Ateca Seat 1.6 TDI 115HK Style (2017) gennemgang

6implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Ateca 1.6 TDI 115HK Style
6, Manual
2017
2017
13210 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Min første test rapport ....

 • 1065 km
 • 13 Mar 2017 20:28

Hej bilentusiaster,

Siden 7. marts I er som en lejekontrakt rytter, ville rytteren af ​​en helt ny SEAT Ateca 1.6 TDI limited edition, og jeg gerne dele min oplevelse af denne smukke bil.

I december blev jeg lov til at vælge min nye lejemål bil og altid har franske biler er tilladt at køre. altid berørte vogne, MPV-og vi ønskede at bo lidt anderledes. Ved et tilfælde, havde jeg allerede set på nogle biler og kørte forbi uge sædet showroom, og jeg tænkte jeg ville tage et kig.

Jeg var faktisk solgt ved synet af bilen og forhandleren gjorde mig opmærksom på, at der var en midlertidig version med masser af muligheder, der ville bringe bilen til det niveau af ekspertise til en meget favorabel pris. Nå det gør mig ikke skyde.

Spurgte hvis forhandleren havde også en diesel, fordi det er mit referencepunkt altid ønsker benzin-drevet. Forhandleren i Goes (Melse bil selskab) havde en stand på kontoret i Vlissingen og bilen kunne prøvekøre en lørdag formiddag. Det gjort det, og vi blev alle solgt direkte. Hvad kørte den store !!! Derfor lavet til tilbud og konfigureres via billeasing portal med mange ekstra tilbehør .. Her den konfiguration:

* Seat Ateca 1.6 TDI Limited Edition
* Farve Lava blå
* Trunk indlæg lavet af gummi
* Transparent folie på bagsiden
* Blinds i bagdørene til børnene
* Thule tagbagagebærer kant wingbar

Så bestilt i december og 7. marts dermed leveret af Ames i Dordrecht. Super pænt dækket og jeg kunne afhente stoffet af bilen som et lille barn, og han var ved at skinne !!!

Efter alle de formaliteter på vejen med den nye bil, og hvad en lettelse ...

Hvad der umiddelbart slående er, at bilen er meget stille, og derfor er det vidunderligt stille indeni, kun diesel hører flot simre ..

Alcantara sæder er super velsmagende og den høje er en god udsigt over vejen. Jeg har bemærket, at der er så mange muligheder for siddepladser. Derhjemme indstillet på Nød alle de muligheder og muligheder og prøvet. Mirror Link selv er rart, skal du installere den relevante app, men i praksis du ikke har meget her. Der er en masse apps, men ikke alt fungerer godt. Her er absolut stadig med spejl link support arbejde til skaberne af apps.

Derfor forsøgte android bil. Android bil er ikke officielt understøttet i Holland, men der er en apk tilgængelig du kan downloade, som vil gøre android bil det kan installere. Det fungerer fint og er også direkte anerkendt af sædet systemet startes, når telefonen er tilsluttet via USB-kablet. Jeg håber, at det vil arbejde flere apps som flash meister, fordi det ville være super. Jeg har placeret en anmodning, så jeg håber, at dette vil komme i fremtiden.

Den stemmegenkendelse fungerer fint med OK Google og dig alle gode spørgsmål, og direkte med den rigtige hit. Så det er meget let, hvis du f.eks hurtigt at søge efter et parkeringshus eller eksempelvis en restaurant i nærheden.

Jeg havde aldrig haft nogen erfaring med Full LED-system. Om aftenen gik jeg væk, og jeg troede virkelig WOW !! hvad en lichtopbrengst..echt normalt ikke meget licht..dat er meget sikkert, fordi synlighed på vejen er super vigtigt. Det burde virkelig være på hver bil.

I løbet af de følgende dage kørte til forskellige kunder og 645 drevet af et forbrug på 5.3l / 100 km, så næsten 1:20 og for en første tur.

Bilen nu begynder velsmagende og let at ride og hvad slår mig, er, at diesel er super glat. Nu jeg 800 kilometer bilen mere ansvarligt og omhyggeligt trukket et par gange, og det er positivt ligesom mig ... Men det er en bil, der ikke er virkelig betød at tegne linjer, men vidunderligt afslappende at køre, og jeg kan lide det hele familien super godt.

Den Mit sæde app er faktisk meget nyttig, fordi du kan få her en masse oplysninger fra staten af ​​bilen, kan du bruge, håndtering, fejl og alle mulige nyttige oplysninger hente din bil. Fungerer meget godt må jeg sige.

Så kort, så bilen ligesom super godt, ser flot og dejlig tur, hvilket er vigtigt, når mere end 60K om året er på vej.

I øjeblikket er jeg venter på Thule tagbøjler. Jeg valgte denne særlige, fordi de er formet aerodynamisk. Ifølge Thule ville gøre dem 30-50% mindre støj og larm, er meget lavere i taget område, og har en V-form, med hvilken der er en bedre luftstrøm er oprettet. Forhandleren har sendt dem, og når jeg kom ind, vil jeg gå denne omfattende test og kontrollere, om de virkelig er så stille som påstået Thule.

Dette var langt og så jeg kørte tilbage en måned vil jeg få noget indlæg, hvordan det går i bil
foreløbig opdatering

 • 1608 km
 • 19 Mar 2017 13:34

Hej alle,

Også her en ny opdatering af min Seat Ateca.

Der er nu en hel kilometer tidligt om og nu hovedet mod 2000 km.

Bilen kan virkelig godt lide super, bilen er temmelig stille, meget rummelige og det er relativt sparsommelige på motorvejen. Med en daglig tur til at arbejde, hvilket er omkring 130 km får jeg et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,3l / 100 km. I mange bytrafik dette forbrug går op eller retningen på 6,3 l / 100 km. Over hele turen, så jeg får en gemiddel forbrug af 01:17, hvilket er for sin størrelse bil ganske pænt.

Jeg havde i går endelig tid til at montere Thule WingBar kant på bilen og så finder jeg, at dette faktisk stille lasteholder. Det var en gåde for samling, men i sidste ende er det en forholdsvis nem montering. Jeg må sige, at de sidder tæt på taget og dannede smukke aerodynamisk. Jeg indsendt også billederne.

I går blæste den massive og gjorde det godt på indersiden og provinsielle veje kørte ved hastigheder mellem 80 - 100 km og jeg må sige, at jeg ikke har hørt. Men jeg lod dem i næste uge, og sidde på taget for at se, hvad resultaterne er.

I et efterfølgende indlæg lad mig vide, hvad resultaterne er.

Ny opdatering (allerede erstattet diamant !!

 • 3565 km
 • 30 mar 2017 14:10

Hej alle,

Også her en foreløbig opdatering.

Denne fredag ​​skal jeg udskifte min forrude !!
Fik en virkelig enorm indflydelse, der førte til en mega-stjerne og tåre effe .. Det var frustrerende, men er ellers ikke.

Jeg har konkurreret i de seneste uger med tagbagagebærer og jeg vil fortælle dig, hvordan de kan lide.

Jeg må indrømme, at det er mig så dårlige sager. Den tagbagagebærer jeg havde samlet forkert ved første overvejer jeg var under den antagelse, at det punkt skulle sende til at være aerodynamisk korrekt. Men de er nødt til virkelig at vende den konvekse side frem. Gummilisten på toppen omtales som en diffuser.

Med andre tagbagagebærere, de begyndte at gøre alle støj fra 80 - 100 km i timen. Men denne racks først hørte jeg kun over 120 kilometer i timen, hvilket er temmelig pæn. Jeg har bemærket, at vindretningen og vinden er meget afgørende for lyden. Synes især sidevind gør mere støj frontal vind.

Jeg har alligevel fjernet, fordi jeg stadig tror det bedre Ateca uden tagbagagebærere. Men det vil tage et stykke tid at få dem ud og montere igen, du hurtigt arbejder en halv time til at samle alle pænt og præcist justere.

Så på bilen ...

Kør stadig fint, begyndte der at flyde væk i bil, og det viser endnu helt i forbruget. I mange varierende hastigheder og den 130 kilometer p / h strækker du bare bemærke, at forbruget går op rart.

Over hele kilometertal sædet app giver mig et forbrug på 1: 17,3, så alt i alt pænt tror jeg.

Hertil kommer, men du opdager, at de kontinentale eco dæk, især i fattige vejbelægninger er nogle søger og gøre nogle mere støj, men ikke påtrængende.
Hvad jeg har bemærket mig, fordi jeg er vant til stilheden i bilen, kan der stærk vind stadig høre temmelig lang ringen den bil, som jeg ikke tidligere havde bemærket.

Men ikke alle foruroligende, men ønskede at lade mig vide. Ellers er bilen gør virkelig stor, stor ride og nyde det hver dag fra komfort ..

Jeg set så ofte i bilen, jeg lukker min telefon oftere til USB-porten, og derfor bruger jeg dagligt Android bil, og jeg må sige, hvad en fantastisk program og bestemt i.c.m. Spotify. også "OK Google" Med auto stemmestyring arbejder også på at søge efter super road spørgsmål og du øjeblikkeligt har den rigtige hit.

2 diamant substitutioner og 3 yderligere skade

 • 13210 km
 • 6 juni 2017 13:22

Efter den sidste opdatering var på tide for en foreløbig opdatering.

Imens 2x udskifte hele min forrude og har tre mennesker fra min bil bliver serveret. Forreste og bageste og flanke er blevet repareret er altid uheldigt at have skader på denne smukke bil. Men det er ikke anderledes.

Den Ateca er nu næsten 3 måneder gammel og har nogle gode kilometertal, mere end 1300 mil.

Jeg kører nu konstant med tagbagagebærer på taget for alle de job, jeg gøre derhjemme og nu regelmæssigt transportere lange genstande.

Hovedformålet er en leddelt skærm på 5,5 meter på tagbagagebæreren. Var virkelig sjovt at se, at der er mere end at stikke en meter på hver side. Men bilen har opført sig godt. Tagbøjlerne har en masse udholdt, men jeg har så godt taget.

For resten, jeg har faktisk ikke meget at lægge mærke til.

Det gennemsnitlige forbrug er omkring 1: 16,5, lidt lavere end forventet. Men med alle disse skiftende hastigheder på motorvejen, er ikke gunstig for forbrug. Ved 100 km i timen, jeg får eller 1: 21,5, men så kører jeg som en gammel mand, og det gør jeg ikke, hahaha

Desuden er det slår mig, at tagbøjlerne alligevel er til stede mellem 100 og 120 km i timen, men hvis jeg eksempelvis 130 rækken lyden forsvinder, når den omgivende støj.

Den lydisolering var min mening alligevel været noget bedre, og har gjort, og især for en bil i denne klasse, måske det er efterfølgeren til muligheden af ​​yderligere lag vinduer for at holde den omgivende støj.

Men ellers en flot og god at køre bil, hvor jeg kan køre rundt sjov hver dag.

På det næste sving på 3000 mil, så en anden 1800 mil jeg vil skrive en anden anmeldelse

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende