Fiat Stilo 2.4 20v Abarth 5M17 (2004) gennemgang

1implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Stilo 2.4 20v Abarth 5M17
5, Manual
2004
2010
135000 km
170000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.6 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Min Fiat Stilo Abarth

 • 170000 km
 • 20 oktober 2011 03:35

Da min ven Swift havde kørt et samlet tab, blev jeg tvunget i.v.m arbejde hurtigt for at købe en anden bil.

Fordi det var alle så pludselig og jeg har ikke haft tid til overs, ville jeg stadig vil have en bil med komfort & hestekræfter i en lav prisklasse. Mit øje fangede den italienske Fiat Stilo Abarth.

Når jeg gik til at se jeg var faktisk solgt ret. De smukke italienske linier, den kraftfulde 2,4 motor og den luksus, der gav bilen gjort mig billedet.

Men som en klog mand, jeg kunne jo lige rundt gesurfed og jeg vidste det Abarth er sikkert dejligt havde nogle elektriske problemer.

Men hey, er der altid et råddent æble mellem jeg troede, så jeg gik alligevel til en prøvetur for at se, hvordan bilen føles under kørslen.

En 5-cylindret med 170 hestekræfter, der har helt sikkert, hvad jeg mente. Så jeg er i bilen, med dejlig stor streg foran mig, de mange knapper på Nav overskæg og brummen af ​​forhandleren ved siden af ​​mig.

Stille jeg kørte den første Polder vej og jeg indså hurtigt, at Abarth sving er stadig en smule ru. Med hensyn til acceleration var heller ikke alt for dårlig, men oh godt i betragtning af vægten af ​​bilen er ikke dårligt. Kontakten og koblingen følte vidunderlige på, glat og behagelig.

På motorvejen følte Abarth virkelig hjemme og red vidunderligt stabil selv ved høje hastigheder, holdt bilen holder stille. Forbruget, der kan læses på Nav var, var en af ​​10 i gennemsnit. Det var i 2011, ikke økonomisk. Men økonomisk og køre en Abarth er to forskellige ting.

Stadig, jeg ville igen sove på, og jeg besluttede tilbage senere med min endelige svar at ringe til forhandleren.

Til sidst kunne jeg ikke modstå, og jeg købte bilen.

Jeg købte bilen i december 2010 for 6800 EU uden garanti 135 000 KM på kilometertæller. Ikke for mange penge for denne flotte bil i midten af ​​2004, tror jeg.

Da jeg har en hel del af kørsel til arbejde og en masse privat Jeg indså hurtigt, at 1/10 du ofte parkeret på en tankstation. Olieforbruget faldt på det at gøre det igen på trods af min aggressiv kørsel adfærd.

Men en dag hit skæbne, jeg var s'nat kørte til Utrecht, hvor jeg passerede den 1. tærskel med en temmelig mærkelig lyd næste. Min 1st tanke var, støddæmpere.

Den næste dag, men lige så drevet af en ven og ja, som blev brudt forreste støddæmper.

Men dette faktisk kom ud okay, fordi jeg ønskede min Abarth der falder da disse latterligt høje og denne bil i enhver henseende ser ikke godt fabrik strand. Men jeg fandt hurtigt, at Eu for en god reduktion kit i 1300 kan være lidt af en høj pris for en bil af 6800 Eu. Men så tænkte jeg sport fjedre, ikke 6 eller 7 cm 3 cm, men absolut lavere.

Denne bil faktisk brugt 3 + cm lavere og bilen allerede gav en meget bedre udseende.
Jeg fortsatte min vej og pludselig huskede mig, at Xenon lygter ville se godt ud på sådan en sort bil. Så jeg surfer igen og beordrede et sæt "6000K". Monteret og denne bil var absolut godt. Og givet min natteblindhed gav mig også nogle mere synlighed. Hvad en mand ønsker mere end en win-win situation?

Mange uger gik, og alt gik godt indtil ... Jeg igen hørte en mærkelig lyd og jeg følte, at bilen var på udkig. Jeg kommer her til min private monteurtje langt, den bro, som han konkluderede, at kuglen havde Vuze spil. I betragtning af, at Fiat bare give dem hele armen og ikke den kugle, selvfølgelig, havde købt armen. Og så vi kunne gå igen.
Men søgningen fortsatte, og syntes at blive værre. Begyndte dunkende bilen med en bestemt hastighed, og dette gav mig ikke mere fortrolig føler. Jeg vil gerne have dette løst og forlod min bil igen grundigt undersøge broen.

Jeg spekulerede nogle gange, hvad der kunne have været mig, jeg mener jeg ikke er en tekniker, men ikke en idiot. Jeg stadig tænkte stabilisering stang eller en bøjet kant af min klodsethed i fortiden.

At mekaniker jeg troede det lidt anderledes om det, han satsede på styrehuset. Styrehuset? Hmm .. godt han er mekanikeren. Nå sådan kontrol kabinen er ikke så billige, men jeg har bemærket, efter nogle surfing.

Ah Efter nogen kald omkring jeg kunne først trykke hovedet med nedrivningen.

Efter en kort testkørsel viste, at ja styrehuset var, hvad der forårsagede hamrende. Bilen var igen perfekt! Indtil jeg kørte den næste dag for at arbejde på en søndag aften 23.00.

De trafiklys på grøn gear i hans ene og BOOM! Hvad er det her? Motoren var stadig, men jeg kom ikke frem! I sin 2. kobling frigives langsomt, men ingen drev, drev? Drivakslen pludselig skudt mig i, jeg træder ud af bilen og se under min mistanke viste sig at være korrekt. Akslen blev brudt, og dette forklarede mit drev problemer.

Du står der med 10 biler allerede gledet i røde bag dig, lys. Dytter omkring dig, og det eneste du kan gøre, er at skubbe bilen til vejkanten. Nå så kalder AA, men jeg er ikke medlem af vejr.

Samtalen gik sådan her:
Beep! Bip! ... Hej, jeg vil gerne være som et medlem af ANWB. Og det var! Selv kl 11 i midten af ​​en søndag. Fantastisk som ANWB! Hun ønsker at bare gå hænge men jeg harmes hende just in time "Jeg har et spørgsmål?" Kunne du måske sende en bil, fordi jeg er uheldig! Desværre var dette ikke muligt på en søndag aften. Hey hvad irriterende nu, men hun ville have mig til at være glade for at hjælpe med en mekaniker. Men selv en mekaniker kan ikke gøre så meget ved en brudt aksel, så jeg blot kaldes en slæbebåd til min bil plukket på deres egen regning.

Jeg ville have ham som 25 km væk, denne vittighed var 250 euro! Ja folk, havde denne skal betales kontant. Ingen anbefaling!

Nå bilen på broen, og det var faktisk klart, at der var et nyt drev. En ny aksel er omkring 300 euro og er dybest set en aksel som en styregruppe ikke skilles ofte bryder ned. Så jeg kaldte igen nedrivning og beordrede en akse. Akslen derefter monteret i bilen og kørte bilen som ny.

Et par dage senere talte jeg med en kollega, og han fik mig til at tro, at timingen bælte omkring 60000 km, som skal udskiftes eller efter tre år. Hehe, er det så? Nå så bare kigge efter, når det er gjort for nylig. I mellemtiden, når der var allerede 160.000 km på kilometertælleren. Jeg fandt hurtigt ud af, at han havde gjort sidste på 77.000. En simpel beregning viste mig, at jeg havde brug for en ny rem. Dog fandt jeg 60000 km eller lidt som det normalt i de fleste biler er stadig mere. Men achja, købte et kit og samle men lad inc. en overhaling.

Nu er der 170 000 km på uret og jeg har allerede 10000 km IKKE problemer længere. Bilen kører godt, og efter nogle tilbageslag, finder jeg det hele nemt.

Selvfølgelig kan man ikke forvente en bil på mindre et år, men da jeg kører meget, og jeg har ikke repareret på en garage var så dårlige omkostninger.

Elektroniske problemer, jeg har ikke været på et problem efter. Når den nye styreboks blev placeret i bilen var ABS- og et par andre alarmer kamp. Dette skulle også nulstilles.

Min konklusion:

Fiat Stilo Abarth er en smuk sportsvogn, med en masse luksus til en lav pris. Vedligeholdelsen af ​​bilen er som AA indikerer forholdsvis høj sammenlignet med andre biler. forbrug er, hvad du ville forvente fra en Abarth og er derfor ganske høj. Eller jeg ville købe ham igen? Nej.

Hvorfor ikke?
Fordi jeg kan spare en masse kørsel og en masse penge på en diesel eller en brændstoføkonomisk bil med flere hestekræfter.

Teknikken med en turbo og / eller en kompressor viser den samme oplevelse med en mindre forbrug. I cylinderen 5 efter eller lyd.

3.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 2.0
 • Omkostninger 1.0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ingen

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende