Renault Clio dCi 90 Expression Energi (2013) gennemgang

7implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Clio dCi 90 Expression Energi
5, Manual
2013
2013
134000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 5.8 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

første indtryk

 • 4000 km
 • November 30, 2013 17:26

Efter en omfattende og fremragende forklaring af sælgeren afhentes i Renault Nieuwendijk min nye Clio dci.

Jeg beordrede ham til Eco2 Expression:
- Pack Introduktion
- 16 'tommer fælge Passion Noir
- Læderindtræk Alba
- Flamme rouge farve
- aftagelig anhængertræk

Imens jeg sidder deroppe den første 4000 km, og følgende skiller sig ud:

Forbruget er sat til 1 i 20 i mange motorvej rejser og en gennemsnitshastighed på 75 km / t. Jeg tror, ​​det er en god brug, og jeg spekulerer på, om det kommer til at falde efter at hele indbrud periode. I øvrigt langt øko æra kørte jeg godt med min Polo 1,4 TDI dette forbrug, således at der nu er ændret så meget i 10 år ... ..

Motoren er især kendt for fleksibilitet og tiltrækker 1.500 omdr./min kraftigt. Jeg troede, det var en stor forskel fra Polo Bleu Motion, som også har prøvekørt

Han er temmelig rolige ved landevejskørsel til 130/140 km / t. De andre anmeldelser sagde fløjter og vindstøj omkring spejlene / En stil har ikke denne. Demoen bil jeg kørte langs en vej test var stadig. Jeg forstår, at nu var en opdatering af vinduet gummi (?). Over 140 kilometer i timen er desværre hvad dreunerig, især rullestøj, såsom belgisk asfalt. Der får de lov til at bruge lidt mere dæmpning. Ærgerligt fordi motoren og chassiset er stadig sikkert føle.

Greb og kontrolsystem er fremragende; en direkte styretøj føler og affjedring straf du -På trods at ingen sportsundervogn er-alle, når du tegner en kurve. Chassiset giver dig altid føler, at du kunne have været endnu hårdere.

Jeg er også meget glad for det indvendige rum nok headroom og plads i bredden. Især oppe foran jeg tror det betydeligt større end andre biler i sin klasse.

Lyd, Navi og håndfri gør stor. Men jeg er nødt til at spille musik via iPhone, at han nogle gange afbryder kortvarigt, som om forbindelsen er væk. Ellers fint.

C og A stil er både temmelig store og tage væk i kryds (A-søjle) og parkering (C-stil) kønt syn. Især i A-stolpen bare forsvinde en cyklist eller to ... .Really lige så omhyggelig og vænne sig til.

Stolene er lidt på den korte side. Jeg er 1,90 meter og finde de bare kan. Snarere længdejustering måtte jeg støtte mine lår.

Ovnen tager ganske lang tid, før det frigiver varme. I tidligere biler har jeg haft oplevelsen af ​​bilen for enden af ​​gaden var varmt, men det virkelig tager et par minutter. Desuden har den varmer næsten altid på 3/4 styrke er at være varm. Ikke dårligt, men bare skiller sig ud.

Jeg spekulerer på, hvor finish og holdbarhed pinde, givet omdømme Renault. Nu ved jeg ikke klage over det, men det forekommer indlysende for mig en ny bil. Bemærkelsesværdig er lyden når smække døren: Det ligner en cola dåse.

30000 km drejes

 • 33776 km
 • September 5, 2014 19:54

generelt
Jeg har gode 30000 km bag. Tid til at skrive en mere detaljeret gennemgang. Stadig meget tilfreds med min Clio diesel. Ingen detaljer eller foreløbige defekter. Sammenfattende forbliver i min tidligere anmeldelse, disse punkter faktisk er.

Fordele:
- Rummelighed for dette segment.
- Komfort på lange ture
- Design inde og ude.
- Chassis og vejgreb
- Motor og drivlinje
- forbrug

negativer:
- Materiale brug interiør
- Tinny fornemmelse i finish

komfort
I mellemtiden foretaget en række større ture til Norge og Polen. Den falder også på denne jeg med 1,90 meter lange ture temmelig kølige udflugt efter 900 km. Når du holder en marchhastighed på 140/150 km / t for at holde det ud fint. Jeg tror, ​​en stor præstation for en bil i denne klasse. Støj er meget afhængig af, hvilken type asfalt. Op til 160 km / t er god at lytte radio.

design
Meget personligt selvfølgelig, men jeg får en masse positive tilbagemeldinger om bilen: kold farve, smuk model! Og ja, jeg finder selv stadig meget smukke både inde og ude.

forbrug
Hvis jeg kan tro de fora rider nogle 1 i 25 eller 1 i 27. Dette er en komplet mysterium for mig! Især da jeg ikke er med tung fod rækken, men mest almindeligt værelse med den øvrige trafik. Jeg kører Highway 120-130 km / t. Min idé er, at forbruget kommer fra den indbyggede computer. Ofte er der nemlig en forskel på omkring 0,5 liter pr 100 km med virkeligheden. Jeg har holdt det præcis med min tankning og jeg kommer ud til 4,82 liter pr 100 km (næsten 1 i 21). på autobahn frekvensomformere forbliver også forbrug på maksimalt 5,4 liter fine. Kun en tanke lange veje gennem Norge Jeg kom rundt 1 i 25.

Motor og drivlinje
Virkelig klasse for denne klasse. Især i motorens mellemklassen (2000-3250 rpm), det er en fest. Tussenacceleraties går godt, og du føler ikke snydt på det tyske autobahn. Bak er glat og præcis. Fremragende!

materialeforbrug
Selv om design giver en rig følelse i og uden for mig hver gang, det er anderledes med de anvendte plastmaterialer. Det føles stadig meget plastik og så knirkende lyde. Helt en forskel fra en polo eller A1 instrumentbrættet og dørpaneler. Jeg spekulerer på, hvordan det står efter flere år og 200.000 km. Derudover plast er også ganske følsomme over for ridser. Faktisk, det er min største bekymring på dette punkt. Ærgerligt!

slut
Med hensyn til de færdig blandede følelser. Kassér døren, og det lyder som en cola dåse. ser Samtidig meget godt under motorhjelmen, med udsøgte gas dæmpere. Så igen meget billige tæpper / måtter i bagagerummet. Den omstændighed, at navigationssystemet standard har et lille antal kort, gør noget billigt. Den navi sig til den anden gør et fremragende til at bruge. Bluetooth-telefon bedømmes meget forskellig fra min telefon partnere. Endelig savner jeg den one-shot-down-funktionen på de elektriske vinduer ... bit billigt.

Diverse
Nogle rapporter angiver, at betjene fartpiloten er vanskeligt med tre knapper. Jeg kan ikke genkende. Når jeg Clio jeg købte cc knappen på knappen midterkonsollen og has not blevet rørt. Så bare blive knapperne på rattet. Således kan du helt styre cc og jeg bruger det ofte som gashåndtag. Intet problem.

Selvom jeg har ingen problemer eller havde hældning testen, bakken-assist praktisk. Forstår ikke, at dette ikke er opfundet tidligere.

Klarheden kombineret med at gøre de smalle spejle, som du virkelig skal være forsigtig, når parkering. En stil er også meget tyk, hvilket er at være forsigtig i vejkryds mv

service
Lige så havde den første service på 3000 mil Renault Nieuwendijk i Lijnden. Fremragende service, pæn bil vaskes i slutningen og ryddeligt inde og bankede. men altid giver en god følelse!. 259 euro meget rimelige.

Ouch!

 • 60321 km
 • 23. maj 2015 16:37

I mellemtiden kilometertal er steget til mere end 60000 Der lidt at ingen nyt under solen: god kørsel og intet at bekymre sig om. Gennemsnitlig 1-20,3 på mange landevejskørsel og en jævn kørestil.
.. Indtil jeg bragte bilen i sidste uge til garagen. Der er også indbefattet ud over de sædvanlige store beurt- viskerblade, bremseklodser og filtre. Også, at diskene skal udskiftes blev lukket. Meget tidligt tror jeg virkelig og Renault også har en del medfinansieret det endnu. Den samlede regning på 758 euro jeg tror en frygtelig masse for en bil af denne kilometertal.
For resten meget tilfreds med Clio diesel.

Still going strong

 • 90361 km
 • 3 Marts 2016 14:01

I mellemtiden bare havde 90k tur og ingen detaljer. Jamen så lad forebyggende rengøring klimaanlægget og helt tabt 360 euro. Den Clio har ikke sat det forkert skridt i de seneste måneder. Bare pæn faktisk.

Jeg bemærker, at jeg er stadig forbløffet over, hvor godt jeg kan lide denne bil. Måske fordi jeg var på Renault (fransk biler alligevel) forventer fortsat mindre irritationsmomenter og reparationer. Men noget lignende.

I de seneste seks måneder kørte jeg flere gange til det sydlige Tyskland og så vil jeg køre efter 8 timer (meget trafik !!) temmelig frisk ud af bilen. Jeg kommer fra en tid Clio blev grupperet under byens biler. Du kan også holde sig godt på den tyske motorvej. Tour håber du ikke køre hver uge tre gange til München, men denne form for distance er alle gode.

I mellemtiden har vi en lille og som kun dér med Maxi-hyggelig bundplade og hvor tættere sammen. Først blev jeg ivrigt søgt efter en stationcar, men har hidtil aldrig rigtig været kort. Så vi stadig holde ham et stykke tid, formentlig indtil slutningen af ​​perioden fire-dages.

Denne praktiske anvendelighed kombineret med forbruget stadig en er 20, gør en forbavsende god all-round bil for mig, der har alt, hvad jeg har brug for til en konkurrencedygtig pris per kilometer.

meget nyt at rapportere

 • 134000 km
 • April 3, 2017 15:39

Det bliver kedeligt. Ingen nyheder, og i dette tilfælde meget gode nyheder. Stadig en i 20 gennemsnit og ingen store overraskelser. Jeg ser nogle gange for en udskiftning, men har svært ved at finde en bil, der bringer det sjove, km-pris og forbrug. Jamen jeg helt sikkert vil 160000 eller 180000 holde kørsel dette, så det vil tage endnu et år.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende