte tross alt.


V12 ytelse V6 forbruk
Lexus hevder at 445 hk V8 kombinert med den elektriske motoren gir resultatene av en V12, med inntak av en V6. De kan ikke gjøre i det hele tatt, fordi selv om arbeidet i LS 600h en 445 hk fem-liters V8 og en elektrisk motor med maks 224 hk, er akselerasjonen mye mindre eksplosiv enn du forventer i denne øverste segmentet: 100 km / t tar 6 3 sekunder. Og også på de mellomliggende spurter, LS ingen topp. Når det kommer til forbruk, er Lexus virkelig gode utbytter. Ifølge Lexus LS hybrid forbruker i gjennomsnitt 9,5 liter per 100 km. I byen, den japanske innhold med 11,3 liter. I praksis bruken overvåke ofte enda lavere verdier, fordi særlig i dellastområdet, er han i sitt rette element. Selv når du bremser ved måten han finansierer neste stoplight sprint i fri bremseenergien. Når du får på motorveien, men fordelen vil forsvinne som snø i solen, fordi Lexus jakter også hastigheten er bare 30 liter per 100 km eller mer over. Den 600h er avhengig tungt på trafikk, blant annet på CO2 fordel. Men i alle tilfeller du nyte absolutt ro om bord. Lexus lyd selv ved full akselerert etter en innstilt kjøligere. Akselerasjonen oppstår turbinlignende, han er så jevnt. Du føler at det er forbundet med en usynlig gummi band som trekker deg fremover på kommando med horisonten.


romslighet
I noen henseender, LS 600h skuffe. Vi har ingenting imot hybrid teknologi, men vi er mindre fornøyd med det faktum at stammen blir dermed redusert til en mager 330 liter. I golf er det enda 20 liter større! Romslighet innvendig er noe skuffende. Hvem ønsker egentlig å reise på første klasse, bedre ta 120 millimeter lengre L-versjon.

Lexus dashbordet ser litt rotete. Den er dekket med knapper. Videre er det uheldig at LS ser så vanlig. Med sin stive runflat-
dekk Lexus ruller relativt stive og små humper han vet ikke så god råd. Styringsenheten har ikke bare en variabel transmisjon,
men i ekstreme situasjoner enda lettere og mer direkte, slik at du i en nødssituasjon
Du svinge raskt. Totalt, men tar styringen ganske fjernt inntrykk. Den firehjulstrekk fungerer sublime, imponerende stabilitet skaper en følelse av tillit. I motsetning til de kortere LS, som er noe mer sportslig, bryr den lange versjonen først og fremst for velferd for baksetepassasjerene. Lexus er opp til taket proppet med smarte funksjoner. Han skjemmer deg og er også fortsatt (relativt) miljøvennlig også.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Lexus
LS 600h president
4-dørs sedan
Første tannhjul, sekvensiell maskiner
Å bak +
2008
€ 158 315 FINANCE?
drivstoffbensin
motorV8
Displacement4969 cc
maksimal effekt327 kW / 445 hk ved 6400 rpm
maksimalt dreiemoment520 Nm ved 4000 rpm
Lengde / bredde / høyde5,030 mm / 1,875 mm / 1,480 mm
akselavstand2970 mm
masse tom2.270 kg
kapasitet460 kg
dekk245 / 45R19 Prisene
toppfart250 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt6,7s (6,3s)
Akselerasjon 50-80 km / t på D3,1s
Akselerasjon 80-120 km / t på D3,8s
målt drivstoff12,1 l / 100 km
(Produsenten: 9,3 l / 100 km)
CO2-utslipp219 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
 • +Banebrytende hybrid teknologi
 • +Relativt miljøvennlig
 • +Svært komplett utstyr
 • -liten koffert
 • -Dashboard er rotete

Ford Focus 1.0 EcoBoost Titane (2013)

49In le segment C, la concurrence est féroce, surtout maintenant Volkswagen a introduit la septième génération de son golf. Ford est un fer fort dans le feu avec la mise au point, ce qui est la qualité de conduite reste la référence.

Non, comme une voiture ennuyeuse, la Ford Focus ne vient pas. Il a l'air tout à fait expressif. Non seulement à l'extérieur, aussi à l'intérieur de la mise au point a été donné une ligne passionnante. Ici et là, un peu trop excitant. Cela signifie que nous ne pouvons pas nous habituer à écraser les boutons de la console centrale. Ford avait fonctionnement et le climat infotainment mieux pour plus lumineux. Il n'y a pas nécessairement des écrans tactiles agréables doivent glisser possibilité. Bien que la mesure de la bande ne se trouve pas, nous avons l'impression que nous nous concentrons sur nous embrasse en fait doux. Certes, sur le siège arrière de la voiture n'est pas le plus grand. La position assise est rien de mal. Il faut peu d'efforts pour trouver un endroit agréable et confortable derrière le volant et prendre la route.

vaillant à trois cylindres


Comme d'autres Ford Focus a une réputation à défendre en matière de manipulation; Il y a peu de concurrents qui ont une telle base fine et stable. Il est une référence pour de nombreux fabricants. Alors que certains concurrents ont une suspension sportive spéciale, la Focus est livré avec châssis standard déjà très dynamique.
Les trois cylindres dans la mise au point montre toujours sur la balle, sa 125 ch et 200 Nm avec overboost temporaire venir sans problèmes. Bien sûr, vous ne devriez pas conduire avec les bas régimes lui, mais ce sont des situations que vous avez en main. Il suffit de tourner une question de bon temps avec la boîte de vitesses de fonctionnement précis. Nous sommes toujours impressionnés par la façon dont Ford fait tourner le moteur à trois cylindres. Les vibrations et les déséquilibres sont réduits au minimum. Sur les sprints intermédiaires et en réponse, le raffinement et la vivacité beaucoup plus mis les quatre cylindres à trois cylindres dans une position défavorable. Celle-ci ne concerne pas la consommation de carburant, qui néanmoins sensiblement différentes des spécifications du fabricant. Nous ne sommes pas plus d'une moyenne d'un à 11,6, alors que la consommation d'un nom sur 20,0 dans le répertoire dans notre test.


Focus a toutes les commodités habituelles que vous attendez d'une voiture dans ce segment, aussi bien en termes de confort et de sécurité. Alors que la liste des options de mise au point est la longueur relativement modeste, mais individualiser néanmoins aucun problème. La voiture que nous utilisons pour notre test est pour une grande quantité truqué avec une variété de suppléments qui ne sont pas seulement une conduite plus sûre, mais aussi plus facile et plus confortable. Pensez à des systèmes qui reconnaissent les panneaux de signalisation, freinage automatique pour les piétons et les voitures standig parking. Et le chauffage du pare-brise électrique est bien sûr aussi

marquemodèlecarrosserietransmissionconduiteannée d'essaiprix
gué
Mettre l'accent 1.0 EcoBoost 100 ch Econetic Titanium
5 portes, hayon
5 vitesses, manuelle
Devant
2013
€ 23125 FINANCEMENT?
carburantessence
moteur3-cyl. en ligne
déplacement995 cc
puissance maximale74 kW / 100 ch à 6000 tours par minute
couple maximal170 Nm à 1400 tours par minute
Longueur / largeur / hauteur4,358 mm / 1,823 mm / 1,484 mm
empattement2648 mm
masse à vide1.176 kg
capacité724 kg
remorque masse freinée / non freinée1.000 kg / 635 kg
pneus205 / 55R16 Prix
La vitesse supérieure185 kmh
0-100 km / h mesurée11,3s (12,5s)
Accélération 50-80 km / h 3/44,5s / 6,2s
Accélération 80-120 km / h en 4/59,6s / 12,9s
carburant mesurée8,6 l / 100 km
(Le fabricant: 4,8 l / 100 km)
Les émissions de CO2109 g / km
Spécifications détaillées 3.0 étoiles

La Focus impressionne par sa conduite agréable et ses trois cylindres valeureux, ce qui est cependant moins efficace que prévu.

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Connect Edition I (2014)

8Met the Nissan Qashqai introduced a crossover rather than an ordinary hatchback in the C-segment in 2007. It proved an inspired. Can the second generation continue the success?

Unlike the first Qashqai, the new model indeed some serious competitors who tap into the same vial. What does the new model to tackle the competition? Can be identified in the first place, recognisability, since in the fresh Qashqai are still clearly the lines of its predecessor. However, the design is tighter and sharper in design.

The overall picture looks appealing and so is the interior. The dashboard forms a fine, coherent whole and the materials do higher quality than before. Compared to its predecessor, there is more space in the rear, so that adults there are fine. The boot also has grown and now measures 439 liters with the rear seat in use.

Spry, bright and accurate

Under the hood we find a 1.2-liter turbocharged engine that we know from Renault. The small four-cylinder turns the tractor Nissan no streaks, but with a torque of 190 Nm at 2000 rpm, the engine is sufficiently spry. The six-speed manual can be operated lightly and accurately, which helps the entire powertrain to a relaxing ride. The average consumption is disappointing; in the test week, it amounted to 1 to 11.9.

As modern as the Qashqai is under the hood, as is conventionally the chassis. The platform is largely the same as that of its predecessor and front-wheel drive versions come with a relatively simple torsion beam rear. The control is mainly around the middle that death, but the balance between the springs and shock absorbers is well chosen. Thanks to the energetic damping Nissan, despite the somewhat vague steering on course at high speeds. The suspension comfort is ample, and the amount of grip. Although the best body wants to hang something in the corner, you've never been the idea of ​​a waterbed in step

If Connect Edition changes the Qashqai for 26,850 euros ownership. And it offers the standard equipment includes 17-inch alloy wheels, rain and light sensors, a panoramic glass sunroof, a navigation system and parking sensors front and rear. In addition, the Safety Pack standard, which is also equal provide for traffic sign recognition, an automatic emergency stop function, lane departure warning and automatically switching on high beam. Both at the lover of comfort as well as to the safety-conscious rider is thus imagined. Although the Qashqai is a real giant in any area, it seems to have enough at home to match the success of its predecessor.

BrandFashion modelBodyTransmissiondrivingtest Yearprice
Nissan
Qashqai 1.2 Dig-T N-Connecta
5-door, SUV / Crossover
6 gears, Manual
In front of
2014
€ 28 940 FINANCING?
FuelGasoline
engine4-cyl. in line
Displacement1197 cc
maximum power85 kW / 115 hp at 4500 rpm
Maximum torque190 Nm at 2000 rpm
Length Width Height4.377 mm / 1.806 mm / 1.590 mm
wheelbase2646 mm
mass empty1.250 kg
capacity610 kg
Mass trailer braked / unbraked1.200 kg / 675 kg
Ties215 / 55R18 Prices
Top speed185 km / h
Acceleration 0-100 km / h measured11,7s (10,6s)
Acceleration 50-80 km / h 3/44,9s / 7,9s
Acceleration 80-120 km / h in 4/511,5s / 16,7s
measured fuel8.4 l / 100km
(The manufacturer: 5.6 l / 100 km)
Co2 emissions129 g / km
Detailed specifications 4.0 stars

The Qashqai is still a nice family car, but conceptually it has become a 'normal' car. He distinguishes itself with its complete equipment in combination with a reasonable price.

Honda Jazz 1.2 Tendance (2010)

Jazz vous offre un grand travail d'aspect, avec une position assise relativement élevée.

Jazz vous offre un grand travail d'aspect, avec une position assise relativement élevée.

Dans la Honda vous créez un plancher de chargement plat en un instant.

Dans la Honda vous créez un plancher de chargement plat en un instant.

Le moteur i-VTEC à quatre cylindres de 90 chevaux a beaucoup de zip pour un 1,2 litres, mais dans le Jazz 1022 kilos, il est lourd.

Le moteur i-VTEC à quatre cylindres de 90 chevaux a beaucoup de zip pour un 1,2 litres, mais dans le Jazz 1022 kilos, il est lourd.

28Met la Honda Jazz a un fer solide dans le feu dans le segment B, où la voiture occupe une place parmi les hayons compacts et monospaces. Nous avons conduit un Jazz moteur i-VTEC de 1,2 litre. Peut travailler un peu?

Lors du lancement du dernier modèle, il y a environ deux ans, il a peu changé en apparence, mais le Jazz. Les Japonais ont choisi de créer avant tout une conception reconnaissable. Cela est en partie motivée par le désir de maintenir les acheteurs existants.

A l'intérieur, vous trouverez un intérieur bien fini, avec un espace de travail agréable pour le conducteur. Le Jazz est en est sur le côté élevé, donc qui va certainement faire appel à un peuple relativement faible. L'intérieur du Jazz est en outre caractérisée par l'aspect pratique. Par exemple, vous jetez à plat, sur lequel un plancher plat du siège arrière avec une simple opération. L'espace qui se pose, est également très utile, car il n'y a pas de points d'ancrage ou des crochets de la manière. est également pratique pour le opklapfunctie des sièges. Replier le siège et vous pouvez haut des choses sur le sol perdu, tandis que le dossier reste le soutien à un endroit.

La transmission de la Honda est très bien; Brefs clignotements de poker à travers l'objet et obtient la lumière de contrôle baisée, mais le manque de bordures de moteur à ciel cette joie à nouveau. Pour un 1,2 litres de la machine dans notre voiture d'essai délivre une puissance fine (90 ch), mais qui est la plupart du temps sur le papier. Qui veut avoir un peu de performance en douceur, le moteur devra chasser à plusieurs reprises vers le 5000 tours par minute et il fonctionne assez fatigant. Surtout quand vous obéissez l'indicateur de changement de vitesses, le Jazz - malgré son nom - un petit chariot oscillant. A l'inverse, cependant, que le i-VTEC avec une consommation moyenne de 1: 16.7 est bien efficace, malgré les vitesses élevées. voiture bruyante est alors soit. Il est principalement le vent siffle clairement audible au-delà des rétroviseurs extérieurs qui se démarque.

l'image indestructible

Honda a une image indestructible en termes de fiabilité technique et le Jazz a également été amplement rempli par ses nombreux prix dans le AutoWeek annuel Trophée de satisfaction, mais la marque japonaise est pas exactement connu comme « bénéfique ». Et la même chose pour notre voiture d'essai; Jazz est pas un snapperand de prix.

Mais qui scrute même les listes de prix de la tendance 1.2, voir que la version à nouveau est très peu abondante. Ainsi, la norme ESP (dans les milieux Honda connu sous le nom VSA), vous avez la climatisation à bord, un peu avant la radio et airbags rideau propre et arrière. Mais qui sont le gréement étendu de Jazz 1.2 Trend veut, ne va pas loin, parce que les seules options d'usine sont des capteurs de peinture et de stationnement métalliques. D'autres objets de luxe tels qu'un toit ouvrant et des sièges chauffants sont réservés à l'hôtel Comfort plus cher, les versions Executive Eleganceen. La plus grande erreur est le manque de contrôle de croisière dans la Honda. En effet, un tel disque est tout simplement pas disponible sur le Jazz 1.2! C'est dommage, parce que si le Jazz avec ce moteur a été pleinement opérationnel, ce serait une solution de laisser la voiture elle-même le reste. L'argument selon lequel le moteur est trop faible pour croisière touche notre avis, ni ici ni là-bas; à vitesse d'autoroute la course i-VTEC vitesse vraiment assez. Pour ces cas, vous devez compter sur le 1.4, qui vous emmène directement mille euros supplémentaires.

marquemodèlecarrosserietransmissionconduiteannée d'essaiprix
Honda
Jazz 1.2 Tendance
5 portes, hayon
5 vitesses, manuelle
Devant
2010
€ 16990 FINANCEMENT?
carburantessence
moteur4-cyl. en ligne
déplacement1198 cc
puissance maximale66 kW / 90 ch à 6000 tours par minute
couple maximal114 Nm à 4900 tours par minute
Longueur / largeur / hauteur3,900 mm / 1,695 mm / 1,525 mm
empattement2495 mm
masse à vide1,022 kg
capacité498 kg
remorque masse freinée / non freinée1.000 kg / 450 kg
pneus175 / 65R15 Prix
La vitesse supérieure177 kmh
0-100 km / h mesurée13,2s (12,6s)
Accélération 50-80 km / h 3/46,7s / 10,1s
Accélération 80-120 km / h en 4/58,4s / 14,7s
carburant mesurée5,9 l / 100 km
(Le fabricant: 5,3 l / 100 km)
Les émissions de CO2125 g / km
spécifications détaillées
 • +Tight commutation à cinq vitesses
 • +Envoie bien nette
 • +carburant pur
 • -Le moteur ne surdimensionné
 • -amortissement dur, particulièrement lourd
 • -aucune croisière

Mercedes-Benz E 220 D Edition Bail (2016)

40De Classe E clé pour Pays-Bas est une économie de diesel à quatre cylindres avec un rabais d'addition. Cela ne suffit pas au sujet d'apprécier.

Le d 220 a un tout nouveau moteur diesel de 2,0 litres et de 194 chevaux. Merci aux émissions de CO2 de 102 grammes, il est même assez économique pour être admissible à plus de 21 pour cent. Mercedes affirme que le moteur est plus silencieux qu'auparavant, mais au ralenti, il est encore un peu bruyant. Vitesse de croisière est pas si mal. Avec un couple de 400 Nm à 1600 tours par minute, il est en outre un moteur, qui coopère avec la sublime nouvelle transmission automatique à neuf vitesses. Le dernier équipement que vous avez seulement environ 110 km / h à votre disposition. Le résultat est une bizarre faible 1 400 tours par minute à 120 km / h de longues distances très apaisantes. Prenez conduite forfait Assistance Plus pour 2.900 € et avec quels services standard Mercedes-Benz dans le nouveau vous avez E-classe une gamme de systèmes auxiliaires. La Classe E reste la voiture la plus confortable de sa catégorie. Pilote d'entraînement, en coopération avec le système Distronic automatiquement la distance à la voiture devant vous, la voiture s'arrête dans la voie, suivre le véhicule avant et peut être jusqu'à 210 kmh auto reprendre le fil. Aux Pays-Bas, la Classe E ne peut pas changer automatiquement les voies. On peut supposer que plus tard cette année. L'écran numérique est apparemment à travers le grand écran au-dessus de la console centrale, mais ce sont deux systèmes différents que vous pouvez personnaliser. Il y a au moins cinq endroits où vous pouvez projeter une carte de l'écran de navigation. Le fonctionnement du système COMAND est mieux, avec le choix entre un cadran, le pavé tactile ou commande vocale. Le cockpit est fini sublime, la qualité des matériaux. Pour 66000 € il fait la justice E-classe. Prenez le diesel le plus économique, a passé 10 000 € supplémentaires pour certaines options importantes et que vous êtes le roi.

marquemodèlecarrosserietransmissionconduiteannée d'essaiprix
Mercedes-Benz
E 220 D Leasing Édition
4 portes berline
9 engrenages, machines séquentielles
Derrière
2016
56 495 € FINANCEMENT?
carburantdiesel
moteur4-cyl. en ligne
déplacement1950 cc
puissance maximale143 kW / 194 ch à 3 800 tours par minute
couple maximal400 Nm à 1600 tours par minute
Longueur / largeur / hauteur4,923 mm / 1,852 mm / 1,468 mm
empattement2939 mm
masse à vide1.580 kg
capacité740 kg
remorque masse freinée / non freinée2.100 kg / 750 kg
pneus225 / 55R17 Prix
La vitesse supérieure240 kmh
0-100 km / h mesurée7,5s (7,3s)
Accélération 50-80 km / h en D2,6s
Accélération 80-120 km / h en D5,3s
carburant mesurée5,5 l / 100 km
(Le fabricant: 3,9 l / 100 km)
Les émissions de CO2102 g / km
Spécifications détaillées 4.0 étoiles

Mercedes apporte la E 220 d une voiture confortable sur le marché qui est techniquement supérieure à ses concurrents. 220 économique d Pays-Bas avez-vous tout ce que vous voulez.

Fiat Panda 1.2 4×4 Escalade (2005)

3Le Panda en mode 4x4 est unique. petits conducteurs à quatre roues motrices similaires ne sont pas là. Si vous optez pour l'apparence, la Fiat est une voiture vraiment agréable. Avec son aspect intérieur dur et de bonne humeur est à-dire immédiatement. Le plaisir de spatter.

La Fiat Panda 1.2 4x4 Escalade plus sur ses roues que Pandas régulières. Il robuste prospectifs bords en plastique noir le long des ailes et des portes. Les pare-chocs ont de grandes zones noires épaisses afin de ne pas droit à l'atelier de réparation après un touché. Rails de toit couronner le tout, de sorte que le Panda obtient butch quelque chose.

Fiat malheureux que ni l'intérieur a plus aventureux. Seul le revêtement (rouge ou jaune) une pièce maîtresse caoutchouteuse sur les sièges, diffère de celui de la Panda ordinaire. montre néanmoins sens du design Panda. Par exemple, la console centrale, qui est de la radio sur le levier de vitesses à une seule unité. Tout est au bon endroit, seuls les boutons de la fenêtre, nous aurions préféré la porte vu. Le réglage en hauteur du siège du conducteur est réduite; seule la partie arrière du siège lui-même, il est basculant. Le résultat net est négligeable. La position assise est pas grande de toute façon, parce que le contrôle qui est plat et loin.


raquette
Avouons-le: la Panda ne vise pas à 1000 km par jour. Le moteur tourne sur la route 4000 à 4500 tours par minute (120 à 135 km / h). Le bruit est assourdissant. Les courts déplacements sur la route sont très bien de tenir, mais une telle longue étape est épuisant. De plus, les faibles pour ce genre de manèges 60 ch de 1,2 litres. Il n'a rien laissé pour un effort supplémentaire. Une colline Dépassement, vous devez vous asseoir pour. Et regardez bien dans vos miroirs ou pas de trafic approche. Même rétrogradage est pas toujours agréable, comme la vitesse du moteur augmente supérieures à 1000 tours par minute si vous allez de cinq à quatre. Vous serez alors immédiatement dans le limiteur.


Flink vissé
Pour la Panda 4x4 à transformer Fiat a considérablement vissé au châssis. La voiture est de cinq centimètres plus haut sur ses roues et une toute nouvelle suspension arrière indépendante. Cela présente des avantages dans le domaine, mais aussi sur des sentiers battus. Le virage est mieux et moins Panda dandine sur les bosses. Normalement, 98 pour cent de la puissance aux roues avant; jusqu'à perdre leur emprise, les roues arrière sont allumés.
Les possibilités de la Panda sont évidemment incomparables à celles de véritables VUS, mais ils font beaucoup de gens restent émerveillés. La boue, la neige et la glissance n'y a pas d'objection. Panda a un pneu de boue standard et neige et satisfaisant, mais qui a besoin de garde au sol est en difficulté. On passe, le plaisir est un peu gâché par le manque de capacité. De plus, les rapports de démultiplication qui seraient plus favorables, par exemple, si vous passez de deux à trois, la vitesse du moteur est de 2000 tours par minute en arrière. Ensuite, vous perdez beaucoup de puissance. L'embrayage est assez vague, la boîte de vitesses se sent spongieuse, mais aussi vous ne manquerez plus jamais une accélération de la Panda. La direction est légère et peut même souhaiter être plus léger en appuyant sur le bouton Ville sur le tableau de bord. Vous devez être un Tarzan terrible pudding, vous trouverez vraiment nécessaire de le faire.

marquemodèlecarrosserietransmissionconduiteannée d'essaiprix
décret
Escalade Panda 1.2 4x4
5 portes, hayon
5 vitesses, manuelle
Pour arrière +
2005
€ 14495 FINANCEMENT?
carburantessence
moteur4-cyl. en ligne
déplacement1242 cc
puissance maximale44 kW / 60 ch à 5000 tours par minute
couple maximal102 Nm à 2500 tours par minute
Longueur / largeur / hauteur3,574 mm / 1,605 mm / 1,632 mm
empattement2305 mm
masse à vide955 kg
capacité470 kg
remorque masse freinée / non freinée800 kg / 445 kg
pneus185 / 65R14 Prix
La vitesse supérieure145 kmh
0-100 km / h mesurée18,5s (20,0s)
Accélération 50-80 km / h 3/47,0s / 9,5s
Accélération 80-120 km / h en 4/518,7s / 24,7s
carburant mesurée9,5 l / 100 km
(Le fabricant: 6,6 l / 100 km)
Les émissions de CO2155 g / km
spécifications détaillées
 • +radiation
 • +Disposition de la planche de bord
 • +Caractéristiques du terrain
 • -une position assise
 • -Tumulte sur l'autoroute
 • -Trop peu de puissance