Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE (2015) gennemgang

47implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Golf 1.4 TSI GTE
6, Automatisk transmission dobbelt kobling
2015
2015
50 km
132000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 6.7 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

første erfaring

 • 550 km
 • 8 jan 2015 13:51

Januar 5 hentede bilen, Hovedmotivet var at være tilsætning af 7%.
Også set på Audi A3 e-tron, men Golfen er mere komplet og billigere.

oplevelse:
følelse kvaliteten er høj, alt føles solid. Men høje flyvehøjder i mørke med alle lysene. Kontrollen er nem at betjene. Lydkvaliteten af ​​talerne falder imod noget, men godt i Audi jeg havde været ret dyrt installation, så en sammenligning er ikke på hans plade.

køreoplevelse:
Det bliver brugt til kontakten for at slå og intet at høre og susende kørsel væk. Det tager nogle få bruges til det samme med doseringen af ​​gaspedalen, men drejningsmomentet er let tilgængelige og er slips vej.
Han er i kombination med 18inch hjul affjedret gratis sætning, men som passer denne bil.
Det er bare spille for at finde den rette tilstand mellem forskellige køremåde. Men det er temmelig hurtigt. Die 50 km elektrisk kørsel er især om vinteren utopi, fordi kommer ikke længere end 35 km. I dag, benzindrevne, opladning mig at gøre med en nyligt installeret pæl på mit arbejde. Desværre har jeg ingen hjemme opladning kapacitet. Men med en kontaktfri kort, kan jeg gå nogen steder, med besøg på kunderne plug jeg ret. Det er en akavet ansigt og besvær at få at 4 meter kabel fra din kuffert og opskæring gange. Nu er det stadig temmelig ren, men vil snart være kabel beskidt, og jeg er det med mine tre stykker trop roll. Hvorfor ikke bare en sammenrullet ledning i næsen af ​​bilen, ligesom en støvsuger. Men det vil have den næste version.

Hvad skiller sig ud?:
Når GTI er alle røde accenter, og GTE blå skam, at skærmen ikke følger dette, er der stadig røde linjer mv af GTI-version.
Du bemærker, at drevet arbejder under dig at køre, det er ikke foruroligende og delvist overvundet dig så effektivt som muligt til at beskæftige sig ordentligt med speederen.
Navigationen er meget hurtige til at sætte på berøringsskærmen ret hurtigt.

knap GTE er et sjovt legetøj, en skam, at udstødning lyde af det onde. Men så går han som et lyn, du se batteriet dræne hurtigt.

En meget flot værktøj defogging fjernbetjening og indstille din luft. Femten minutter før kører ud som din app aktivering klima, og en opvarmet bil hop i dine skridt. Omkostninger eller flow, selvfølgelig, men denne luksus er meget fint.

Alt i alt, det første indtryk er god, og det er en moden bil. Når jeg har nogle flere kilometer række, vil jeg give en opdatering.


godt løb

 • 2750 km
 • 22 Jan 2015 16:43

Så allerede et par uger gå med GTE.

Lad mig først starte med forbrug: de første to uger, jeg har ikke rigtig redet økonomisk, og kom til 7,3 liter pr 100 km. En hel del, tror jeg. Hvis du er opmærksom på din kørsel, så hvad jeg har gjort de sidste par uger, er jeg nu omkring 6,4 liter pr 100 km. Meget.
Denne kolde er batteriet opladet så tomt hele formiddagen, og når jeg forlader, er kun 35 km på. opvarmning er slukket) - men selv jeg fik ikke.
Måske hvis det bliver varmere, er antallet elekrische kilometertal går op.
Når pendling 79 km Jeg plejer elektrisk drevet omkring 30%, hvilket er en pæn score, da der er mange kilometer motorvej.
Men nok om forbrug.

Den GTE er som ild, nogle gange er der en lille hage mærkbar, men ikke distraherende. er godt på vej, hvis han ønsker at glide på forhjulene, ff gas ud og hop har greb.

Desværre, i, at kablerne ikke sidder i en fordybning i Montering af bunden, nu hvor der er to lommer med kabler, tip..haal skummet omkring batteripakken vej, og der kan være mindst én lomme med snoninger i discard.
Ladestationen tæthed i nogle byer er stadig svært at finde. Og hvis der er en pæl, han er enten optaget eller der er en almindelig bil i sådan et sted. Lille aso.
Jeg har foreslået mig at gå op til 250 meter for at indlæse bilen på pole.

Med hensyn til kontrol er alt godt organiseret, logisk menustruktur. Jeg ved bare ikke få det gjort for at få den brændstoføkonomi på den lille skærm mellem mine tællere. Men for at finde ud af selv.

Jeg er også ret tilstand til at spille med drive, nu jeg magten i byen, på motorvejen, når jeg sætter det på linje "Hold eller hydrid batteri"Ben er stadig bag nogle økonomisk nu.

En absolut fordel er forvarmningen og ontwasening af vinduerne på afstand. Den app sætter mig på kabinevarmer morgen tidlig, og femten minutter senere du træder ind i en varm og isfri bil. Forbløffende. (Omkostninger eller strøm)

For resten en robust bil, der nu bruges til at gøre tunge vægt af bilen. frem kunne have været lidt sværere for mig. Men alt i alt er jeg tilfreds med bilen.

endnu garage

 • 5000 km
 • 17 feb 2015 00:40

Desværre, jeg er skruet, jeg har læst alle andre anmeldelser om fejl i bilen.
I sidste uge begyndte at brænde lyset af motoren. Bales selvfølgelig. Jeg troede, jeg kører stoppe ved forhandleraftalen, læse og nulstille og køre, men intet var mindre værd.
Skal synes en certificeret mekaniker se på det som en GTE.
Med det resultat, at jeg mistede bilen er allerede tre dage. Lyset kom på når bilen skiftede til benzin.
En lille bule i tillid af bilen, men jeg betragter det som en børnesygdom, som jeg også havde i tankerne, da jeg valgte denne bil.

For resten, men stadig tilfreds. Jeg er også stadig ikke, hvad den mest effektive måde at køre. Jeg kører 180 km daglige pendling, benzinforbrug fortsatte jagende på 6,6 liter pr 100 km. Ikke rigtig chokerende sparsommelig, selv om min kørsel ikke omhyggelig med at nævne, så kan også skyldes rytteren.

Hvad jeg finder irriterende er de parkeringssensorer, jeg kan stadig ikke rigtig har tillid til, han gør lidt sent, og før du ved af det du allerede imod det. Det er en skam, at jeg aldrig se en kombineret forbrug af el / benzin.

ANWB kørsel

 • 6500 km
 • 27 februar 2015 17:45

Indkøb var også en tre-timers kørsel kursus på udbydes af ANWB.
I går gik til Lelystad, rart at se alle de GTE er sammen og dele erfaringer. Nogle teori, nogle drev, og derefter den sjove del, en disaster recovery øvelse. Man sletter med GTE.
Men givet nogle tips til at spare brændstof.

Keren hjemmeside også har sine fordele, i dag var i hjertet af Utrecht, mange poler, og kunne dermed i byens centrum GRATIS parkering. Pas på, at du har bilen endsige hvis bilen er opladet, hvilket kan resultere i en bøde. Jeg blot at lade mindre put, så det tager længere tid at oplade.

Minus: nogle gange tænder baglygten, selv om han er virkelig tæt. Kom ud og lukke igen.

Med hurtig acceleration, bilen ligesom før lys til at gå ud som en raket. Lidt distraherende, ligner en turbo lag.

Stadig glad

 • 9250 km
 • 21 Mar 2015 08:23

Her stadig en glad rytter. Stadig er lejlighedsvis lys, der ikke er helt lukket, stammen, mens det er tilfældet.
Det er uheldigt, at Volkswagen ikke har lavet en advarselslampe for power input. Jeg ofte glemmer at gøre låget lukket, og derefter køre hele vejen åben med logoet dækning. Ingen ansigt og synes ikke godt for power input. Måske i den næste opdatering.

I mellemtiden er jeg nu på et forbrug på 6,1 l / 100 km. Jeg forsøger nu økonomisk at køre bil og behandle mig lejlighedsvis med magt indeni.

Forbruget er faldet siden jeg i mit område afgift. Her har jeg ingen mulighed for at opkræve betaling for døren. Omkring 500 meter væk er en af ​​dem.

mere og mere økonomisk kørsel

 • 14000 km
 • April 17, 2015 11:29

godt, jeg har altid været en jævn rytter, men jeg ved nu, at jeg kører uden en gennemgang gennem trafikken til det som en sport så økonomisk som muligt. Jeg prøver to gange for at oplade om dagen i gennemsnit kommer nu fra et forbrug på 5,1 l / 100 km. Lejlighedsvis selv hoppe ud af bandet ved at slette hårdt, fordi denne bil kan. Alt for dårlig ladestationer i navigationssystemet er forældede, da mange poler systemet ikke gør.
En app bringer derefter resultatet. Jeg gør øget brug af stemmestyring, praktisk værktøj. Skam navigationsskærmen ikke automatisk får, når ser på dit forbrug. Men tilfredshed hersker, mine kolleger er allerede ser frem til den nye Passat GTE, men det vil stadig være svært at få i år på licens til tilføjelse 7%.

til Italien

 • 20000 km
 • 28. maj 2015 16:43

I maj og ned gik til Gardasøen Itaie 2 x 1200 ubekymrede kilometer Med kofferdak top. Rask drevet, resultere 10: 1.
Vidunderlig bil til lange afstande, blev der hvilede. Men mærkeligt, at batteriet er ikke opladet under opladning. Men hver tankning efter omkring 550 km, men god, gerne gå få noget frisk luft.
Imens min daglig afgift forbruget faldt med 2 gange om dagen til 4,3 l / 100 km. Bemærk, at jeg altid ønsker at køre mere økonomisk. Og nogle gange endda appellere til magten.
For at opsummere: stadig en glad rytter.

og ja, en tilføjelse til skovl igen

 • 24000 km
 • 19 Juni 2015 14:15

Nå, bare opmærksom på de foranstaltninger, før vores regering. Hydrid-biler vil veje en sjældenhed i Storbritannien. Omkring tre år ikke længere GTE, forhåbentlig i tre år teknologien allerede mere så området kan øges til helt at skifte til en elbil. I mit tilfælde, vil det stadig gå.

Ærgerligt regeringen disse biler ikke for overgang til fuldt elektrisk kørsel. Men det er ikke anderledes.

Udskiftning turn og batteripakke

 • 30000 km
 • August 8, 2015 10:08

30.000 km og passerede tid til en tur. Overraskelsen var stor, da forhandleren sagde, at det var nødvendigt at udskifte batterierne fra importøren.
Han sagde, at Volkswagen ikke vil huske som Toyota og så alle udskiftet på forhånd. Softwaren er også blevet opdateret.
Min kommentar var bare, at nogle gange parkeringssensorer også gå ud under kørsel. Hvil mere end tilfreds med bilen.
Jeg mistede ham to dage. Jeg fik en normal bølge, og falder derefter fladt på, hvordan overvægtige som faktisk er GTE, men også strammere på vejen.
Kørsel stadig normale hastigheder og nogle gange bare springe ud af bandet.
En måde at arbejde er 79 km, med fuld batteri end 01:32 Jeg kører til arbejde, som jeg synes er pæn. Prøv ikke at køre strøm på motorvejen, er det meget svært. Jeg hydrid kører på motorvejen og i byen el. Jeg føler den bedste måde at køre.
På bare seks måneder allerede tykke 30000 på tælleren, og stadig en glad tur. Bilen er stadig et hoved turner, hvis du lægger mærke til, at flere og flere GTE på vejen.

igen nogle økonomisk

 • 33500 km
 • September 1, 2015 13:43

at læse kommentarer som denne bil stadig mange sind. Det vigtigste er, at jeg stadig gik en hurtig rytter til rytter moderat. Jeg er mere bevidst om, og selv finde et spil til at køre så økonomisk som muligt uden egentlig at gå på kompromis med køreoplevelsen.

Hvad slår mig udskiftning af batteriet:
-mens man kører sin last hurtigere
-Når jeg højspændingsledning derefter springer han endda to kilometer op i stedet for ned.
- Sandelig bevæge sig fremad tidligere.

I sidste uge én gang per dag, og normal kørsel, jeg får 32,4: 1, hvilket er en anstændig værdi, en tank, vil jeg i gennemsnit omkring 800 km (40 liter tank). Og hvis jeg læser en Prius gør det altid bedre. - top boss boss.

Anyway, det er ikke den bedste, mest økonomiske bil nogensinde er lavet, men kombinationen af ​​en sportslig "normal leder" bil med elektricitet kunne blive en succes, men regeringen har egenhændigt vendte bilens hals.
Det er uheldigt, at de hydrid biler ikke har et system, hvor du er forpligtet til at betale mindst ét ​​sted en gang om dagen. Hybrid-biler er nu ofre for "virksomhed" ryttere, der lykkeligt tøffer gennem NL, uden faktisk ladestrøm. Det er uheldigt.

Min bil er i januar 2018 fra lejemålet. Jeg håber, at området er forbedret. Fordi du sige, hvad du vil, men elbiler er blot dejlige, altid moment, lyder ingen motor.
Som det gør det, jeg ønsker at ændre det bedste efter min leasingperioden til fuldt elektrisk, men der skal være mindst 300 til 400 (faktiske) kilometertal til sin tur.

vinterdæk

 • 46000 km
 • December 8, 2015 11:51

Vinterdæk er igen omkring det. Jeg gør bemærke en forskel svarende til håndteringen af ​​bilen, mops han mere på vejen end de almindelige dæk. Anyway, jeg er vant nu.

For resten stadig meget tilfreds med bilen, køre det i næsten et år, og tælleren er allerede 46 000 km fornøjelig. 2 år køreglæde.

I stigende grad GTE veje fylde, den speciel er der fremover.

Små prikker jeg gjorde:

USB-stikket er i en helt irriterende punkt i bilen, kan du næsten ikke.
Jeg bruger dette til at oplade telefonen.
Meget irriterende er, at når telefonen er tilsluttet, musiksystemet springer til USB. Så må jeg først skifte tilbage til radioen. Jeg er ikke sikker på endnu, hvis det ikke på anden måde
Jeg kan lide at spille musik med den shuffle, men hver gang jeg starter bilen, shuffle er slukket igen, mens han er aktiveret. Strange.

Sensorerne foran og tilbage nogle gange gå ud i trafikken.

Med denne kolde vejr du bemærker, at forbruget falder, værdierne i sommeren jeg bliver virkelig gået.

Det slår mig, at der er heldigvis flere og flere indlæg fremover, desværre de er alt for ofte brugt af normale biler.
Dette er uheldigt og en smule asocial.

Hvis min arbejdsgiver tillader det, jeg er der, at jeg kan lide omkring to år ville fuldt elektrisk drev og området er i det mindste til omkring 300 km. Jeg er nysgerrig.

et år senere

 • 55000 km
 • 2 feb 2016 00:47

Den GTE i et år nu i min besiddelse og 55.000 kilometer.
Det er yderst glad mig selv modtaget nogen bøder i 2015. Det er også takket være denne bil. Jeg befinder mig nogle mere kørsel med en fløjl base. Stadig finde det en sport at køre økonomisk, uden min stok ved 90 km / t bag en lastbil. Og lejlighedsvis at give et øjeblik hans torden, du bemærker, at det er en hurtig bil.

Nogle kommentarer:
Jeg holder argumenterer med lydindstillingerne. Han holder ikke, altid shuffle, men har brug for at aktivere det igen og igen den sidste indstilling.
Sensorerne undertiden knirke, når jeg sidder fast i trafikken. Kan du slå til mig.
Hybrid skam du nødt til at justere hver standard, dette Hold på Hybrid batteri, men jeg foretrækker det til standard hybrid brug batteri

forbrug:
Uden opkrævning over hjemme-arbejde tur på 80 km 01:18 række i med den normale hastighed / Met opladede batterier kommer jeg til den samme tur ud på 01:29

Konklusion efter et år:
Ikke fortryde denne bil er sjov at køre. Ingen havde flere fiaskoer.
Indvendig plads nok for mig.
Stole er gode, ikke lider af ryg.
Lyd lyd er mindre, næste gang opgradering

2 år sender fint med denne bil, og derefter forhåbentlig markedet 100% elbil flere valgmuligheder med større rækkevidde.

og en gang om beurtje

 • 60000 km
 • 7 marts 2016 13:40

Det var tid til en anden tur, denne gang jeg ikke havde nogen kommentarer eller klager. Olieskift ting.
Hertil kommer, men igen også erstatte vinterdæk, dette drev som et stykke relaxer på normale dæk. Jeg er stadig meget tilfreds med bilen. Jeg ser dem for meget væk, som sin storebror Passat GTE. Også en meget flot bil. Jeg har tænkt mig at nyde en lille andet år af denne bil, og vil derefter flytte til fuldt elektrisk. Jeg håber, at på det tidspunkt er der flere valgmuligheder med en større rækkevidde end nu. Fordi det bare behager.

stadig glad

 • 82000 km
 • August 12, 2016 10:07

Også her oplevelsen stadig tilfreds GTE rytter. I mellemtiden havde allerede en tur, og ingen mærkelige ting. Hvad er slående for mig, at det bliver stadig vanskeligere at finde en gratis ladestation. Ikke virkelig vanvittigt, når man ved, at antallet af e-biler er stigende.
I gennemsnit sidder jeg på et forbrug på 01:25 med belastning en gang om dagen. Gennem kirken, jeg ansøgte om en generel afgift punkt i min landsby, har det kørt i halvandet år. Skyd ikke. Biler stadig køre gnidningsløst, og forsøge at holde balancen med hensyn til økonomien. Det er noget, der gør denne bil med mig at forsøge at køre effektivt, sådan onhaasten på motorvejen. Det fungerer meget godt. Jeg er nu halvvejs gennem min lejekontrakt og har været til Orienten for sen 2017. Kærlighed eller helt elektriske køretøjer. E-bølgen vil ende med en forbedret rækkevidde i år. Det kunne bare være min næste Golf.

stadig tilfreds / ny drejning

 • 93000 km
 • 27 oktober 2016 16:14

stadig tilfreds, det var tid til en tur. Still going mens ridning min parkeringssensorer off, jeg fik en overraskende svar. Hvorvidt der sker, når jeg er ved årsskiftet franske biler. Hvilket synes at indikere fejl på min parkering sensorer. Mere, de kan ikke gøre for det, holde sig ude af svinget af franske biler.
For resten har jeg ikke Opmerknigen. Jeg nyder stadig på knappen GTE, fantastisk til magten

Still going strong

 • 118000 km
 • April 7, 2017 14:21

I denne uge er blevet serviceret, ingen detaljer. De var også side spray, fordi nogen ikke kunne parkere ordentligt og ikke bare forladt en note. Nu stramt. I øvrigt er jeg meget tilfreds med GTE. Blot en uge køre en Seat Leon, som sender lys med IVG GTE. Sende tungere jeg sådan. Du bemærker også, at vejret bliver varmere, mere magt kan kilometer. Forbruget er nu på 1:20. Uden en snegl gå gennem trafikken. Hvad jeg mærke til, at når det er koldt (vinter) du kan køre bedre i hydrid-tilstand, eller du ser det svinde synlig, og så bruge det som et tilsætningsstof. Jeg beklager stadig, at GTE så højt på dens hjul havde været pænere, hvis 3 cm ville blive reduceret, nu du ligner hjulkasserne. Sæder passer som en handske, og er meget på farten og gøre noget af det. Climatronic Jeg er mindre imponeret, hvis jeg står ved 22 grader, jeg føler stadig en kold vind, mens jeg synes bare der skal være varm luft. Rapporteret i vedligeholdelse, men Climatronic fungerer korrekt. Sandsynligvis bare mig. 7 måneder frem med denne flotte bil. I mellemtiden er den nye version af Golf E kommer på markedet. En alvorlig udfordrer til udskiftning, selvom kun for 4%. Men uanset diskussionen eller elektrisk drevet er eller ikke er godt for miljøet, køreglæde er ikke mindre.

hjemmet stretch

 • 132000 km
 • 16 juni 2017 11:41

I denne uge afleveret min varsel på min nuværende arbejdsgiver, hvilket betyder, at jeg har tænkt mig et andet sted at arbejde ved 1. august.

Jeg tilbragte næsten tre år kan indsende GTE, og jeg må sige, jeg er mere end tilfreds med bilen. Han var en behagelig følgesvend, altid strøm nok. Fortsæt ganske sporty. Der har været få store problemer med naturen, kun udskiftes ved 30.000 km er batteriet. Navigationssystemet er undertiden pludselig på det tyske kortet. Parken raderinger ører sommetider gå væk (tilsyneladende har at gøre med franske biler) Alt i alt meget tilfreds.

Det elektriske drev har glædeligt overrasket mig, turen glat og hurtig acceleration, men 50 kilometer du får langtfra. Med min nye chef kiggede helt elektrisk, men kun den ioniske passer lejemålet budgettet, men min nye arbejdsgiver for at finde begrænset rækkevidde, så nu men beordrede Peugeot 308 forretningsenhed. Jeg vil igen skrive en anmeldelse om skrive.

3.5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 3.0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende