Suzuki Vitara 1.6 Exclusive (2016) anmeldelse

7implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Vitara 1.6 Eksklusiv
5, Manual
2016
2016
14 km
3800 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

første indtryk

 • 660 km
 • December 6, 2016 20:03

Efter 12 år rider på en Meriva Cosmo med mange muligheder, jeg var noget andet. Fordi jeg kører korte afstande har jeg ikke turboladet. Men en bil med en standard 1.6, hvor du har mange muligheder, du nødt til at finde en lanterne. Nogle har ikke engang aircondition. Til sidst blev på Mitsubishi ASX og Vitara Exclusive. Jeg valgte det sidste på grund af modellen, farven, den vid udsigt til fronten / siden og fordi han ikke er så lang. Han var faktisk den eneste, der mødte min liste krav og prissat var stadig rimelig tilføjelse.

Købt i to-tone farve elfenben / sort tag, efter råd fra min kone! Som en ekstra, jeg bestilte klokken, et anhængertræk, glasbelægning behandling og sorte hætter på hjulboltene. Jeg har modtaget anerkendelse (en forbipasserende: "Super, hvad en nice model") Fordi det gør forfra "gæv" , Men også har et smart look. De fleste mennesker kender denne bil og ikke ønsker at vide, hvad det er præcis. Du har noget anderledes end den bageste svulmende store SUV'er. Der er overraskelse over den rige udstyr, bakkamera, Hill Hold Control TPMS, hastighedsbegrænser, højdejusterbare forsæder, opvarmede sæder etc. etc. Efter en leveringstid på kun to uger jeg var i stand til at hente ham. Super.

TIP: For dem, der køber den selv går som følger: i brochuren (specifikationer) s. 2 er markeret, idet Exclusive "cruise control (adaptive)" har, hjulkasser og forlygter med LED-belysning. Det er ikke tilfældet. P. 3 siger, at Adaptive CC gælder kun for AllGrip. Eksklusiv har dog netop fartpilot. den "forlygter med LED" den kørelys udtrykket betyder lysdioder, udover de tågelygter. De ordinære forlygter har halogen. På listen over udstyr specifikationer på hjemmesiden er også den eksklusive har et ur, sorte vindue lister med krom og belysning i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Det er ikke tilfældet. Disse ting jeg kender til glad jeg købte den. Jeg har forhandleren informeret om disse udeladelser. Hvad jeg ikke vidste, at lyden ikke har en cd-afspiller. Tilfældigvis, jeg sjældent vende en cd, så har ikke noget imod. Men andre kan være interesseret i at vide dette på forhånd. Det har dog en USB-port og en slot til et SD-kort.

Hvad mig at ride først bemærket, var, at de Vitara små læner sig ind sving. I Meriva var helt anderledes. Den Vitara sender lys og kører hurtigt og gnidningsløst en rundkørsel. Tærskler er pænt behandlet. En lettelse i forhold til Meriva. Han sender stramt i min erfaring, selv ved højere hastigheder og lige. Der er ikke meget behov korrektion. På en rundkørsel og cornering'll være styreapparat mig tilbage til ligeud, men ikke helt, som bemærket af andre. Den første kendsgerning jeg ikke engang mærke til. Motoren er helt glat nok, netop i den lavere omdrejningstal. Han gør også meget stille arbejde, tomgang jeg hører inde knap. Måske lod jeg ham tre år (efter garantiperioden) stadig chipping.

Jeg fandt hurtigt en god plads, dels fordi rattet er højde og dybde justerbar. Sæderne er gode og giver tilstrækkelig støtte ved normal brug. Sagen er endnu mere rummelige end jeg var vant til, og de sidelommer og den dobbelte bund giver masser af lagringsmuligheder. Jeg savner kun en solbrille holder tilbage. Der er nu en tom hul, hvor han ville passe. Handskerummet er ganske rummelig. at "hård" plast bruges ville ikke have bemærket mig, hvis jeg ikke havde læst andre steder. For mig ser det fint og krom stadig give det et pænt udseende. Dørene er delvis dækket med støv og instrumentpanelet er færdig i sort højglans.

Gearkassen fortjener ros. Glat, korte strøg, det siger næsten sig selv. Den indbyggede computer giver mig det vigtigste, at jeg har brug for. Jeg savner lige fået en dato indikator og evnen til separat spore brugen per dag tæller. Det er nu et spørgsmål om forbrug pr drev (eller tankning) sporing eller kumulativt for eksempel. Et år. Jeg valgte en tankning og holde den årlige manuelt.
Bakken hold fungerer automatisk, men bilen skal være rimeligt skrå opad, før det virker. Betjening af radioen efter tilvænning er faktisk ganske enkel. Lyden er fin, om end mindre end i Meriva. Der er fire højttalere, to i fordørene og to bagdøre.

På forbrug jeg naturligvis ikke kan sige noget konkret. Men jeg har bemærket, at efter at jeg først og fremmest i byområder, ofte med delvis kold motor, der allerede én tog 13 (jeg blev først brugt på 10,5). Han er også med 1050 kg 250 kg lettere end min tidligere bil, som i væsentlig grad vil bidrage til at sænke brændstofforbruget.

Når man kører det slår mig frem for alt, hvad en god udsigt er hele vejen rundt. Med Meriva du havde frygtelige byrde af A-stolpen. Da forsvundet komplette biler, cykler og fodgængere. Det er en af ​​grundene til, at jeg valgte at Vitara. Ståhøjde i front er ganske stor, og jeg ledte også. Afdugning forskuddet er hurtig, er der en særlig tilstand, men så længe du bruger det driver stop / start-system er det ikke. Ventilation og klimaanlæg gøre deres arbejde alt for godt.

Én ulempe: Jeg er i mørke i omkring bøjet over i bagagerummet åbne 3 gange fik mit hoved på de beskyttende hætter på kanten af ​​hylden. Det kunne have været blødere materiale.

Men jeg er langt mere tilfreds med bilen og forhandleren. Den Vitara opfylder mine forventninger. En fornøjelse at køre. Anvendelse i Pålidelighed og jeg havde nogle pligt til at udfylde, så jeg tjekkede kun fire stjerner til at danne.

Hurtig opdatering efter seks måneder

 • 3800 km
 • 1 Jun 2017 15:14

Efter et halvt år væk er nogle ting, jeg bemærkede.
Forruden og sideruderne møde for sig (MFI for lys) har tonet glas, men er ikke varme resistente. Det er godt for nu mærke til det er varmere, og der er mere solskin. Den sorte tag vil også bidrage til bilen synes at skinne en ovn, men manglen på arbejdsløshedsforsikring glas er langt den vigtigste. Klimaanlægget selv er kold nok (position Lo) og maksimal hastighed ventilatoren gør ganske arbejde, men den første halve time, han har en knogle til at køle det indre. I luften recirkulation (men det bør kun lige) han blæser det sværere og skyde det længere. Det sparer også at lukke to af de fire net, han blæser hårdere. Fra 20 grader og masser af sol, du har brug for aircon konstant, som er til skade brændstofforbrug, og det er uheldigt.
desuden dug blæser ventilatoren stå alene på forruden. Derfor afrimning forruden med varm luft langsomt, fordi alt for varme fødder er, hvad der ikke behøver straks for mig.
Desuden savner jeg en mulighed i den indbyggede computer for at se foreløbige liter forbruges og dermed bestemme prisen på en mid-tur.
Det slår mig også, at angivelsen af ​​det gennemsnitlige forbrug adskiller sig ganske skadelig virkelighed. 1 15 bliver til den ægte vare først at være 14, ellers er oversat, være et eksempel på forbrug 6,6 liter pr 100 km, og 7,1 slår 7.1 viser sig at være 7,7. Men han er dog ganske effektiv, med 80% korte ture, jeg kommer nu til 1: 13,5 og det er min klarer sig fint.
Endelig svært Jeg tror fartpiloten kun opererer fra 40 km / t og ikke fra 30. Jeg gå der nogensinde støder på.
I de kolde måneder creaked eller raslede venstre dør ofte mindre smuk vej, på grund af gummi. Da jeg har stadig noget at gøre i efteråret.
dette "kritik" ikke ligefrem, at jeg ikke er tilfreds med bilen. I den ene, får du nogle, den anden efterlader dig nogle gange. Altid vil. Men stå op point fra min tidligere revision. Det er en dejlig bil at køre, måske efter et år (2 indtagninger. 201 en opdatering.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende