BMW 330E iPerformance (2016) gennemgang

32implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
330. iPerformance
8, sekventiel Machines
2016
2016
20000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7.1 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Volvo til BMW

 • 20000 km
 • 1 Feb 2017 11:47

Jeg forbliver forbløffet over, at jeg nogensinde BMW ville køre efter mere end 10 års Volvo. (I øvrigt har vi en V60 D6 Plug In)

Erfaringerne med V60 D6 (stik) var så positive, at jeg ofte undret mig, hvorfor jeg kørte S80 diesel. (Elektrisk afhængighed?)
Overførsel til S90 ville have været det første valg for mig, men desværre stikket versionen var endnu ikke.

Ved et tilfælde endte jeg med BMW og efter en prøvetur, var jeg straks forelsket. Helt anderledes oplevelse, end jeg var vant til Volvo. (Og det kan ikke være åbne for BMW mærke)

3 dage efter min prøvetur jeg følte ved lyskrydset ved siden af ​​en 330. og ......... jeg stadig i gang nogle incitamenter.
Jeg må sige, at selv fra en iværksætter øje look.
(Cost plade, for at køre kunder osv)

Endnu en gang anmodet om en 2nd prøvetur, men en type uden M chassis. (Har M chassis for hårdt. Vær ikke 30 mere ....)
Under min tur blev jeg mere begejstret. Hvad driver den 330. stramme og han giver dig en sjov og entusiast.

Uge senere kørte jeg også i S90 T5. Forbliver en smuk bil og en Volvo (positiv for mig), men drevet var meget skuffende for mig.
Var D5 Twin Turbo (med Rica etape 2) Power vant, og som er helt anderledes i forhold til en benzinmotor. Misforstå mig ikke. Den S90 T5 er virkelig hurtig nok.
Men største irritation var gearkassen. Var meget nervøs og uden stød. Jeg vil blot sige som efter alle disse Geartronics i min Volvo.
Når testkørsel var ønsket, jeg havde den overvejelse, selv om det ikke er et stik.

På grund af min tidligere erfaring med den 330., bemærkede jeg, at BMW bedre værker. Og så håndtering. Dette er en verden til forskel med S80 (mens jeg selv havde en R-ramme).

Efter en nats søvn, jeg har taget beslutningen.

Til sidst blev det en 330. med en bakke muligheder.
herunder:

Individuel farve (sort og brun glimmer)
Luksus linje
LED-belysning
Professionel nav
18 tommer
Sport sæder
Læder (Dakota Black)
Kurs op
Forbundet (Internet)
Nøglefri adgang + drev
lys-pakke
M rat med padler
hifi-system
soltag
høj Executive
Real time trafikinformation
Opvarmede forsæder
automat
Individuel hovednavn
Folding bagsæder
Detaljeret information display
servotronic
Osv

Alt i alt en meget stor præstation med et luksuriøst look.

I mellemtiden er der 20k på uret og mig følgende meddelelse:

Kørsel forbliver fantastisk. Hurtig, rolig og meget komfortabel, og også sporty.
Den maksimale elektriske drev er blevet en sport. Her i regionen og op og ned til min virksomhed handler kørsel 100% elektrisk. Loading jeg gøre derhjemme med en pæl. (I mere end 2 timer, batteriet er fuldt)

Marker en stor forskel med V60 i elektriske rækkevidde. Volvo drev omkring 10 km længere. 25 km versus 35 km (real km s)
Anyway, plug-ins er ikke designet til at køre udelukkende på el. Det er kombinationen.

For mit arbejde, jeg kører regelmæssigt mange km i Benelux.
Jeg kører på motorvejen elektrisk, så jeg skifter til benzin (uden genopladning). også i sport-mode
I denne tilstand, benzinmotoren er fortsat kun gøre sit arbejde, indtil du har brug for mere magt. Den elektriske motor spark i, og du får et skub i ryggen. Jeg var allerede 245 hestekræfter diesel, der anvendes til, men den 330. er helt sikkert lige så imponerende. Han er bare hurtigt. Også kommer gennem den lækre 8 bin. Hvad tænder at sige gnidningsløst.

Det, der slår mig i flere plug-ins er, at du skal lære at håndtere det.
Fx: Ved lyskrydset i Hybrid tilstand (motor slukket) drev fra fuld gas aldrig føles godt. Powertrain vil modtage en kæmpe slag.
Jeg lader altid først derefter indtaste motor på og passere gas. Mekanisk føler meget bedre.
Hvis jeg ønskede at tegne et stoplys sprint, så jeg sætte det i sport-mode og motoren fortsætter med at køre, så du kan køre med fuld gas med det samme (0-100 5.7 sek GPS) Følelsesmæssigt, den 330. hurtigere end D6, men Teoretisk skulle de 100 km / t være ækvivalente. Så BMW er klart hurtigere. Fordelen ved den D6 er 4x4. På det 330. vil du hurtigt hjulspin på en våd vejbane.
D6 føles tung og han er også den større batteriet ved I.A ..

En af de fineste muligheder er helt sikkert, at der fra din telefon (eller nøgle) for at aktivere opvarmning / aircondition. Fungerer virkelig super!
Ved temperaturer langt under frysepunktet, den 330. forstår varm inden 15min.
Jeg bruger det næsten dagligt.

Fra min telefon kan jeg sende en adresse til min navigation. Dette er også meget praktisk, at jeg ofte bruger.
Om aftenen, når jeg kører min tidsplan for den næste dag, jeg sender min kalender direkte fra data.
Når jeg starter bilen, adresserne i min navigation gennem budskab.

Hvis Volvo Rider Jeg var meget forkælet med komfortable forsæder. Jeg var bange for, at BMW sportssæder ville falde til mig, men må indrømme, at de sidder så langt.

Er der noget negativt?

Meget er blevet skrevet om i andre anmeldelser.
Tanken havde ønsket mere for mig. 41 liter er bare sparsommelig. Især når du nødt til at køre lange afstande med en perle forbrug 01:15 (ren benzin)

Samlet set bruger jeg nu en perle af 1:20. Det er fint for mig. Vores V60 gør 01:29, men det er fordi min kone mere end 50% elektrisk drev og en diesel.

Mere snart .....

UPDATE: 35.000 km drej:

I mellemtiden glat trykkede 35k med et permanent smil på mit ansigt.

Den første vedligeholdelse bestod erstatte væsker og filtre. Dette i mit tilfælde var alle gratis, fordi jeg har en 3 år gratis vedligeholdelse kredit modtaget ved køb. Stadig vanvittigt uden at betale igen for at komme på 330. mens en halv dag har gjort.

Men: Da jeg kørte hjem bemærkede jeg, at 4G-forbindelse af iDrive ikke fungerede. er irriterende, fordi jeg heller ikke kan bruge Remote App for eksempel at sætte mit nav og se, hvordan fuld min batteriet oplades.
Næste dag gik jeg tilbage. Det stod tre mænd kigger på mig underligt. Hun vidste ikke, og ikke var virkelig interesserede. Her jeg virkelig savner min trofaste Volvo garage. Uden nogen arrogance, blev jeg taget alvorligt der.
Til sidst havde jeg dem lave en aftale for ugen, så de kunne ringe ind via BMW UK.

Fire dage senere, den 4G-forbindelse gjorde det spontant. Jeg tror, ​​det havde at gøre med udbyderen. Indtil videre ingen problemer længere.

Den krom vindue strimmel behandles for at blive erstattet af garantien. er meget kedelige t.o.v andre tre strimler. Produktion fejl.

Bagklappen ikke altid gå op (fod bevægelse under kofangeren), hvis der er vand på bagklappen. Force er bare ikke nok til at få låget.
Har erklærede dette, men problemet er endnu ikke løst.
Næste tur hæve igen.

Der var en rangle i hjertet af M rattet. Jeg lagde mærke til, at lige som jeg kørte på brosten veje, men fandt det meget irriterende, fordi bilen for resten 100% er revnet fri.
De havde fundet en løs ContactYour der rystede fra navet. Dette er blevet rettet.

Kørsel ligesom stadig meget godt. Især håndteringen og siddestilling er en herlighed.

Det elektriske komfur er signifikant forøget med stigende udetemperaturen. 30 km ingen reelle problem og tilstrækkelige til at køre inden for regionen.
Gennemsnitligt forbrug er nu på 5,4 / 100 km. Ikke dårligt for en bil på 1700 kg og + 250 hk.

Jeg overvejede mere drejningsmoment (+ 300 hk), men i betragtning af udløbet af garantien, men jeg sætter det ud af mit hoved. (Og selvfølgelig han snart sad)

Jeg forventer de kommende måneder til at køre mange kilometer, så jeg snart med en opdatering skål.

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende