Honda Civic Tourer 1,8 Lifestyle (2014) gjennomgang

2implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Civic Tourer 1,8 Lifestyle
6, Manual
2014
2014
7756 km
26000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.1 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Kjøp og første erfaringer

 • 10500 km
 • 14 januar 2015 23:57

Etter at Subaru Impreza var tid for en bil med mer last. Du vil deretter raskt av på en stasjon eller som Honda kaller det en tourer. Som for strøm, jeg hadde 150 hestekrefter og jeg ikke har for mye å svekkes.

Endelig har jeg sett de nødvendige biler. En Subaru Legacy / Outback var enten for dyre eller hadde for mye kjørelengde. Lancia Delta ble droppet fordi jeg ikke kjøre bra. BMW / Audi / Mercedes veldig hyggelig, men også svært kostbart. Til syvende og sist, Honda Civic kom min vei, og valget falt på en hvit i livsstil og Xenon-versjonen med HDD navigasjon. White var ikke min preferanse, men rabatten gjorde det godt igjen, og til slutt hvit er Tourer eiendom.

Å starte opp ingen mangel. I stua er romslig. Setet på stolen er at jeg er lenge nok for meg å vite hvordan duken kommer til å holde. Bare faller tilbake til rommet for føttene er begrenset fordi bensintanken er plassert under forsetet. I tillegg Magiske seter i ryggen, noe som gjør bilen enda enklere å bruke.

Dashbordet ser ganske high-tech utseende. Jeg liker at det. Det er lett å lese. Den innebygde navigasjon (HDD) er lik en etterinnebygget system (2 DIN). Viser kanskje ikke så pen, men det er nyttig hvis du ønsker å erstatte det. Ikke forstyrre den.

Videre versjon med livsstil som ekstra Xenon og navigasjon helt over. Det gjenstår ingenting å være ønsket.

Den 1,8 -vtec motoren har mindre strøm og dreiemoment enn 2,0 i Subaru. Bilen har bare kjørt 10k og jeg har en følelse av at motoren må være det som drev separat. Bilen har en 6 bin og jeg trenger fortsatt litt tid å bli vant til å spesielt fra 5 til 6. girskift fine, proverbially som en kniv gjennom smør. Svitsje indikatoren indikerer hvorvidt en samtale ved 1500 rpm for å forstyrre. Det må være effektive, men det noen ganger høres uappetittlig. Mange pit er der eller ikke. Motoren er rolig og mye mer effektiv (01:15) enn Subaru (01:11).

Håndteringen er fine. Jeg legger ikke merke mye forskjell med AWD Subaru, selv om det har vært heldig egentlig vinteren. De 17 tommers hjul svingradius er på den heftig side, således at bilen er mindre medgjørlig. Klarhet er god takket være parkeringssensorer og ryggekamera.

I konklusjonen, er Honda Civic Tourer en meget romslig og overdådig utstyrt livsstil bil, som etter min mening ser bra ut og alle for en god pris i forhold til hva konkurrentene. For meg er det et mysterium hvorfor du ser så få tourer, vil komme fordi Honda er ikke og aggregering problemer i mange leie lister. Hvis private rytter gjør meg lykkelig ingenting.

La oss se på hvordan Civic vil ta i årene som kommer. Jeg vil oppdatere denne anmeldelsen regelmessig.

----------------------------------------------

 • 12 juli 2015 22:12

I mellomtiden har seks måneder og nesten 20.000 km sitte oppe med min Honda Civic 1,8 Tourer, tid for en oppdatering.

Civic Tourer har ikke skuffet meg. Plassen er god. Bak er det mindre fordi du ikke kan miste dine føtter. Men det som er igjen er for det meste svært heftig bagasjen.

Setene er fortsatt fine. Men jeg fortsatt finne noen mindre polstring og fortsatt jeg lurer på hvordan det vil se ut etter fem år.

Den Tourer føles som en betydelig bilen med skarp svingradius hjelper ikke. Heldigvis finnes det parkeringssensorer og ryggekamera gjør det lettere å parkere.

Sammenlignet med Subaru boxer synes Tourer er mye tregere når det ville være raskere på papir. Å skyte mye du må trekke tungt på hastigheten. Virkningen av ECO-modusen er en langsommere reaksjon på gasspedalen, og et lavere forbruk. Forbruket er 6,4 l / 100 km tvers igjennom fordelaktig. Fra 120 km / t, er forbruket vokser raskt.

Det jeg er mindre fornøyd med navigasjonssystemet. Det var der, men jeg ville ikke ha penger. Systemet gir noen ganger rett og slett merkelige ruter spesielt ulogisk når lunger er råd en Tom-Tom gjør det mye bedre. En annen forstyrrende faktor er DAB-radio, som jevnlig byttet fra DAB til FM og tilbake. Hvis du har mottatt er det uten feil, men da signalet for ofte faller bort.

Den Tourer har gitt meg de første seks månedene ikke forlate, men jeg forventet ikke å vite omdømmet til Honda.

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket