Maserati Ghibli har en pris

41Het lillebror av Maserati Quattroporte, har Ghibli mottatt en nederlandsk prislapp.

Listen starter på 80 376 euro, og for den summen du får som de mest omtalte versjonen: V6 diesel. Dette er den 275 hestekrefter sedan litt dyrere enn en BMW 535d, men du får den eksklusive utseendet på italiensk merke i retur. Bensin Drive kan selvfølgelig også bare også med en V6. Det blokk produserer enten 330 eller 410 hk. For 87 831 euro er entry-level versjon i oppkjørselen, kan toppen tas for 109 476 euro. Firehjulsdriften er bare en mulighet, da den totale til 114 705 den sterkeste utgave. I alle tilfeller sørger for en åtte-trinns automatgir fra ZF at strømmen kommer til hjulene, hendler er valgfrie.

Som vanlig i denne klassen er mange fasiliteter bare standard. Forhold som lær belegg, en elektrisk justerbar førersete, Xenon lys og en fjernlysassistent er selvinnlysende, og dette gjelder også - vente på det - en start-stopp-system på dieseldrivstoff. Likevel er det fortsatt mye å være ønsket: dusinvis av skinn og tre, infotainment oppgraderinger og hjul er på frifot alternativ liste. I tillegg er det et utvalg av åtte forskjellige "pakker" som lar deg fortsette rigging Ghibli.

I Wild: Citroën HY (1980)

29Vandaag vi takker autoweek leser Bruno Vijverman for sin oppføring. På hyllene i The Wild er faktisk en original Nederland levert Citroën HY!

Citroën HY, også kalt Type H eller H Van, vi hovedsakelig kjenner som typisk vinkel bestellertje Citroen at stor avstand allerede kjenne er tilsynelatende laget av bølgeblikk vogn. Kammene som bærer tegnet van, innlevert rent for forsterkning av de store flater av metallplater.

HY ble opprettet etter andre verdenskrig som billig kraft selskap som ulike logistikknettverk kan bli skrudd opp igjen. Hans grunnleggende natur ikke bety at HY var gammeldags i design. Fransk besatt i motsetning til det som da var vanlig forhjulsdrift. Den store fordelen var merkbar i esken: mangelen på en aksel gjort et lavt og flatt gulv mulig. Han hadde også uavhengig fjæring og en selvbærende vogn, akkurat som storebror Traction Avant.

Gjennom årene har den grunnleggende design neppe endret i det hele tatt. Midt sekstitallet frontruten forsvant 'med spijltje', og det ble erstattet av en eneste stor en. Hele hans liv HY beholdt sine 'selvmordsdører', med unntak av solgte eksemplarer i Nederland etter slutten av sekstitallet. Fra 1968 var det nederlandske markedet fordi ingen biler selges med disse spesiell dør suspensjon.

Dette Citroën HY ...

 • Jeg føler stor.
 • Jeg føler meg ganske bra.
 • gjør ikke meg mye.
 • Jeg liker det ikke.
 • Jeg føler meg forferdelig.
Stem Vis arkiv

Dette Citroën HY ...

 • Jeg føler stor. 81,0%
 • Jeg føler meg ganske bra. 15,5%
 • gjør ikke meg mye. 0,6%
 • Jeg liker det ikke. 0,6%
 • Jeg føler meg forferdelig. 2,4%
Antall stemmen168Bekijk arkiv

Min bil Coach og CarGarantie går sammen

Min bil Coach og CarGarantie vil samarbejde. Kunder My Car Coach gøre det muligt at finde en god brugte biler til en konkurrencedygtig pris, nu på CarGarantie kan tage ud reparationsomkostninger forsikring mod mekaniske og elektriske reparationer.

Efter en vellykket pilot, tidligere atlet Ernst Zijlstra grundlagt i 2013. My Car Coach. Forbrugere, der er på udkig efter en teknisk god lejlighed kan alle anmode om bistand af min bil Coach. Min bil Coach kan foretage et valg, gå til en tur, udfører en teknisk undersøgelse og kan for kunden forhandle om prisen.

Nyere forskning CarGarantie blandt mere end en million biler, viste, at den gennemsnitlige reparation af en nyligt indkøbte biler udgør 498 euro.
Tidligere på året gik min bil Coach allerede et partnerskab med ABS Auto Repair. Ikke kun til reparation bil skader, men også til vindues- reparationer og sommer og vinterdæk.

 

I naturen: Artega GT (2010)

33Vandaag en rigtig eksotisk i The Wild! Fellow Michiel Willebrands nemlig Artega GT var en bule, efter sigende den eneste kopi, at vores land er rig.

Hvad er det? GT af 2012 på flasken overførte tyske Artega. GT er en 1116-kilogram coupe blev sat først i verden i 2009 og blev velsignet med en linje mønster, der blev sat på papir af ingen ringere end Henrik Fisker. Under hætten, en 3,6-liters måling V6 taget fra Volkswagen Passat R36. Takket være en hurtig DSG var 100 km / t på 4,8 allerede regne med uret. Susende ved at gøre dette tyske vovehals til 270 km / t. Denne kopi blev sat sammen i 2010, kom i 2012 for første gang i vores land.

Hvor speciel er-det vil sige? Det ser ud til, at dette er den eneste kopi i landet. Dejlig detalje: Spyker har eller havde - vi vil aldrig vide med sikkerhed - planer om at markedsføre B6 Venator, en bil, der blev meget sandsynligt baseret på Artega GT.

Staten-dvs der? Cool tip. En ægte blikfang.

bedømmelse: Meget eksklusivt og noget anderledes end Porsche Cayman solgt i dette segment i hobetal. 

Priser Audi S4 og S4 Avant kendt

61Bovenaan A4 stigen er stadig mangel på en mindre ekstrem RS4 hans bror S4. I dag ved vi, hvad denne rangliste vil koste.

Enhver, der har ører at en 354 hk Audi A4 kan vælge S4 og S4 Avant. skrives henholdsvis 75.900 og 78.200 euro på prisskilte i parret.

For de penge, du får leveret en 354 hk og 500 Nm A4 hvis magt kommer fra en 3,0-liters TFSI V6 .. Den sedan er således i stand til at sprinte med en hastighed på 100 km / t på 4,7 sekunder . Den S4 Avant behov som 0,2 tlf længere. Tophastigheden af ​​de to kopier er begrænset til 250 km / t. Switching er via en 8-trins tiptronic transmission.

I naturen: Geo Metro (1996)

25Vandaag en meget ejendommelig variant af den Suzuki Swift i dette afsnit. Takket være AutoWeek læser af Daniel Koutrik vi kan i dag tilbyde en reel Geo Metro.

Hvad er det: Den Geo Metro var et fælles projekt mellem Suzuki og General Motors, der var aktiv mellem 1989 og 2001 i USA. Baseret på Swift - på den anden side af dammen kaldet Cult - Metro GM budget mærke Geo blev bygget, en udseende anden model både som en hatchback, sedan og cabriolet var så solrig gevinst. Dette er en kopi af den anden generation, en serie, der, ligesom sin forgænger blot gjort brug af Suzuki-teknologi. Mens den første generation af ydersiden næppe en Swift var skelnes, familien var, at dette eksemplar tilhører mere eget design. Ligesom sin forgænger havde Pontiac Firefly her som en version af udstillingslokalet. For at fuldende forvirringen Suzuki solgt denne model igen som faktisk som Swift (og ikke som kult som generationen før). vi tager et åndedrag?

Under hætten har en 1,0-liters, tre-cylinder, eller en 1,3 med fire brændere. Denne kopi - en LSI, tre-trins automatgear og klimaanlægget - de fire-cylindrede i hans næse. Bilen er kendt for at være stivere og sikrere end sin forgænger.

gennemgang: Vores biler orakel alias protektor for rust plet Nic de Boer ville kalde op denne vogn som mafklapper. Faktisk derfor et par blå, der er.

Sådanne Geo Metro ...

 • Jeg føler fantastisk
 • Jeg føler mig temmelig sjov
 • ikke gør mig meget
 • Jeg finder ikke noget, men
 • Jeg føler forfærdeligt
Stem Vis arkiv

Sådanne Geo Metro ...

 • Jeg finder fantastisk 9,7%
 • Jeg føler mig temmelig sjov 22,4%
 • Jeg er ikke så meget 27,7%
 • Jeg finder ikke noget, men 22,9%
 • Jeg finder rystende 17,3%
Nummer stemmen620Bekijk arkiv

Lada Vesta til Tyskland

20Naar en fungerende importør lar deg søke med et forstørrelsesglass i Nederland. I Tyskland Lada faktisk aktiv og distributør har også Vesta til landet av våre østlige naboer.

Lada sier til sluttføre eksport versjon av Vesta, et trekk som vil være noe kvalitativt høyverdig og muligens kommer til å ha forskjellige justerte motorer. Også hva driver sedan vil være knivstikking hverandre. Kopiene bestemt for det russiske markedet har et chassis som er utformet for å redusere kvalitet asfalt.

Også på sikkerhetsnivå, de europeiske versjonene er i gang. Ting som ABS og kollisjonsputer blir standard. Foreløpig Lada Granta tilbyr i Tyskland Hatchback og Sedan, Kalina Cross, Kalina Sport og 4x4 (tidligere Niva / Urban) på. Vesta vil vises på det tyske markedet neste år.

ANWB Tolbadge: hurtigere langs franske vejafgift

40Geen lange linjer mere for fransk vejafgift. Mindst det er ideen. Denne sommer kan du køre helt til en såkaldt Tolbadge ANWB ved betalingsanlægget. Det er derefter automatisk afgjort.

Ikke længere har du brug som hollandsk turist at se med sorg, hvordan den ene franskmand efter den anden ved at køre den vejafgift, mens du venter på linje sammen med snesevis af andre feriegæster. Fra i dag på ANWB Tolbadge salg. Det lader dig gå gennem portene uden at stoppe for at betale.

I en ANWB butik kan du købe enheden og aktiveres. Derefter indsætte tabellen på forruden, og du kan gå på din vej. I vejafgift i Frankrig kan nu anerkendes af T-porte, på den orange 't'. Med mindst fire meter væk på din præst og en hastighed på 30 km / t eller langsommere du kører igennem. Skabet vil bippe og trafikken lyser grønt. Beløbet bliver automatisk trukket fra din konto.

Den Tolbadge hænger på forruden for € 11 euro, eller € 7,50, hvis du er AA medlem. Tjenesten koster € 1,60 for hver måned, at badge bruges. Udover evnen til automatisk at betale vejafgifter, kan du håndtere den service i mere end 300 parkeringspladser og garager i Frankrig. Det er først nu muligt at bilægge automatisk hollænder ved de franske betalingsveje, takket være indførelsen af ​​IBAN-kontonumre i Europa.

Officielle: Volkswagen Passat Alltrack

57Het Passat modelprogrammet har en ny derivat i: også den nye generation Volkswagen bringer tilbage Alltrack.

I udseende, er området Alltrack kendetegnet ved andre kofangere, og skjolde foran hjulkasserne, sideskørter og bundpladen. Hertil kommer, at Alltrack 27,5 mm højere op på sine fødder.

Inde vi ser en kombination af Alcantara og klæde, læderindtræk er en mulighed. Volkswagen også samler metal trim.

Udover de tre store køreindstillinger 'Eco', 'Normal' og 'Sport', den Alltrack får en fjerde køremåde med 'Off road'. De, der vælger denne mulighed, bliver nødt til at beskæftige sig med en modificeret gas og bremse respons. Desuden bilen aktiveres i så fald Hill Start Assist og Hill Descent-systemet.

Basen benzinmotor er en 1,4-liters TSI med 150 hk, den øverste version 2.0 er en TSI 220 hk. De tre dieselmotorer alle har et deplacement på 2,0 liter. Effektniveauerne er 150, 190 og 240 hk.

Volkswagen Passat Alltrack debuterer i marts Geneve i september, state-dvs. ved de europæiske forhandlere. Den hollandske importør har besluttet at bringe ud af Passat Alltrack til vores land.

Gennembrud i batteri teknologiudvikling

64Een amerikansk-portugisisk forskerhold hævder at have fundet en måde at gøre batterier billigere og sikrere. Vigtigt for bilindustrien: kapaciteten også væsentligt forbedret.

Anført af den amerikanske ingeniør John Goodenough arbejder teams fra University of Texas og University of Porto til en såkaldt all-solid-state batteri. Ifølge den allerede 94-årige (!) Goodenough, som også stod ved vugge af lithium-ion-batterier, kan denne teknologi lagres tre gange så stor mængde strøm. På dette budskab Bloomberg. Batterierne kan være fremstillet helt af glas, og at anvende den fælles og nem at win natrium i stedet for lithium. Alligevel generere en stor fordel er, at med denne teknologi, kan batterierne være meget mere kompakt og mindre varme.

Nøglen næste trin i denne forskning er at kontrollere serieproduktion. Der bør undersøges store batteri producenter, der kan og vil bringe begrebet Goodenough bredt i praksis. Ifølge en analytiker fra Bloomberg kan tage et stykke tid, fordi der ofte er begyndervanskeligheder smerter i løbet af den første produktion i stor skala af sådanne nye teknologier.

Sono Sion præsenteret

18in september 2016 havde vi den første luft Sono Motors. Opstarten har nu fremlagt sin første produktion bil, Sion.

Start-up Sono Motors viste sin første, endnu unavngivne prototype sidste år. I denne uge, trækker de mænd og det tyske selskab damer klud Sion, en bil til at gå i produktion i 2019.

Sono Sion opkald er en sol bil, hver model får det meste af sin elektricitet via en ledning indeni. Bilen har 330 solpaneler på sin vogn og dermed bilen i solen belastning i løbet af en dag være i stand til at vinde nok fri energi til at kaste sin 160 kilometer radius af 30 kilometer.

Sono Motors har vundet over en halv million euro takket være 1.100 ordrer. Dette bør Zion, som kan gå i produktion i 2019 vil koste omkring 12.000 euro.

Her er Volkswagen T-Roc

156Zojuist ble avduket i Italia, Volkswagen T-Roc. Den nye crossover VW synes å ha i vente de nødvendige overraskelser og større enn vi ventet. Ingen høy Polo, bare en gal golf.

Som forventer en høy leg-Polo, Volkswagen undervurdert og T-Roc. Den største overraskelsen av T-Roc er at subkutan Polo er ikke, men en bølge. Det synes derfor å være en konkurrent til Toyota C-HR, som også henger i mellom B- og C-segmentet.

Volkswagen sies å ha den dominerende opptreden av en SUV kombinert med dynamikken i en kompakt Kombi. Vi ser spesielt fetter Audi Q2, som er den typiske taket linje kommer hovedsakelig med de karakteristiske C-stolpene. På forsiden er det brede, rette linjen mellom grillen og panseret som i dag er ansiktet til Volkswagens. Hver nye Volkswagen SUV å bli trukket for å forhåndsvise T-Prime Concept GTE, som i april i fjor dukket opp i Kina, og T-Roc er det klart intet unntak. Den kupélignende taklinjen i kontrast til de høye sider og svart-pigmenterte hjulkasser og gjøre det T-Roc en sann overgang.

Også inne i T-Roc er en merkelig utseende. For eksempel er maling farge ofte tilbake til instrumentpanelet, midtkonsollen, og døren trim for. En atmosfære som vi kjenner det fra New Beetle. Klokkene kan eventuelt utføres digitalt. Støvelen er i det vesentlige regelrett med 445 liter og kan være enig med den bakre seteryggen overflate (40: 60-konfigurasjon) for å bli utvidet til 1,290 liter.

Som standard hver T-Roc by nødbremsing, Post-kollisjon Braking System, veivalg, manuelt klimaanlegg, fargeskjerm, LED-belysning bak, LED kjørelys og 16-tommers stålfelger. For mer luksus, velge stil med hvit ambient belysning, annerledes dakkleur, 17 tommers hjul, Driver Alert System, bedre seter og tilkoblingspakken. Den sports andre mann må ha Sport med mørke baklys, tonet bakre glass, aluminium pedaler og rødt lys fra omgivelsene, røde bremsekalipere, 17-tommers lettmetallhjul og sportsseter.

I likhet med Tiguan, hvor det er plassert under, er T-Roc på MQB-plattformen. Med 4,23 meter lengde, de T-Roc 25 cm kortere enn den Tiguan. Akselavstanden er 2603 mm. Som for motorer, er det mye å velge mellom. Slip er 1,0 TSI med 115 hk og 200 Nm, som bare er tilgjengelig med seks-trinns manuell og forhjulsdrift. Den 1,5 TSI med 150 hk og 250 nm er tilgjengelig med DSG sekstrinns manuell eller syv-trinns. Den sterkeste bensin er den 2,0 TSI med 190 hk og 320 nm, noe som er standard syv-trinns DSG og 4Motion firehjulsdrift i målet. Den enkleste diesel er 1,6-TDI med 115 hk og 250 nm, bare manuell girkasse og forhjulsdrift. Den 2,0 TDI med 150 hk og 340 nm, den kombinerer fritt med front- eller firehjulsdrift og manuell girkasse eller DSG. Den samme blokk, er det endelig også med 190 hk, 400 Nm, og som er standard DSG og 4Motion.

Volkswagen T-Roc er produsert i Europa Portugal Setúbal. Markedet lanseringen for November på dagsorden.

Mer om Volkswagen T-Roc i Autoweek 35, vises onsdag 30 august.

Prisen for Ford Kuga inden

27Hij debuterede et stykke tid tilbage selv som Flygte i USA, men nu betragter Ford tiden moden til at indføre sin europæiske søskende, det Kuga. Ved nu vi ved, hvad det koster SUV i vores land.

Den nye Kuga er til salg fra 32 465 euro. For de penge får du en kopi med forhjulstræk, Trend-udstyr og en 1,6-liters EcoBoost benzinmotor med 150 hestekræfter under motorhjelmen. Bilen har en seks-trins manuel. Det gennemsnitlige forbrug er 6,6 l / 100 km og CO2-emissioner 154 g / km. Den Kuga er således blevet langt mere tilgængelig: betyder den nuværende generation er i øjeblikket en startpris på 43 670 euro. Ellers du har en dieselmotor til din rådighed.

Front-drev Ecoboostversie med 150 hk er også konfronteret med Titanium udstyr. Startprisen er 34 465 euro. Hvem ønsker at kombinere firehjulstræk med en benzinmotor, automatisk når den 1,6-liters EcoBoost med 182 hk og seks-trins automatgearkasse. Det gennemsnitlige forbrug er 7,7 l / 100 km og CO2-emissioner 179 g / km. Prisen for denne version er 43 745 euro.

Den billigste diesel version er den 2,0 TDCi Trend 140 hk forhjulstræk. Det gennemsnitlige forbrug er 5,3 l / 100 km og CO2-emissioner 139 g / km. Startprisen er 38.500 euro. De, der foretrækker Titanium-udstyr, har mistet 40.500 euro.

Top-version er den Kuga 2.0 TDCi Titanium 163 hk firehjulstræk. Med denne gearkasse koster 46 780 euro. Det gennemsnitlige forbrug er 5,9 l / 100 km, CO2-emission 154 g / km. Hvem ønsker en automatisk transmission, der kører sammen med denne motor og firehjulstræk til en pris på 50 405 euro. Det gennemsnitlige forbrug er 6,2 l / 100 km, CO2-emission 162 g / km.

Driven: Ford Transit Brugerdefineret Sport Van L1H1

19The beskrivelse af Race Rødmalet van vækker interesse alligevel: 155 hk, racing striber på motorhjelmen, betydeligt overdrevne hjulkasser og vindueskarme, 18-tommer alufælge og 6,0 m3 belastning volumen. Sport Van er Fords måde at dekorere Transit Brugerdefineret, hvis det var en varm hatchback.

Sport Van er kernen i Ford Transit sortiment. Han repræsenterer € 27.350 i prislisten. Helt på egen hånd, i øvrigt, fordi denne version altid er forbundet med 155 hk motor (den stærkeste af de tre valgfri 2,2-liters TDCi for Transit Custom), den L1H1 konfiguration og enkelt kabine.

Sour Blommer vil være i stand weghonen Sport Van med lethed som en helt unødvendig model. For ja, den mest kraftfulde motor er også tilgængelig i Ambiente på € 22,950. Og det er også rigtigt, at van er ikke en Ford GT40. Lånet at historiske racer racerstriber har også kun den funktion at behage øjet.

 

Le Mans striber

Sidstnævnte vil være fint med fans under de pickup truck købere. Det kan også nyde de sportsgrene styling kit og 18-tommer hjul og 235/50 dæk. Det er Custom lidt god, men også sende ham Latem tungere. Den rugende farve Race Rød er bestemt ikke et must, fordi Sport Van er alle standard Brugerdefinerede farver er tilgængelige, med Le Mans striber meekleuren matchning.

For eksempel, en sort lak grå striber. Desuden sporten udføres som den begrænsede udgave, med tilføjelse af en halv-læder. Testen bil havde dermed yderligere to tusindedele af ekstraudstyr, såsom et lastrum med LED-belysning. Hvis du ringer på Transit ligner en doughnut stall juleaften. 

Det kører således særpræg i denne transit, men instinktivt gør motoren det er ikke helt sandt. Det kan skyldes, at friskheden af ​​testen bil (550 km baseline), men den lovede ekstra strøm i forhold til den tidligere drevet 125 HK version kom ikke ud.

En undersøgelse af de momentkurver viser, at pull ved 1500 rpm stadig på samme niveau (350 Nm, også maksimum på 125 hk udgave), mens den 155 hk versionen derefter går til sin maksimalt 385 Nm fra 1.600 omdr./min. Power er nok i sig selv, men en meget hårdere skub i ryggen end i svagere bror, du ikke forventer.

Styrken af ​​Sport Van ligger hovedsageligt i ubesværet måde han med målerne ved 130 km / t og 2000 rpm, fortærer asfalten. Testen forbrug var 9,9 l / 100 km i gennemsnit, hvilket stadig er en smule bedre end 10,1 liter 125 hk version. vi savner noget? Ja en version med dobbelt kabine. For den sporty pickup rytter Transit også som en familie bil implementering.

Alfieri Maserati lanceringen forsinket

18. lancere en produktion version af Maserati Alfieri kører betydelig forsinkelse.

Den Alfieri Maserati, som vi så i konceptet form, i begyndelsen af ​​2014, da der endnu ikke selv nå markedet. Den GranTurismo og GranCabrio vises først, først da er der plads til Maserati som en produktion version af Alfieri. Det fortæller den europæiske Maserati chef Giulio Pastore i forhandlinger med den britiske Autocar.

Ifølge Pastore, den Alfieri skubbet på lavt blus, fordi Maserati ønsker at prioritere den nye GranTurismo og GranCabrio. Han siger, at der er mange knuder bør skæres over Alfieri. Maserati endnu tidligere rapporteret, at Alfieri al ville komme i 2017 og brandet nyder begge ville forudse. Nu ordren er ændret. Det betyder, når den nye GranTurismo og GranCabrio mulig udgangen af ​​2017 allerede vise nogle af dem.

Den Alfieri forventer vi nu kun omkring 2020. Bilen skal fremstå som en coupe og cabriolet, og som tidligere indlæg er 410, 450 og 520 hk V6'en motorerne til at drive baghjulene i Alfieri. Pin os ikke fast der, i betragtning af den tilsyneladende tidlige fase af udviklingen, hvor bilen er i. Vi venter.