Daihatsu Gran Move 1.6i (2000) gennemgang

2implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Gran Move 1.6i
4, dispenser
2000
2015
128500 km
129 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Daihatsu gran træk (G-vogn)

 • 110 km
 • 6 oktober 2016 17:14

Indledning: (undskyldning, hvis der er stavefejl i 't gennemgang)
Min første bil !!! Fire år med bus rejste fra Bladel Eindhoven er ikke sjovt. På min 21 års fødselsdag alligevel, men besluttede at købe en bil til at rejse til mit nye studie.

Biler Gran pre-træk (G-vogn)
Til denne bil kørte jeg en gammel polo med min bror 45pk ... for 400 euro. Derefter en Peugeot 206, med 60 HK 1000 euro. Nu Gran flytte med 90HK til 1700 euro. Jeg har også et stykke tid leasing biler fra A til B ridning, så jeg har temmelig meget sammenligning.

Årsag til køb:
Var rent rationelle valg end gaspedaal.nl. Fordi jeg vil gerne en stor rød bilture med mine venner og kæreste. + En salgsautomat. Desuden et lavt kilometertal bil, der ville vare lang tid. en bil, der ikke var for tung på grund af brugen. Da jeg kom på tværs af denne perle. Mange mennesker finder det ikke så smuk var derfor pris / kvalitet meget god.

kørselsadfærd:
Du kan virkelig hårdt med over tærskelværdier, fordi gågaden højt på sine ben (brugt bil annonceret selvom offroad bil) langt fra vi går i skoven for at gå de grusveje han kan perfekt. Motorvejen han virkelig stopper ved 160 kilometer i timen. 130 km / t, du kan komme sammen derefter drev forbruger ca. 12 km 1l. Jeg savner fartpilot. Han sender meget lys meget bekvemt for byen brug. Bilen har anstændige vejgreb eneste bil, du skal sætte i hjørnet. Han læner sig over ganske tidligt du føler, at du er spinning ud, men det sker ikke (ikke endnu

område:
Prima bagsæder flad kan du sove hvor som helst. Mine venner altid joke rullende hotel. X par sov i bilen i festivaler, så du kan tage 5 personer, men jeg anbefale fire voksne ikke ellers virkelig stramt. bilen er meget høj, så masser af headroom. Men meget lig en lille smart. Dette skyldes, at japanske regler.

anhængertræk:
Samme nedenunder lagt for 100 euro. Bestemt værd strabadserne handy til haveaffald eller helligdage for at tage en motor.

AC:
Standard ting, der kun kan være super varmt til koldt, men der det ikke gøre for at

drevet km s
ca. 2000 mil

3.0
 • komfort 3.0
 • ydeevne 3.0
 • pålidelighed 3.0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende