Fiat Punto 55 SX (1998) gennemgang

4implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Punto 55 SX
5, Manual
1998
2005
60000 km
90000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.2 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

OPLEVELSER

 • 16 jun 2007 00:00

Relateret til familien købte en anden bil. Bilen var ikke for stor og havde gode munden. Vi kiggede på en Twingo og Ka. Twingo er er relativt dyrt at købe, hvis du ønsker en mere aangekleder model eller en med relativt lavt kilometertal. Bilen føltes meget grundlæggende til.
Ka er også gået siden ikke engang passe en foldet buggy under hattehylden.

Via via at være i kontakt med Fiat Wijers Ridderkerk. Han har to Puntos. Til sidst, valgt til en 55-SX med el-ruder og soltag. Bilen med 6000 mil var til salg for 4500 med 6 måneders garanti. Vi har 500 fra snak og en ny radio / CD-afspiller kom der. Bilen er leveret pæn poleret. Desværre, bilen har ingen servostyring. Den næste bil vil helt sikkert !!!

I mellemtiden, næsten 20.000 kørte kilometer i bil. Bilen er kun brugt til korte ture. Ved længere ture, vi bruger Megane Grand Tour.

Punto ligesom fint. Han smoelt stadig god og rummelig. Motoren er punchy og gøre fint i bytrafik. På motorvejen, du / I læse / nogle gange har brug for nogle flere pk s.

Efter levering kilometertælleren viste sig at producere en dårlig rap. Under garantiperioden udskiftes omdrejningstælleren. Skovflåten er væk. Det synes at være et fælles problem i Punto.

I den sidste MOT havde kun dækkene skal udskiftes. Til dato, ingen problemer. Strømforbruget er omkring 1 til 13. En fremragende præstation for byen mange kilometer.

Opdateret d.30 juli 2007:

Tid til en ny bagerste gummiskraber. Desværre skal udskiftes hele armen. Omkostninger endnu en gang tyk 40 Euro (køb fra en forhandler). Desuden bilen belastning af olie. Det er fortsat en god (anden) bil.
Gennemsnitlig forbrug 1: 13,4 (rent bykørsel)


Opdatering November 14, 2007

I dag har vi udvekslet bilen til en nyere model Punto. Det er en kraftig 80hp Punto 2000 med aircondition og servostyring. Især servostyringen var en grund til at udveksle den anden Punto.

Bilen bliver brugt som en anden bil (min kæreste) og derefter selv for korte afstande. I forhold til børn, selv gik lige til den 5-dørs version. Vi bemærker, at der er relativt få gange 5 døre på markedet for brugte produkter. Bilen blev igen købt fra Weijers Ridderkerk. Lørdag kl 15:00 vi så bilen på internettet. Klokken 4 var vi i udstillingslokalet, og efter forhandling kursen ved 16.45 underskrevet en (foreløbig) kontrakt. Her elsker vi: straks et godt tilbud.

På den anden forbliver Punto at sige:

gemiddel samlede forbrug 1: 12,11
pris pr km (herunder køb og videresalg) 0,46 cent
i disse 28 måneder, aldrig haft nogen problemer

PROBLEMER

 • 16 jun 2007 00:00

ingen problemer hidtil.
Imidlertid har dækkene blevet udskiftet og viskerne rundt

APK 53.00
To nye dæk (Pirelli) 101,12 incl Motage etc.
Bageste visker 41.44
APK 2007 incl eftersyn EURO 133 om året, og vi igen kan stå!

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende