Audi Q5 2.0 TDI quattro 143pk Pro Line (2009) gjennomgang

3implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Q5 2.0 TDI quattro 143pk Pro Line
6, Manual
2009
2012
300000 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Audi Lyser opp og griper

 • 08.05.2017 16:07

LED kjørelys igjen ga det opp. Audi-forhandler først spurte 60 euro for en undersøkelse og ga en reparasjon pris på 1250 euro. Ifølge forhandleren for Audi Nederland som krever en reparasjon. Et varsel garasje løst det for mindre enn 250 euro (erstatte modul).

Spørsmål opensraan:
Hvorfor det tok en etterforskning var allerede kjent at hele frontlys måtte byttes ut? Bilistene betaler 1000 euro som for mye. Et eksempel på rote.

Hvorfor 60 euro ble belastet mens klart ingen etterforskningen hadde funnet sted? Dette er rett og slett svindel eller svindel.

========= detaljert beskrivelse ======================
Svindel og bedrageri av Audi (forhandler og importør)

Som alltid, skjer dette på grunn av den tilliten du har og bør ha i tjeneste av verdifulle gjenstander. I dette tilfellet Audi organisasjonen i Nederland.

Kjøring er jeg advare møtende trafikk at min venstre LED kjørelys, også byens lys er av. Jeg mistenker at en sikring har gått og går til en bilforhandler (forhandler 1) sammen med spørsmålet om å gjenopprette. Mekaniker ser på det og sier at dens reparasjon er dyrt og kan ikke repareres umiddelbart, og lysdiodene er brutt. En indikasjon er utstedt på € 900,00 for hele frontlys enheten må skiftes ut og LED-lysene er integrert. Et beløp som det er svært høy for bare en by lys. Fordi denne forhandleren (dealer 1) ikke i min by bosatt jeg ta bilen.

Den angitte mengde jeg finner latterlig høy, så jeg kommer til å gjøre min garasje (2) sammen med forespørselen, de riktige LED kjørelys selv utenfor. Jeg har kjørelys etter mitt syn ikke behov for min 7 år gamle Audi Q5. Garasjen to rapporter om at dette er ulovlig fordi LED kjørelys også tjene som sidelys. Bilen kommer under garasjen uten to sidelanterner ikke APK.

Frustrert, jeg skriver et brev til Audi Nederland at lysdiodene med begrenset antall timer svært raskt bryte ned. Mens LED er riktig introdusert fordi de skulle vare veldig lenge kjøretøy liv, og jeg kan ikke forestille meg at jeg må bytte ut en halv bil for en by lys. Svaret er at dette er en sak for giveren, og det er synd for meg at garantiperioden er avsluttet.

Vises for å gjenopprette meg ingenting om LED-belysning. Jeg gjør mitt preg garasje (2) en avtale for å komme opp med en akseptabel løsning på grunn av MOT, for eksempel en LED-stripe på utsiden. For å undersøke dette, må man fortsatt fjerne bilen frontlys. Man ser en modul som styrer lysdioder i hodelykt. De prøver å finne en ledig modul, men kan ikke. Det er imidlertid mulig å oppnå lignende moduler, men som i samsvar med merkevaren garasjen har en forskjellig kodenummer, og en annen kontakt, hvorved de ikke kan brukes. Ifølge den splitter garasje (2), men trenger frontlys egentlig ikke bli erstattet, men er fortsatt tilgjengelige enheter må erstatte hele LED føreren av bilen (venstre, høyre og sentral enhet), er dette fordi Audi har fullt tilpasset design. Merket garasje (2) sier fortsatt etter et passende modul og vil gi deg beskjed hvis vi finner noe, men råder gå til Audi-forhandler kan ha en kompensasjonsordning i denne absurde saken. Hodelykten er montert på nytt uten å lykkes.

Glad på Audi-forhandler van den Udenhout (garasje 3). Det er det sagt at reparasjonen vil koste, avhengig av om ett eller to frontlys 1 må erstatte € 1000 til € 2000. De første sa de skulle gjøre en studie for å lage et tilbud og se om det er akseptable alternativer. Kostnadene ville være mellom € 50 til € 100. Bilen er tilbudt for en hel dag og betalt regningen (se vedlegg 1). Fordi estimatet er ikke komplett, bare materialet manuelt skrevet med den totale kostnaden for tilbudet. Ifølge agenten er det ingen alternativ løsning er mulig annet enn å erstatte hele frontlys enhet og ingen lempning er fordi bilen er dekket av garantien.

Kostnadene nå totalt € 1300 (€ 1250 og € 50 reparasjon Research) for en ødelagt sidelys Jeg tror ut av alle proporsjoner. Jeg ber alle vennene mine om de hadde noe sett før. Alle er overrasket før noen hevder å ha en liten garasje som spesialiserer seg på Audi. Jeg er med på at bilen (den fjerde bil som ser på garasje 4) blir kontaktet. Dersom jeg har bilen for reparasjon ved garasje 4 sies å være en diode i nesten alle tilfeller, drivenheten er montert i frontlyset, som er brutt og forårsaket feilen. Det vil erstatte diode.

Hvis bilen er levert Jeg umiddelbart kalt med bil 4 med spørsmålet om hvor er drivenheten montert LED kjørelys. I henhold til vognen 4 som normalt er bak en ventil i frontlys, og er godt synlige. Uten denne drivenhet montert lys ikke kan arbeide. Giveren (forhandler 3), som har en betalt forskning på årsaken må ha sett enheten og må ha glemt å sette den tilbake. Jeg kan faktisk anta at han har gjort forskning på alvor fordi jeg må betale for. Jeg kaller den forhandleren for å spørre om de fortsatt har drivenheten montert. Resepsjonsbetjeningen står i første instans at drivenheten montert umulig å lyve for dem, men det står et øyeblikk å be arbeidsplassen, slik uforsiktighet kan ikke seire over dem. På spørsmål om hvordan det er mulig at drivenheten montert forsvant etter forskning av Audi og Audi som regningen har bygget frontlys enhet for å gi en reparasjon sitat, ingen respons. En vil søke på nytt.

Samtidig bilen med utvidede frontlykter og uten drivenhet montert på garasje 4. Denne bilen har fire på en Audi-forhandler funnet en drivenhet montert, men var ikke sikker på om dette var riktig, andre koder. Så jeg ringe tilbake til Audi-forhandler å spørre hva slags drivenhet montert akkurat jeg bør gjøre for min Audi Q5 og hvor den er på lager. For å unngå lenger jeg mistet bilen og foran på bilen bør få det plukket opp igjen og jeg betale meg den originale VW / Audi drive enheten montert på Audi service jobber. Etter å ha blitt satt inn i lyskasteren ved fire garasje løst belysningen problem. Kostnader for å reparere seg selv € 250,00, men mine ekstra kostnadene er mye høyere.

Jeg tar min splitter garasje 2 informert om reparasjon. Han svarer at han hadde glemt å skifte drivenhet montert fordi det var ødelagt og han ville forsøke å finne en lignende drivenhet montert. Han våget ikke på grunn av kostnadene for å kjøpe en drivenhet montert på Audi fordi de hadde en annen kode og Audi kunne ikke levere samme kodenummer. Dette ble klart at ingen drivenhet montert deltok på såkalte forskning. Når du fjerner frontlys vil umiddelbart bli lagt merke til.

Nå problemet er løst, vil jeg Audi-forhandler forklare elendighet og uforståelige meldinger. Tross alt, jeg måtte betale for et forskningsprosjekt krav fullstendig hodelykt erstatning, mens ikke mer enn en erstatning for en standard og original VW / Audi drivenhet montert nødvendig. Jeg forstår at en forhandler vil erstatte eventuelle løse dioder, men erstattet en enkelt enhet som standard som en original Audi-modul er tilgjengelig, forventer jeg uansett.
I intervjuet, kan servicerepresentanten ikke forklare hvorfor de ikke har oppdaget at det ikke var drivenhet montert i frontlys. Etter all forskning regningen bokstavelig: "Lykte fjernet og installert og diagnostisere LED belysning" (se vedlegg 1). Med utvidelsen vil bli lagt merke til umiddelbart den manglende drivenhet montert og hvordan kan en likevel diagnostisere som defekt modul mangler? Dette var ikke noe svar, men da de ønsket umiddelbart å trekke tilbake forsknings regningen.

Det neste spørsmålet jeg spør er hvorfor de ikke hadde overholdt avtalen, som sitatet forespørsel: "Dagrijverlichting lenker sluttet å fungere LED-belysning. Har bilen med en brukket kjørelys av APK ???? og det kan være en høy noodrep for enhver pris. Uitgvoerd være, slik at kjøretøyet kan testes apk. Diagnose "(vedlegg 2). Til dette svaret at Audi Nederland i disse tilfellene krever reparasjon, i dette tilfellet, komplett utskifting av frontlys.

På internett frontlys for Audi Q5 med brutt LED frontlys for salg. Dette viser at min sak er ikke i isolasjon.

KONKLUSJON:
To uavhengige Audi-forhandler en total utskifting av hodelykten er umiddelbart utstedt som en reparasjonsmetode for LED-belysning. En forhandler har eksplisitt uttalt at Audi Nederland forskriver det. Dermed en studie på problemet var helt meningsløst, reparasjon forslaget hadde faktisk blitt forhåndsbestemt og kostnadene.

I en normal situasjon, ville man ikke har funnet denne tilnærmingen og trodde forhandleren, spesielt etter en undersøkelse ble gjort. Med den såkalte undersøkelsen er trolig ønsket å kamuflere de høye kostnadene ved å erstatte frontlys og troverdige.

Det er en svindel eller bedrageri av Audi-forhandler til å betale folk for ting som ikke er levert som en prøveordning som åpenbart ikke skje.

I tillegg til geldklopperij eller rotet gjennom Audi Nederland ved å instruere forhandlere gjennomføre en kostbar reparasjon som kan gjøres reparasjon med 1/5 av prisen.

3,5
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 1,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ikke

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket