Renault Clio Estate Energy TCE Dynamique 90 (2016) gennemgang

2implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Clio Estate Energi TCE 90 Dynamique
5, Manual
2016
2016
10500 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.1 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

første indtryk

 • 300 km
 • 4 maj 2016 17:13

Hvorfor denne bil?
Med lidt der, vores Fiesta viste sig en smule på den lille side, især støvlen. I betragtning af at bilen var i 2010, mens Picanto min kone kom ud i 2005, stadig besluttet at udveksle Fiesta i forbindelse med (meget) højere gensalgsværdi.

beslutningen
Selvfølgelig udforskede jeg feltet først udvidet og en top tre kom ud af populære biler. Under alle omstændigheder var det klart på forhånd, at der bør være et drev eller ejendom, i forbindelse med rummet. Kia CEE'D SW, Ford Focus SW og Renault Clio Estate var bilerne af valg. Kia blev hurtigt forbundet med den store motor, der ville give forbruget for højt. Så drevet testkørsler i både Focus og Clio.
I sidste ende beslutningen faldt for Clio. En B-segmentering er tilstrækkelig for vores familie, og når alle indstillinger er valgt, beløbet under linjen var interessant nok. Ud over den Clio designet var engang skridt foran Focus. Fokus, selvom sublim i både adfærd og i rummet var faktisk for dyrt at konkurrere med Renault.

salget
Efter en samtale med forhandleren er underskrevet for Renault Clio Estate TCE Dynamique 90, med udvalgte pakker og muligheder:
- Komfort Ekstra (klimaanlæg, regn og lyssensor, el-sammenklappelige spejle)
- By Extra (parkeringssensorer, bakkamera og midterarmlæn)
- R-Link (luksuriøse og udvidet multimedie / navigation)
- krom vindue strimmel
- metal fælge skriver: lidenskab noir
- glas privatliv

Under forhandlingerne har vi stadig formået at indhente:
- fuld reservehjul
- Waxoyl lakering
- Nummerplader med anvendte bogstaver.

Leveringstid: 3-4 måneder.

første indtryk
Selv om der ikke er for meget at sige, selvfølgelig, senere, men allerede at have kørt de første indtryk efter de første hundrede kilometer.

Kørsel komfort og plads
Når du sidder bag rattet, ser vi, at bilen foran er meget rummelig. Selv om bilen er en B-segmentering, kunne man næsten sige, at du kan have at gøre med en C-segmentering have? Tja, i hvert fald et B 1/2. Så virkelig pæn. I sidste kvartal af 2015, er der nogle (mindre) ændringer blev foretaget til det indre af Dynamique-versionen, som jeg var meget glad. Først værre højeste punkt under testkørsel, plastik skær på rattet er væk! Det er nu en fuld læder-indpakkede rat (GT-versionen). De dørhåndtag er forsynet med plastik mat i stedet for den meget smitsomme højglans plastik. Kun rammen af ​​instrumentbrættet tablet er stadig høj glans, et par små accenter i interiøret indlæg. Tribute, Renault. Bilen ser ganske meget mere moden ud. Desuden urene har røde pointers og målebånd (i stedet for gul).
Hertil kommer, at sæderne har også et nyt design polstring. De grå accenter af belægningen er flyttet fra midten af ​​sædet og tilbage til kanterne af sæderne. Som for komfort. Sæderne er meget rart, men viser ryggen, især i lænden, meget lidt støtte. Kinderne er meget bløde. Alt i alt vil du være i skarpere sving lidt rystet og tilbage i stolen. Indtil videre føler jeg, at hvis foruroligende.
Bag: Nå, tror jeg, at i dette øjeblik en af ​​de større ulemper. På bagsiden, du ikke ønsker at tre voksne for en tur, der varer længere end f.eks en time. Når jeg er mig selv, jeg stadig sidde med mine knæ mod sædet (jeg 1.7. I forhold til Fiesta er afstanden mellem det bageste og forsæder væsentligt reduceret. I betragtning af vores familiesituation er imidlertid et problem de første par år.
Trunk: Selvfølgelig vi har købt ejendom: Nå i B-segmentet. Der er meget i. Ærgerligt, at vores foldede buggy (hvilket er ret lang) desværre på langs eller tværs går ind i det. Kæmpe plust punkt. Næsten hele ryggen åbnes. Der er absolut ikke tale om en vindueskarm. Meget praktisk og nice!

Ride og håndtering
Før noget overhovedet om vil købe denne bil, har jeg læst en masse om, hvor nogle negative ting om motorisering og forbrug. I løbet af de sidste lidt senere. Vedrørende håndtering: Meget komfortabelt. Lettere end polstret Fiesta forårsager bump og tærskler med mere fleksibilitet elimineres. Noget jeg elsker virkelig. Jeg er ikke en sporty chassis, som jeg er i min himmel lanceret. Styringen er direkte og let, noget jeg foretrækker at gøre. Switching er noget gummiagtig i min udtalelse, men poker switch eller præcise. Online læst en masse om den dårlige sigtbarhed omkring træneren, men jeg kan ikke rigtig forholde sig til det. Ja, spejlet er lidt på den lave side, hvilket kan give problemer i et lyskryds, men jeg oplever det som et irritationsmoment. Den bagfra er god, vinduer mellem C- og D-stil giver godset en meget mere synlig end hatchback. Hvad jeg virkelig brug for at vænne sig til driften af ​​navi der skal ske bag styret som en enhed. Jeg havde hellere have knapperne på rattet end bag. Støjen i coachens noget andet, jeg har læst mange klager over. Jeg er meget positivt overrasket over, i den forstand, at du hører meget lidt motorstøj er. Ved højere hastighed betyder blokken er meget stille. Tyk fint så. Men jo hurtigere jeg går, jo mere vindstøj langs A-stolperne. Det synes at være en kendt mangel ved denne bil. Jeg ser på det som det er noget, jeg ønsker at se gennem forhandleren til. Under garantien ville være let at tilpasse.

R-Link
Folk er tilfredse eller der, eller finde noget. Jeg absolut falder ind under den første kategori. Det er et alsidigt system med mange muligheder. På skrivende stund har jeg kun begyndt at rejse gennem dette system, men at navigere igennem uden problemer. Navigation kommandoer kan gives via stemmegenkendelse, men der har du det, du har brug for tid. Det system, der reagerer meget langsomt. Jeg spekulerer på, hvordan de betalte LIVE-tjenester fra TomTom til at arbejde sammen med standard navigation. Jeg spekulerer på, om dette er pengene værd. Jeg har allerede læst, at køb kortopdateringer kan være en bekostelig affære, fordi Renault ikke har aftalt med TomTom simple opdateringer til at levere. Bit uheldigt, men her har jeg så jeg har ingen erfaring lader ikke dømme videre på det.
Bluetooth-forbindelsen med min iPhone blev gjort på ingen tid og fungerer godt. Jeg har ikke samtaler foretaget således, at en sådan dom. Lydkvaliteten af ​​streamet musik er bedre end forventet. Meget dårlige historier om læsning, men i mit tilfælde er jeg imponeret. Systemet vil oprette forbindelse til i-Tunes og drage fuld mappestruktur af album og spillelister endda helt. Også blot slutte iPod'en kan kombineres med et USB-kabel til R-Link som også bevarer mappestrukturen heri. Noget jeg havde håbet, men ikke forventer. Klasse så!
Ulempen er at være den forvirrende menustruktur af systemet. Noget jeg først at trykke en eller to knapper kunne gøre noget, synes at forbinde R sikkert gå nogle besværlige. Kan anvendes til.
Lydkvaliteten af ​​digital radio via Arkamys 3D sound-højttalere er god. Forvent ingen mirakler, men for indfødte lydudstyr, som opfylder fint.
Nice er, at systemet understøtter betydeligt i den 'øko-kørsel'. Du får endda en tur en score på hvordan din kørsel er miljøbevidst (eller ikke).

Motorisering og ydeevne
Vigtigt, men ikke det vigtigste for mig (det var de to kategorier over mig). Bevidst valgte TCE 90 fordi jeg ønsker det lavest mulige brændstofforbrug. Diesel er ikke en mulighed, fordi vi er mindre end 15k om året ure. I testkørsel var allerede i denne turbo-blæst blok ganske giver et skub til bilen. Dette kommer omkring 2000 rpm, og det gør bilen temmelig god kommer sammen i trafikken. 1,25, var atmosfæriske fra Fiesta her betydeligt mere vanskeligt. Noget jeg har virkelig at vænne sig til den lave motor rumlen. Før du ved af det du allerede højt i omdrejninger. Denne blok inviterer derfor gøre revolutioner, hvilket fører til en meget højere forbrug. Hurtig Forwarding og moderat højre fod holder forbruget inden for grænserne. Når op til hastighed, vil det tage nogen tid, inden du foretager din hastighed, men der var helt sikkert noget. Ved foregribende kørsel dette behov ikke være et problem. Start på tid med hastighed og derefter videre. Intet problem.
Start / stop-system er noget, jeg er nødt til at vænne sig til. Jeg synes det er et fint system, men som alligevel er det ikke altid til rådighed. Selvfølgelig, vil systemet ikke fungere, hvis der er et klimaanlæg arbejder hårdt slag eller når motoren er kold, men i normal kørsel får jeg alt for ofte det budskab, at systemet ikke er tilgængeligt. Denne ventetid jeg bare tænkte før jeg overhovedet bare for at se shows. Er du en rolig rytter, der giver kontrolleret gas og forstår kunsten at den hurtige skift opad, så vil du blive glædeligt overrasket. Er du mere vant til ved sener til 4000 rpm før skift til højere gear, så er denne blok er ganske lidt at drikke. Jeg ville gå til diesel.

forbrug
300 på tælleren, som jeg har ikke meget at fortælle. Tripcomputeren giver et gennemsnit på mellem 5,9-6,1 pr 100 km, eller 1: 16,4 til 16,9 jeg finde en bil, der kan antage yderligere at være, ganske pænt. Kun få noter, mens: Der har været mange by kilometertal og jeg har ikke været til knappen øko. Så jeg har al den tillid til, at det kan stadig nede.

Mere snart ...

Opdatering efter 10.000

 • 10500 km
 • 5 Januar 2017 16:05

Efter at have kørt et par måneder med Renault at have, har vi passeret 10.000 i denne måned. Tid til en opdatering:

Ride komfort og håndtering.
Stadig meget tilfredse. Det er en fin bil, der sender gode og gøre hvad du vil. Rattet er behageligt at holde og kan bruges nemt. Hastighed er begrænset ved 100 km i timen, og det viser den begrænsede støj under kørslen. Vind støj vises kun at være virkelig til stede i modvind. Efter min mening, ikke at forstyrre nok til akut hvad de skal gøre med det, men jeg vil sige definitivt på den første tur.
Minus mulish tunet krydstogt. Systemet reagerer for sent på en skråning, så hastigheden er for høj eller for sent. Det faktum, at knapperne på rattet ikke er belyst jeg finder mærkeligt.
I løbet af sommerferien, vi er ved at blive kørt til Tyskland, og det fungerer meget godt. Det er en bil, der er stadig velsmagende efter et antal timer drevet. Stole er nice behagelig, men sædet var dybere kunne lide. Suspensionen er tunet nice behagelig gør den tyske autobahn var en glæde at køre over.
Skifte Jeg tror måske den mest lækre af bilen. Det er, hvad følelsesløse og ikke helt korrekt. Du laver lange streger, der poker, der er for lang. På grund af det lavere omdrejninger nummer på speed Jeg savner enhver 6. gear. Som en del af den økonomisk kørsel, måtte jeg gerne have.

Resultater
Mere end nok til min kørestil. Den blæst blok giver masser af pep mig ved at trække selv med f.eks. Kørsel i Van Brienenoordbrug via rampen IJsselmonde, bilen stadig trækker stor i fjerde gear. I bjergene Sauerland rider han sammen pænt. Slope han har nogle problemer, men for mig at være i stand til at bringe strøm nok til hastighed. Bilen sløjfer så helt en slurk af vejen.

R-Link og andre systemer / muligheder
Du kan bringe en masse, men det virker utroligt besværligt. Selvom menuen systemets struktur er fint, at skifte fra den ene til den anden radiostation er for eksempel meget akavet. Det tager for meget handling! Skam. Meget godt er det navigationssystem, der, på trods af sin tunge, er velegnet til at operere. Stemmestyring er smerteligt langsomt, men arbejder altid.
Start / stop-system, og nu får jeg virkelig fungerer kun, hvis alle betingelser er optimale. Jeg ved på forhånd, nu hvor han vil gøre det eller ej. Lyssensor fungerer meget godt, men der er tændt for tidligt at belysning. Jeg havde drevet kort farver i første instans af nærlys, men gjorde det hurtigt opgivet, fordi du sender i fuld sol med nattefarver. Se om forhandleren kan gøre noget her.
Mindre positivt, jeg er på regnsensoren. Gør aldrig rigtig god. Eller hurtigt at slette, eller for langsomt. Juster knop på håndtaget ikke går godt. Det må være virkelig bedre, Renault!
Klimaanlæg fungerer meget godt. I de koldere måneder, men det tager lang tid at varme luft begynder at sprede sig. Desværre igen skrabe fraværende forruden radiator.

plads
Op foran, mere end fint, jeg kan ikke sige noget andet. Bag faktisk stramt. Som voksen du ikke er meget rummelig. Familier med større børn er virkelig bedre tjent med en C-segmentering. Trunk ser funktionalitet men når du lægger ferien viste sig faktisk ganske stille skuffende. Især det faktum, at, som højden øges fra lastning gulv, af bilen i bredden bliver smallere er meget mærkbar. Heldigvis, vil vi ikke meget ofte bilen så pakket. Mere end tilstrækkelig plads til buggy eller klapvogn, i øvrigt.

Oplysninger til 10.000
Når det er sket, at bilradioen (som normalt går ud ved åbningen af ​​førerdøren) ikke blev gjort længere. Det RLINK systemet blev tilsyneladende sidder fast. Heldigvis forhandleren blot et par kilometer væk fra os, og han fortalte os, at du eller en fjerdedel bilradioen skal forlade parkeret (?) Eller du nødt til at frigøre en af ​​polerne på batteriet. Skulle det ske igen ville tilbyde en softwareopdatering trøst.
Bilen begynder at knække døren side, når du tager et bump lidt. Jeg formoder noget i gummi. Jeg lod det til at se på den første tur til.
Når tankning dreje pistolen tilbage tidligt! Hvis der er 8 liter, når han kan slå alle off. samle op, holde hovedet, betyder alt ikke noget. Kun pistolen så langt, at du holder benzin ser strømme ind i tanken arbejdet for virkelig at fylde tanken. Meget irriterende.
Lyden starter nogle gange i den forkerte tilstand. Det vil sige, i en anden medlemsstat end den, du forlod ham tilstand. For eksempel, bilen opgivet i radio-tilstand, mens i starten af ​​den næste opstart USB-tilstand. Weird og helt sikkert fordi systemet fungerer så enkelt og hurtigt (ikke) er meget irriterende.
Som altid er det også sandt: den første scratch gør det allerbedste. Bortset fra, at jeg tror malingen meget modtagelige for ridser.

forbrug
Efter det sidste bogstav, forbruget faldet endnu et par tiendedele op til 5,4 l / 100 km, men i vintermånederne er opstået, fordi jeg er stadig en halv liter ovenfor. I øjeblikket så gennemsnitlige omkring 5,7 l / 100 km. Ikke dårligt, men jeg havde forventet mere, især fordi jeg meget omhyggeligt køre (hurtig acceleration og lang udrulning i hastighed, en masse kilometer i byen). , Meget mere effektiv end den tidligere bil, mens det var ikke desto mindre en smule lavere i massen. (6,3 L / 100 km)

Plusser og minusser
De hidtil mest plusser og minusser ved tilfældigt

+ stadig smukt design og farve
+ komfortabel siddestilling, drift og håndtering
+ økonomisk
+ god navigation RLINK
+ drift klimakontrol
- besværlige at betjene og ustabil firmware RLINK
- moderat kontrol Regnsensorens
- varmelegeme kommer langsomt

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende