Kia Niro 1.6 GDI Hybrid forretningsområde (2016) gennemgang

5implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Niro 1.6 GDI Hybrid forretningsområde
6, Automatisk transmission dobbelt kobling
2016
2016
3 km
8300 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7,0 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

dejlig bil

 • 3 km
 • Marts 31, 2017 13:42

Jeg vil sætte min bil først præsentere dig, dette er en forretning linje ydeevne, der er alt ved og ved, nogle vil jeg være under tag her.
Bilen var på rejse på båden fra Korea, tænkt som en bestand bil til importøren, så to uger senere var jeg i stand til at ride.
Jeg også fastsat lige forhandleren mine vinterhjul (som i deres frakker på lager) ville holde, og i stedet Michelin Cross Climat ville montere dæk Cactus, og obligationerne bag bilen i den første, og jeg at sige hvilket glæder mig meget godt.

Årsagen til købet var en meget flot handel forslag fra min forhandler, i første omgang for en ny kaktus, men jeg ønskede en lidt højere sæde og de er Kia-forhandler, så den blev flyttet til NIRO gjort snart, talte hovedsageligt hybrid drev mig meget.

overordnet:
Hvad en dejlig bil er dette, den tungere motor og seks beholder med dobbelt kobling er en fornøjelse at køre, ikke drevet var en straf i Cactus, men dette er et skridt højere på stigen, bilen er som en baby på vej, og går jævnt håndtere stød og bump, han læner sig næsten over i hurtig og slukkes forlystelser.
Sætter bilen godt og lyd sammen, høre dig igen Bonk hvis du lukker døren gør, især under kølerhjelmen, du ser en ret stor forskel at slutte som kaktus, som også er den prijsverschil at have.
Sædet og bag er ganske rummelig, jeg er godt bag mig, og jeg er 1,83 meter og en vægt på 120 kg, det er derfor lig med det første minus punkt, sidder voorstoel for min kropsholdning, lidt for smal og for kort, ikke dårligt jeg sidder, men i Cactus jeg havde noget bedre i den henseende.
Jeg har været på ferie med bilen, og jeg må sige, jeg kunne køre i timevis uden at jeg var træt.
Nogle gange er der ting i bilen, hvis de er du ville ikke købe valglisten, men når du stifte bekendtskab med det, vil du elske det.
Som for denne bil er, at for mig den opvarmede rattet, hvad en fornøjelse, når du kommer i, styringen er meget hurtigt varm og stadig ride en hel del lettere, og automatisk nedblænding spejl, i mine tidligere biler jeg klappede min spejl aldrig, men nu sker der automatisk jeg opleve forskellen, og det giver en hel del for dine øjne hvile under kørslen.

Hybrid-systemet:
Jeg kan kun sige, at det fungerer meget godt, i modsætning til Toyota, hvor du kan skifte op til 50 km i timen, du kun elektrisk drevet, kan det på NIRO ikke kold motor bruger han kun benzinmotoren, men som på driftstemperatur begynder fejringen.
Er du stående i lyskrydset, han derefter lig med fuld kraft, og hvis du kører også vender sig bort, give dig nogle mere gas, benzin motor der.
Hvis du kører med konstant hastighed skifter ofte til fuldt elektrisk, selv ved 100 km i timen på motorvejen, er disse ikke lange afstande, men snart et par kilometer, du kan påvirke dette ved kortvarigt at slippe gassen, så går han helt elektrisk, men han gør det i princippet alle af dig selv, kort sagt helt fantastisk.
Påstanden om, at hybrid-drev er kun interessant, hvis du kører meget i byen og lidt er ikke på motorvejen trukket over alt for rystet af KIA, en kollega, der har en Toyota hybrid, og derfor bruger meget mere, det er i modstrid med dette.

Forbrug:
Selvfølgelig indlægssedlen siger noget helt andet, men alligevel er det ikke dårligt, bilen stadig vejer 1400 kilo og derefter et lavt forbrug, du også bemærke, at nu varmere forbrug er på vej ned, jeg er meget nysgerrig sommeren.
I min Cactus men vejede 950 kg og en 82 hk motor havde var min forbrug højere.
Også mit valg for Cross Klima dæk i stedet for de standard energiforbrug opsparere gøre en vis stigning, men jeg er bestemt ikke tilfreds.

Multi Media-systemet:
Skærmen fungerer hurtigt og problemfrit, du kommer overalt hurtigt, og er meget omfattende.
Navigation er ikke uden fejl, men det er også de ældre kort, der tilfældigvis er på denne fabrik udstyr, opgradering kortene og softwaren er de første 7 år gratis, og jeg forstår, at der er allerede en er klar til at forhandleren, så hvis jeg har ladet installere jeg kommer tilbage her.
Parring med min telefon går meget glat (Windows Phone) og WIFI med f.eks. Telefonen som en hub fungerer godt, vil du så indsende beretninger og sikkerhed kamera a la minut fra Tom Tom.

Climate Control:
Hvilket er lige så godt at opsætte skærmen med fysiske knapper og fungerer godt, kan du indstille en knap, som du bare sidde i bilen, forbruget er igen en lille smule bedre.

Jeg vil slutte med det faktum, at jeg er en meget tilfreds KIA NIRO rytter, og jeg helt klart anbefale denne bil, det tager en hel del penge, men i forhold til tilsvarende biler win for mig NIRO komfort og smart hybrid system.

Jan-Willem Smeets


4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende