Volvo V40 D2 Momentum (2013) gjennomgang

9implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
V40 D2 fart
6, Manual
2013
2013
11789 km
183000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.6 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Volvo V40 - en flott bil

 • 85000 km
 • May 30, 2014 14:51

Jeg er helt solgt på denne modellen Volvo. Jeg fikk det som en leieavtale bil av min nåværende sjef og har allerede drevet mer enn 70k kjørelengde.

Denne bilen har slike alle biler noen forbedring (som alle biler). Jeg vil kalle dette første gang før jeg starter med gode poeng.

- Navigasjons kan være mye bedre. Fordi dette er et system kjøpt av Volvo Volvo jeg kan bare skylde det faktum at de har valgt dette dårlig system når det er mye bedre systemer på markedet.
- Volvo-biler er ikke utstyrt med tåkelys. Der jeg bor på landsbygda ofte fører til problemer s'vonds sent som tåken stiger fra bakken i vintermånedene fordi standard frontlyktene er litt for lyse i en ellers mørk sau landet.
- Den bakre er redusert i bredden for å gi plass til to nesten verdiløse skuffer. Dette er den tredje midtre sete meget stramt i bredde.
- Problemene med streaming av musikk og bytte til handsfree-sett - en programvareoppdatering som har hjulpet, men det er et lignende problem vedvarer med overgangen fra Bluetooth streaming til iPod-modus på samme enhet.

Vel de er negative. De har ingenting å gjøre med kjøreglede og er små nok til å glemme.

Og ja hvis du har til å drive disse negative glemme lang avstand.

Bilen zoomer uanstrengt på motorveien. Den økonomiske dieselmotoren er nådd over 950 kilometer på en tank før et rødt lys du tildeler til neste stasjon.

Setene er veldig hyggelig og i kombinasjon med rygg og setevarme sørger for en meget behagelig passform. Selv en stasjon på 9 timer og tilbake til Luxembourg hadde jeg ingen klage.

Styringen er responsiv og er lett å kontrollere.

Bremsing og akselerasjon gjør denne bilen så mye. Bremsene fungerer veldig bra, og i forbindelse med City Safe system gir en trygg følelse.

Den digitale dashbordet (nytt for Volvo) har en rekke innstillinger for både sporty driver og øko-rytter. Fordi mye av informasjonen er også i displayet (midtkonsollen) er lettere listen for å holde fart, avstand til neste sving, etc.

Som for avledning skjermen gir også all navigasjonsinformasjon vises også i midten av klokkehastighet. Så nok valg.

Bilens operasjonen er enestående, de ulike driver hjelpemidler ser ut til å gjøre jobben sin og holde bilen godt limt til bakken der det hører hjemme.

Eksternt har bilen en slående design. Med tillegg av flere fabrikk alternativer, er det mulig å gi utsiden et svært attraktivt sporty utseende (selv om bilen, men bare 115 hk).

Power (115hp for D2 dieselmotor) er ganske vanlig for biler i denne klassen - Renault Megane har 110hp). Men heldigvis nyte det nå mulig for 190pk fortsatt 14% aggregering og bare € 1000 ekstra i kjøpesummen.

Jeg har ikke ridd i det, men min erfaring med min nåværende bil jeg ville definitivt vurdere i min neste bil.

Alt i alt er dette en veldig fin bil, og jeg vil absolutt anbefale det.

tilleggs

 • 87000 km
 • 02.06.2014 09:55

Jeg ser at jeg glemte å legge til noen viktig informasjon.

Jeg kjører mye kilometer motorveien og ta et gjennomsnittlig forbruk på 4.8 / 100km (målt ved den integrerte datamaskinen på ca 5500 km).

Når du fyller drivstoff tilgjengelig kjørelengde beregnes alltid basert på de siste kilometerne.

Per tank Jeg ser dette nesten alltid tilbake (4,7 / 4,8 km / 100km). Den laveste gjennomsnittsforbruket noensinne nådd 4,6 km / 100km på en tank.

Fortsatt noen måneder

 • 153000 km
 • May 29, 2015 15:53

Siden min siste anmeldelse jeg nesten doblet min kjørelengde.

Generelle inntrykket er fortsatt veldig bra.

Lakk på baksiden.
I et hjørne, hvor metallplaten, og det er støtfangeren kommer sammen spørsmål av friksjon, slik at lakken beskadiges. Giveren (inkludert Volvo instruksjon), støtfangeren på en dag permisjon sprøyter og montering scratch. De har forsøkt ved å lage meget tynne ringer mellom utvide rommet mellom støtfangeren og karosseri. Men når jeg ser ser jeg at sakte male det samme stedene vil smitte over på nytt.

programvare upates
Jeg måtte oppdatere dashbordet programvaren som nå viser mph i høyre hjørne for når jeg går til England.

Navigasjonsprogrammet er alle gratis oppdateringer hatt så kommer det virker ganske konsekvent med virkeligheten. Leverandøren Kartene er ikke alltid den raskeste til å oppdatere sine kart.

Den neste bilen
Etter denne bilen vil det være svært vanskelig å gjøre et valg for min neste lease. Den går og føles så fantastisk, innsiden er en svært behagelig sted og bilen fortsatt etter 3/4 år tiltrekker seg mange glimt.
Hensynet til en annen modell / prøve merkevare er sterk, men på samme tid - hvis noe ikke er ødelagt, trenger du ikke å enten reparere det - så jeg ville lett kunne fortsette å kjøre i samme type bil i 3 år (men med D4 motor).

Jeg skal fortelle deg om fire måneder hva det er.

Ferdigstillelse og bestilte en ny bil

 • 170000 km
 • 09.09.2015 12:18

Vel, det er så langt. I løpet av noen måneder kan jeg returnere bilen til leasingselskapet. Det er med blandede følelser. Her er en kort liste ....

Håndtering og forbruk
Denne bilen er rett og slett en god bil å kjøre. Håndteringen er utmerket. Forbruket målt over en avstand på ca 9000 km er 4,8l / 100km, som etter mitt syn er utmerket. Jeg kjører noen ganger sporty og hvor 130 kan jeg sørge for å bruke alle 115 hester under panseret.

plass
Jeg har selv tre barn (to tenåringer og en i et bilsete) at baksetene kan være stram Welles. Baksetet er definitivt 10 cm smalere enn baksetet på en Skoda Octavia og mellomrommet mellom reimfeste i midten er ikke 20cm bred ennå. Det er nok å si at i dette tilfellet en plass til å utvikle kort (vel, vi har reist tusenvis av kilometer med turer til Øst Reich, Kroatia og England).
Med to barn eller mindre er det nok benplass (bedre enn en Volvo V50) og tilstrekkelig for en voksen hvis de ikke måle 2.10m!. Bagasjerommet er sammenlignbar med den første generasjon V40, men er nok for to mellomstore kofferter enwat vesker og jakker. Forsetene er hyggelig og behagelig, og jeg hadde ingen klager. Barna blir fortalt at baksiden av stolene etter 2 timer å kjøre det mindre behagelig.

Under panseret,
Ligger en 1,6 liters dieselmotor (D2) med 115 hk. Denne motoren gjør jobben sin godt og gjør for kilometer i NL er fine. På ferie, du bare markere med en fullastet bil og akselerasjon fra en tunnel bakke på 80 km / t til 120 km / t motoren mangler zgan "puff" til 5. gir uten å måtte bytte til fjerde - selv med liten klatre, er dette opplagt. SAF og du gjør litt av turboforsinkelse på. Videre, jeg har ingen klager, og jeg er sikker på at, generelt, fornøyd med resultatene.

Min endelige konklusjon er denne bilen er fortsatt et must. Anbefale denne bilen på andre siden markedet er jeg tror det er en populær bil - både for sitt utseende og ytelse (den lille 1,6 liters motor sikrer også at veien skatt er heller ikke for høy.

Og nå ....?
Nå har jeg bestilt en Skoda Octavia stasjonsvogn med stil Business Line ytelse og 2-liters dieselmotor. Min neste bil eventyr kommer.

forrige uke

 • 183000 km
 • 06.11.2015 13:49

Jeg hørte at min nye lease bilen er klar. I min siste oppdatering hadde jeg sagt å ha bestilt Skoda men på grunn av lang leveringstid (og ytterligere 25% tillegg) jeg er der lot være.

Heller, jeg har til å kjøpe BMW 216d Active Tourer - spesielt bak sittegruppe.

Om Volvo: faktisk det er litt trist at jeg sier farvel til denne bilen. Det er rett og slett en god bil. Det har aldri la ned, og hvis jeg noen gang trenger å kjøpe en privat bil igjen denne modellen vil definitivt bli betraktet meg (selv en ex-leieavtale med 200k på klokken). Dette er en bil som er like godt bygget og ser ikke dårlig.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket