Ford Edge får en (sterk) tag

75De Ford Edge ta gamble og prøve å bosette seg i den europeiske Ford-serien. I dag er kjent hvor bilen skal plasseres nøyaktig i prislisten.

Ford Edge fullfører hans noe merkelige SUV lineup oppover. Den brasilianske Ecosport og USA-baserte Escape Kuga har en like internasjonal karakter som den store, fra USA-baserte nykommer. Ford velger som i første Kuga å holde antall forestillinger er begrenset. Men, bilen er allerede svært ganske komplett. Som har en pris: Edge er tilgjengelig fra 56 165 euro.

The Edge kan bestilles i to versjoner: Trend og Sport. Begrepet "grunnleggende versjonen" vi gjør det første underskudd i henhold til Ford. Faktisk trenden med sine 19-tommers aluminiumsfelger, mange sikkerhetsfunksjoner og omfattende infotainment egentlig ikke bare omtale. Rikere utstyrt Sport utmerker seg på utsiden med en serie som ikke er definert andre 'elegante aksenter. Som registrerer dette er 5000 euro tapte mer.

Under panseret, Ford største SUV vil dessuten sikkert en europeisk touch: her finnes bare dieselmotorer. 2.0 TDCi leverer minst 180 hestekrefter, men som ikke finner nok til å sjekke en 210 hk versjon. Ford tilbyr standardversjonen med Powershift automatgir, blir den lettere varianten fra fabrikkens side med en seks-trinns manuell. Den øverste versjonen, så 210 hk Sport trim som kan tas med hjem for 65 215 euro.