Opel Karl 1,0 Innovation (2016) gjennomgang

8implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Karl 1,0 Innovation
5, manuell
2016
2016
18000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.9 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

første 10.000km

 • 10000 km
 • 21 november 2016 20:21

Civic Karl

Før jeg skriver noe om Karl, må jeg først av hjertet at Civic var en fantastisk bil. Den kraftige diesel, understreket av remapping, var en fryd. Rett og slett perfekt. Legg til dette flotte tur, den store utstyr og overraskende plass, og bildet var ferdig. Uansett, private omstendigheter tvang meg til å gå tilbake til en A-segmentering. Den neste eieren vil utvilsomt enorm glede fra Honda.

I begynnelsen av april begynte å se etter en A-segmentering. Du vet øvelsen. lage lister, lese tester og se på hva gaten er fortsatt noe gøy. Min shortlist snart kom fra de vanlige mistenkte. Det var en Mii, Picanto, eller celerio Karl. En Up! falt av fordi vi må kjøre mye eller 80 i selskapet (det er ikke dårlig, men jeg vil gjerne privat litt annerledes) og Aygo jeg fant utenfor hipst, men i løpet av bare en lekebil. Og kledd alarmerende i prisen. Tør de bare spør 5.000euri per meter for ære han er fin ...

Kanskje Celerio var det mest fornuftige valget. Den økonomiske, største, absolutt problemfri og billig å vedlikeholde. Men jeg er bare for mye entusiast til å ønske å bli sett i noen høye seniorer mobil. Ingenting skade, fordi jeg leste det meste positive ting om celerio. Var den nye Ignis allerede, sjansene var flott at jeg red Suzuki. Den Picanto ble droppet på grunn av forbruket. Vel, jeg hadde 1,2 likte, og da jeg ville ha vært i stand til å bedre holde kjører Honda i form av ultimate eierskap. Forble Mii og Karl om. Det var Karl, fordi standard 75hp, bak vinduer som faktisk åpne og det faktum at jeg har penger plast slip ved handel i Honda.

implementering

Den forrige bilen var egentlig alt, og dette jeg ikke ønsker å gi opp alt. Så var det Innovation versjon med en utvidet pakke i skinnende sort. Deretter får du lichtmetalo er anstendig radio (ingen CD, men med USB-port) inkludert diskant litt noe finere trim enn standard bliepertjes i baksetet, filbyttevarsel, den anerkjente én stjerne (med super vennlig hjelp og standard 4G hotspot) tåkelys, cruise control, klimakontroll, mest omfattende kjørecomputer, oljenivåmåler, elektrisk vinduer foran og bak, og faste noen ting som jeg glemmer bare for enkelhets skyld.

første erfaringer

Egentlig driver Karl (enten Karel) ganske godt. Nivået på A-segmentet har strømmet de siste årene. Jeg har detaljene i Corsa noen generasjoner siden neste ned, og deretter Karel synes å trumfe alle fronter. Et fenomen som er vanlig i bilindustrien. Polo er en større, mer romslig enn motoriserte Gulf tidlig 90-tallet bare for å gi et eksempel.
Stasjonene og dermed sender fine. Den instrumentbelysning er attraktiv og kan dimmes, og ingensteds å bli sett bart stål. Setene er ikke for tykk mennesker fint. En rekke kontroller og rattet blir trukket direkte fra hyllene i Corsa. Ser mye mer moden enn jeg våget å tenke på alt. Om du sender mer: bilen er utstyrt med en spak for styringen er ekstremt lett. Hvis jeg ikke tar feil Fiat har også et slikt system. Jeg aldri bruke det. Ikke behov. Lukeparkering er likevel og bit av kaken.
Hvor skal jeg verre er at hyllen har ingen ledninger til visping opp når du åpner bakluken. Noen ganger hvis jeg har glemt å gjøre ting ned igjen etter lasting. Se deg plutselig ingenting i speilet. Egen dumhet, men heller strenger enn den ekstra styreknotten. Alt i alt, det første inntrykket av den halve tysk, halvt koreanske Karel (det er allerede websider skrevet om spørsmålet om mer tysk eller flere koreanere, håper jeg selv å nyte mer av koreansk kvalitet side) mye mer positive enn tidligere antatt . Det går rett og slett moden.

utseende

La oss innse det. bilen er ikke veldig hyggelig. Det er en standard ting. Kort nese, noen få bretter på siden maskere høyde og en kraftig skrå bak. Uansett, er det ikke lett å lage noe virkelig bra på begrenset lengde. Jeg tror Ignis er den første virkelig fin stil A-segmentering.
Samtidig bilen er absolutt ikke stygg. Han ser ganske moden med lysene, den vennlige smilende bar i grillen, er bredere lichtmetalo en anstendig 15inch størrelse, voksen dørhåndtak og dører utført i proporsjoner. Den matt sort B-søyle for optisk litt mer lengde til bilen. Saken ser ganske trygg ut! Noen mennesker trenger å se to ganger om dette er en Karl eller Corsa, særlig sett forfra. Det er et kompliment for Karel!

prestasjoner

Amazing! Til tross for de lange tannhjul som driver med ganske jevnt. Absolutt opp til ca 80 per time gjør den lave vekten han akselererte laud rap. Nei, pavers ikke trukket, men ingen forventer. Innenfor segmentet, som er best sammenligne, er det mer enn tilstrekkelig. Jeg rir jevnlig på jobb i Up! (60hp) og Karel høres bedre når det gjelder motor og bemerkelsesverdig jevnt. Det synes også at paret er bedre fokusert. At jeg får ut de tekniske detaljene, men praksisen er sjelden i bøkene ... Veldig fort Accel du kan ellers bare når fronten er ved et trafikklys. Ellers er du avhengig av entusiasmen din forgjenger. Høyre? Kort sagt, trekker han topp 80! Deretter fut kommer til å være rask ut. Long ved å trekke i lavere gir, eller gå tilbake poker er den eneste løsningen for å tiltrekke mellom spurter til å blinke ved raskt noen på en sekundær vei.
Med tålmodighet synes å 170km / t kan oppnås. Men du ikke ønsker. Opp til 130 alt fortsatt føles veldig kjent, over det raskt alle tider spennende. Jeg antar at jeg var bortskjemt med forrige bil, fordi det er absolutt ikke mindre enn konkurrent Upperdepup. Enda bedre, er min tro. Tastiest kjøre bilen mellom 100 og 120. Takket vind bilen tar selvsagt raskt, som viser at ekstra forfall i atferd.

Forbruk, sikkert et argument for å kjøpe en liten bil, du er helt i hendene. Det gjør en stor forskjell hvis du kjører 100 eller 130. I det sistnevnte tilfelle har motoren skal fungere ordentlig, og forbruket stiger mot 01:15. Holder du får den på ca 100, så plutselig piping 01:20.
Når du gjør det til en sport å kjøre, få byer ringer og følger indikatoren skiftet så økonomisk som mulig, kan nås 01:24. Jeg vet at fra erfaring. Den kjørecomputer er da fortsatt mer jubileet forresten. Du gir eller siste bit av kjøreglede måte. Uansett, vil du ha det gøy for lommeboken tilbake!
Gjennomsnittlig forbruk er med meg, tappert holdt på pumpen, mer enn 1:20. Ingenting å klage på!

hip

Det jeg synes er fint, det er kjølig og godt ferdig interiør. Dashbordet ser ut og føles bra. Knappene er pent opplyst, selv til rattet. Det hele føles ganske lunt og koselig. Det finnes til og med ekstra lys på bunnen av konsollen med USB og 12V kontakten! Filskiftevarsleren fungerer godt, og er en trendy sikkerhetsfunksjon. I parkeringshus er hill hold har blitt funnet praktisk. Uberhip er OnStar. Knytte telefon eller ipad er et stykke kake, og du kan ikke komme ut, hjelper å trykke på en knapp på speilet for å få noen på linjen som det hjelper.
Bluetooth og 4G telefonen ringer og høres bare rett på høyttaler / mikrofon. Cruise control er nyttig på rattet, har en limiter (du la den ut likevel du hodet til å kjøre for hardt ...) og lyden kan betjenes via rattet. Ikke at radioen er veldig langt unna å gå til de rike, men den er der likevel pent og fungerer feilfritt.
Endelig er det også bochttverlichting med tåkelys. Det er jævla alvorlig bil!

plass

En bil i dette segmentet ingen mirakler kan forventes. Og selv om Opel hevder at det er en fullverdig fem-seters, er det ikke naturlig. Men fire er faktisk ganske bra. Selv bak min 1.81m kan bare sitte noen! Tre små barn i baksetet kan og kan forresten beste. Det finnes sikkerhetsbelter og nakkestøtter for selv.
Opp foran, plassen absolutt tilstrekkelig. Førersetet og rattet kan justeres (ratt høyde og dybde), og det ville være svært merkelig at du ønsker å finne en fin sitte som styremedlemmer. Den fremre passasjersete er ikke justerbar i høyden. Støvelen er fine. Formen er god, karmen er ikke for stor for dagligvarer eller sport poser er nok plass. Her outclassed Karel den Aygo / C1 / 108 og er i likhet med de VAG trillinger. Fullføringen av bagasjen er ryddig. Banken er i to deler hengslet på behovet for mannen kan være.
Hanskerommet er tilstrekkelig bred, og her og der er rom for små yngel i esker og skuffer. Totalt sett er bilen definitivt romslig nok for en liten, ung familie eller et par. Hvorfor vil du ha mer likevel?

småting

Om mangel på ledninger på sokkelen jeg hadde alt. En annen ergernisje den lille drivstofftanken. Det kan, tror jeg 32 liter. I det tilsatt en dash av brennstoff og jeg tank, da det kan være 25 liter. Hver uke så tanking. Noen små biler har bare noen få liter, noe som betyr bare 60km senere tanking. teller for disse typer biler.
En ytterligere forverring er verwarmingssysteem.Het ting er, selv med klimakontroll, ikke arrangere gode og stabile. Veldig merkelig. Noen ganger holder det ferskere enn den innstilte 20graden. Ved første sving, men når la watch.
En siste irritasjonsmoment er mangel på og CD-spiller og dermed en DAC. IPod til USB-DAC brukt så selve iPod. Lyder således mindre enn den radio. Synd.

Og så ...

Er jeg fornøyd med selskapet av Karel? Ja! Den første 10.000km er jevnt. Den verre nisjer linjen jeg liker å komme bort fra forbruk, likevel voksenlivet som helhet, forholdet mellom pris og penger, tilstrekkelig store bagasjerommet, og hvis drevet politikk, lavt forbruk. Legg til dette lav veiavgift (to euro i måneden) og dokumenter på forsikring. Den koselige og godt ferdig interiør, gode sittestoler og en perfekt cruise gjøre resten. Ganske en topp bil ennå!

farvel Kareltje

 • 18000 km
 • May 28, 2017 12:34

Etter mer enn et år og (nesten) 18.000km er på tide å si farvel til Karl. På tide å ta lager av denne veldig fin A-segmentering.

Comfort 4 stjerner

Jeg vurderer komfort med 4 stjerner, må ses i lys av Karl segmentet. Lar være klart at det ikke er en Mercedes. Men fra min erfaring med andre A-segmenters Charles står hans bakken med Verve. Setene er overraskende moden, selv etter en lengre tur. Operasjonen fungerer greit og ordentlig og utstyr til Innovasjon med pluss pakken skaper en oppfatning på nivå med en B-segment bil.

Lyden styret er overraskende lavt ved konstant hastighet. Den svært rimelig lyd (bortsett fra i-pod, som er ganske skuffende) og koselig belysning inne deretter sørge for en hyggelig atmosfære. Ting som lane-avgang advarsel (elegant og praktisk!) Og semi-skinninteriør (for posh!) Trylle Alltid et smil igjen.
De elektriske vinduer (også i ryggen!), Den hyggelige endring og link, og alle andre hippigheden (av frontlykter med tåke frø gjennom bliepertjes i bakre støtfanger til feilfri rattkontroll av alt) av bilen, opererer viss komfort-forsterke .

Den siste stjerners fortjener ikke bare Karl. Det er fordi balansen mellom kjørekomfort og bak bare ikke toppen. Jeg har alltid sitte alene med bil, og la merke til at fronten med stor glans modne fjærer og puter, men tilbake noen ganger bouncy og lys kan føle. Det er aldri irriterende, men det ville være enda i dette segmentet av markedet ennå i stand til å gjøre noe bedre.

Ytelse 5 Stars

Motoren noe annet enn ros! Hva fnyse den tingen deilig! Det er ingen irriterende vibrasjoner følt av de tre-sylinder og er alltid godt fokusert. Den 75hp (jeg vet ikke om noen som tror på kW, men hvis du har en, så er det 55KW) er ganske glatt og sørger for at B-veier kan bli kjørt ganske tøft. Vel, da han instinktivt ... I absolutte sprint fart og du aldri trenger å skamme deg i hverdagen trafikk, men Karl sports striper ville allerede være en karikatur av seg selv raskt.

Når det gjelder ytelse Karl lett utklasset den 60hp (ja, 44kW) Upperdepups vi kjører til jobb. Han trekker jevnere og med mindre støy. Motorturtallet klatre raskt når du blir spurt og omtrent 100 km / t, bilen selv så stille som den tingen kjører ca 3000 rpm.

Forbruk, alltid et problem særlig mindre biler dukket opp 01:20 på året. På pumpen, fordi den integrerte datamaskinen gjør sitt beste noensinne å se gjennom rose-farget glass, og late som om det er litt mer økonomisk. I vintermånedene tok jeg 1:20 vanligvis bare ikke. Er temperaturen utenfor rundt 15 grader, så det lykkes en gang med letthet. Med fire personer om bord eller ved høyere hastigheter (over 120/130) forbruket øker plutselig enorme. Billen blir deretter satt på prøve, og svarer på kraftbehovet med ca 01:16. Da føler rett til å hevne liten tank.

Reliability 4 stjerner

i år at jeg har bil, han aldri forlate meg. Motoren aldri truffet en falsk notat hvor som helst og etter det året bilen som ny. Kontrollene er stramt og alle godbitene og gadgets som Charles er pyntet gjøre det akkurat som på den første dagen. Faktisk er det ingen lys brøt sammen i løpet av året!

Sure dumhet bør ikke forvente en ny bil det første året i form av pålitelighet. Jeg skjønner. men det er alltid betryggende å vite at jeg hadde følelsen av at ingenting kunne mislykkes. Før bilen føles bare bra.

Den siste stjerners fortjener ikke Karl. Det er fordi jeg har hatt noen problemer i løpet av året for å opprettholde riktig temperatur i bilen. Siden Mr. Opel skal ta et kritisk blikk på. som jeg forsto det, de som nå leveres ikke mer trøbbel, men selv med klimakontroll til en standard 20 grader, føles det som en ganger varmere enn andre.

Vel igjen som hver måned får du OnStar med en omfattende oversikt over tilstanden til bilen. Slik at du alltid har en god oversikt over dekk (et dekk vist i kPa) og du har informasjon om alle vitale deler av bilen. Fortsatt en fin følelse å komme gjennom bare året, men "grønne haker" har sett.

Bruks 5 stjerner

Forbruk Jeg punktlig allerede. Over 01:20 uten egentlig å ha problemer med å gjøre det. Tilsett forsikring (jeg betalt pasteurisert 30 per måned) og to tiår ERA, og det er et ork å finne en bil med lavere driftskostnader. Kostnader, noe som gjør kjøreglede! Disse tallene er dessuten for nesten hele A-segmentet, så stirrer deg heller ikke blind.

Jeg returnere bilen på tidspunktet for hans første år i sving. Det kostet meg spare meg selv så. På den annen side, en årlig service koster noe 200-250euri. Bare prøv å få til en større bil ...

I kjøpesummen unngå Karl og hans konkurrenter er ikke veldig langt fra hverandre. En VAG eller PSA-t med det samme utstyr og 75hp (hvis det er allerede tilgjengelig, ofte 68pk normen i dette segmentet, men 10% mindre) ganske kostbare, Picanto og i10 er like i anskaffelse og celerio er litt billigere men kan ikke trekkes til utstyr som brukes av Kareltje.

Nå vet jeg at restverdien er også bart etter et år. Karl er populær og lite brukt ung til å komme inn ennå. Jeg hadde en god pris, og jeg er sikker på at forhandleren at bilen tok det av sine føtter med ...

utgående balanse

Jeg startet gjennomgangen med tungt hjerte fordi avgang av Civic. Det samme følelser jeg ikke på farvel til Karl. Selvfølgelig, fordi selv om Karl Innovation-plus er en hip liten ting, og jeg aldri la deg ned, er det mye mer fornuftig enn bilen var Honda. Det er bare noe å være oppmerksom på enda. Deler bilen føles som en klasse større enn sitt segment nytes, mens parkering eller byens kompakte størrelsen igjen vises fint.

Fra mine omgivelser, ble jeg ofte spurt hvorfor Karl beregnet og ingen av konkurrentene? Jeg tror det er veldig personlig. Jeg tror Karl er hans 15" hjul, munter ansikt og mørke bak vinduene ser mer moden enn sine konkurrenter. Jeg var rett og slett i segmentet med de beste klikk. Og det går seriøst bra. Den nye eieren av den svarte JL-167-L er utvilsomt fortsatt opplever mange hyggelige kilometer!

Hvile meg alle som tok seg bryet med å lese denne anmeldelsen eller selv å svare på takke. Forhåpentligvis har det bidratt til et bredere bilde av "min Kareltje".

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket