Volkswagen Golf 1,4 TSI GTE (2015) gjennomgang

47implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Golf 1,4 TSI GTE
6, automatisk to clutch
2015
2015
50 km
132000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 6.7 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

første erfaring

 • 550 km
 • 08.01.2015 13:51

5 januar plukket opp bilen, viktigste motiv var å være tillegg på 7%.
Også sett på Audi A3 e-tron, men Golfen er mer komplett og billigere.

erfaring:
Kvalitet følelsen er høy, alt føles solid. Men, høye flygenivåer i mørket med alle lysene. Kontrollene er enkle å betjene. Lydkvaliteten på høyttalerne faller mot noe, men gode i Audi jeg hadde vært ganske dyrt installasjon, så en sammenligning er ikke på hans plate.

kjøreopplevelsen:
Det er å bli vant til kontakten for å slå og ingenting å høre og suser bortkjøring. Det tar litt tid å bli vant til den samme med dosering av gasspedalen, men dreiemomentet er lett tilgjengelig og er tie veien.
Han er i kombinasjon med 18 tommer hjul sprang gratis setning, men som passer denne bilen.
Det er bare å spille for å finne den riktige modusen mellom ulike kjøremodus. Men det er ganske fort. Die 50 km elektrisk kjøring er spesielt om vinteren utopi, fordi kommer ikke lenger enn 35 km. I dag, bensin drevet, lading meg å gjøre med en nylig installert polet på mitt arbeid. Dessverre har jeg ikke noe hjem lademulighet. Men med en kontaktløs kort, kan jeg gå hvor som helst, med besøk til kunder plugge jeg rett. Det er en vanskelig ansikt og krefter å få den fire meter kabel fra bagasjerommet og skjære ganger. Nå er det fortsatt ganske ren, men vil snart være kabel skitne og jeg dette med min tre stykke dress roll. Hvorfor ikke bare et sammenrullet ledning i nesen av bilen, som en støvsuger. Men som vil ha den neste versjonen.

Hva skiller seg ut?:
Når GTI er alle røde aksenter, og GTE blå skam at skjermen ikke følge dette, er det fortsatt røde linjer osv av GTI-versjonen.
Du merker at stasjonen arbeider under deg til å kjøre, dette er ikke urovekkende og delvis overvinne deg så effektivt som mulig å forholde seg ordentlig med gasspedalen.
Navigasjonen er veldig raske til å sette på berøringsskjermen ganske raskt.

GTE knappen er et morsomt leketøy, synd at eksos lyden av det onde. Men så går han som et lyn, ser du at batteriet tappes raskt.

En veldig fint verktøy defogging fjernkontrollen og stille inn luft. Femten minutter før kjører utfor som app aktivering klima, og en oppvarmet bil hop i trinn. Kostnader eller flyt, selvfølgelig, men denne luksusen er veldig fine.

Alt i alt, er det første inntrykket bra og det er en moden bil. Når jeg har litt mer kjørelengde rad, vil jeg gi en oppdatering.


flott med ballen

 • 2750 km
 • 22 januar 2015 16:43

Så allerede noen uker gå med GTE.

La meg først starte med forbruk: de første to ukene har jeg egentlig ikke ridd økonomisk, og kom til 7,3 liter per 100 km. Ganske mye, tror jeg. Hvis du betaler oppmerksomhet til kjøringen, så det jeg har gjort de siste ukene, jeg er nå rundt 6,4 liter per 100 km. Mye.
Dette kaldt er batteriet ladet så tom hele morgenen, og når jeg forlater er bare 35 km på. oppvarming er av) - men selv om jeg ikke får.
Kanskje hvis det blir varmere, går antallet elekrische kjørelengde opp.
Når pendling 79 km jeg vanligvis elektrisk drevet rundt 30%, noe som er en pen poengsum som det er mange kilometer med motorvei.
Men nok om forbruk.

GTE er som ild, noen ganger er det en liten stikk merkbar, men ikke forstyrrende. er godt på veien, hvis han ønsker å ta på forhjulene, ff gass av og hop har grep.

Dessverre, ved at kablene ikke sitter i en utsparing i beslaget bunnen, nå at det foreligger to lommer med kabler, tip..haal skummet rundt batteripakken banen, og det kan være minst en lomme med kabler i utkast.
Ladestasjonen tettheten i enkelte byer er fortsatt vanskelig å finne. Og hvis det er en stang, han er enten opptatt eller det er en konvensjonell bil på et slikt sted. Litt aso.
Jeg har foreslått meg å gå opp til 250 meter for å laste bilen på polet.

I form av kontroll er alt godt organisert, logisk menystruktur. Jeg bare ikke få det gjort for å få drivstofføkonomi på den lille skjermen mellom mine tellere. Men for å finne ut selv.

Jeg er også rett modus for å spille med stasjonen, nå har jeg makten i byen, på motorveien når jeg satte den på linje "Hold eller hydrid batterier"Ben er fortsatt bak noen økonomisk nå.

En absolutt fordel er forvarming og ontwasening av vinduene på avstand. Programmet setter meg på hytta varmeapparat morgen tidlig, og femten minutter senere du går inn i en varm og isfri bil. Utrolig. (koster eller strøm)

For resten en robust bil, blir nå brukt til å gjøre tunge vekten av bilen. fremover kunne ha vært litt vanskeligere for meg. Men alt i alt er jeg fornøyd med bilen.

ennå til garasje

 • 5000 km
 • 17 februar 2015 12:40

Dessverre, jeg skrudd, jeg leste alle andre vurderinger om feil på bilen.
Forrige uke begynte å brenne lys av motoren. Bales selvfølgelig. Jeg trodde jeg kjøre innom forhandleren, lese og restarte og kjøre, men ingenting var verdt mindre.
Må virke en sertifisert mekaniker se på det som en GTE.
Med det resultat at jeg mistet bilen er allerede tre dager. Lyset kom på når bilen byttet til bensin.
En liten bulk i tillit av bilen, men jeg anser det som en barnesykdom, som jeg også hadde i tankene da jeg valgte denne bilen.

For resten, men fortsatt fornøyd. Jeg er også fortsatt ikke er det, hva er den mest effektive måten å kjøre bil. I kjøring 180 km daglig pendle, bensinforbruket fortsatte stikk på 6,6 liter pr 100 km. Ikke egentlig sjokkerende nøysom, selv om min kjøring ikke er forsiktig å nevne, så kan også være grunn til rytteren.

Hva jeg finner irriterende er parkeringssensorer, jeg kan fortsatt ikke egentlig stole på, han gjør litt sent, og før du vet ordet av det du allerede mot den. Det er synd at jeg aldri se en kombinert forbruk av elektrisk / bensin.

ANWB kjøring

 • 6500 km
 • 27 februar 2015 17:45

Procurement var også en tre timers kjøring kurs på tilbys av ANWB.
I går gikk til Lelystad, hyggelig å se alle de GTE er sammen og dele erfaringer. Noen teori, noen stasjonen, og den morsomme delen, en katastrofe utvinning trening. En slette med GTE.
Men gitt noen tips for å spare drivstoff.

Keren Området har også sine fordeler, i dag var i hjertet av Utrecht, mange poler, og kunne dermed i sentrum gratis parkering. Pass på at du har bilen enda mindre hvis bilen er ladet, noe som kan resultere i en bot. Jeg bare lading mindre sagt, så det tar lengre tid å lade.

Minus: noen ganger slår på baklykt, selv om han er veldig nære. Kom deg ut og lukket igjen.

Med rask akselerasjon, bilen akkurat som før lys til å gå av som en rakett. Litt distraherende, ser ut som en turboforsinkelse.

likevel fornøyd

 • 9250 km
 • 21 mars 2015 08:23

Her fortsatt en glad rytter. Likevel er tidvis lys som ikke er skikkelig lukket, stammen mens det er tilfelle.
Det er uheldig at Volkswagen ikke har gjort en varsellampe for strøminngang. Jeg glemmer ofte å gjøre lokket lukket, og deretter kjøre hele veien åpen med logoen dekselet. Ingen ansiktet og synes ikke bra for strøminngang. Kanskje i neste oppdatering.

I mellomtiden er jeg nå på et forbruk på 6,1 l / 100km. Jeg prøver nå økonomisk å kjøre og behandle meg selv innimellom med makt inne.

Forbruket har falt siden jeg i mitt område kostnader. Her har jeg ingen mulighet til å ta betalt for døren. Ca 500 meter unna ligger en av dem.

mer og mer økonomisk kjøring

 • 14000 km
 • 17 april 2015 11:29

vel, jeg har alltid vært en jevn rytter, men jeg vet nå at jeg kjører uten krype gjennom trafikken til det som en sport så økonomisk som mulig. Jeg prøver to ganger for å lade per dag i gjennomsnitt nå kommer fra et forbruk på 5,1 l / 100km. Av og til selv å hoppe ut av bandet ved å slette vanskelig, fordi denne bilen kan. Synd ladestasjoner i navigasjonssystemet er utdatert, så mange stolper systemet ikke.
En app bringer da utfallet. Jeg gjør økende bruk av talestyring, hendig verktøy. Synd navigasjonsskjermen ikke automatisk tilbake, da ser på ditt forbruk. Men tilfredshet råder, mine kolleger ser allerede frem til den nye Passat GTE, men det vil fortsatt være vanskelig å få i år på lisens for 7% tillegg.

til Italia

 • 20000 km
 • May 28, 2015 16:43

I mai og ned gikk til Gardasjøen Itaie 2 x 1200 bekymringsløse kilometer med kofferdak toppen. Briskly drevet, resultat 10: 1.
Flott bil for lange avstander, ble det uthvilt. Men merkelig at batteriet ikke er ladet opp under lading. Men hver tanking etter ca 550 km, men godt, liker å gå få litt frisk luft.
I mellomtiden ble redusert mitt daglige forbruk ladning med 2 ganger per dag til 4,3 l / 100km. Legg merke til at jeg alltid ønsker å kjøre mer økonomisk. Og noen ganger også appellere til makten.
For å oppsummere: fortsatt en glad rytter.

og ja, et tillegg til spade igjen

 • 24000 km
 • 19 juni 2015 14:15

Vel, bare klar over tiltakene før vår regjering. Hydrid biler vil veie en sjeldenhet i Storbritannia. Om tre år ikke lenger GTE, forhåpentligvis i tre år teknologien allerede mer så området kan økes for å bytte til en elektrisk bil. I mitt tilfelle, vil det fortsatt gå.

Synd regjeringen disse bilene ikke ansett overgang til fullt elektrisk kjøring. Men det er ikke annerledes.

Bytte sving og batteripakke

 • 30000 km
 • 08.08.2015 10:08

30.000 kilometer og bestått tid for en tur. Overraskelsen var stor da giveren sa at det var nødvendig å skifte batterier fra importøren.
Han sa at Volkswagen ikke husker som Toyota og så alle erstattet på forhånd. Programvaren har også blitt oppdatert.
Min kommentar var bare at noen ganger parkeringssensorer også gå av mens du kjører. Hvile mer enn fornøyd med bilen.
Jeg mistet ham to dager. Jeg fikk en normal bølge, og deretter faller flatt på hvordan overvektige som faktisk er GTE, men også strammere på veien.
Kjøring fortsatt normale hastigheter og noen ganger bare hoppe ut av bandet.
En måte å arbeide er 79 km, med fullt batteri enn 01:32 jeg kjører til jobb, som jeg tror er ryddig. Prøv ikke å kjøre strøm på motorveien, er det veldig vanskelig. Jeg hydrid kjører på motorveien og i byen elektrisk. Jeg føler den beste måten å styre.
På bare seks måneder, allerede tykke 30000 på telleren, og fortsatt en lykkelig tur. Bilen er fortsatt en head turner, hvis du legger merke til at flere og flere GTE på veien.

igjen noen økonomisk

 • 33500 km
 • 01.09.2015 13:43

å lese kommentarer som denne bilen fortsatt mange sinn. Det viktigste er at jeg fortsatt gikk for en rask rytter til rytter moderat. Jeg er mer klar over, og selv finne et spill for å kjøre så økonomisk som mulig uten egentlig å ofre kjøreopplevelsen.

Det som slår meg det nye batteriet:
-mens du kjører sin last raskere
-Når jeg kraftlinje så hopper han selv to kilometer opp i stedet for ned.
- Virkelig gå videre tidligere.

Forrige uke en gang per dag, og normal kjøring, får jeg 32,4: 1, som er en anstendig verdi, en tank, vil jeg gjennomsnitt rundt 800 km unna (40 liters tank). Og hvis jeg leser en Prius gjør det alltid bedre. - top boss boss.

Uansett, det er ikke den beste, mest økonomiske bil noensinne laget, men kombinasjonen av en sports "normal jakt" bil med elektrisitet kan være vellykket, men regjeringen har egenhendig snudde bilen hals.
Det er uheldig at de hydrid biler ikke har et system der du må betale minst ett sted en gang om dagen. Hybrid biler er nå ofre for "virksomhet" ryttere som gjerne tøffer gjennom NL, uten egentlig ladestrøm. Det er uheldig.

Bilen min er i januar 2018 fra leieavtalen. Jeg håper at området blir forbedret. Fordi du si hva du vil, men elbiler er bare herlig, alltid dreiemoment, høres ingen motor.
Som den gjør det, jeg ønsker å endre den beste etter min leieperioden til helelektrisk, men det må være minst 300-400 (faktisk) kjørelengde til sin tur.

vinterdekk

 • 46000 km
 • 08.12.2015 11:51

Vinterdekk er igjen rundt den. Jeg merker en forskjell lik håndtering av bilen, mops han mer på veien enn de vanlige dekk. Uansett, jeg er vant nå.

For resten fortsatt veldig fornøyd med bilen, kjøre den i nesten et år, og disken er allerede 46 000 kilometer fornøyelig. 2 år kjøreglede.

Stadig GTE veier fylle, spesielt er det heretter.

Små prikker jeg gjorde:

USB-kontakten er i en helt irriterende punkt i bilen, kan du knapt.
Jeg bruker denne til å lade telefonen.
Veldig irriterende er at når telefonen er koblet til, hopper musikkanlegg til USB. Da må jeg først bytte tilbake til radio. Jeg er ikke sikker ennå om det ikke kan ellers
Jeg liker å spille musikk med shuffle, men hver gang jeg starter bilen, er shuffle av igjen, mens han er aktivert. Merkelig.

Sensorene foran og bak noen ganger gå ut i trafikken.

Med denne kaldt vær merke deg at forbruket avtar, verdiene i sommer jeg får virkelig gått.

Det slår meg at det er heldigvis flere og flere innlegg som kommer, dessverre er de altfor ofte brukt av vanlige biler.
Dette er uheldig og en smule antisosial.

Hvis min arbeidsgiver tillater det, er jeg der at jeg liker omtrent to år ville helt elektrisk drift, og området er minst noen 300 kilometer. Jeg er nysgjerrig.

ett år senere

 • 55000 km
 • 02.02.2016 12:47

Den GTE for et år nå i min besittelse og 55.000 kilometer.
Det er svært fornøyd meg selv mottatt bøter i 2015. Det er også takket være denne bilen. Jeg finner meg selv litt mer kjøring med en fløyel base. Likevel synes det er en sport å kjøre økonomisk, uten min kjepp på 90 km / t bak en lastebil. Og noen ganger gi et øyeblikk hans torden, merker du at det er en rask bil.

Noen kommentarer:
Jeg holder krangler med lydinnstillingene. Han holder ikke alltid shuffle, men trenger å aktivere den igjen og igjen den siste innstillingen.
Sensorene noen ganger Piper når jeg står fast i trafikken. Kan du slå til meg.
Hybrid synd du må justere hver standard, dette Hold på hybrid batteri, men jeg foretrekker det til standard hybrid batteribruk

forbruk:
Uten lading over hjemmearbeid tur på 80 kilometer 01:18 rad jeg med normal hastighet / Met ladet batteriene kommer jeg til samme tur ut på 01:29

Konklusjon etter ett år:
Ikke angre denne bilen er morsom å kjøre. Ingen hadde flere feil.
Innvendig plass nok for meg.
Stoler er bra, ikke lider av rygg.
Lyd Lyden er mindre, neste gang oppgradering

2 år sender fint med denne bilen, og deretter forhåpentligvis markedet 100% elektriske bilen flere valgmuligheter med mer rekkevidde.

og en gang i beurtje

 • 60000 km
 • 07.03.2016 13:40

Det var tid for en annen tur, denne gangen jeg ikke rapportere eventuelle kommentarer eller klager. Oljeskift ting.
I tillegg, men igjen også skifte vinterdekk, denne stasjonen som et stykke relaxer på normale dekk. Jeg er fortsatt veldig fornøyd med bilen. Jeg ser dem for mye borte, som sin større bror Passat GTE. Også en veldig fin bil. Jeg kommer til å nyte en liten andre året av denne bilen, og vil deretter gå til helelektrisk. Jeg håper at innen den tid er det flere valg med et større spekter enn nå. Fordi det bare vil.

likevel fornøyd

 • 82000 km
 • 12 august 2016 10:07

Her igjen opplevelsen fortsatt fornøyd GTE rytter. I mellomtiden hadde allerede en sving, og ingen merkelige ting. Hva er slående for meg at det er stadig vanskeligere å finne en gratis ladestasjon. Ikke egentlig gal når du vet at antall e-bilene er på vei oppover.
I gjennomsnitt sitter jeg på et forbruk på 1:25 med last gang om dagen. Gjennom kirken, søkte jeg for en generell avgift punkt i min landsby, har det pågått i halvannet år. Ikke skyt. Biler fortsatt kjøre jevnt, og prøve å holde balansen med hensyn til økonomi. Det er noe som gjør denne bilen med meg å prøve å drive effektiv, type onhaasten på motorveien. Det fungerer veldig bra. Jeg er nå halvveis i min leiekontrakt og har vært til Orienten for sent 2017. Kjærlighet eller helt elektriske biler. E-bølge avsluttes med en forbedring rekke år. Det kan bare være min neste Golf.

fortsatt fornøyd / ny tur

 • 93000 km
 • 27 oktober 2016 16:14

fortsatt fornøyd, var det tid for en tur. Still going mens riding min parkering sensorer av, jeg fikk en overraskende svar. Enten det skjer når jeg er på begynnelsen av franske biler. Som synes å indikere feil på mine parkeringssensorer. Mer, de kan ikke hjelpe det, være ute av svingen av franske biler.
For resten jeg ikke Opmerknigen. Jeg fremdeles nyte GTE knappen, flott til makten

Still going strong

 • 118000 km
 • 07.04.2017 14:21

Denne uken vært betjent, ingen detaljer. De var også side spray fordi noen ikke kunne parkere riktig og ikke bare la igjen en kommentar. Nå tett. For resten, er jeg veldig fornøyd med GTE. Bare en uke kjører en Seat Leon, som sender lys med IVG GTE. Sende tyngre jeg sånn. Du merker også at været blir varmere, kan mer kraft kilometer. Forbruket er nå på 01:20. Uten en snegle gå gjennom trafikken. Det jeg legger merke til at når det er kaldt (vinter) du kan kjøre bedre i hydrid-modus, eller du ser det synke synlig, og deretter bruke det som et tilsetningsstoff. Jeg fortsatt beklager at GTE så høyt på hjulene hadde vært bedre hvis 3 cm ville bli redusert, nå ser du ut som hjulbuene. Seter passer som hånd i hanske, og er mye på veien og gjør ingenting av det. Climatronic Jeg er mindre imponert hvis jeg står på 22 grader, jeg fortsatt føler en kald vind mens jeg bare tror det bør være varm luft. Rapportert i vedlikehold, men klima fungerer riktig. Sannsynligvis bare meg. 7 måneder fremover med denne fine bilen. I mellomtiden, den nye versjonen av Golf E kommer på markedet. En seriøs utfordrer til erstatning, selv om bare for 4%. Men uavhengig av diskusjonen eller elektrisk drift er eller ikke er bra for miljøet, kjøreglede er ikke mindre.

oppløps

 • 132000 km
 • 16 juni 2017 11:41

Denne uken leverte inn min melding på min nåværende arbeidsgiver, noe som betyr at jeg kommer til et annet sted å jobbe etter 1. august.

Jeg brukte nesten tre år kan sende inn GTE, og jeg må si jeg er mer enn fornøyd med bilen. Han var en hyggelig følgesvenn, alltid nok strøm. Fortsett ganske sporty. Det har vært noen store problemer i naturen, bare erstattet i 30.000 km er batteripakken. Navigasjonssystemet er noen ganger plutselig på det tyske kartet. Parken etsninger ørene noen ganger gå av (tilsynelatende har å gjøre med franske biler) Alt i alt veldig fornøyd.

Elektrisk drift har overrasket meg positivt, turen smidig og rask akselerasjon, men 50 kilometer du får ikke på langt nær. Med min nye sjef så helt elektrisk, men bare Ionisk passer leieavtalen budsjett, men min nye arbeidsgiver å finne begrenset rekkevidde, så nå men bestilte Peugeot 308 virksomhet linje. Jeg vil igjen skrive en omtale om skrive.

3,5
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 3.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket