Honda Civic 2.0 Type R GT (2016) anmeldelse

47implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Civic 2,0 Type R GT
6, Manual
2016
2016
8000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7.8 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Honda Civic Type R

 • 1100 km
 • 20 februar 2016 15:35

købe

Jeg var et stykke tid alt læse om CTR, anmeldelser, test, YouTube osv Resultatet var dog, at flere og flere begyndte at kradse. Men så du læse efterfølgeren er allerede i sigte. Og det går igen naturligvis tænke. Men nu har jeg passeret 63, og den nye kan være tilgængelige inden for to år, så jeg er allerede 65 år.
Mig selv til at tro, at lige nu venter producerer ingen køreglæde. Så efter en prøvetur, blev jeg helt tabt, og jeg bestilte alligevel, GT-versionen, fordi den har alle muligheder og alligevel kun vejer 15 kg mere.

første indtryk

De første kilometer jeg har overvåget omdrejningstæller og er ikke over 4000 rpm været, men selv da magt levering er enorm. Er det kun 310 hestekræfter? Den beestig føles.
Hvad slår mig straks, er en turbolag, som jeg læste i nogle anmeldelser og så fraværet. Taler motorjournalister sammen, om de præ-produktion modeller blev justeret anderledes? Under alle omstændigheder kan jeg ikke mærke; Bilen accelererer uden tøven, og kontinuerligt. Min Opel GT 2.0 har en turbolag men ja denne teknik er nu 9 år gammel. Jeg ved fra min forhandler, at lanceringen blev forsinket i fire uger; måske det har at gøre med den finjustering. Andre kilder nævner igen, at det har at gøre med det faktum, at man havde blæst sin motoren ved at dreje tilbage ved meget høje hastigheder til 2. gear.

Bouwkwaliteit

Opbygningen kvalitet er god, men ikke når niveauet for min Accord. Jeg mener, at nogle karrosseridele alligevel have en større søm end forventet. Især den bageste er en større søm, end du ville forvente fra Honda; dette er sandt for enhver Civic, også Tourer har store sømme der. Resten af ​​bilen er så stramt ind i hinanden. Den interne finish er temmelig godt, ingen sømme, ingen knirkende lyde og bip, hvilket er bemærkelsesværdigt i betragtning af den hårde dæmpning (se nedenfor komfort).

komfort

Det er en rigtig kredsløb bæst er at bygge, og det viser. R-klasse er kun til brug for offentlige veje, hvor der er en meget god vejbanen er tilgængelig. Den fælles holdning er faktisk ganske behageligt, bedre end forventet, uden at beskadige håndtering.
Sæderne passer som en handske, men jeg ville have foretrukket en justerbar støtte efterspørgslen ned i ryggen. Det vil helt sikkert gøre min alder har
Den automatiske klimastyring fungerer godt, men mindre sofistikeret end min Accord, hvor de virkelig tæt på perfektion. De evner i den nøglefri adgang er godt undersøgt, kan identificere eventuelle fejl her eller mindre velvalgte kombinationer. Afslut udefra med to små knapper er meget praktisk, samt sammenklappelige spejle forudsat disse knapper. Gå ud af bilen uden at lukke bip på ydersiden, akustisk og en god påmindelse, hvis du er bare uopmærksom.
CTR nævne, at i hvert fald i Belgien, er kun godkendt til fire personer !!


bagagerum

Det er det samme Civic, så også det samme rum, tæt på 500 liter i at brændstoftanken er placeret under forsæderne. God tænkning fra Honda. En afdekvak, meget store, i bagagerummet gulvet er meget praktisk for at skjule værdigenstande. Sædet kamme går flad, og der er en helt fladt gulv. Lasten er stort og praktisk.
Du læste magiske sæder ikke er til stede i CTR. Det er sandt også, MEN ... hængslet mekanisme er faktisk kun låsemekanismen til at folde sæderne mangler. Selv for € 1,5 bragt to elastiske bindemidler du sender igennem fra støttebenet foldet bag nakkestøtterne, og sluttede denne ting. Fungerer perfekt !!!

Motor, vej-bedrift beholder, og

Som allerede nævnt, magt levering er enorm og "normal" kørsel kræver stor disciplin (min første fartbøde er på vej). Motoren er lige så glat som min 2.2 DTEC diesel !! I 6. gear ved 1500 rpm, ikke noget problem sir, gør han det uden stød eller slag. Den lille hum ved afrejse er ret sjovt. lyden er ved normale konstante hastigheder helt acceptabelt, længere tur er doable i min erfaring. I hård acceleration er enorme brøl, især over 5000 omdrejninger.

Accelerationen, fx ved overhaling er bare overvældende. Dækkene der kan gribe og jeg fik dem ved hjælp af stifter ikke eller trække hårdt på styret kan fange. Bare bøde for hinanden Honda. I et blink i løbet af stikkende er barneleg, men pas på, du straks har en for høj hastighed efter manøvren.
Jeg blev afviklet som 160 til 180 km / t. Det er virkelig bemærkelsesværdigt, hvor langsom bilen ser ud til at køre på f.eks 90 km / t. Intuitivt du synes at køre 60/70. se konstant blæst eller brødrene af kærlighed fik du så.

Gearkassen er kold motor som hakeriger end min Accord, fra 1 til 2 og fra 2 til 3. Når motoren temperaturen er væk. Nu, efter 1000 km er allerede meget bedre, så jeg bliver nødt til at have en vis tålmodighed, indtil sagen, som har været løb. Under alle omstændigheder, sammen med forhandleren jeg elsker dette rum. Hvis motoren er varm, er det en sand fornøjelse kredsløb. Minder mig om min S2000 dengang, så det var en sjov skifte maskine!

Nøgletallene er velvalgt, picking rart og altid masser af magt, selv under normale kørselsforhold. Jeg kan køre bilen som min 2,2 diesel moment overalt.
Så bilen har en dobbelt krus, nemlig. Ved meget lave hastigheder til at køre, stille og økonomisk, men et dyr, virkelig imponerende ved højere hastigheder. Kombinationen af ​​Vtec (kun ved udløbet), og turbo er perfekt så. For skeptikerne og tilhængere af VTEC-systemet, så fortvivl ikke, det er meget godt på hinanden!
Honda tog sin tid, og straks leveret et perfekt produkt, som vi simpelthen er Honda!

Håndteringen, jeg har kun ét ord, fænomenal. Jeg kan tage mine klassiske Ardennes kronkelwegjes med fantastisk hastighed, så hurtigt, som jeg gør med nogen anden bil nogensinde vovet, selv med S2000. Hvis på skinner, så går CTR. Også i den normale dæmpning, ingen vippe i sving. Overdragelsen af ​​magten til forhjulene assisteres af drejningsmomentet vectoring, som synes at virke ved at hæmme toppen af ​​differentialespærre. Det er her en bil dreje første klasse, til fortrydelse for Caymandriver som forsøgte at følge mig.

Bremsekraften er let tilgængelig og let at dosere. Jeg vil aldrig være i stand til at se op grænserne, tror jeg, medmindre jeg måttet foretage et nødstop. Ved stoplys, de sidste meter siger, at de kan meget vel ske, at knirke er normalt i disse Brembo, og er også opført i manualen som sådan.

forbrug

Også sidet her. Først fylde op gav 8,1 l / 100 km, tripcomputer angivet på 8,3, for meget så. Gør de faktiske tal indtastet i databasen. Honda dette lover at tage hensyn til finjustere levering meter under hensyntagen kørsel, accelererer, bremsning. Vid men hvis dette er sandt, jeg er nødt til at vente til næste tankning.
Hver tur er gemt og kan tilgås, smuk software. Også lap spurter og acceleration automatisk spores. Ikke for mig, men det er slut.

sikkerhed

Alt fungerer rigtig godt. Den lane assist, blind plet hjælpe, ede kamera, kollision advarsel, undgå kollisioner, osv alt fungerer meget godt, ikke bemoeierig Do MFI bør provokere situationer at teste alt held. Så jeg har tillid til, at alt fungerer efter hensigten.

Lysdioderne giver meget ens lys med bixenons af Accord, meget god. Aktiv lys Accord, ikke CTR. Men både Accord og CTR er strålen så bred, at den aktive lys er ubrugelig for mig.

For at opsummere, kan jeg sige, jeg er rigtig sjovt erfaring med denne bil !! Det mærkelige er, at jeg for nylig to dage i træk, efterfulgt by'm politiet, med lys på. Men de havde ikke stoppe mig. Licens Verifikation jeg tror. Så de ser min alder og grå hår, og drive dem videre, haha.
Diskret drev eller andet sted derovre er virkelig ikke !!!

Opdatering 9 marts 2016

 • 1500 km
 • 9 marts 2016 00:01

Mine andre resultater:

det gennemsnitlige forbrug er blevet sænket til 7,3 l / 100 km, på trods af den sportslig kørsel; bare ride med trafik kræver en masse disciplin. Forbruget vil utvivlsomt gå ned, hvis motoren er slukket.
Gearkassen nu perfekt. Dette er den bedste bin, som jeg har skiftet, endnu bedre end S2000 bin dengang, allerede er en perle i sig selv. Dette skift adfærd er virkelig en integreret del af den enorme køreglæde giver denne CTR.

Nye billeder

 • 14 marts 2016 14:27

14-03-2016

Jeg har tilføjet nogle bedre billeder.

opdatere 20-06-2016

 • 4000 km
 • 20 juni 2016 10:09

I mellemtiden, optællingen er 4000 km, og jeg kan tilføje noget mere erfaring.

CTR har allerede haft tre opdateringer, en for motoren, en til infotainementsysteem og allerede to kortopdateringer til Garmin navigationssystem.
De kortopdateringer kan downloades fra internettet (Garmin) og opdatere kunden; de andre opdateringer jeg udførte sammen med Honda tekniker (er altid interesseret i, hvordan og hvad der sker).

Mine første fund følgende opdateringer:

* Bilen føles præcis tilpas i normal suspension tilstand. Selv de til tider dårlige belgiske landeveje, bilen er bestemt ikke hoppende og ubehageligt. Kan også placeret på den våde fortov. Det altid giver mig en en komfortabel indtryk. Rangler eller knirker ikke er der, og det bidrager også til den subjektive følelse af komfort. Den + R tilstand er MFI uændret og er kun gældende for gode veje.
* Den berøringsfølsomme skærm reagerer hurtigt på kommandoer; Der er nogle menu tilføjelser her og der og gjort nogle mere logiske valg, intet revolutionerende.
* Allerede under det første drev efter opdateringen bemærkede jeg, at driving range til 100 km betegnet mere end før. Så en prøvetur foretaget på snoede veje i Ardennerne 250 km og det gennemsnitlige forbrug af denne tur var 6,6 l / 100 km. Se, en mand er så glad. Fra tidligere dårlige tegning allerede afsløret, at den indbyggede computer en smule for meget (!!!!) indikerede forbrug, så det lover at genberegne pumpen. En meget sporty tur leverer et forbrug på omkring 8 l / 100 km.
Så Honda har igen med denne første udgave af Jorden drøm Technology motor sætte en juvel af en motor i verden. Når jeg læser andre hothatches på sportslige forlystelser forbruge omkring 11 til 13 liter, kan jeg kun konkludere, at den øverste motor leveres her.
Vores håb er, at pålideligheden er så god som deres sugemotor. Men faktisk har jeg ikke tvivler dette.

Mindre gode punkter:

Den dækslid er ikke forkert. Sandsynligvis siger noget om min kørsel kursus. Jeg vurderer, at jeg vil komme til fronten sat op som en 1000 mil. De Continentals er så stærkt slid følsomme. Med min S2000, kunne jeg gøre 17.000 km (Bridgestone Potenza), før de var forfaldne til erstatning.

ACC ikke rigtig sofistikeret nok, enten for koldt eller for varmt. Måske der er noget galt et eller andet sted med en sensor eller så; Jeg vil følge op i hvert enkelt tilfælde, og er blevet rapporteret til forhandleren. Min Honda Accord er virkelig perfekt i dette område. Jeg vil aldrig have systemet, når den er indstillet.
Hvis jeg sætter klimaanlægget i CTR i manuel tilstand, temperaturen forbliver nogenlunde konstant. Forbedres. Har andre Civic Brugere også påvirket?

De hjælpesystemer alle arbejder efter hensigten og er ikke alt for påtrængende. Noget, der er meget nyttigt ved bakning, er advarslen til modkørende trafik eller fodgængere. Fungerer rigtig godt og er en værdi i form af sikkerhed.

Præmien lydanlægget er i GT pakken er af meget god kvalitet med masser af bas. Det kan være lidt mindre end systemet i Accord, men at systemet er virkelig sublim kvalitet.

Om håndtering har jeg allerede skrevet, hvilket er uændret spektakulære. Jeg tør / vil ikke tage lang tid søgen efter de begrænsninger (63 år kender juvel).

Motoren glathed fortjener en særlig omtale. Den 2,2 dieselmotor i mit Accord er stadig overgået dette, og at der for en benzinmotor !!!
Ved 1000 rpm i sjette gear, og motoren ikke rokke sig! Selvfølgelig, hvis jeg kører, men motoren gør det simpelthen. Omkring 1500 rpm touring siger sig og stadig opfanger gnidningsløst. Skiftet indikator foreslår også at skifte op meget tidligt (omkring 1500 rpm), tidligere end min Accord diesel !!!

Tidligere allerede skrevet, at magten levering er spektakulære, i det omfang, jeg spekulerer på, om dette ikke er hemmeligt mere end 310 hestekræfter. Honda har en vane med at komme ud at sætte minimal evne til altid tydeligt af dynamometer test.

En forstyrrende støj ved konstante hastigheder, ser jeg ikke noget overhovedet, tværtimod, bilen er temmelig stille da.
I test og anmeldelser citeret minimal turbolag accelerere ... Jeg opdager noget.

Sammenfattende kan jeg sige, at dette er stadig en ultimativ køremaskine, som er i skide godt sammen, og det giver mig en masse køreglæde. Økonomien er prikken over i'et så at sige.

præcis et år i min besiddelse.

 • 8000 km
 • 22 Jan 2017 13:34

CTR er blot et år i min besiddelse. Jeg har omkring 8000 kilometer rejste sammen. Den tredje bil kan tælle. I mit tidligere Opel GT var 2.000 km om året. Dette indikerer allerede, hvor meget køreoplevelse forudsat denne bil, enorme. Har du ikke meget at tilføje. Kan kun bekræfte, hvad jeg tidligere har skrevet ned. Jeg er nødt til at bide mine tænder ikke at gå i bil, bare for sjov.

Forbrug over 8000 km beregnes drysse på 7,3 l / 100 km. Det kan være mindre, men selv 6,5 motor afhænger så godt på den gas, det kræver en masse disciplin til bare ride sammen med resten af ​​trafikken. Arrangeret jeg lå der på senen, som vi siger i Belgien, og ja, den lille dreng i mig kommer til toppen.

Klager jeg ikke undtagen måske dækslid. Jeg kender en ejer, skal de udskiftes hver 4 til 5000 km, men jeg kender en dame, som kører dagligt og har gjort 18.000 km sammen. Jeg strandet omkring 1100 mil jeg gætte det.

Snart, den første vedligeholdelse det. Olie er stadig på loftet, men meget pæn til en ultratynd 0W20 olie. Fortæller mig en masse om den fine kunst af motoren.

4,5
 • komfort 3.0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende