Skoda Yeti 1.2 TSI 105pk Ambition (2014) gjennomgang

6implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Yeti 1.2 TSI 105pk Ambition
6, Manual
2014
2014
15 km
12000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 6.9 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Skoda Yeti Ambition Outdoor

 • 100 km
 • 06.04.2014 14:05

occasion
Dessverre, så min anmeldelse forsvunnet nå, men veldig kort.
Tidligere i år begynte å klø igjen etter kom facelift Yeti.
Også sett på den nye Nissan Qashquai (god kvalitet ferdig interiør). Forhandlinger med Skoda og Nissan forhandler foret. Omsider fikk mer handel med Skoda forhandler. I tillegg, min kone likte lavere sittestilling treneren til mindre organisert og det faktum at rattet hennes var for lavt mindre hyggelig. De gode erfaringene med Skoda gjorde spissen balansen for Yeti.

Hva har endret seg til Yeti?
Først av alt, utstyrsnivå endret fra Ambition utførelse.

ny:
- automatisk dimming bakspeilet
- elektriske vinduer bak
- bakre side kollisjonsputer (9 totalt standard kollisjonsputer!)
- elektrisk tilbaketrekkbare sidespeil med inngangs belysning
- korsryggstøtte i forsetene.
- regnsensor

utløp:
- frontlys skiver (aldri brukt i forrige Yeti)
- multirat (inklusive radio kontroller). Synd, men ikke uunnværlig for oss.

I tillegg er baksiden og nesen endret (inkludert den nye strammere Skoda logo). De karakteristiske runde tåkelys er borte. Hans sympatisk utstråling har forvandlet seg til et enda tøffere utseende (enda strammere linjer). Den nye Yeti vil passe igjen helt i den nye Skoda ansiktet.

Andre additiver er også simpley smarte løsninger av Skoda. For eksempel, den fjernbare LED-lommelykt fra stammen, den lagringsplass for en sikkerhetsvest under førersetet, den achterbakmat med to sider (gummi / stoff), etc. Ingen kostbare saker for Skoda, men det er praktisk for brukeren.

Endelig 1,2 TSI-motoren tilpasset og vil forhåpentligvis ikke skje igjen problemene fra fortiden (-expanding distribusjonskjeden frem til år 2011). Motoren er også gjort litt mer effektiv og mindre CO2-utslipp.

alternativer:
På toppen av standard utstyr (blant annet klimaanlegg 2 soner, cruise control, CD / MP3 radio / ESP / ABS / ASR, 16 " LMV, elektrisk verstalbare / oppvarmet speil, CV med en fjernkontroll, kollisjonsputer 9, lys og regn sensor, elektriske vinduer 4):
- 17" Annapurna hjul
- LED baklykter (original)
- metallisk lakk (mørk grå)
- bak parkeringssensorer
- utendørs pakke (rustfritt stål pedaler, sort plast, reversible støvel matte, grånivåer).
- eksos finisher
- Protector Rear (grå)
- sunset (mørke vinduer fra B-stil)
- også aktiveres automatisk lukke dører (dører låses automatisk når jeg tenker en hastighet på 20 km per time)

Det er også nye muligheter blir tilgjengelig som en parkeringsplass kamera, bi-xenon frontlykter med LED-belysning, en assistent resten, nøkkelfri adgang, etc.

Kjøring / komfort
Den facelift har ikke ført til behov for bearbeiding av rammen (inkludert differensialsperre). Comfort (tysk, så litt vanskelig) og atferd (ikke lener seg i svinger) er helt fint. Dette gjenspeiles i de mange testene som suvtest av mars 2014 av ANWB (jeg inkluderer Opel Mokka, Renault Captur, Suzuki SX4 S-Cross, etc.). Yeti kom hit som store vinneren fremover. Kvalifikasjoner av ANWB: sender så skarp som et barberblad, i tillegg til å drive en vanlig bil, scores ryddig forbruk).

For den nederlandske trafikk er 1,2 TSI er tilstrekkelig. Vi vurderte 1,4 TSI, men dette er igjen tyngre (mer veiavgift, mindre effektiv og ikke bestilles fra fabrikken med 17" felger). Hvis du ofte dra til fjells eller mye om den tyske motorveien er 1,4 TSI verdt å vurdere.

pluss / minus
+ funksjonell (for å forskyve baksete er, for fullstendig å ta av etc.)
+ romslig nok for vår familie på tre personer. Også baksiden er nok hode og ben plass for høyere folk. Lasterommet er rektangulær i form og har et minimum på 405 liter.
+ god håndtering, spesielt for høyere modell.
+ trygg bil (se alle disse sikkerhetsposter og Euro NCAP kollisjonstester resultere)
+ god og Tooled
+ høy sitteplasser / god oversikt over veien, absolutt verdi hvis du er vant til (vi ønsker ikke lav bil mer og nei vi er fortsatt langt pensionada tallet!). Du føler deg litt "King of the road".

- ikke billig (prisen er, spesielt i denne modellen, så ikke noe argument for å kjøpe en Skoda. Kvalitet har sin pris.
- ingen blind flekk varslingssystem og adaptiv cruise control tilgjengelig
- ingen start / stopp-system er tilgjengelig på 1,2 TSI.
- ikke den mest drivstoffeffektive i sin klasse
- dashbordet er noe kjedelig og business (meget svart), men meget godt organisert og ergonomisk.
- Hjørnelysene (bøying) er dessverre ikke lenger aktivere etterpå som med vår forrige Yeti.

Update 11 mai 2014
New Yeti nå mer enn en måned på rad. Vi er ikke noen nye Yeti møter på veien. Også en kort pause i Tyskland nettopp tilbrakt over grensen (du vil se ganske mye Yetis men ingen eksemplar sett facelift versjon). Også bare en fin tur på autobahn med bare en topp på 150 km / t (uanstrengt). Dette Yeti faktisk går ikke annerledes enn vår forrige (se min forrige anmeldelse på Yeti). Bare ser ut til å gjøre litt mer støy rullende støy av dekk. På forrige Yeti we Dunlop og nå Continentals. Muligens forskjellen er således den type dekk.
Vi har vært tilbake for noen små ting til forhandleren. Når vi plukket opp bilen i april så jeg på slutten av dagen når en av hjulene dessverre noe var skadet. Hvordan og hvor dette skjer er ikke klart for meg, eier vi ikke merke noen sandkorn eller så. Om kontakt med forhandleren. De pent reparert uten kostnad for felgen. Dessverre, er det fortsatt lett synlig, men nå, i alle fall mindre risiko for korrosjon.
Videre virket det første å ha vært viskerbladene klemmen (sannsynligvis under produksjon). Trakk alle striper på frontruten. Dette er erstattet uten omkostninger. Også cracking dørtetningene av Yeti i varmt vær (si over 20 grader). Giveren har belte spray malt på. Forhåpentligvis er den borte nå. Videre, ikke noe spesielt, kjører bilen mer tilfredsstillende. Andre mennesker finne den fargen veldig pen. Vi merker oss også fortsatt veldig fornøyd selv.
Hyggelig å lese til tross for nettstedet Auto Bild at Yeti som har vunnet en sammenligningstest inkludere nye Qashquai samt VW Tiguan.
Skoda seier i dette faktaarket bemerkelsesverdig ofte sammenlignende tester. Mi sier noe om kvaliteten på Skoda merkevare hittil. Prisen er dessverre meegestegen med kvalitet.

oppdatering

 • 3000 km
 • 17 august 2014 14:05

I ferien med Yeti til Eifel vært i Tyskland. Igjen bemerkes at 1,2 TSI også oppfyller fint i kupert terreng. (Bra) erfaringer er ikke annerledes enn tidligere Yeti. Tyskland faktisk ganske mye Yeti er sett, inkludert en av den nye typen. I går i nabolaget for første gang gitt den nye modellen på veien. De knirking dørtetninger (fløyel deler) I smurt med hvit vaselin. Den knitrende er endelig borte !!! (Eller smøre årlig). Merkelig at dette allerede er vår fjerde Skoda er knirk dørpakninger. Tilsynelatende andre Skoda sjåfører er upåvirket av litt fordi jeg leste på internett. Videre fortsatt veldig fornøyd snakket om Yeti og ingen detaljer!

oppdatering

 • 7000 km
 • 19 april 2015 10:41

Vår Yeti forrige uke hadde noe vedlikehold. Vi tilbyr vedlikehold Yeti hvert år nettopp fordi vi er relativt få kilometer unna, og å forlenge med ett år mobilitetsgaranti igjen. Den siste tiden, men hadde en irriterende feil. I den høyre døra hører vi jevnlig en irriterende piping (spesielt hvis det er mye vind). Jeg kunne ikke finne noe selv. Garasjen dessverre ikke, har de døren allerede blitt satt strammere, men problemet forble. I går virket det bare litt mindre enn vanlig, vi holde et øye på den. Videre ingen betydelige problemer, som Yeti fortsatt fine.

farvel

 • 07.02.2016 15:37

Etter mer enn seks år Yeti startet min bil hjerte ennå igjen litt kløe. De siste to årene har det vært betydelige skritt sette bilprodusenter i teknologi og sikkerhet. Etter flere nye biler så ut til å ha endelig valgt en Mazda CX-3 2.0 16v GT-M. Jeg vil holde en anmeldelse her også igjen på.
Litt pluss og minus av Yeti på rad:
proffene:
- komfortable sitteplasser
- Til tross for høyden hyggelig og elskverdige rad bygget hyller
- høy sitteplasser og god oversikt
- stille motor
- nok lagringsplass (lommer, kamre, etc.)
- meget funksjonell (glidbare og avtagbare seter på baksiden) og over, spesielt i lys av sine dimensjoner
- god, fin solid finish, gir bilen et solid inntrykk
negativer:
- knirk dørtetninger i løpet av varmt vær
- modell som allerede lengre turer langs og derfor ikke lenger har flest alternativer (sikkerhetssystemer, full LED-belysning, etc.), også noen nye ting jeg respekterer Yeti og nye alternativene er relativt dyrt (ryggekamera, DAB +, etc.)
- 1,2 TSI er i utgangspunktet tilstrekkelig Nederland, men mye fritid Motoren har ikke, er ikke veldig fort
- Noen ganger små rangler i kabinen.

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket