Opel Agila 1.2-16V Comfort (2002) gennemgang

5implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Agila 1.2-16V Comfort
5, Manual
2002
2010
39330 km
41152 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 2.8 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

En ældre bin?

 • 1900 km
 • 6 mar 2010 13:34

Den første serie af Opel-modellen var virkelig forfriskende at nævne, snarere en tendens tilhænger. Den aktuelle version af Agila er der imod det mere fashionable og vil appellere til et yngre publikum.

-0-

Grunden til denne bil jeg har købt, jeg havde til side min firmabil. Og arbejdsgiverne var ændringer jeg havde brug for en bil, ønskede ikke at bruge meget, havde kun kravet om, at det skal være en pålidelig brand og vedligeholde det godkendte forhandler. Da denne bil fuldt opfyldt, kun udseendet, men se dig selv ingenting, når du kører.
Da min partner i en Agila Jeg var bekendt med denne type bil og (drivende) færdigheder.

0-0

Det første indtryk af bilen består af polygoner og plast. Formen er lige med en dåse tin med nogle fremspring.

Udtrykket "komfort" Jeg kan ikke forklare, fordi bilen mangler omfatter centrallås, el-ruder og et godt justerbart rat og førersæde, men der er aircondition, men der synes mere en option er købt.

Er dette et levn fra den tyske bilindustri, hvem ved, fordi der i disse dage var det almindeligt i andre (ikke-tysk bil) mærker også levere med minimale el-ruder ved de basismodelen.

Okay, det eneste, der er blevet tilføjet i forhold til den grundlæggende model er, at en omdrejningstæller er til stede, og to skuffer, type kat boks og den anden bagsæde nakkestøtter (luksus!).

Den tidligere ejer har erstattet basen radio med kassetteafspiller med en cd-afspiller. Men lyden er Knudde med et sugerør (to højttalere til og det er alt). Dette vil snart blive forbedret ved at komme til at placere flere og tunge højttalere.

---
Efter 2000 KM.
Nå, bilen er kun 8 år, kørte nok ikke så mange eller store stykker på den første ejer, at bilen er ganske langsomt og forbruge betydelig brændstof (1 12), men jeg formoder, at det er mere gunstigt tidspunkt.

Hvad irriterer mig er, at den 1,2 motor til at gøre en masse hurtighed til at 100 eller 120 km og vedligeholde dårlig isolering, hører du motoren meget godt, er du nødt til at sætte radioen temmelig svært at drukne det.

Sidevind og der lider bilen korrekt, og du er nødt til at arbejde for at holde det på sporet.

----

Svagheder?
Nej, ikke kun nummerpladen tilbage er en smule løs, men det er løst.

-------
Indtil de næste halvtreds tusinde kilometer.

3.5
 • komfort 3.0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende