Kia Picanto 1.0 CVVT ISG Comfortline LPG (2014) anmeldelse

71implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Picanto 1.0 CVVT LPG ISG Comfort Linje
5, Manual
2014
2014
14 km
26900 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 5.0 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Den første helt nye bil

 • 35 km
 • 18 oktober 2014 09:37

I går var det endelig er der. Min første helt nye bil!
Ingen Mazda denne gang, og ikke engang japansk, men efter min mening det bedste valg for pris / kvalitet.

En økonomisk og pålidelig bil på LPG var min påstand, så jeg endte på Picanto.
Dels fordi jeg havde gode erfaringer med at køre i en Picanto en god ven med den samme 1,0 tre cylindret motor.

De første kilometer var alle straks godt modtaget, og det første indtryk er faktisk endnu bedre end forventet.
Både benzin og LPG drive vognen stor, faktisk endnu bedre end Picanto fra 2012, som jeg bruges som reference. Hvad er særligt slående er, at køre på begge brændstoffer og acceleration er glattere end 2012-modellen.
Denne omstændighed har (i mine øjne) irriterende funktion evnen til at dele sig ujævnt. Når accelererer for hurtigt, du har 1x blæse en kæmpe skub i ryggen, og når du upshift tidligt er umiddelbart den levedigheid ud igen, og der synes at være noget ske, når der trykkes på gassen fast. Den nye Picanto har næsten ingen sådanne problemer.
Det er bemærkelsesværdigt, at der er mindre ændringer til også at omfatte gearkasse og motor ovenfor.

Start / stop-system bliver brugt. Jeg kan ikke helt finde logikken, fordi han nogle gange stopper og starter igen, når du træde koblingen og nogle gange ikke. Måske er et spørgsmål om at vænne sig til.

Bilen er også udstyret med den eneste valgfri luksus pakke "Comfortline" at der desværre er i modsætning til den tidligere "comfort pack" som har mindre luksuriøse.
Ingen elektriske bagruder så, og manuelle spejle. Ingen håndtag og spejle malet, men, tværtimod har baghøjttalere i dørene.

Næste gang jeg vil gå langt at køre, jeg kan fortælle dig mere om køreegenskaber, forbrug og naturlig holdbarhed.

Den første uge

 • 825 km
 • 27 okt 2014 22:02

Den første uge er overstået. Er der nogen særlige? Ingen ikke rigtig.
Bilen kører fint, men selvfølgelig alle er nysgerrig, er det brændstof.
I mellemtiden to gange LPG tankning, som er i dag sidste gang virkelig kørte helt tom tank. Bilen skifter ubemærket lige over til benzin og køre gennem uforstyrret. Reserven lys kom på og alle 5-6 km efter tanken var tom, som jeg fandt meget hurtigt. Med besvær gik 21-liters LPG tank og brændstofforbruget er omkring 01:14. Med en rimelig livlig kørsel er ikke meget dårligt, men det kunne stadig være bedre for mig.
Ulempe: du spare knap 300 kilometer på en fuld tank af LPG, og så er det være meget opmærksom, hvis du ikke er vant som " tit" at skulle tanke op.

glædelig mil

 • 1825 km
 • November 9, 2014 11:24

100 mil endvidere en lille ændring:
Bilen gik hurtigt, takket være den lethed og ergonomi cockpittet.
Den første aftale blev lavet i garagen, efter et kort besøg til KIA testdagen i går.
En mindre fejl i bilen til tider pludselig slukker og på, ikke mere sved.
LPG forbruges bilen stadig den samme, så 1:13 til 01:15, ved hjælp af benzin gør det noget mere økonomisk, som omtrent 1:17.
Alt i alt en meget siden min sidste store bil.
Efter et kort besøg i Kia-forhandler nu har erstattet batteriet i.v.m. en forstyrrelse i radioen, som undertiden pludselig sprang fra og til ved indgriben fra start / stop-system. Dette problem synes løst, og vi kan mødes uforstyrret vintersæsonen.

Lille, men modig vogn

 • 7505 km
 • 31 jan 2015 09:29

Vintersæsonen er i fuld gang, og det slår mig, at den nuværende glathed vognen ubesværet går ad vej. Håndtering er temmelig godt, og hvis du er i fare for at miste kontrol højkant ESP-systemet (måske lidt sent, men stadig). Du kan gøre helt amok med denne bil, men du får m ikke lige ved vejen. De forstyrrelser i radio og start-stop-system er alle nu løst. Papegøjen bil kit, som blev bygget viste sig at være en synder, og generatoren er udskiftet. Bilen er nu mere end tre måneder i træk og kørte 7500 km. I foråret så jeg forventer den første tur, at prisen på det går imod mig. 200 Euro Jeg tror en masse penge for lidt olie og filter. Hvad grundlæggende spørgsmål om resultater, der allerede halveret priserne, og så længe du er ligeglad på Kia forhandler, men i henhold til de foreskrevne standarder, er der intet at bekymre sig om. Alt i alt en billig bil, hvor jeg nogsteeds meget tilfreds.

første vedligeholdelse

 • 13700 km
 • 2 maj 2015 19:33

Den første service er blevet udført af Kia forhandler her i byen. Ingen. Desuden intet at sige om bilen. Alt fungerer som det skal. Kun ting, der generer mig, men som desværre har meget lidt at gøre med, er det faktum, at der ofte tankning skal være fordi at få en masse mindre gas i LPG tanken er angivet. I næste uge bilen på ferie i Frankrig, se på, hvordan den berygtede stigning fortsætter i Liege.
Men meget tilfreds, pålidelig og billig drev er i hvert fald ikke noget problem med denne bil.

skødesløs kørsel

 • 20110 km
 • 8 juli 2015 22:28

Faktisk er der ikke meget at rapportere speciel. I mellemtiden ferie til Frankrig med succes høflig. Den driepittertje havde nogle problemer med at få den berygtede stigning ved Liege, men forudse og rettidig nedgearing til fjerde gear var dybest set alt, hvad der var nødvendigt.

Kort efter ferien begyndte at blive hørt en svag støj, formentlig et eller andet sted fra motoren eller køre heraf. Selvom forhandleren ikke kunne finde noget og rådede mig bare at køre igennem, blev lyden anerkendt.

Endvidere bilen kører med uformindsket styrke.

Tjek Kia

 • 26900 km
 • 30 jan 2016 08:48

I dag bilen sendes tilbage til forhandleren.
I.v.m. jobskifte, jeg bruger bilen faktisk blive slag og er derfor overflødig.

Lidt over et år og tre måneder har formået at holde under disken 30.000. En respektabel km stå for denne modige lille vogn.

Bilen bestemt ikke gå tilbage, fordi jeg er tilfreds, tværtimod, men rene omkostninger overvejelser.

Fra i dag er det igen årsskiftet en af ​​mine røde Mazda til at transportere mig.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende