Ford Fiesta Titanium 01:25 82pk (2009) gennemgang

6implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Fiesta Titanium 01:25 82pk
5, Manual
2009
2009
55400 km
66400 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 5.3 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

mindre tilbagegang

 • 58000 km
 • April 28, 2011 21:11

Jeg fik denne Fiesta så kort lejere. Meget længere end seks måneder, vil jeg ikke ride ham. Men stadig vil jeg dedikere en revision, fordi jeg tror, ​​du har nyttige oplysninger baseret på min første erfaring.

De potentielle biler, jeg kunne få, var jeg oprindeligt ønsket især Fiesta. På grund af den ser ud, finder jeg det mest friske udseende bil af trioen - Polo, Corsa og Fiesta - samt Ford stadig har ry for at bygge de bedste førere af biler. Efter mere end 2000 kilometer, jeg er stadig ikke helt sikker.

Fiesta er absolut en god håndtering. Det rider gnidningsløst, og du kan kaste og kaste godt. Men i min version den fantastiske chassis er alvorligt snydt af motoren. Den 1.2S er ok til bykørsel og 80 veje. Men du får på motorvejen og få en hel del kilometer er det en bille med for lidt kraft. 120 kilometer fra jab er bare ud. Med besvær får han 140.

På det tidspunkt, støj i bilen lige dårlige. Over 120 er for meget støj. Bedre isolering havde gjort underværker her. Finishen kunne være bedre på mange områder, og jeg tror også en konstruktionsmaskiner. Bilen har ikke kørt en masse kilometer og lidt over to år og stadig har flere tæsk i interiøret. Meget irriterende og unødvendigt, i 2011 tror jeg.

Den største konstruktionsmaskiner er virkelig, hvad dealeren som et design fejl. Midterkonsollen er i virkeligheden ofte kvælende på kalv højde. Hvad er ret irriterende, hvis du har et par timer med dit ben er imod det. Intet synes at være at gøre for at være, fordi der synes at være på varme lige under overfladen af ​​tunnelen. For mig, at alene ikke bestille selv en Fiesta grund.

Andre mindre fejl, spejle og Blue Tooth kit gør kun, når radioen er tændt. Hvorfor jeg ikke forstår. Umiddelbart overføre kontakt var meget lettere. Lydkvaliteten af ​​dette kit lader også meget tilbage at ønske, og ofte forbindelsen afbrydes.

Spejlene lider virus niveauer er især dejligt at se. De har også en pæn form, men at miss bare et hjørne i bunden af ​​glasset. Dette gør det meget vanskeligt, da de melodi du se alt. Den døde vinkel er unødvendigt stort, der igennem. En sygdom som i øvrigt min 147 også lidt, så det tillader fejl i udvalget.

Positive Jeg stadig gerne udseende og ydeevne, som jeg har; Titanium. Han er helt fint. Men videre; Jeg ville se at lease yderligere fordi denne bil i denne udformning, for mig bare alt for forstyrrende punkter et par år hver dag til at leve med.

lidt bedre

 • 61000 km
 • 23. maj 2011 22:29

Fiesta har allerede haft sin tur på Ford Amsterdam. Fremragende service der, og de har gjort en seriøs indsats på problemet med den varme midterkonsollen. Det er ikke 100 procent klar, men meget bedre. Mere end tåleligt for den tid, jeg rider i bilen.

I øvrigt, da jeg bilen kun et par måneder vil drive jeg allerede kigget rundt og køreprøve. Blandt andet i Polo. Det sætter det i perspektiv endnu. Som køreegenskaber Polo kan ikke være i skyggen af ​​Fiesta. Ford håndtering er meget finere. Du kan virkelig rart kaste en kurve på ham mens Polo derefter ikke så robust fornemmelse på vejen. Også, meget mere behageligt er skraldespanden. Fiesta skifter med god mekanisk følelse i poker, mens Polo har en kort gearstang, som forvandler følelsesløs.

Men en øjenåbner på bekostning af Fiesta var den 1,2 TSI-motor i Polo. Hvad er en stor bille i forhold til den støjende men temmelig livløse blok Ford. Meget bedre på siden af ​​Wolfsburg er slut. Polo ingen bip høres på slag og meget mindre støj i det indre. Faktisk derfor bedre bil at leve med forlænget tid.

Imens jeg derfor se den ideelle bil i klassen. Tag kabinettet ser og bages i en Fiesta og hænge en turbotorretje VW i plus overtage VW finish. Anyway, er bange for jeg kan ikke angive noget: _)

hånd i

 • 66400 km
 • 8 juli 2011 00:35

Fiesta er i sine sidste dage med mig. I næste uge vil jeg ændre det til et nyt Polo BlueMotion Langsom ehh ... Ingen valg, men tvunget handel fra vores flåde. I sig selv, jeg har fred med det, fordi jeg har den seneste måned har opdaget, at Fiesta til min brug er ikke ideel.

En rigtig stor skuffelse var en lang køretur - 750 km - til Frankrig. Støjniveauet er så virkelig foruroligende. Især den rullestøj af de bageste dæk er foruroligende. Endnu værre var stolene. Både min passager og jeg kom op med smerte i butt og tilbage ud af bilen i slutningen af ​​dagen. Det kan ikke være for en bil i denne deluxe version.

Hertil kommer, begynder standard kit også have flere kurser af dagen. Samtaler han ikke anholdt eller han kaster det halvvejs ned. Ingen anelse om hvorfor. Vejledende af niveauet for slut, tror jeg endelig hylden. De "hængsler", hvor der hænger ud i begge tilfælde, og er ingen måde at slå tilbage. Som et resultat, raslende og basker det nu. Virkelig ikke acceptabelt for en tysk tror jeg.

Sammenfattende er jeg ikke rigtig faldet for Ford. Komfort er afgjort længere rider lige under pari. Greb er stor som gearkassen. Men hvis biler hver dag og længere stykker, den lille Ford mig faldet ved vejen.

3.0
 • komfort 3.0
 • ydeevne 2.0
 • pålidelighed 3.0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende