Audi S6 Avant 5.2 FSI quattro (2006) gennemgang

17implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
S6 Avant 5.2 FSI quattro
6, Sekventielle Machines
2006
2015
178000 km
184500 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.5 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Audi S6 Avant Quattro 5.2 V10

 • 184500 km
 • September 1, 2015 17:51

Efter jeg har læst masser af bil anmeldelser, men når jeg sætter på papiret mine erfaringer med Audi S6. Den første til at dele dette med andre, og for det andet at sammenligne ham med BMW 535d Touring, som jeg kørte tre år (140 DKM).

For at komme direkte til døren derhjemme - jeg var solgt efter testen køre denne bil! Han kører så glat og komfortabel, og du altid føler, at der er tilstrækkelig strøm er tilgængelig, hvilken hastighed du kører. Instrumentbrættet er moderne og alle kontakterne føler sig godt.
Den S6 var udstyret med en carbon interiør, der er meget slank og smuk.

Jeg kunne gøre en temmelig god deal med handel-i min tidligere bil (Porsche 911) og den første tur hjem var en oplevelse i sig selv .. selvom jeg kører i 30 år bil - det var en fest! Motorvejen og du hører en dæmpet tung flæse foran 5.2L V10-motor, og derefter flytte dig i fred og ro ... mens træerne langs vejen blinkede med så hvis du vælger den Starship Enterprise bare warp hastighed . Utroligt hvor stille bilen ved højere hastigheder - og så utrolig mængde brændstof han forbruger ... Jeg vil komme tilbage!

Jeg købte S6 maj 2015 og har siden kørt 6.500 km. Her er min erfaring i denne periode:
Det er den ultimative langdistance cruiser; motor beresterk, pålidelig og behageligt for alle i bilen. Under bjergetaper i Italien var jeg desværre 2x om, at olien var lavt. Umiddelbart stoppet og fik lov til at køle - en halv liter olie over det, og niveauet var igen OK (på en flad p-position), men et par dage senere, den samme. Sandsynligvis er den sensor til olieniveauet i en ugunstig position i krumtaphuset, fordi på en flad vej, alt var OK. Men et chok, fordi du ønsker ingen skader på motoren, selvfølgelig.
Der er to ting, som jeg finder mindre praktisk til det indre; betjening af vinduerne er virkelig alt for langt tilbage på armlænet; du har din venstre albue mellem sædet og døren op til det. Og navigation bare ikke køre problemfrit i byerne; nogle gange han selv pludselig zoomer ud, og du ser ikke flere detaljer, og nogle gange kan han ikke holde op og fryser billedet, når du er to blokke ud. Ikke rigtig rart, hvis du f.eks. En travl Milano du ønsker at finde ud af.
Armlænet på midterkonsollen er lidt kort (i forhold til min 535d), som er en skam, men ikke virkelig irriterende.
Jeg har (stor) originale styring erstattet af en lidt mindre Audi TT-S rat med flad bund; det er tykkere og lavet af perforeret læder, der har en dejlig sporty look. Dette kan jeg stærkt anbefale det. Min Audi forhandler har udført ordren - var der en anden form for airbag kræves (RS6) kabel og fungerer perfekt.

Hvad alle ønsker at vide - hvor meget strøm bilen nu? Det er ikke så slemt ved normal landevejskørsel; Jeg kører rundt 1 ud af 10, når kørsel normalt og 100-120 km / t. ikke dårligt for en bil på 2000 kg og en 5.2L V10 under kølerhjelmen. Hvis jeg sporty kørsel, brug går til en i 7 til 1 til 5. Og det mest ekstreme, jeg har haft er en snoet vej fuld af hårnål stil op til en bjergtop i Italien; Jeg var omkring 1 i 3. Ikke at dvæle for længe - jeg selv har valgt.

adfærd; Det er stadig en tung bil 2 tons, og så det er ikke et monster slalom, men sender meget lys og let. Her er det trick - stille og roligt i hjørnet og gas ud af det, så spiser quattro selv til vejen. I lange hurtige sving, S6 er en blok ned ad vejen - meget gerne på skinner.

Gearkassen; Det er en smart maskine - afhængig af gasspjæld position, han vender meget forsigtigt og jævnt eller retfærdigt hårdt og hurtigt. Den første gear er meget kort, og det er nogle gange en kunst at gøre overgangen fra første til anden køre problemfrit fordi S6 virkelig vil poppe på plads, og derefter slår ikke så blidt. BMW 535D Jeg havde tidligere altid kørte i staten D i 2. gear væk, kan Audi ikke gøre det; Alligevel kan du ikke skifte til anden i S6. Det betyder nogle gange, at de første skridt til grønt lys ikke gik meget glat, skal du virkelig se på det. Især når spanden S i position, fordi så motoren reagerer på hver tiende millimeter speederen! Jeg kører ofte i manuel og drej rattet pagajer - reagerer meget direkte.

Bremser; fremragende. Jeg har kørt så langt med grundlæggende diske og blokke og er meget kraftige. I denne uge S6 får en tur og erstatte bremserne. Jeg har derfor bestilt mig et sæt Até driver online og Hawk Ydelse bremseklodser - Jeg har læst, at gode erfaringer om Audi fora. Audi installerer også selv Até diske, men opkræve en langt højere pris. I sidste uge, pakken kom fra Tyskland, som var meget tung; 2 ventilerede skiver 385 mm diameter ... Jeg værdsætter dem mere end 10 kg. Jeg spekulerer på, hvordan der vil give fødsel til de Hawk blokke.

Jeg er også meget tilfreds med S6, motoren støj efter en hurtig landevejsløb er virkelig mega-smukke ... kombinationen af ​​den tunge rumlen af ​​en V10 og en blød fløjtende lyd (ingen turbo) er virkelig cool; naboen altid siger, at det lader til, at der kommer en plan, når han hører mig komme hjem!

Sammenlignet med BMW 535d Touring;
Ved 535 d ønsket meget godt på lange ture, især justerbarhed af pladserne (Høj Exec.) Er perfekt. Men jeg har også nogle dårlige erfaringer med elektronikken om bord på BMW, så jeg selv begyndte at lede efter lignende biler.
Adfærden er magen til Audi med hensyn til komfort. BMW havde nogle 170 hk mindre, men en stor low-end drejningsmoment, som også kørte meget fint. Men Audi er skarpere, hvilket er mere ivrige end BMW. Med hensyn til indre rum i den forreste del af BMW var lidt større i både bredden og instrumentbrættet, jeg ser en mærkbar forskel for fører og forsædepassager. Og var de knopper af magt vindue på en langt mere behagelig sted på armlænet af døren. Jeg kan lide at styre navigationen af ​​BMW bedre og nemmere - især da den store knap i BMW kan flytte en mus, samtidig med at den Audi, og du skal arbejde med knapper omkring den store knap. Måske systemets opsætning, men det var for mig at vænne for få intuitiv (finde fil info - anmode om en alternativ rute - osv)
Den plads på bagsiden er den samme, den plads i bagagerummet er ens, måske lidt bredere i BMW men både rummelig nok til en ferie for 4 personer.
Audi har en langt mere moderne interiør end BMW i mine øjne / smag. Jeg savner det igen Head-Up Display i BMW, som var en stor mulighed, der er virkelig lækker i daglig brug.

Hvis jeg skulle vælge igen mellem BMW og Audi så går jeg til Audi - især på grund af den fantastiske motor og den vidunderlige lyd det giver. Hver dag jeg starter med et smil S6 og den følelse er uvurderlig!

Efter installation af de nye bremser vil jeg skrive en opdatering.

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende