Hjælp, jeg leder efter en A-Team bussen!

54Hij er uden tvivl en af ​​mine absolutte barndom helte. Sammen med Kitt, General Lee, den mesterlige supersoniske helikopter Airwolf og - ja, jeg bare give den til - 'Love Bug' Herbie, træner for A-holdet mig som meget ung fyr med en masse tv-timer slæbte. Den mørke men meget hård GMC Vandura med den karakteristiske røde stribe var for mig næsten grund til at se serien. Endnu mere end den bizarre og ofte alt for langt ude eventyr B. A., Face, Murdock og Hannibal, jeg nød de glidende parter og handlinger, der sendte bussen. Hvor ielige hær-Jeepjes konstant i hobetal fløj over hovedet, B.A. Roste Baracus er hovedsagelig store 'køber' med imponerende kørefærdigheder mellem alt postyret med. Den GMC var med rette hans store stolthed, og maskinen legede med gusto rolle sten i brændingen. Hvad jeg fandt en tyk bryst.
Og der er virkelig ikke noget ændret i 2011. Ser en episode af 'The A-Team' nu føles sandt, hvis du er en amatør filmet lørdag repræsentation af kvarteret teater lurer, men den typiske jongetjeslol (pop biler, skyderi, spændende flugtforsøg og rivalisering mellem teammedlemmer) i øjeblikket ikke mindre sjovt. Og jeg nyder stadig dem meget sort bus med den røde stribe.
Og det er derfor, jeg leder efter en flot kopi af en historie i autoweek. Vi har store planer med bilen og så vil jeg gerne komme i kontakt med en person, der bruger en sådan maskine. Derfor ridning, og i god stand, selvfølgelig, optisk. Så hvis du kender nogen, der har en GMC varevogn i hans besiddelse og sans for at arbejde på en historie i autoweek, så vær venlig at reagere ved denne blog eller sende en e-mail til [email protected] Håber det fungerer, Fordi jeg elsker det, når en plan kommer sammen! "