Volkswagen Touran 1.4 TSI Highline (2016) gennemgang

7implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Touran 1.4 TSI Highline
7, Automatisk dobbelt kobling
2016
2016
8 km
7600 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Ustabil navigationsanlægget / køretøj infotainmentsystem

 • 700 km
 • December 18, 2016 09:52

indsamlet den 1. december ny Touran, generelt ok, men alvorlige problemer opdage medieenhed. Vd halv gange det virker ikke (alle midterkonsollen forbliver sort). Forhandler opkald, men i januar tid .... Bit irriterende alle, første gang i mit liv privat ny bil købt og elendig service.

Om bilen yderligere
- meget stille! Gode ​​sæder / rijpostie! (Ergo aktiv)
- hvis det hele fungerer, er lette infotainment stor, alle de andre muligheder fungerer godt / let.
- To pladser i den tredje række er fine og tætte. allerede bruges til at drive venner til svømmeundervisning. Bemærk, at boot resultat er mindre, selvom foldet sætter en 'supplerende bund' i bagagerummet (bit af en fejlberegning af mine til specifikationer var indhold større end v vores tidligere bil, men holder tvivl eller komplet campingudstyr)
- Jeg indrømmer, at parkeringsassistent er bedre til parallel parkering end jeg indsætter derimod er mindre effektiv (ikke helt pænt i kasser vd parkering på arbejde). Fun legetøj.
- Adaptive Cruise Control fungerer også godt på vej, smukke system.
- hvoraf jeg ved ikke, om det skal eller ikke gashåndtaget nogle gange synes at hænge lidt langsom til at reagere ved første speeder og bremser (at passere f.eks bil) og derefter accelerere igen. Så bilen virker bare meget lidt at gøre og derefter hurtigt sprint væk. Måske vanskeligt punkt i DSG?
- Jeg håber, at bilen viser sig i de kommende år (vi ønsker at blive involveret der er 8 til 10 år, derfor Highline taget med mange muligheder), og det viser sig at være den dårlige købet af århundredet.

Gør gennemgang skabt til at høre nogle Touran drivere også står ustabilt system og har nogle årsag / løsning. På telefonen sagde aftersales personalet her ikke tidligere har måttet beskæftige sig med, men jeg tror ikke rigtig (og kommer oven i andre dårlige experiences- bestilt i maj sælger gav september / oktober som leveringstid, udgangen af ​​december, uden nogen undskyldning eller noget ). Bil var lidt beskidt ved levering (lim / olie spredning) er på sommerdæk, nogle tom tank, etc.). Jeg ville være alt for kritisk som en kunde, men troede, det var bare meget kedelig proces.

Premium køreoplevelse, men også irritationer

 • 7600 km
 • April 27, 2017 19:51

Bilen er virkelig god på mange måder, han kører meget stille og glat, gode sæder, førerplads og den tredje række, vi er virkelig meget glad og anvendes regelmæssigt.
Bilen er luksuriøse og det viser f.eks. Ved returnering fra ferie med en god bilen køres rundt. Eller for eksempel, når man sammenligner med en erstatning bil vd garage. Opvarmede sæder med rygmassage, glat automatgear og automatisk kørte accelerometre og bremsning fartpilot, dejlig ting!

Kun få erfaringer efter en lille 8 km DZD
- bilen reagerer ved lave hastigheder til tider vægelsindet på gassen. Langsom acceleration i to mere gas end det Spurt forude.
- forbrug ikke opfylder producenten, men jeg havde ikke forventet.
- været tilbage to gange ved forhandlere på grund af at falde ud infotainment system.
- konstruktiv, vi konstatere, at kombinationen af ​​TSI og DSG vil have en lang levetid. Jeg vil gerne have mange flere års sjov vd bil, men nogle auto blogs angiver potentielle problemer.
- Nogle dele Jeg føler svag & sårbare. For eksempel er jeg irriteret over knappen på justering spejl. Det føles som om det kunne bryde når som helst.
- den første skade har også der er kommet inden sommeren er brudt bekræfter rolgordijntje vinduet (del familie pakke). Garage kan ikke lade garanti falde og beder 422.74 euro for reparationer. Det forekom mig, at meget ... klodset, at familien pack vises ikke sikkert for små børn

3.5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 2.0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ingen

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende