Toyota Aygo 1,0 VVT-i X-clusiv (2016) anmeldelse

5implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Aygo 1,0 VVT-i x-clusiv
5, Manual
2016
2016
4 km
6500 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

introduktion

 • 4 km
 • 24 Juli 2016 12:54

Da jeg fik en lejekontrakt efter at skifte job, har vi vores tidligere biler (hybrid Auris TS) udskiftes med en mindre bil.

Bilen lease (i øjeblikket en pulje bil, Ford Focus 1.6 Titanium Eco) anvendes primært som en daglig driver. Den Aygo bruges primært af min kone til pendling og ærinder, er motorvejen Aygo ikke se, at ofte.

Vi har valgt den Aygo på grund af de tre (fire hvis man tæller den Twingo) er den bedst designede. Vi har også en meget fin Toyota-forhandler. Vi fik en god pris for Auris. Fordi vi ikke ønsker at aflevere mange skyld har vi gået for X-clusiv udførelse. Dette er kun tilgængelig i sort. For resten, helt udføres:

* Klimakontrol
* Speed ​​limiter
* Hurtig-board computer / mediesystem (7 tommer)
* DAB +
* Lys metal
* Lys
* Elektrisk vinduer foran (bag fold-ud-vinduer)
* Osv

Hvis der er ekstra røde ringe kommer i navet af hjulene og den grå stribe ned dørene erstattet af en rød sort. Derfor ser det bare en smule anderledes end standard x-clusiv.

Desuden tilføjede sikkerhed Sense mulighed. Dette omfatter den vognbane holde hjælpe og by stoppe med at bruge kameraer bag spejlet.

Kontrakten blev underskrevet den 14-11-2015 og vi plukket op bilen på 2016/09/01. Men med 2015 sats, endnu en 2016-licens.

Seks måneder senere

 • 3109 km
 • 24 Juli 2016 13:37

Seks måneder senere, tid for nogle erfaringer.

Kort sagt, Aygo ligesom god, vi havde ingen tekniske problemer endnu.

Jeg vil punkt for punkt opsummere vores resultater.

* Forbrug: På nuværende forbrug 18,04 km / l. Ved 11 km er lige under vinteren kom, de fleste af de 3.100 km (2.000 km) er drevet med vinterdæk. Desuden er redet, forventes små afstande forbrug. Ved længere afstande nemt opnå 20 km / l.

* Motor: Motoren er en klar 3 Pitter er forbundet med (hård) lyd. Vi har to år haft en Suzuki Alto med en 3 cylindret, så sammenligning. Blokken kan meget vel komme i hverdagen trafik, mens den sats, men under 100 km / t tilbage. Desuden er han stadig mere svært, især når det er indlæst (to voksne og to børn) og AC for klimastyring på. Gearkasse god (5 speed) med relativt lange gear og gearskift gevalletje du næsten ønsker at skifte til tomgang alt ...

* Belysning: I begyndelsen jeg har bygget lignende xenon, som er meget bedre med byens lys (som er lysdioder, og sidde direkte under forlygterne, så bortset fra kørelys!). Xenon lamper giver en tank mere lys og ikke forårsager blænding fra modkørende trafik, der er projektion forlygter.

* Siddepladser: Personlig er en time i stolen op til mig, så får jeg virkelig problemer med min lænd. Støtten er ikke så stor. Min kone ikke gider, og da de er mest i kørsel dette er ikke en fejl i denne sag. Alle har en anden mening af komfort.

* On-board computer / multimedie: Aldrig set sådan en hurtig og reaktive system, en touch screen er som en ny skærm / reaktion. Der er mange producenter stadig lære. I menuerne kan du vælge radio (herunder DAB +, som fungerer godt), Bluetooth-forbindelse (telefon optagelse via rattet), medier (f.eks USB, der er en forbindelse til stede på instrumentbrættet) og on-board computer med et forbrug skærm . Vi har opgivet navigationen var en pebret løsning for noget, du ikke ofte bruger. Vi bestilte en brodithouder at bruge Google Maps. Mirror Link arbejder i øjeblikket på en meter, forsøgte med en Samsung S6 og S7.

* Car Kit: Sættet virker på alle rettigheder, men mikrofonen er for lavt, selv stramme på den næste tur, måske kan de stadig indstillet.

* Lyd: Der er fire standard højttalere i denne udformning, 2x og 2x diskant højttalere i dørene. Det lyder temmelig god til prisen på bilen.

* Hastighedsbegrænser: I stedet for en fartpilot er kun en hastighedsbegrænser, fartpilot med det vil koste dig 600 euro ekstra, fordi vi har set siden. Hastighedsbegrænsningen fungerer godt, bare lave din hastighed og holde foden på gassen.

* Bag: Der er to siddepladser områder, kan banken også foldes i to dele (50/50), er kun på dyrere modeller. Hertil kommer, to Isofix stik til høje stole.

* Trunk: Stammen er ikke imod Du kan nemt miste to store indkøbsposer. Derudover er der et reservehjul under gulvet.

* Sigtbarhed: Rundt omkring god sigtbarhed, kun ved hjælp af to bilsæder, der er lidt synlighed. Heldigvis er der en standard indbygget bakkamera, vil parkering sensorer være unødvendig.

* Klude: For omkring en enarmet visker. Det fungerer godt, desværre regnsensoren er ikke en mulighed.

Ellers Aygo behager, håndtering er god, forholdsvis stiv som alle A segmentererne. Går godt med kurven, selv om det ser ud til at gå hurtigere, end det egentlig er, især de flade pladser.
Du kan styre en masse gennem rat, telefon, radio / medier og Lane holde hjælpe. Der er også knapper på instrumentbrættet for Start / Stop, ESP, lampe højde og spejl justering.

Bilen er nu seks år gammel og er 3100 km stadig ikke helt været god grund. Jeg vil give en opdatering på en regelmæssig basis.

Forbruget kan følges her på Autoweek.

Mere end et år senere

 • 6500 km
 • 27 feb 2017 00:38

Vi er et år senere og 6500 km. Han havde sin første tur i slutningen af ​​december, som forventet ingen detaljer.

Bilen kører ikke mange lange stykker, før vi har en anden bil, er det først og fremmest bruges til pendling (14 km én måde) og dagligvarer.

Du bemærker, at motoren er det vanskeligt at indlæse og vind imod og viadukter du virkelig har brug for at skifte tilbage til holde tempoet, men trafik er det tilstrækkeligt hurtigt.

Videre til 2. år.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende