Ford Fiesta 1.0 Style 80hp (2015) gennemgang

5implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Fiesta 1.0 80hp Style
5, Manual
2015
2015
38000 km
52000 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

En gammel ven

 • 52000 km
 • 22 juli 2016 19:18

Efter en lang tid fuld af have ventet spændt, jeg var begyndelsen af ​​juni i år at modtage mit lejemål.
Desværre ingen model frisk fra pressen, men en Fiesta som var på tidspunktet for modtagelsen cirka 38.000 km på uret.

Ford Fiesta er for mig en velkendt, selv om den nuværende model ikke gør. Mine første erindringer om at bringe biler mig tilbage til den tid, mine forældre var på rejse i en lyseblå Ford Fiesta første generation. En model gearskifte havde noget af en flagstang og lydisolering blev efterladt på fabrikken i Køln.

Anyway, nice memories så den første Fiesta, men hvad jeg finder nu den "nye"?

Valg af firmabiler havde jeg ikke, så jeg blev konfronteret med en sort Fiesta Style 80 hk version. Indtil nu er disse mine resultater:

- Udseende: Den chroomomlijste gitter og skarpt skåret forlygter Fiesta har en frisk næse og en oprindelige udseende. Nogle inspiration alligevel har erhvervet designet til Aston Martin. Ligesom måske mange biler er alle mindre spændende, når vi går tilbage. Bagsiden ser efter min mening, nogle anonyme. Ikke desto mindre (især sammenlignet med en VW Polo, der er begyndt at blive dateret i blå bevægelse versionen faktisk lidt) Fiesta har et godt udseende og kan helt sikkert ses med denne bil.

- Space: (Citroen C1) Fiesta er betydeligt bredere Især sammenlignet med min forgænger. Et rum mirakel er ikke, dog, og lagerplads er virkelig dårlig. Hvor jeg havde rigelig betjener kasser i C1, som ulogisk og er relativt små i Fiesta. Ud over en meningsløs lille lavvandet åben kasse, på midterkonsollen, og de velkendte push-in rum bag forsæderne, sker det med lagerplads. Noget at holde det i tankerne, hvis du er vant til en masse små ting i bil wobbled;

- Motor: Bilen er udstyret med 80-hk, hvilket gav 1,0 EcoBoost tre-cylindret motor. Og som forventet denne magt ikke prangende præstation. Ligesom mange 'øko' modeller er hestene på ferie, når klimaanlægget arbejder på overtid. I dette tilfælde, efter at motoren leverer nok ydeevne. Heldigvis motoren er absolut ikke bange for den højere hastighed arbejde, og det er en god ting. Kun ved højere omdrejninger får de (relative) kræfter fri, så skift er mottoet.

Især når at stige fra 80 de 120 i den femte gear er smerteligt langsomme og faktisk usikre. Skift tilbage til fjerde gear i sådanne situationer så virkelig nødvendigt. Ikke desto mindre er bilen vil typisk tilstrækkelige præstation. For to uger siden jeg rejste til det sydlige Tyskland med lys bagage og det var, hvor bilen er generelt rimeligt godt. Den 65 hk versionen forekommer mig personligt så ingen sjov at køre.

- Switching: Switching er korrekte og meget klar. Hakerig ingen besvær eller erfaringer, som hvis du var under omrøring en gryde med suppe. Personligt finder jeg det gearskifte, er bare alt for langt (for langt 'i' streg), vil alle være relateret med min siddeplads (1,90 m). Bestemt i starten bemærkede jeg, at min højre arm for at være strakt langt over gennemsnittet for at skifte. Det første, tredje og femte gear er for min fornemmelse så lidt for langt væk. Desværre, hvis armen 15 cm var flyttet mere bagud, havde længere mennesker kan også skifte lettere.

- Chassis / Affjedring: Fiesta chassis er, hvor den stadig findes, mærkes som 'tysk'. Bilen er bestemt ikke hård affjedring, men forvent ikke chassis, der filtrerer alle uregelmæssigheder. I øvrigt rider på brostensbelagte gader og perfekt uden meget rystet.

På området for chassis / affjedring / dæmpning Ford har fået deres hænder på hinanden, og det er ikke anderledes her. Kun kritik er, at jeg har et par gange den 'fjerde bølge syndrome've været igennem, eller efter at have taget en hastighed bump næsen kollapsede på asfalten, der forårsager diarre gennem bundpladen på jorden. Meget typisk, da bilen på signifikant hæmmer ikke har det indtryk, at han ønsker at dykke på.

- Styretøj: Her er et meget, meget store kudos til Ford. Mens jeg helt sikkert har en passion for biler fra VW-koncernen, må jeg indrømme, at giver Ford skabt den perfekte styring føler. En kæmpe direkte styretøj føler, uden at gå på kompromis med nervøs eller trættende. Selv om jeg i ældre modeller af Ford (Focus Focus I og II) til tider følt, at næsen, som blev zoekerig med en højere hastighed, er dette den Fiesta er absolut ikke tilfældet. til lange transporter Også ved høj (ere) hastighed i Tyskland forblev balanceret styring føler.

Den perfekte kontrol (og god chassis) bil lyn følger kommandoer føreren og bilen synes at være på et spor. Træneren næppe tilbøjelig til entusiastiske tænder og chassiset er baseret på meget mere end 80 heste.

- Interiør: På dette niveau kan du se, at Fiesta er ikke den yngste. Mens stadig absolut formet legende, vise nogle ting viser, at Fiesta igen gåture langs her. Klokkerne er legende, men klar og blå interiør giver en cool men hyggelige omgivelser natten.

Midterkonsollen får mig mest kritik. Der er en enorm mængde af knapper til integreret lydsystem (som i øvrigt kommer en helt klar lyd), og der er egentlig ikke skelne en klar linje fra 'knoppenbos. Selvom alt gik selvfølgelig er det stadig umuligt at kontrollere tingene ved berøring. Heldigvis giver lyd kontrol på rattet under kørslen sørg stationerne kan ændres.

Knapperne beneath midterkonsollen er designet til drift af varmeapparatet. Klar og lys, tror jeg. Det eneste kritikpunkt er, at Ford nok havde været bedre at montere termoelement er til venstre (til føreren) i midten i stedet for på den højre side. Til venstre for midten nu få kontrol over den 'fan' imod.

For resten, er instrumentbrættet lavet af høj kvalitet bløde materialer. Der er næppe nogen spotting store sømme så langt, giver instrumentbrættet (selv med hurtig afkøling eller opvarmning), ingen kraakje!

Lyd isolering er perfekt til hinanden. Mens kørsel du primært høre bands lyd. Motorstøj er godt indkapslet og vindstøj er sjældent observeret. Kudos til Fiesta!

På siddeposition komplimenter også. Stole er også udvidet til folk for lange ture meget godt.

Så meget for den generelle ros. Der er også svage punkter i bilen:

- Udetemperatur: I årevis kørte jeg en Opel Corsa B-typen. Dejlig bil, men naturligvis ikke den yngste på 16 år. Denne model var en af ​​de første biler med en udvendig temperaturmåler og nu har alle de biler denne standard. Eller så jeg tænkte!
For hvad? Min Fiesta har ingen udetemperatur! Selvom jeg læste i forskellige fora, at forbindelserne er formentlig til stede og installation er en leg, jeg synes, det er meget typisk, at Ford i 2016 (eller 2015, når bilen blev bygget) installerer en standard udetemperaturen. Dette gælder efter min mening ingen steder og så meget udgift vil være den udeladelse af termometeret stadig ikke blive frelst? Ford Fie!

- Runde synlighed: Som med mange nye biler jeg mærke til, hvor slemt sigtbarheden er bagud. Heldigvis bilen har ingen massive C-stolperne (i modsætning til C1, se min anmeldelse af det), men virkelig optimal synlighed er ikke;

- Desværre mangler fartpilot i min bil. Ford nu stadig giver stil ultimatum, hvorfra det kommer standard fartpilot;

- Lydforbindelser: Ford giver et tilstrækkeligt antal tilslutninger. Ud over den velkendte 12-V og line-in jack, en USB-indgang er også en af ​​standarden. Desværre er der ingen enhed til at oprette forbindelse, da dette USB-porten kun accepterer USB-sticks.
Siden Bluetooth overraskende så fejler, er jeg i år 2016 til 'fjolle rundt' med et lydkabel mellem min telefon og bilens stereoanlæg. En konsekvens af brugen af ​​en line-in-stik med hensyn til Bluetooth, er, at for eksempel Spotify kan ikke betjenes fra styret.
Personligt tror jeg det ikke kan nu mere anno 2016;

- Mangel board computer: Samme historie som manglen på udetemperaturen. Selvfølgelig vil det være at gennemføre, men kommer på Ford. Så mange ekstra installation det vil aldrig koste ??;

- Begrænset information midterkonsol: Som nævnt, Fiesta inde ikke den nyeste og der kan ses på skærmen i midterkonsollen. Noget for lille til i dag.

konklusion:
Ford Fiesta er sandsynligt, at være engageret i denne udseende til hans sidste år. Bestemt i nogle praktiske tilfælde kan det være tid til en efterfølger, men det bør absolut ikke undertrykke sine stærke sider.

For folk, der er på udkig efter en bil med perfekt håndtering, en dejlig sprød (ung) udseende og gode sæder, er Fiesta absolut anbefales. Bilen udstråler selvtillid og er noget anderledes end den berømte Clio, Polo eller Ibiza. Hertil kommer, at Fiesta har helt sikkert den bedste driver i dette segment.

Stilen version kommer som nævnt visse begrænsninger, som i sig selv kan være liv (selvom ingeniør bør blive fyret som udtænkt havde den standard udetemperatur bør slettes!). Ud over disse meter du vil hovedsagelig fartpilot, glip af automatisk nedblænding spejl og Bluetooth. Omvendt igen har en begrænset 'at komme hjem' funktion.

Ikke desto mindre Fiesta får både udseende og til håndtering af hænderne mere end gennemsnittet på hinanden!
----------------------------------------------------------------------------------
UPDATE: farvel

En jobskifte betyder automatisk farvel til lejemålet bilen, i dette tilfælde min trofaste 'Fiesta.

Ser tilbage på omkring 15.000 km med Fiesta, jeg gøre følgende konklusioner. For at starte med de svage punkter:

- Motor: måske en smagssag, men det 1,0. EcoBoost med 80 hk efter min mening, lige nok til Fiesta. Som jeg ofte selv har redet bil i Holland, bilen måtte slæbe langs nogle kilo. På motorvejen downshift motto, hvis du ønsker at indhente hurtigt. En tur med fire mennesker, herunder bagage retning udlandet synes en farefuld virksomhed. På den anden side er en B-segmentering er ikke beregnet dertil så godt;

- forbrug: selv om jeg helt sikkert have gjort i de seneste uger relativt store bykørsel og jeg er en 'sportsdirektør' forbrug var bedst imod mig. Et gennemsnit på 1 i 13 for en sådan motor med 50.000 km på kilometertælleren kan kaldes skuffende. Især i forhold til den tidligere redet af mig Corsa 1.216V i 2000, Fiesta scoringer ligefrem dårlig (Corsa scoret i gennemsnit, med samme kørestil, let 1 til 15);

- Dashboard: Dashboardet er stadig en jungle af uklare knapper og et virvar af design stilarter overlapper hinanden. Efter et stykke tid jeg vant til det, men det er klodset;

- Udstyr: Som nævnt, dette er naturligvis let at rette ved at vælge en mere luksuriøs udstyr. At i år 2016 (uden) temperatur, i visse udførelsesformer, der mangler, er næsten skandaløs og viser en falsk økonomi til.

Efter den søde syre, hvor Fiesta ikke skuffe mig overhovedet?

- udseende: Fiesta, selv efter et par år, stadig en frisk udseende i gaderne. Næsen er efter min mening lykkedes perfekt, dagtimerne kører næse lidt aggressive skærme uden at forlade sig på billig;

- opbygge kvalitet: både under (ekstreme) varmt vejr og den første frost periode, har panelet ikke tilbage på temperaturændringer. Også i de sæder og andre indvendige dele var ingen bip, høre knirker eller mærkelige lyde;

- sæder / siddeposition: Under mit første møde fandt jeg Fiesta pladser føle sig en smule hårdt, men jeg tør sige, at sæderne holder fører og passagerer i et ideelt sted. Ved længere bilister kan nås en ideel siddeposition. Sæderne har ekstra fokus på den nederste del af ryggen, hvilket gør en korrekt (og sikker) kørestilling er nået;

- styring og håndtering: selvom jeg ikke støtter den tidligere ros for den drivende kvaliteten af ​​Focus I (jeg har et par gange lov til at køre en Focus kører jeg, og jeg troede, det var en stor moment fest), jeg er nødt til at rave om det genkende håndtering af Fiesta. Chassiset er fast affjedring, uden at komme på tværs af højt og hoppende. Bilen forbliver i lang spinding vender ekstremt neutral og chassis gør opmærksom på, at overarbejde skal rotere for at kommunikere på en passende de 80 heste med vejen. Styringen føler er kommunikative og der er ikke tid tale om en 'filtreret' følelse. Den gode følelse, du ved præcis, hvad der sker under hjulene, som giver dig følelsen af, at hvis der er nogen grænser er nået, vil du blive advaret i god tid. Bilen faktisk inviterer dig til at tage hjørner mere sporty end normalt. Måske netop på grund af den super frame'll snart ekstra hestekræfter.

Konklusion: Er jeg kommer til at savne Fiesta? Tja, faktisk, selvom jeg tidligere havde aldrig turdet spørge. Jeg er glad for, jeg er ude af den typiske instrumentbrættet, og der er i øjeblikket en bil ved døren med flere hestekræfter. Jeg savner den kommunikative styretøj klar kontakten og lækker basis.

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende