Daihatsu Charade GTTI (1989) gennemgang

1implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Charade GTTI
5, Manual
1989
2007
138 400 km
148000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 6.5 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

OPLEVELSER

 • 148000 km
 • August 10, 2007 00:00

Gik lange søgen efter denne model, og var nu et attraktivt tilbud til (billigt prissat så). Beslutningen blev taget hurtigt eller at købe et par km på uret, rimelig kosmetisk stand (ingen tunge rust, ingen buler). Tidligere har jeg kørt denne model, og opretholdt gode minder. Selvom bilen ikke er stor, er det godt at gøre posten, ingen ulige bøjninger den tilbage, hoved behøver ikke at blive foldet fladt osv Også denne ene er en glat forret, nøglen til løb og motor.
Heldigvis vedligeholdelse hæfte er inkluderet, kan gøre vedligeholdelse historie kan spores tilbage til en vis grad. Først efter 90 000 km eller alt er ukendt, men god bestijkt stadig en periode på 12 år, hvilket er mindre end 5000 mil rejste.
Bilen er helt original, men forskellige fælge og monteret bag hans tromlebremser. Der er mangel på vedligeholdelse og manglende detaljer. En ideel bil hobby. Under testen køre følgende mangler ankom til fronten; utæt udstødning, motor ikke at udstede den kraft, som han skulle have, vibrationer kontrol over 90 km / h, tab af hastighed, når gaspedalen er dybt deprimeret, for bånd af forskellig profil, tonede bagruder.
En af de første ting var en olie maler tur: bunden, når jeg se på det, og gjorde mig mere pessimistisk: bump på steder du ikke forvente, er der ikke desto mindre rally kørte vognen, og derfor nogle rust.
Den uitlaar midterste rør kogte: der udskiftes med det samme, var på lager!. Så bilen kørte lige meget bedre: ingen tab af hastighed mere civiliseret og motorstøj. Diamond film af bagruden er væk, forhjulene herunder fælge erstattet af 2nd hand poster (stat eller Volvo, men hvem tæller på vagt), også af bilens belægninger skal opfyldes, herunder typebetegnelse.
Efter udskiftning var forhjulene også vibrationen af ​​rattet. Gør det nu en masse sjov til bilen, træk han stadig gør som han skulle have gjort, men det vil komme. Først med hensyn til forebyggende vedligeholdelse distribuere bælte, så ser ingen yderligere motor. Fordi han har for lidt tidlig pensionering i de lave omdrejninger, tror jeg ikke straks tænke på en turbo slidt over 4000 vil han ønsker at køre.
Den første opfyldnings- gav et forbrug på ca. 8 liter / 100 km.

Opdatering: Under en lang tur, en high-stigende motortemperatur ved stilstand,
der faldt glad igen, mens man kører til en normal værdi. Verifikation har ikke givet meget, men varmeapparatet var meget fuld og ekspansionsbeholder næsten tom: overveje at udskifte radiatoren knop (forår måske ikke regne Jofel)
Styring af luft var ikke ligefrem et positivt billede: ganske tæt, så der vil blive erstattet. Tændrør har ikke kigget på, men der vil ikke være nye.

opdatere. havde lidt af uheld med en brækket tandrem, men efter at have købt en erstatning motor igen en bevægende én. Desværre stadig med en klemt magt. Det synes ikke at være den motor, men en separat føler. søgning fortsætter med at være årsagen. Olieforbruget er minimal, aktuelle brændstofforbrug, omkring 1:13 1:14 a. men med rolig tur. Udseende skal stadig ske, køreglæde er god, på trods af tæv og ikke optimale køreegenskaber.

Betingelsen af ​​bilen er desværre overvurderet af mig. Jeg burde have forudset behovet for rust i bagskærme var alvorlige.
Når MOT viste sig at være den afvisning punkt, der ikke kunne let afhjælpes. så bilen havde ingen MOT og mere som donor bil til salg.
Mange kommentarer har været det: mange blev bygget som interesseret i motoren projekt for en mini BLMC osv Til sidst endte bilen på en anden besidderen af ​​GTTI. Det lager af reservedele, som jeg havde bygget op over tid er i vid udstrækning gøres i hånden. Det faktum, at motoreffekten ikke var affald porten stadig kendt åbnet jævnt på 0,3 bar i stedet for standard 0,7 bar. Desværre er dette aldrig blevet korrigeret. Jeg bliver ved at have det sjovt at tænke tilbage til denne bil, en anden exempleer jeg vil nok ikke købe, årsagen er, at bilen trækker meget sporty typer skubbe længere op forestillingen. Men heldigvis er der også andre biler, der er sjove at eje og ride til fornøjelse.

PROBLEMER

 • 148000 km
 • August 10, 2007 00:00

en sportslig lyd: mid-rør til at erstatte udløbet.
vibrationer kontrol: Udskift dæk
forsvinden af ​​omdrejninger: "spontant" opløst i kombination med udstødning.
pet lugt: endnu ikke er løst,
knapper off dele tilbage: endnu ikke erstattet
brudt tandrem: Udskiftning motor gamle stadig holdt som donor
batteripakke båret på det forkerte tidspunkt, skal det udskiftes.

3.5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 2.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende