Prisene Audi S4 og S4 Avant kjent

61Bovenaan A4 stigen er fortsatt mangel på en mindre ekstrem RS4 broren S4. I dag vet vi hva denne ligatabellen vil koste.

Alle som har ører til en 354 hk Audi A4 kan velge den S4 og S4 Avant. er skrevet henholdsvis 75 900 og 78 200 euro på prislapper av paret.

For de pengene får du levert en 354 hk og 500 Nm i A4 hvis makt kommer fra en 3,0-liters TFSI V6 .. Den sedan er dermed i stand til sprint med en hastighet på 100 km / t på 4,7 sekunder . S4 Avant behov som 0,2 tlf lenger. Den topphastighet på de to kopiene er begrenset til 250 km / t. Vekslingen er via en 8-trinns Tiptronic.

My Car Coach og CarGarantie slår seg sammen

My Car Coach og CarGarantie vil samarbeide. Kunder My Car Coach gjøre det mulig å finne en god brukte biler til en konkurransedyktig pris, nå på CarGarantie kan ta ut reparasjonskostnader forsikring mot mekaniske og elektriske reparasjoner.

Etter en vellykket pilot, tidligere idrettsutøver Ernst Zijlstra grunnlagt i 2013. My Car Coach. Forbrukere som er ute etter en teknisk god anledning kan alle påkalle hjelp fra My Car Coach. My Car Coach kan gjøre et valg, gå til en tur, utfører en teknisk undersøkelse og kan for kunden forhandle om prisen.

Nyere forskning CarGarantie blant mer enn en million biler, viste at den gjennomsnittlige reparasjon av nylig innkjøpte biler utgjør 498 euro.
Tidligere i år gikk My Car Coach allerede et samarbeid med ABS Auto Repair. Ikke bare for å reparere bilen skader, men også for vindus reparasjoner og sommer- og vinterdekk.

 

I vill: Arteaga GT (2010)

33Vandaag en ekte eksotisk i naturen! Fellow Michiel Willebrands nemlig Arteaga GT var en bump, angivelig den eneste kopien som vårt land er rik.

Hva er det? GT 2012 på flasken overført tyske Arteaga. GT er en 1116-kilo coupe ble satt først i verden i 2009 og ble velsignet med en linjemønster som ble satt på papir av ingen ringere enn Henrik Fisker. Under panseret, en 3,6-liters måle V6 hentet fra Volkswagen Passat R36. Takket være en rask DSG var 100 km / t på 4,8 allerede regne med klokken. Suser gjennom å gjøre denne tyske våghals til 270 km / t. Denne kopien ble satt sammen i 2010, kom i 2012 for første gang i vårt land.

Hvor spesielt er-ie? Det kan virke som dette er den eneste kopien i landet. Fine detaljer: Spyker har eller har hatt - vi vil aldri vite sikkert - planer om å markedsføre B6 Venator, en bil som ble svært sannsynlig basert på Arteaga GT.

Staten-dvs. det? Kald tupp. En ekte blikkfang.

vurdering: Meget eksklusivt og noe annet enn Porsche Cayman solgt i dette segmentet i hopetall. 

Sono Sion present

18in september 2016 hadde vi den første luft Sono Motors. Oppstarten har nå presentert sin første produksjon bil, Sion.

Oppstarts Sono Motors viste sin første, men ikke navngitt prototype i fjor. Denne uken drar mennene og det tyske selskapet damene klut Sion, en bil til å gå i produksjon i 2019.

Sono Sion samtaler er en solar bil, får hver modell mesteparten av sin elektrisitet via en ledning inne. Bilen har 330 solcellepaneler på sin vogn og dermed bilen i solen belastningen løpet av en dag være i stand til å vinne nok fri energi til å kaste seg 160 kilometer radius av 30 kilometer.

Sono Motors har vunnet over en halv million euro takket være 1.100 bestillinger. Dette bør Sion, som kan gå i produksjon i 2019 vil koste rundt 12 000 euro.

I vill: Geo Metro (1996)

25Vandaag en meget spesiell variant av den Suzuki Swift i denne delen. Takk til Autoweek leser av Daniel Koutrik vi kan i dag tilby en reell Geo Metro.

Hva er det: Geo Metro var et felles prosjekt av Suzuki og General Motors som var aktiv mellom 1989 og 2001 i USA. Basert på Swift - på den andre siden av dammen kalles Cult - Metro GMs budsjett merkevare Geo ble bygd, en opptreden annen modell både som kombikupé, sedan og cabriolet var som sunny gevinst. Dette er en kopi av den andre generasjonen, en serie som, i likhet med sin forgjenger bare gjort bruk av Suzuki-teknologi. Mens den første generasjonen av utsiden knapt en Swift var gjenkjennelig, familien var at denne prøven tilhører mer egen design. Som sin forgjenger hadde Pontiac Firefly her som en versjon av utstillingslokalet. For å fullføre forvirring Suzuki solgt denne modellen igjen som faktisk som Swift (og ikke så kult som generasjonen før). vi tar en pust?

Under hette som har en 1,0-liters, tre-sylinder, eller en 1,3 med fire brennere. Denne kopien - en LSi, tre-trinns automatgir og klimaanlegg - den firesylindrede i nesen. Bilen er kjent for å være stivere og sikrere enn sin forgjenger.

anmeldelse: Våre biler orakel alias beskytter av rust flekk Nic de Boer vil kalle opp denne vogn som mafklapper. Egentlig er derfor et par av blått som er.

Slike Geo Metro ...

 • Jeg føler meg fantastisk
 • Jeg føler meg ganske morsomt
 • gjør ikke meg mye
 • Jeg finner ikke noe annet enn
 • Jeg føler meg forferdelig
Stem Vis arkiv

Slike Geo Metro ...

 • Jeg finner fantastisk 9,7%
 • Jeg føler meg ganske morsomt 22,4%
 • Jeg er ikke så mye 27,7%
 • Jeg finner ikke noe annet enn 22,9%
 • Jeg synes forferdelig 17,3%
Antall stemmen620Bekijk arkiv

ANWB Tolbadge: raskere langs den franske toll

40Geen lange linjer mer for fransk toll. Minst som er tanken. Denne sommeren kan du kjøre rett til en såkalt Tolbadge ANWB på toll. Det er da automatisk avgjort.

Ikke lenger trenger du som nederlandsk ferierende å se med sorg hvordan en franskmann etter hverandre ved å kjøre bompenger, mens du venter i kø sammen med dusinvis av andre ferierende. Fra i dag på ANWB Tolbadge salg. Den lar deg gå gjennom portene uten å stoppe for å betale.

I et ANWB butikk kan du kjøpe enheten og aktiveres. Deretter limer tabellen på frontruten, og du kan gå på vei. I bompenger i Frankrike kan nå bli gjenkjent av T-portene på den orange 't'. Med minst fire meter unna på din pastor og en hastighet på 30 km / t eller saktere kjører du gjennom. Skapet piper og trafikken lyset blir grønt. Beløpet blir automatisk trukket fra kontoen din.

Den Tolbadge henger på frontruten for € 11 euro, eller € 7,50 hvis du er AA medlem. Tjenesten koster € 1,60 for hver måned som merket brukes. Foruten muligheten til å automatisk betale bompenger, kan du avtale med tjenesten i mer enn 300 parkeringsplasser og garasjer i Frankrike. Det er først nå mulig å bosette automatisk Dutchman på franske bomveier, takket være innføringen av IBAN kontonummer i Europa.

Offisielt: Volkswagen Passat Alltrack

57Het Passat modellområdet har et nytt derivat i: også den nye generasjonen Volkswagen bringer tilbake Alltrack.

I utseende, er området Alltrack utmerker seg ved andre støtfangere, og skjold foran hjulkassene, side skjørt og bunnplaten. I tillegg Alltrack 27,5 mm høyere opp på fote igjen.

Inne ser vi en kombinasjon av Alcantara og klut, er skinninteriør et alternativ. Volkswagen også samler-metallbeslag.

Foruten de tre store kjøremodi 'Eco', 'Normal' og 'Sport', får Alltrack en fjerde kjøremodus med 'Off road'. De som velger dette alternativet vil måtte forholde seg til en modifisert gass og brems respons. Videre aktiverer bilen i så fall Hill Start Assist og Hill Descent-system.

Basen bensinmotor er en 1,4-liters TSI med 150 hk, den øverste versjon 2.0 er et TSI 220 hk. De tre dieselmotorer alle har en forskyvning på 2,0 liter. De effektnivåer er 150, 190 og 240 hk.

Volkswagen Passat Alltrack debuterer mars i Genève i september, state-dvs. ved europeiske forhandlere. Den nederlandske importøren har besluttet å hente ut Passat Alltrack til vårt land.

Gjennombrudd i batteriteknologi utvikling

64Een American-portugisisk forskerteam hevder å ha funnet en måte å gjøre batteriene billigere og sikrere. Viktig for bilindustrien: kapasiteten er også betydelig forbedret.

Ledet av den amerikanske ingeniøren John Goodenough arbeider team fra University of Texas og Universitetet i Porto til en såkalt all-solid-state-batteri. Ifølge allerede 94-åringen (!) Goodenough, som også sto ved vuggen av litium-ion-batterier, kan denne teknologien bli lagret tre ganger så stor mengde strøm. På den meldingen Bloomberg. Batteriene kan være laget utelukkende av glass, og for å bruke felles og lett-å-win natrium i stedet for litium. Likevel generere en stor fordel er at med denne teknologien, kan batteriene være mye mer kompakt og mindre varme.

Nøkkelen neste trinn i denne forskningen er å kontrollere serieproduksjon. Det bør utforskes store batteriprodusenter som kan og vil bringe begrepet Enough mye i praksis. Ifølge en analytiker fra Bloomberg kan ta en stund, fordi det er ofte tenner smerter under den første storskala produksjon av slike nye teknologier.

Bilde Spesial: Paris Motor Show 2016

10Gisteren vi bombardert deg med dusinvis av rapporter om hagl nye konseptbiler og nye eller facelifted model. I dag setter vi alle de store nyhetene gang på rad!

Fortsatt ingen BMW 5-serie og Opel Insignia og Meriva i Paris, men en stor samling av andre nybegynnere. For de som er i det store budskapet strøm sporet fikk ganske, har vi satt alle nyvinninger seg imellom. Klikk ovenfor for å bildene!

Alfa Romeo Giulia Veloce
Den Giulia QV med sin 510 hk sterke? Alfa har 280 hk beste medarbeidere med dette utfallet.

Audi A5 Sportback
Den nye A5 er presentert i Paris som Sportback. Tro mot Audi tradisjon direkte som S5.

Audi RS3 Sedan
Måneder siden dukket et bilde av RS3 Sedan, men nå er det offisielt! Klemmer 400 hk fra 2,5 TFSI i Audi TT RS!

Audi Q5
Du må sette den gamle ved siden av det å se forskjellene, men Paris var fortsatt virkelig en helt ny Audi Q5.

BMW Concept X2
X1 er slått ned som X4 og X6 oppskrift. Den nesten produksjonsklar prototyp var en overraskelse på den franske utstillingen.

Citroen C3 og C3 WRC
Citroëns splitter nye C3, valg airbumps, gjør sin offentlige debut i Paris. Er også sett på som et konseptuelt pistol rally.

Citroen CXperience
En konseptbil som skal gi bort hva Citroën i de høyere segmentene planer. Ikke forvent produksjonsmodellen sterkt ligner, men noen detaljer vil sikkert få bytte.

Ferrari Aperta laferrari
Den laferrari er strippet for taket og gjøre hva resultatene betyr ikke dårligere enn sin nære bror! Lagre men han vil koste mer enn 3 millioner euro.

GLM G4
The Savage Rivale GTS Roadyaght tørker som GLM G4, komplett med 1000 Nm!

BMW i3 og i8 Crossfade
i en BMW i3 og i8 med en interessant gradient interessert? Garage Italia Toll gjør det mulig!

Dacia facelifts
Grundig bijpuntsessie den Sandero, Sandero Stepway, Logan og Logan MCV!

Ferrari Lusso GTC4 T
Special. Ferrari leverer neste vanlige GTC4 Lusso V12 også en variant med den blåses V8 fra California. Med bakhjulsdrift!

Honda Civic Sedan
Foruten den nye Civic kombi i europeisk trim Honda Civic Sedan også parkere måten han ser på markedet i Nederland. For første gang ser vi Civic uten store sports støtfanger arbeid.

Honda Civic Type-R Concept
Honda viser allerede hva vi kan forvente fra en ny Type-R. Komme neste år allerede, og lover å være svært ekstreme.

Hyundai i10 facelift
Den vellykkede i10 får en ny nese og spredt strammet. State'm bra!

Hyundai i20 WRC
Klar for gjørma: den i20 er heist av dens skapere i et rally drakt.

Hyundai i30
Den C-segmentet er å få en potent kriger i form av den helt nye i30! Bare ned Hyundai har satt RN30, en ekstrem konsept bil som forventer i30 N!

Infiniti gjør variabel
Imponerende ny motorteknologi. Hva andre merker aldri lyktes, sier Infiniti det har lykkes: variabel kompresjon!

Jaguar XF Sports Bremse
Bilen er ikke der, men Jaguar har bekreftet at det -dvs neste år i markedet: en eiendom versjon av XF!

Kia Carens facelift
Kia ga liten oppmerksomhet til meg selv, men Carens er virkelig optisk oppdatert!

Kia Rio
Rio måtte byttes ut, og det er denne skarp trend som skulle overta stafettpinnen suksessen til forgjengeren.

Land Rover Discovery
En helt ny Disco! Kjent konstruksjon, en ny seks-sylindret bensinmotor Ingenium og en vektreduksjon på nesten 500 kilo!

Lexus UX Concept
Hjørner hvor du kan selv å kutte: Lexus UX Concept er igjen en bemerkelsesverdig kreasjon.

Lexus IS Facelift
Vi visste at den internasjonale versjonen allerede, men Lexus har EU nå ansiktsløftning.

Mercedes-Benz AMG GT Roadster og Roadster GT C
AMG GT er strippet for taket og umiddelbart få en semi-hardcore GT-C versjon!

Mercedes-Benz Generation EQ
En SUV med full elektrisk drivverk. Direkte oppstart av Mercedes' nye elektro etiketten EQ!

Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain
Mercedes er A6 Allroad og Volvo V90 Cross Country med E-Klasse All-Terrain. Det er første gang at E-klasse høyere vil bli plassert på fote igjen.

Mercedes-Benz og F1 hypercar
Merket har bekreftet stjernen for å bringe en hybrid hypercar F1 teknologi på veien. Muligens også med 1,6-liters V6 som kan håndtere tusenvis av turtall!

Mitsubishi GT-PHEV Concept
Mitsubishi ser fram til en ny generasjon Outlander. Sporty design og tre elektriske motorer!

Nissan Micra
Den femte generasjon Micra er hemmelig en Renault Clio. Den japanske ser mer spennende enn noen gang før.

Nissan X-Trail ansiktsløftning
strammet diskret. Nå med mer fremtredende grille stede: X-Trail ansiktsløftning!

Opel Amera-e
Den helelektriske Ampera e må få langt rundt 500 kilometer i henhold til Opel. På papiret, men det er ikke dårlig.

Opel Karl Rocks
En A-segmentering med crossover ambisjoner. En bedre beskrivelse for Karl rocker vi ikke.

Peugeot 3008 og 5008
En design, to smaker. Den nye 3008 og 5008 er brødre og iført den samme skarpe design!

Porsche 911 GT3 Cup
The Cup-versjonen av 911 GT3 får den nye 4,0-liters sekssylindret boxer motor. Men racing!

Porsche Panamera
Den nye Panamera gjør sin utstillingsdebut i Paris, og er umiddelbart selv om E-4 Hybrid.

Renault Alaskan
Til slutt i Europa på en utveksling: Akk! Nissan Navara med Renault ser.

Renault Twingo GT
Ingen Twingo RS denne generasjonen, faktisk en GT med 110 hk. Smart Brabus får samme effekt.

Renault Grand Scénic
Vi har nær å se ham, men ikke før vi fikk den nye Grand Scénic på en utstilling mot.

Renault Koleos
Den Kadjar får en storebror i form av Koleos. Et gammelt navn på en bil vi vet allerede Nissan X-Trail.

Renault Trezor Concept
Hauger nyheter fra Renault. Stunner var sikkert dette Trezor, en ny designer Laurens van den Acker runde hvor det kan få til å fungere.

Renault Zoe
Renault kompakt EV er håndtert og gitt en større batteripakke med Leaf. Lovende.

Seat Ateca X-perience
Den Ateca skinner i Paris kledd som robust X-Perience Concept. Vil avgjøre om produksjonsversjonen.

Seat Mii make
Mii strammes optisk minimal og går først og fremst til utstyr nivå forbedret.

Seat bekrefter modellnavnet Arona
Feste spanjolene kalte en SUV oppkalt etter en by i Tenerife. Muligens Ibiza crossover!

Skoda Kodiaq
Produksjonen versjonen av Vision S kommer i Paris. Skoda opp av SUV-segmentet!

Smart Fortwo og Forfour Electric Drive
Fra nå kan du få øye ganger med Smarts Fortwo og Forfour. For Forfour er absolutt første.

Ssangyong LIV-2 Concept
Ssangyong vi vet om sine SUVer og Paris hermetisert korean fremover på en ny Rexton. Nesten klar for produksjon, komplett med svært dårlig grafikk.

Ssangyong modeller skarpere
Nye motorer og nytt utstyr for nesten alle SsangYong utvalg!

Suzuki Ignis
Suzuki blåser en frisk vind gjennom sitt utvalg og lanserte Ignis i Paris, en høy kryss overtje som vil være i salg allerede i Nederland i januar 2017. Ha!

Suzuki SX4 S-Cross
Mer Suzuki nyheter. SX4 S-Cross har vært en veldig spesiell ny front.

Volkswagen I.D.
Diesel Gate later sine spor. Volkswagen prøver å endre sitt image ved å velge elektrisk drift. I.D. er en forsmak på en full nett f.eks Golf-lignende som kommer på markedet i 2020.

Oppdatering for modellåret Volkswagen Beetle

24The nåværende generasjon av Volkswagen Beetle igjen går tilbake til 2011, og tyskerne mener at modellen er fortsatt bare mot det uten en ansiktsløftning. Men retro-tyske noe uthvilt.

I Volkswagen internasjonal pressemelding snakker om ankomsten av et nytt sett med versjoner for bobla og Beetle Cabriolet. 

Foruten nye lakkfarger og nye hjul Volkswagen støtfanger arbeid for Basic og Design-prepped versjoner. Støtfangere øyne som merkevare i seg selv er nå mer sporty. Det er også en R-line tilgjengelig, en versjon også modifiserte støtfangere. R-linje identifiseres ved en ytterligere åpning i den fremre støtfanger og til tonet baklyktene. Interiøret er plassert bedre opplyst instrumentpanel og nye materialer og farger til å dekorere interiøret til din smak. Som for motorer, alt forblir den samme.

Car Weekend Topp 10 biler med boxer-motor

88Zaterdag, lijstjesdag. Hver helg har vi avtale med en topp-ti av vellykkede modeller til de mest ettertraktede farger. Kort sagt, oppsummert i en liste over alt i bilen verden. Denne uken: ti biler med en bokser!

Forrige uke var Subaru vite at det hadde produsert den 15 million bokser. Subaru har vært med Porsche den eneste bilprodusenten å montere boksere mye i sine modeller, Subaru lokomotiv diesel selv. Nå ser vi Toyota GT86 og Subaru bare for enkelhets skyld. I det siste, var det imidlertid flere bilmerker som monterte en bokser motor i sine biler. Nedenfor en topp 10 i den rekkefølgen.

1. Subaru SVX
Vi kan selvfølgelig velge nesten alle Subaru fordi Japnners henge omtrent en boxer motor i hver modell. Vi velger de SVX 90-tallet fordi a) det er en veldig spesiell modell og b) fordi Subaru var den største "flat seks" til da. Fra 3,3 liter 230 hestekrefter kom frem. 

2. 911
Bokser motorer er like uatskillelige som Porsche med Subaru. Siden uminnelige tider er det en flat fire eller (senere) seksere bak i 911 og tyskerne ham siden 1996 også montere i Boxster og senere i Cayman. I 914 er boksermotorer ankom.  

3. 2CV
Helt i den andre enden av automotive spekteret bokseren vi kommer til Duck, som måtte bare to kontra-pounding potter. Først bare 375 ccm stor, god for en meget beskjeden 9 hk. I løpet av årene, tok over innholdet av luftkjølte Boxertje mot 652 og scoret enkelt-ie 35 hk. Citroen Boxer brukes i andre modeller som Ami og GS.

4. Volkswagen Beetle
Som Duck hadde et annet ikon, Beetle, en luftkjølt boxer-motor. Men bare ett sett med fire sylindre og tilbake. Innholdet i de fire sylindere økt fra 1,1 liter til 1,6 liter og bobla gjorde slutt fylt til 2003, da produksjonsnummeret var nesten 22 millioner.

5. Alfa Romeo 33
Startet som 1.2'tje og avsluttet 1,7-liter, bokseren motoren på Alfa, som vi først møtte i Sør og sist i 145/146. I mellom italienerne hengt ham i 33, hvor han-som i Sud har vært tilgjengelig i flere smaker: 1,2-, 1,3-, 1,4-, 1,5- og 1,7-liters . Den 33 "m hadde også som en 1,6-liter, og en bokser blir også slått opp i den Sprint og beryktede Arna.      

6. Chevrolet Corvair
Han har ikke gått inn i historien som den mest vellykkede Chevrolet gjennom tidene, men en av de mest spesielle: den Corvair. At bestemt lø 'm i bakmontert sekssylindret horisontalt i motsetning motor, 2,3-liters størrelse, 81 hk, 'sterk', luftkjølt, og nesten fullstendig av aluminium. Ble innholdet litt og det var enda en turbo-versjon med 180 hestekrefter tykk.

7. DAF 33
Den tradisjonelle nederlandske truttenschudder benyttet en bokser. En tweepitter av 746 cc, som var festet til den revolusjonerende Vario Matic automatisk Hub van Doorne. Den opprinnelige blokken matte 590 cm og levert 22 hestekrefter, senere, den kraft hevet til 30 hk.

8. Lancia Flavia
Fiat har også brukt boksershorts, som i den Flavia, som var tilgjengelig med en firesylindret motor på 1,5, 1,8 eller 2,0 liters størrelse, som er utstyrt med én eller to forgassere eller injeksjon (for 1,8 og 2,0). For Fiat Gamma inne han ett med 2,5 liter (forgasser eller injeksjon) og 140 hk.     

9. Tatra 600
Den tsjekkiske Tatra var også glad i bokser motorer og brukte dette omfatter den slanke 600, også kjent som Tatraplan. Det var en med en kapasitet på to liter, med om lag 55 hk. Tatra også bygget flat seks-sylindret boxer og utformingen av Volkswagen og Porsche er også i Tsjekkia sine røtter. 

10. Toyota Sports 800
Toyota ikoniske sportsbil hadde en liten to sylindre foran Boxertje løgn, først en på 700 cc og 28 hk, senere en 800 cc doble forgassere, som gikk 45 hk til bakhjulene. Dagens åndelige etterfølger er GT86, men det er egentlig bare en Subaru BRZ med en annen logo.

Prisen på Ford Kuga innen

27Hij debuterte en stund tilbake, men som Escape i USA, men nå Ford mener tiden er moden for å innføre den europeiske søsken, Kuga. Nå vet vi hva det koster SUV i vårt land.

Den nye Kuga er i salg fra 32 465 euro. For de pengene får du en kopi med forhjulsdrift, Trend utstyr og en 1,6-liters EcoBoost bensinmotor med 150 hestekrefter under panseret. Bilen har en sekstrinns manuell. Den gjennomsnittlige forbruk er 6,6 l / 100 km og CO2-utslippene 154 g / km. Kuga har dermed blitt mye mer tilgjengelig: Har dagens generasjon er i dag en startpris på 43 670 euro. Ellers du har en dieselmotor til din disposisjon.

Den fremre driv Ecoboostversie med 150 hk er også kledd med titan utstyr. Den starter prisen er 34 465 euro. Hvem ønsker å kombinere firehjulstrekk med en bensinmotor, automatisk når 1,6-liters EcoBoost med 182 hk og sekstrinns automatgir. Den gjennomsnittlige forbruk er 7,7 l / 100 km og CO2-utslippene 179 g / km. Prisen på denne versjonen er 43 745 euro.

Den billigste diesel versjon er den 2.0 TDCi Trend 140 hk forhjulsdrift. Den gjennomsnittlige forbruk er 5,3 l / 100 km og CO2-utslippene 139 g / km. Startprisen er 38.500 euro. De som foretrekker Titanium utstyr, har tapt 40.500 euro.

Top-versjonen er den Kuga 2.0 TDCi Titanium 163 hk firehjulstrekk. Med denne girkassen koster 46 780 euro. Den gjennomsnittlige forbruk er 5.9 l / 100 km, CO2-utslipp 154 ​​g / km. Hvem ønsker en automatisk girkasse, kjører i forbindelse med denne motoren og firehjulsdrift til en pris på 50 405 euro. Den gjennomsnittlige forbruk er 6,2 l / 100 km, CO2-utslipp 162 g / km.

Alfieri Maserati lanseringen forsinket

18. lanseringen en produksjonsversjon av Maserati Alfieri går betydelig forsinkelse.

Den Alfieri Maserati, som vi så i konseptet form i tidlig 2014, som ennå ikke engang komme på markedet. Den Granturismo og GranCabrio vises først, bare så det er rom for Maserati som en produksjonsversjon av Alfieri. Som forteller europeiske Maserati sjefen Giulio Pastore i samtaler med den britiske Autocar.

Ifølge Pastore, den Alfieri presset på baksiden brenner fordi Maserati ønsker å prioritere den nye Granturismo og GranCabrio. Han sier at det er mange knuter bør kuttes over Alfieri. Maserati enda tidligere rapportert at Alfieri al ville komme i 2017, og merkevaren nøt begge ville forutse. Nå rekkefølgen endres. Det betyr at når den nye Granturismo og GranCabrio mulig slutten av 2017 allerede vise noen av dem.

Den Alfieri vi nå forventer bare rundt 2020. Bilen skal vises som en kupé og kabriolet, og som forrige innlegg er 410, 450 og 520 hk V6'en motorene for å drive bakhjulene i Alfieri. Pin oss ikke fast der, gitt tilsynelatende tidlig utviklingsfase hvor bilen er i. Vi venter.

Volkswagen: ti nye modeller innen utgangen av 2017

37Dat det handler ikke bare om bilen for å avdekke under en modell introduksjon, har det blitt klart i dag. Foruten Gulf ansiktsløftning Volkswagen vi også snakket om andre nyheter. Det er nok: det synes ti nykommere neste år!

Vi vet allerede at det er en klar ny Golf i 2019 og rundt den tiden den elektriske innvendig diameter få en plass i utstillingslokalet. I dag viser at det snart nok nyheter fra Wolfsburg kommer på markedet. Selv nevner merket av ti nye modeller innen utgangen av 2017, men i denne sammenhengen du må 'modeller' trolig tar en klype salt. Minste facelifted Golf er ett eksempel på de ti biler. Andre facelifts, som Sharan eller Golf Sportsvan vil mest sannsynlig være en del av modellen støtende.

Viktige nyheter, men det er faktisk i fartøyet. Dermed Polo, som flere ganger kjørte forbi linsen på spion fotograf, neste år på markedet. SUV-versjonen av den bilen, som du kan se produksjonen versjon av T-Roc, som konkurrerer med biler som Renault Captur og Mazda CX-3, i 2017 vises høyere i området vi kan lykkes forventet CC. Bilen begynte sitt liv som Passat CC, og er en slags fire-dørs kupé basert på middelklassen. Til slutt ble det klart at Touareg får en oppfølger neste år. Også bilen vi noensinne har sett passere i kamuflert form.

Volkswagen Touareg (2017) - Spionasje

Tidligere denne måneden, fortsatt ganske pakket neste generasjon Volkswagen Touareg dukket opp allerede. ...

I vill: Ford Model T (1919)

41Vandaag langt den eldste deltakeren i denne delen! Takk til Autoweek leser Rolf Mak uken har vi en Ford Model T i 1919 på scenen!

Ford Model T - også kjent som T-Ford - kan bli sett på som den første 'oppnåelig' bil. Henry Ford perfeksjonert samlebåndet, hvorved produksjonskostnadene kan bli drastisk redusert. Der biler tidligere kun for de rike var tiltenkt, Ford Model T tilbys for middelklassen. Et par dager etter avsløringen av modellen allerede 15.000 ordrene ble plassert.

Model T ble produsert mellom 1908 og 1927. Denne kopien er fra 1919 og finnes i vårt land siden 2010. Under panseret - som alle Model T - en 2,9-liters firesylindret måling, god for 20 hk. Det er noen ganger tenkt at Model T Ford første bil var, men modeller som modell A, Model N og S foran ham. Etter Model T Henry forresten igjen startet med bokstaven A, som han følte at den nye modellen var så nyskapende at han ønsket å starte fra scratch. Totalt rundt 15 millioner T Modeller produsert.

Ford Model T ...

 • Jeg føler meg fantastisk
 • Jeg føler meg ganske morsomt
 • gjør ikke meg mye
 • Jeg finner ikke noe annet enn
 • Jeg føler meg forferdelig
Stem Vis arkiv

Ford Model T ...

 • Jeg finner fantastisk 76,6%
 • Jeg føler meg ganske morsomt 16,5%
 • Jeg er ikke mye 4,8%
 • Jeg finner ikke noe annet enn 0,7%
 • Jeg føler meg forferdelig 1,4%
Antall stemmen727Bekijk arkiv