Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Titanium ECOnetic 125HK (2013) gennemgang

7implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Fokus Wagon 1.0 EcoBoost Titanium ECOnetic 125HK
6, Manual
2013
2013
66000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.6 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Den første 1500 mil

 • 15000 km
 • 2 Oktober 2013 16:49

Den første 1500 mil

Hvorfor ikke mere diesel?
I oktober 2012 beordret jeg en hvid Focus 1.0 EcoBoost Titanium Wagon 125 hk Ford Ardea i vestlige Amsterdam. En rabat anvendes, hvis bilen før år blev sat på badge. Episoden var dog først i slutningen af ​​februar var der produktionsproblemer, blandt andre, udskriften anhængertræk. Imens SYNC viste sig introduceret på denne model, og jeg er stadig en glad 2013 badge.
Jeg ønskede efter ni år med en diesel (se gennemgang Toyota Avensis Wagon, 2003, 296,000 km) dieselmotor ikke længere uanset hvor god bilen er også glæder mig. Brændstof priserne på diesel og benzin er kommet tættere på hinanden og diesel tillæg blev rejst i MRB. Jeg har tænkt mig virksomhed mindre kørsel. Jeg tror også, at det velkendte ordsprog "Han løber og løber og løber" i moderne dieselmotorer gælder mindre end ti år siden. Jeg læser og hører en masse om problemer med EGR-ventil (som faktisk kan capping dig, alligevel), og partikelfiltre - dyrt! - to-masse svinghjul. I den forbindelse bør revisioner næsten altid udskiftes.
I Auto Plus, den franske søster magasin autoweek, stod to informative artikler sidste år om at balancere diesel eller benzin, disse tre omkostningsposter, jo kortere serviceintervaller plus højere købspris blev sammenlignet med den lavere brændstofomkostninger på diesel. I Frankrig du nå det vendepunkt meget tidligere, fordi der ikke er nogen vej skat opkræves (!). Ca. 70% af salget i de seneste år bestod derfor af dieselmotorer. Men omkostningerne til EGR-ventil og især de to-massen svinghjul sikker igen, hvad er mere til brændstof balancen i Frankrig. Undertiden svinghjulet er erstattet af en konventionel svinghjul, men det kan give problemer med gearkassen.

Udvælgelse til denne Focus 1.0
Jeg ønskede en kort køretur / vogn / variant i C kategori: benzin, ganske økonomisk, og med et tag, fortrinsvis ab fabrik. Den Avensis vogn, der var på det tidspunkt stærkt frarådes og jeg savnede alle disse år. Den nye Octavia og Golfen Station (endelig smuk?) Var ikke tilgængelige endnu, og var ikke klar over Leon station. Den tre-cylindrede Fokus tiltrak mig; Min kone har købt en sommeren 2012 Up (75 hk) og motor viste sig vanedannende i de franske og italienske alper! For motorcykler, næsten alle tre cylindre karakter BMW K75, Triumph, den nye Yamaha MT 09. I baggrunden var stadig et par for mig forførende D segmentererne: Accord Og (som vinder dig over eneste gang, og er meget pålidelig!) den nye Mazda 6; Begge dragter stadig betydeligt dyrere. Har lige set for en ung lejlighed, men en stor prøvekøre Focus tre-cylindrede 125 HK trak mig over.

tur
Bilen bevæger sig meget fint. Styringen er pænt kødfulde, aldrig vag rattet er behagelig at holde. Sæderne er fine. Fokus er fast affjedret, men aldrig højt brag, på trods af de valgfrie 17-tommer hjul. Motoren er med rette stemte Engine of the Year: vibrationer (også stationært, meget forskellig fra Up), bemærkelsesværdigt stille, direkte på bolden, hænger pænt på gas, med en lille turbo-hul. Sommetider denne blok har noget af en seks-cylindret! Transmissionen skifter udsøgt, koblingen i indgreb pænt over et stort område i pedalen. Klasse! Forbruget er målt op til nu til pumpen 1: 15,8, dette inklusive 700 km med en campingvogn. Den mest gavnlige tankfyldninger var i området 1: 16,9. Nice-værdier, men ikke spektakulær. Men denne downsizing til 1 liter én stor ulempe, og du vil kun være tilbage efter et stykke tid. Jeg læste der er lidt eller intet om. Jeg er endelig her stadig!

Indvendige muligheder
Interiøret er overfyldt og instrumentbrættet er slående dybt inde, hyggelig men også irriterende. Den midterste del er rodet. Fodstøtten er mindre end i tilfældet med den op. Navigationen skærmen er for lille, men i sollys ved den dybe position det let at læse. Klokkerne jeg finder meget rart og skærmen af ​​den indbyggede computer er temmelig klart. Jeg tror, ​​den sort læder, der 'flad', men andre finder det bare meget smuk. Om tilslutningsmuligheder dom jeg ikke her, jeg er der ikke meget forståelse for, og jeg kan ikke sammenligne godt med andre systemer. De valgfri rijhulpen er rart, men jeg har ikke valgt primært til denne bil. Den parallel parkering kører glat og er behageligt for passagererne. Banen vejledning fungerer godt og er godt justeret. Skiltene afhentes godt, men der er støj fra bl.a. hastighedsgrænsen på udgange (70 mm). Hvide skilte under de begrænsninger hertil (6-19 timer!, Campingvogn ved kørsel ned ad bakke, osv) er stadig vises som en strimmel, men en reel tekst ikke (markeret med forstørrelsesglas). Du ved, således at der er en begrænsning i kraft på den angivne nedlægge. Den blinde vinkel afsløring var på en bil overhale mig fem til ti meter i mod ham før. På smalle veje med masser af vegetation gå to orange lys brænder længe og rører kampsystemet. Dette er ikke den stærkeste del af værktøjskassen for sikkerheden. Den kop kaffe jeg ikke har set flytte, til trods for at køre 1300 km på én dag. Nok ofte stoppet? Ingen gentagne fejl opdaget af vognbaneskift? Brug altid blinklys?

næppe fejl
Indtil videre ingen fejl eller kommentarer. To gange ville ikke starte bilen efter en kort badeværelse pause (ferierejser). Jeg fulgte instruktionen fra brugsanvisningen, låste bilen og åbnede igen. En simpel reset? Manualen er faktisk en rædsel: dårlig papir, utydelige billeder, raslende tekst, og for mange typer & udførelsesformer beregnet. Og så den amerikanske frygt for krav ...

stort minus
Endelig er en stor ulempe ved denne motor: en normal motorbremse mangler samt. I Holland var det efter et par dage allerede lidt, men efter to store rides gennem bjergene i Spanien, Frankrig og Italien, finder jeg dette meget irriterende funktion. Pist I i to eller endda tre ubesværet tog din støv i to ned. Du skal hele tiden yderligere opbremsning! Hvis der var lidt trafik, har jeg mange skråninger kørt en ned, og derefter motoren ned med op til 6000 omdrejninger i minuttet eller mere. Hvis du nærmer en landsby i en dal, sucker du normalt to igennem sådan et sted, nu jeg bremser konstant, eller gøre det i første gear. Heldigvis støjen er begrænset - Vultures er ikke noget at kritisere - og fodgængere vil ikke let tænke, at jeg ville misbruge bilen. Den virtuelle fravær af motorbremsning er for irriterende på motorveje med en reduktion på fra fx 5% (90 campingvogne, nødsituation bånd til godstrafik, etc.). Hvis du kommer i fem eller seks, så det føles som et frit fald, næsten som før med Saab 96 med friløb. Men så til tre, og så sats fortsætter med at stige generende. De campingvogn bil udskriver meget igennem. Kort sagt, pumpekapacitet af EcoBoost er for lille til en bil på 1300 kg. Alt risiko, så du kan krydse off brændstofbesparelse på omkring en og en halv kilometer per liter dette mirakel blok tilbage mod afgifter bremseklodser og skiver.
Jeg spekulerer virkelig, hvad de fabrikkens testkørere inden lanceringen denne type motor i deres logbog har skrevet om dette i test rides i bjergene. Fordelen er, at stykket mellem motorbremsning, dellast og acceleration sjældne forløber tilfredsstillende. Stadig, jeg ville tre motorblok nu ikke længere vælge. Jeg elsker at læse, hvordan andre mennesker oplever dette. Redaktionen af ​​autoweek Jeg vil anbefale en sammenlignende test, f.eks. Ved fra 120 km i timen på en markant teststrimmel til at frigive gassen i overdrive og se, hvor mange meter er nødvendig for at sætte farten ned, siger op til 40 km i timen .

40.000 km
Vedligeholdelsen udføres uden anmærkninger ved 20.000 og 40.000 km, hhv. 190 og 298 euro. Ingen tilbagekaldelse ståhej, ingen "ny software" osv
Jeg har mini-parkering skader (med besked!) Og så synes farven hvid til at afvige fra den maling, der bliver leveret livsforsikring overensstemmelse med de koder, både i England og Frankrig. Bilen er lysere hvid end farven nummer. Så svært, har begge autolakerere gjort deres arbejde og juster øjenfarve.
Den angivne forbrug er 6,3 til 100, eller 1: 15,8, herunder 1800 km med en lille campingvogn (efter min besked til 15.000 km). Så pæn. I kuperet går campingvognen bedre end forventet, tilsyneladende vindmodstanden så stor, at de kombinerede hældning ordentlige bremser.
Er kort meget tilfreds, men den svage motorbremsning irriterer mig groft enormt fra Ardennerne. Jeg lavede en prøvetur i Mazda 6: hvilken forskel. Men der kan ikke nødvendigvis åbne tag.
Tilfredshed hersker!

støjfri

 • 50000 km
 • 19 Mar 2015 00:31

50.000 km opnået uden indblanding. Også ingen knager.
Forbrug jeg ikke længere med on-board computer giver nu 6,4 / 100 som gennemsnit. Dette synes passende. De øvrige bestyrelsesmedlemmer indikationer stadig er korrekt, tror jeg. Hvis jeg er helt gasser falder næsten med det samme antal kilometer tilbage på den eksisterende beholder påfyldning.
Hvis poler slår mig kvaliteten af ​​LM-fælge på. Indvendigt er bag eger tykke malede "de inhibitor lyser knap. Navene ruster ikke ligesom Audi og Honda. Sort plastdele forblive rimeligt sort, jeg ikke fortsætte med at 'fodre' med ting zoal UP eller S40 af nabo / ven. Jeg bruger alligevel Sonax Xtreme Tire Gloss Spray, dyrt, men langt det bedste jeg kender i dette område.
Olieforbruget er stadig nul, på trods af mange høje hastighed forsøger at bremse motoren. Hvilket stort set fraværende bremse for mig den store ulempe ved denne ellers så smukke blok. Mazda kom men med en drive-udgave 3. Alle må ikke glider ind her. Tør at Mazda sagde tagkonstruktion ikke passer. Det er VW, Skoda og så igen meget pænt gjort, store tage til i nærheden af ​​kanterne. På pressen og brochure fotos af 'premium brands' udover mangler sjældent soltag ...

pålidelig

 • 66000 km
 • 28 Oktober 2015 00:30

Den 60.000-turn udført i juni.
Væsken er derefter opdateres standard. Tidligere noget skudt der ofte når i. Måske fordi de små motorer føre til mere brug af bremserne? Under alle omstændigheder, i bjergrige region!

Den "store tur" næsten ikke kommentere. En dørpakningen under venstre bagdør var løs omkring 10 cm, sidder fast; koster 290 euro.
To korte ferier Kylling campingvogn (820 kg tør), omkring 2000 km i alt.
Var fint igen.
De oprindelige Michelins går efter hvad cupping. Jeg har fremsat,
undertiden bærer 'rundhed' og derefter noget væk. Hvis du lader det sidde gradvist at hærde, i min erfaring. Støjen forbliver den samme med placering bag; styretøjet er ikke håndgribelig uro.

Med lidt held, lukker jeg med dette fokus på de udestående 100.000 km test i autoweek (!).
Jeg er kort sagt meget tilfreds.

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende