Ford Focus Wagon 1.5 TDCi 120 hk ST Linje (2017) gennemgang

5implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Fokus Wagon 1.5 TDCi 120 hk ST Linje
6, Manual
2017
2017
7 km
10000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.3 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Ford - Focus Wagon 1.5 TDCi 120 hk ST Linje (2017) (

 • 2500 km
 • 2 maj 2017 00:57

Bemærk, at du kun vil læse opdateringerne, skal du rulle hele vejen ned!

Indledning: (min første) nyt køretøj.

I løbet af de sidste 2,5 år har jeg tilføjet 100.000 kilometer med glæde i min Ford Focus Wagon 1.8 TDCi 115 (2007), der således kom, da jeg inruilde ham i alt over 370.000 kilometer. Fordi jeg var så tilfreds med dette fokus jeg behøvede ikke at tænke, når jeg fik muligheden gennem mit arbejde for at vælge en helt ny bil: det var en Focus igen!

Aldrig før havde jeg valgt en helt ny bil, så for mig alt nyt. vælge Indstillinger, hvilken version af Focus er det, og hvad farve. Fordi jeg fik mulighed for jeg har valgt skridt helt ud af min comfort zone. Det var den Focus Wagon 1.5 TDCi 120 hk ST-linje også en meget slående farve: Blå Iceberg.

Slående ST linje er hovedsagelig kroppen styling som er lidt forskellig. Mørke hjul, særprægede kit, vil jeg være der snart et øjeblik tilbage.

Den fulde pakke:

På den forhandleraftale, hvor jeg min tidligere Focus og Fiesta har vores vedligeholdelse (Sutherland Gorredijk), har vi diskuteret alle muligheder. Selvfølgelig er det sparer dig begrænset behov for at se på budgettet, at foretage valg var nemmere. Til sidst blev det en meget omfattende pakke:

Bakkamera.

Advanced Technology Pack:
8 inch Touch&Swipe skærmen med Navigation (Vesteuropa), SYNC 3 smartphone kobling Bluetooth, stemmestyring, Applink, Apple Bil Spil, Android bil, auto-import og fj kø (backup) og 90 grader og parallel parkering
Parkering sensorer og bag

Automatisk klimaanlæg og Sight pakke.

Fartpilot.

Elektriske sammenklappelige spejle.

Elektrisk opvarmet rat.

Elektrisk opvarmede forsæder.

Elektrisk betjente bagruder.

Lys Upgrade Pack:
Adaptive Bi-Xenon forlygter, herunder forlygte skiver og automatisk niveauregulering, LED bag (5-dørs og vogn), LED-kørelys i forlygterne, Multi
Farve Ambient indvendige belysning

Tonede ruder.

Hurtig Klar, elektrisk opvarmelige forruden og forrude sprinklerdyser.

Sæde Pack:
Lændestøtte justering på fører og passager sæder, 4-vejs manuelt justerbart passagersæde
Anhængertræk fix 13 pin CS.

Alt i alt en meget komplet bil, jeg var meget spændt. Og især så fordi jeg aldrig bestilt en ny bil, jeg følte det øjeblik du drevet ud af garagen med ham syv kilometer på uret helt specielt

Bilen efter levering (2500 km):
Kørsel var relativt højt kilometertal til arbejde (ca. 1.000 pr uge), og for mig er det vigtigt, at køretøjet, ud over det faktum, at han ser ud, er faktisk behageligt. Med min tidligere (privat) bil lavet jeg kilometertal allerede og tilfredsstillende. Og det er for mig at være referencen.
I midten af ​​april fik jeg bilen i min besiddelse. En meget god tid til at køre til at ankomme og "blå monster" set stående der.

udenfor:
Ja, der vil blive talt om i vores nabolag. På forhandleraftalen så jeg ST linje og jeg blev straks solgt. Kroppen styling, der kommer ST linje jeg finder meget smuk. Selvfølgelig er det for det meste optrædener og blive bekymret under hætten blev hurtigt klart, at kun ST linje, og ingen ST, men jeg er helt regelmæssigt fanget op med et hoved stadig vendte det længe fortsætte med at se.

Alt har at gøre med farvevalget. The Blue Isbjerget har en påfaldende sporty look. I kombination med den mørke hjul og tonede ruder giver det en brutal udseende. Forhandleren var ikke blevet leveret, og denne farve var bemærkelsesværdigt begejstret for slutresultatet. Jeg deler denne opfattelse.

indersiden
Der er ikke helt begejstret. Der er nogle store plusser, men helt sikkert et par ting for mig Ford misser pointen.

For det første lagerplads. I midterkonsollen er en handy, aflåseligt rum med kopholder og en slags hemmelig ekstra opbevaringsrum, beregnet til større kopper. Der er bare for ekstra opbevaringsplads med USB-port, hvor du kan sætte din telefon, når du bruger Apple Airplay eller Android.

Centret armlæn er efter min mening et sådant punkt, hvor de kommer til kort. Der er en masse ekstra lagerplads, en ekstra 12-volt stik og en ekstra USB-forbindelse. Alle meget praktisk. Men det faktum, at midterarmlæn er justerbar, forstår jeg ikke.

For det andet, jeg er meget tilfreds med, at instrumentbrættet er forblevet forholdsvis roligt. Selv om der er flere knapper, også fordi jeg har relativt mange muligheder på bilen, jeg tror, ​​de fleste af knapperne er meget logisk. Den eneste undtagelse er for mig en knap, der forårsager al luften går op. Hvilket er lige ved siden af ​​sædet. Fordi du normalt sæde under kørsel væk, allerede er sket flere gange, at jeg lige ved siden travlt og derfor alle ventilation ved fuld sving.

Oh yeah, og forruden opvarmning ... jeg er i mellem to måneder i en Skoda Octavia drevet arbejde gennem mig. Hvad et tab, som derefter ....

Hvis det tredje hjul af ST linje: Dette er for mig et stort plus. Han er tykkere, takket være den opvarmede rattet og ser atletisk. Links på rattet for at betjene den indbyggede computer og retten til at drive den underholdningssystem. Hvilket også kan styres via stemmestyring, selv om jeg ikke har meget til fordel for.

Jeg testede det, og det genkender de kommandoer meget nem måde.

Fartpiloten på rattet, tror jeg akavet placeret. I mit tidligere Fokus var det på det sted, hvor driften af ​​den indbyggede computer. Nu sidder han under den løse panelet. Fartpilot og hastighed til at vende hårdere og blødere alle ganske nem at betjene. Knap til at annullere og genoptage, er imidlertid efter min mening, ikke logisk placeret. Du er nødt til at komme igennem rattet og det sidder der for mig endnu som automatisme. Måske er det et spørgsmål om at vænne sig til.

Fjerde-board underholdning. Nyt for mig, fordi jeg ikke var i min tidligere Focus. Musik, parret telefon og navigation. Du kan få alt. Med Sync 3, kan du også bruge Apples Bil Play og Android bil. Under kørslen Jeg bruger det ikke eksisterer. De fleste funktioner til radio osv sidde på rattet og navigation jeg sat på forhånd.

Apple Bil spille sammen med navigation er jeg ikke helt tilfreds med det endnu. Behov eksempel lytte til musik via Spotify, skal du bruge Apples navigation. Mens jeg navigation Ford personligt fornøjelig. For at bruge Apples Bil Spil den måde, du skal forbinde telefonen via USB. Hvis du kun vil bruge telefonen funktion er at forbinde med bluetooth nok. Du vil således være i stand til at forbinde to telefoner (en for telefonopkald og en for Spotify), men jeg har endnu ikke afprøvet i praksis.
Det faktum, at du også kan deaktivere hele skærmen finder jeg et stort plus selv.

Og så belægningen. ST-linje interiør er også alle noget sporty og mørkere. De sportslige rat, pedaler, poker, hovednavn og sæderne. Alt er sporty men rolig. Jeg er meget begejstret.

Øvrige forhold: Send opvarmning og opvarmede sæder. Heldigvis havde vi i april sidste uger et par kolde dage, så jeg kunne prøve det et øjeblik i fred. Og hvad en glæde det er. Jeg kunne lidt om mig selv, min kone tvang mig til at tage en vis kontrol opvarmning, fordi jeg altid koldt, men hvad er det sige rart!

Endelig har stadig den samme hjerte, at jeg virkelig gerne handskerummet af en skuffelse. I forhold til min tidligere fokus har han groft halveret til mig. Og fordi han vipper det, når du åbner det, det hele ser lidt billig og akavet ud.

motoren
Nu kommer den del, hvor jeg har lidt fornemmelse af selv. Jeg taler først og fremmest om følelse og oplevelse, uden at gå ind i de tekniske detaljer. Hvad jeg ved er, at det er en 120 hk 1,5 TDCI. I forhold til min gamle Focus fra 2007, han er specielt krydret. Den seks-trins Jeg følte, at jeg skifter frem og tilbage oftere. Den tidligere Fokus var mere tilgivende, hvis du sad i rækker.

Bilen reagerer med passende hastighed alarm være appetitvækkende. Fordi jeg møder en masse landbrugskøretøjer i den nordlige del af landet, er det rart, når du kan nemt og frem for alt sikkert ignorere.

Med hensyn til forbrug, kan jeg ikke mærke meget forskel mellem min tidligere og denne Focus. Jeg er nødt til at være der for at vise, at jeg er en hård rytter par excellence. Lange stykker jeg desværre fortsætte regelmæssigt i grænseområdet tilstand i myldretiden, hastighedsoverskridelser giver ikke mening. Average'm fra cirka 1 til 20, som jeg sætter på en tank kan køre omkring 950 km.

kørsel
Så faktisk er det vigtigste: hvordan det drev? Jeg bruger næsten ordet 'bare'. Men i form af 'bare godt'! Jeg ken Ford netop det rigtige gear. Handling er, hvad du forventer fra Ford, men i min henvisning endnu engang lidt bedre og skarpere end før. Octavia Jeg kørte omkring tre måneder, det gjorde stadig tror ligesom jeg var på havet, snarere end på asfalten. Dønningerne (kører i Emmeloord Lelystad og du ved, hvad svulme), at Octavia havde været ulykkelig noget iboende i nye biler, men bare for at, efter min mening, værdiløs justering. Ford ved, hvad de skal gøre med det lykkeligt.

Den ekstra mulighed, at mit fokus har at parkere i parkeringsbåse og automatisk parallel parkering som jeg ikke er meget begejstret personligt. Under dække af: mig selv kan jeg gøre det hurtigere og bedre, men jeg stadig gøre det selv. Det er en sjov gadget til lejlighedsvis bare for at vise til andre mennesker, men det er det for mig.

konklusionen
Hvis du kan gøre det, så gør det, men god. Det var i mit tilfælde ideen bag køb af Ford Focus ST-Line. Jeg har ikke set endnu. Selvfølgelig er der altid nogle foretrukne emner er beskrevet ovenfor. Men jeg er ikke en sammenlignelig bil stødt på i denne prisklasse under testen drev med andre mærker.

Ser giver ST linjen lidt mere krop til bilen. Det er i denne farvekombination absolut en 'halse turner.

Motoren og håndteringen er, hvad du kan forvente fra Ford, bare meget god. Alt i alt, har du en rigtig god bil til en god pris.

Opdatering efter første 10.000 KM

 • 10000 km
 • 14 juli 2017 14:37

I sidste uge satte jeg den første 10.000 km på kilometertælleren. Der har været mig i, at mange timer i bilen et par ting bemærket, at jeg gerne dele.

Først: hvad en fornøjelse denne bil. Gennem sin slående farve er han jævnligt i mennesker. I min landsby er tåler landsby ved at køre er ikke en mulighed, men turen og hvor fuld bilen, hvilket gør det til en sand fornøjelse at køre.

--
Yderligere muligheder
Jeg må sige, at jeg helt automatisk ikke parkere brug. Den mulighed er ikke "hurtig" nok og ofte genkende steder, der ikke eksisterer.

Apple carplay Jeg finder ingen værdi. Da kun meget få arbejdsforhold apps carplay, kan jeg ikke bruge andre navigation udbydere end Apple.

--
Lidt noget at rette min første gennemgang, sagde jeg armen ikke var justerbar, men han var kun lige havde noget at tiltrække hårdere ..

--
Desuden vil vi fortsætte meget flot oplevelse på 10.000 km. Så må han være første tur til forhandleren.

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende