Skoda Fabia 1.2 TSI 66 kW GreenTech Forretning Ambition (2017) gennemgang

3implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Fabia 1.2 TSI 66 kW Greentech Ambition Forretning
5, Manual
2017
2017
6 km
155 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Skoda Fabia combi 1.2 tsi 66KW (90HK) ambition bus

 • 7 km
 • 8 februar 2017 23:59

I to dage er jeg den stolte ejer af en Skoda Fabia Combi 1,2 Tsi i gennemførelsen business ambition.

Jeg var på udkig efter en ny bil med god plads med en bestemt budget. Det efterlader meget lidt om i B-segmentet. Efter at jeg havde set på flere biler
Jeg besluttede at gå til den lokale Skoda-forhandler for at se på tæt hold Skoda Fabia Combi. Den lokale Skoda-forhandler var Holdingà Almere. Her blev jeg modtaget meget venligt og professionelt behandlet. Efter de oplysninger fik jeg en meget flot kombination at opleve en omfattende online prøvetur. Jeg gjorde sælgeren er ikke overbevist. Jeg bestilte en Skoda direkte fra lager, som kunne leveres inden for 2 uger.

Den 6. februar, jeg fik bilen i receptionen. Som det er nævnt til en 1,2 TSI Ambition virksomhedens performance. Denne version er veludstyret standard med en masse muligheder. De vigtigste spørgsmål, der er standard i denne version jeg sætte på en række under:

OPTIONS
- Admundsen multimedie / navigationssystem med Skoda surround-system (6 højttalere).
- rattet til betjening af radio, telefon, stemmestyring, indbygget computer, foran hjælpe.
- fartpilot
- bageste parkeringssensorer
- manuel klimaanlæg
- Elektrisk justerbare og opvarmede sidespejle
- Front assistere (beskæftiger sig med henblik på at forhindre en kollision)
- 15-tommer hjul
- armlæn
- Chrome indvendige detaljer (håndtag, rat, counter ringe osv)
- Lille læder pakke (rat, poker)
- og veeel mere .. se forhandler site for info.

Motor og transmission
Det er en 1200 cc 4-cylindret benzinmotor med en turbolader. Dette giver 66KW (90 hk) og er koblet til en manuel bin 5. Det gennemsnitlige forbrug vil, takket være den lave egenvægt på 1033 kg, man skal være 21,7. Her kommer jeg tilbage senere, da jeg stadig har brug for at opleve forbrug.

Jeg er meget tilfreds med motoren. Motoren er meget rolig og har strøm nok for mig. Stationære høre eller føle noget af denne motor. Heldigvis at omdrejningstælleren der vise mig, at i motoren faktisk. Ved en meget lav hastighed kan nå det maksimale drejningsmoment på 160Nm. Det betyder, at du har lidt behov for at skifte .. en rundkørsel i hans 3. gear er glat, og motoren opfanger godt uden at have følelsen af, at du er i et for højt gear. Motoren er udstyret med en turbo, og du kan føle en behagelig måde. Ingen turbo hul eller en punch i ryggen, men bare rart og glat. Hvad højere omdrejninger den når sin maksimale effekt på 90 hk. Og virkelig, det er nok for denne bil. Især i 1., 2. og 3. gear han går hurtigt frem. Drevet op motorvejen er ikke noget problem. Bilen er mere end tilstrækkeligt med anden trafik, og før du ved af det, du har kørt hurtigere end hastighedsgrænsen. Den 110 hk parret med en 6-trins eller 7-trins DSG automatgear vil helt sikkert være lysere og måske være endnu mere jævn, men er også meget dyrere.

Apropos gearkassen .. Denne manuel gearkasse med fem gear skiftet meget glat. Intet virkelig dårlig til at rapportere om. Poker føles godt og fast. Hvert gear findes let uden nogen problemer. For at sætte håndtaget i det rigtige gear, behøver du ikke lange arme. Disse er korte uddrag, hvilket gør det rart switch. Koblingen er let og behagelig at betjene. Det virker næsten som om koblingen er computerstyret. Som om koblingen nedskæringer før ham tidligt / late late. Det gode er, at du ikke lade ham glide hurtigt, eller lade bilen bukke. Faktisk ville det ikke være en ulempe, men jeg giver det en mindre umiddelbar følelse med bilen, og det hele føles lidt kunstig. Måske er det fordi jeg har for det meste ældre cars'm brugt .. iniedergeval vænne sig til det hurtigt og ikke at nævne ubehageligt.

Formålet med denne bil ikke er for mig den hastighed, fordi så kunne jeg heller ikke nøjes "men" 110 hk. Målet er en rummelig familiebil, der kan tage mig til B komfortabelt, pålideligt og sikkert fra A. Det mål opnået denne Skoda meget god!

INTERIOR
Når du føler massive døre allerede er åben. De solide dørhåndtag og en "tung" porter giver en solid følelse. Når du kommer i dig plask ned på en fin stol. Det er en robust sæde med tilstrækkelig støtte. Hårdheden af ​​stolen, jeg tror lige højre. Ikke for hårdt, ikke for blød. Begge forsæder kan indstilles i højden. Rattet kan indstilles i højden og i dybden. Dette sikrer, at der er for hver enkelt brønd kan findes en god siddestilling. Hvordan denne stol føles efter en rejse på 500 km, ved jeg ikke. Dette vil jeg afslutte i den næste revision i fremtiden.

Så du ser på et dashboard, der gav mig en følelse af plads. Det hele er en hård plast, men ved afslutningen af, hvad Chrome detaljer og en rustfri stål kig del på tværs af bredden af ​​instrumentbrættet, det ser elegant og bestemt ikke billig. Styringen er en god størrelse og føles meget rart at læderet. De rattet er klar og let at betjene. Dels på grund af læder og Chrome detaljer på rattet hele ligner det er blevet trukket fra en performance Volkswagen Highline. Den eneste fordel er, at her Skoda logo på det, og det hele gør meget billigere. Urene ved rattet er let at læse og komplet (hastighed, temperatur, brændstof niveau og motorens omdrejningstal). Midt disse ure er placeret en temmelig stor skærm digital information fra den indbyggede computer, der giver dig alle de nødvendige oplysninger. Forbrug, triptæller, navigation, din telefon, fartpilot, foran hjælpe, tid / dato endelig ... for mange til at nævne! Selvfølgelig kan du delvist kontrollere, hvad du gør eller ikke ønsker at se.

Centralt i midten er placeret til 5" farve touch screen multimedie navigationssystem af serien Admundsen. En pæn størrelse skærm, der ikke er for nuværende, så det er ikke alt for distraherende, mens man kører bilen. På begge sider af skærmen er placeret et antal kontroller og i alt 2 hjul dreje i bunden af ​​skærmen. Resten betjenes ved hjælp af den berøringsfølsomme skærm. Og ja, dette system virker bare fantastisk. Let læselige og tilgængelig menu og alle muligheder er enkle. Selv en person uden nogen digital viden, kan dette system nemt betjene. Systemet reagerer direkte til de valgte indstillinger og ikke vente unødigt. Din mobiltelefon er så tilsluttet og styres via den berøringsfølsomme skærm eller rattet. Den aktuelle trafiksituation kan høres på ethvert tidspunkt og være flot kortlagt. Altid praktisk! I bunden af ​​midterkonsollen (under de varmer kontroller) er AUX og USB-tilslutninger. Prima ryddet kun om natten de slå det unlighted og derfor ikke at blive fundet! Stadig ikke kan finde en ulempe. Yderligere muligheder for talrige til at nævne, så jeg ville sige se for dig selv på Skoda forhandler.

Nedenfor den berøringsfølsomme skærm er placeret varmeren drift. Desværre har jeg manuel aircondition og det består derfor af tre knapper. Intet at klage over, men hvis du har valget opt ​​for Climate Control. Så du opretter et dejligt miljø i bilen, og det ser så meget strammere og mere luksuriøse off!

Blandt varmelegemet er i drift er placeret et opbevaringsrum deri har to kopholdere. En beholder til en større dåse eller flaske og en holder for en mindre flaske eller dåse. Fin og heller ikke fejl her.

Desuden forreste bil flere praktiske opbevaringsrum. Døren lommer er store og selv passer hele i liters flasker. Under forsæderne er også små lommer, og der er en handskerummet. Nok steder at gemme din (lille) ting.

På bagsiden kan jeg sidde godt bag min stol. Jeg er 1,80 meter høj og havde nok knæ og loftshøjde. Længere mennesker, der sidder godt tilbage, men jeg anbefale ikke at køre mere end 1500 km til Spanien. Der er simpelthen ikke stor nok. Rides i Holland med en relativ kort afstand, vil ikke være et problem.

Ved afslutningen stammen. Det er slut! En dejlig fladt gulv og praktisk opbevaring plads på hver side af bilen. Forskellige beslag, som du kan vedhæfte din bagage ikke gør det bevæger sig gennem rummet. Under gulvet er en fuld reservehjul og ja .. et opbevaringsrum. Dette er absolut en af ​​de store plusser i denne bil.

Endelig ..

Nu kan du tænker, hvad en stor bil, jeg køber det samme. Ja, jeg er ganske positivt, og der vil uden tvivl blive læst i min historie. Men det er en B-segment bil, der er alt andet end spændende. Bilen er med hensyn til komfort og køreegenskaber er baseret på de gennemsnitlige behov. Den udvendige og indvendige er gennemsnitlige. Bare et sikkert koncept, der virkelig intet kan gå galt på.

På forbrug af køretøjet og den faktiske bruger erfaring vil jeg skrive om i min næste revision.

Forhåbentlig du har noget her, hvis du planlægger at købe sådan en bil.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende