Citroen Xsara Break 1.6i 16V Comfort (2003) gjennomgang

3implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Xsara Break 1.6i 16V Comfort
5, manuell
2003
2012
111500 km
183245 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.8 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

hadde stor turn

 • 112500 km
 • 24 mars 2013 23:13

Etter år lease stasjonen jeg i.v.m. en annen jobb kjøpte en bil å kjøre privat. Faktisk, var preferanse for en Opel Astra stasjon (2001-2004), men etter en prøvekjøring som fremdeles var skuffende. Når Citroen Xsara pause kom til syne. Mer økonomisk i forhold til forbruk og mer behagelig. Fra ulike vurderinger jeg var dessuten inntrykk av at dette er en ganske anstendig bil. På grunn av nyttig informasjon i mange vurderinger meg selv så mye som å starte en bil gjennomgang.

Kjøpte bilen på grunn av den gode tilstanden innvendig og utvendig, og det var til salgs ikke så langt fra der jeg bor. Den vedlikeholdshistorikk viste noen hull, men det syntes det å se bra ut. Siste vedlikehold var ikke (ennå) gjort.

Som med kjøp av fire nye dekk til halve prisen der regelmessig i.v.m. Tørke sprekker i eksisterende koblinger (kostnad: 250 euro). Samtidig gjør den stor nok gjøre for 363 euro (filtre, motorolje, bremsevæske, viskerblader). Disse bladene var til min smak egentlig ikke trenger (koster ca 60 euro).

Bilen kjører som en sjarm, er behagelig og jeg mener 01:16 forbruk. Det er fantastisk cruise på cruise kontroll, og jeg vil forhåpentligvis gjøre mange kilometer med denne bilen.

Økonomisk!

 • 116 205 km
 • 12. mai 2013 21:10

De første 4000 km siden kjøpet er gjort. At alt gikk greit. Spesielt slående Jeg fant det svært gunstig drivstofforbruk: 1 liter målt til 16,67 km over flere uker! Forbruket meter på radiodisplayet vil også være et morsomt spill å kjøre så økonomisk som mulig.

Liten tur og MOT

 • 130075 km
 • 09.02.2014 17:28

Nå har jeg ett år erfaring med Xsara Break. Mest slående for meg fortsatt den lave forbruket til 1 liter til 16,7 km, og for en bensinbil. Kjøring ellers sjelden raskere enn 110, noe som selvsagt bidrar til gunstig forbruk. Videre er jeg fortsatt fornøyd med komfort. Vi er et år senere uten problemer. Det er veldig hyggelig.

Den lille sving, og APK ga ingen avvik. Putene måtte erstattes bak. Totalkostnaden for liten sving, MOT og bytte ut de bakre bremseklossene: 341 euro. Videre har jeg også å bytte begge frontlyktene i fjor: 10 euro hver.

Dot fokus for neste år er trolig radiatoren, som er i en dårligere forfatning. Kanskje jeg kommer til å erstatte seg selv igjen ved en riving bil radiator.

Doorgerotte avgassrør

 • 138475 km
 • 20 juni 2014 11:20

i mai ferie i Østerrike og ved ankomst var det en rystende støy under bilen unna. Det ble også fortalt at det var en lekkasje i eksossystemet ved dyp summing. Dessverre kunne jeg ikke finne ut hva som var galt, så jeg er bare så flyttet tilbake. Jeg var mindre enn 100 km på vei tilbake til Nederland når en høyt skraping støy kom fra under bilen, eksos lå halvparten på veien! Bale, men heldigvis kan fikse raskt av ham å midlertidig henge bak med en ledning. Vel hjemme kunne han skal sveises glad for et par dollar.

Service og MOT

 • 149 570 km
 • 26 januar 2015 21:03

Den Xsara fortsetter å gå!

Denne gang, den selv utførte vedlikehold drift, blant annet bestående av:
- Skifte olje og oljefilter.
- radiator (en ny en, og derfor ikke er i bruk, som nevnt i det foregående) er erstattet, og kjølevæske; Dette var allerede en bekymring fordi mange hvite 'zweet'-stopper nederst på radiatoren.
- Skifte utløpsparti (forbindelsen viste seg å ikke være god nok til å strammes etter sveisingen, slik at det var en lekkasje). Dette punktet jeg hadde ettertid også kan løse bare med en ny strammere eksos klemme.

Kostnaden av alle komponenter 250 euro. Onsdag fortsatt APK, lurer på om det er ekte bekymringer. . .

road hog

 • 167250 km
 • 27 januar 2016 20:44

I fjor på MOT håndbremsen kabelen måtte byttes ut og nye bremseklosser installert.

I år gjør vedlikeholdet selv: olje og oljefilter, interiør / pollenfilter, luftfilter. Tennplugger og dieselfilter å gjøre, men ting er klare. Totale kostnads ​​materialer var 144 euro. Jeg hadde også faktisk nylig erstattet batteriet, dyre vits (80 euro for en 55 Ah batteri), men ellers ingenting.

APK gikk greit (noen dollar), så vi kan få god ut med Xsara!

Jeg merker av og til noen av kablene er mindre. Særlig når det passasjerdøren, den automatiske låsingen vil fortsatt være slått på igjen ved hjelp av en kabel eller lignende brokk

Neste år er det Registerreim er sannsynlig å slå, hvis jeg fortsetter å kjøre så mye som i de siste årene. Interessant jobb!

Opp til 200 000 km!

Bytt Timing Belt og MOT

 • 183245 km
 • 22 januar 2017 19:46

Et annet år og mer tid for timing belte erstatning. Med en vennlig mekaniker utførte jobben selv. Veldig fin og litt spennende, men etterpå kompleksiteten i denne oppgaven falt på meg dårlig. Kostnad: 250 euro for de nye delene og 50 euro for leie av verktøy og garasje.

Hva mer ble truffet fortsatt gode dekk. Kjøring med Fred Stein dekk. Dekket var fortsatt sitter bak 3mm slitebanen og mer. Derfor bakhjulene lagt frem for mange kilometer med kjøreglede. I mellomtiden går disse fire bandene i 4 år, og 72.000 km. Putene var fint, så det var hyggelig.

29 januar 2017: selv bytte av olje, oljefilter og dieselfilter (at oppholdet var den siste ligge i å opprettholde i fjor). Kostnad: olje og filter ca 50 euro, 12 euro bro utleie. Ingen timers arbeid sammen, så det var fint. Videre grundig rengjøring og nå bare APK. APK er a.s. onsdag på programmet. Som har et irriterende problem er bilen min er dårlig kabling og ulike kortsluitinkjes, sentrallåsen utstillinger kurer sporadisk passasjerdøren. Deretter lukker ham, men han stiller åpne igjen ved en kabel (du). Kanskje noe å takle igjen. Det virker som om det onde er i økende grad begynner å skje.

08.02.2017: Oppdatert! Bilen er av APK, men med en reparasjon punkt. Lyddemperen var råtten og kan ikke lukkes smøring eller sveising. Dårlige ting skje etter markedet, for lyddemperen var bare to år gammel! Men OK, ble bilen godkjent etter utskifting og kan mange kilometer igjen mot det. Kostnadene ved inspeksjon, eksos og arbeidskraft: 160.

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket