BMW 130i Høj Executive (2006) gennemgang

53implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
130 High Executive
6, Manual
2006
2009
52000 km
84000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7.7 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

 • 55000 km
 • 30 Juli 2009 20:45

Den første serie, som jeg har købt en 130i med M-pakke (optisk et must!) Herunder de valgfrie, smukke 18-tommer M hjul. Bil farve Le Mans Blå. Optisk klinge, hvor det er umuligt at bevæge sig rundt anonymt. For mig fint, for at fastslå, at den første ejer (a) r (e) er økonomisk behandlet bilen. Hjulene er ligesom nye, og der er ingen tegn på bule på bilen.

Med hensyn til luksus, har jeg afleveret i forhold til min tidligere BMW (330xd). Den 130i er udstyret forholdsvis ædru, så bilen har ingen klimaanlæg, men en gammeldags manuel aircondition. Det fungerer, fordi du kan komme dertil i kolde fødder. Men også tælle og drejeknapper øjne noget mindre luksuriøse. Men bilen har en række attraktive muligheder, såsom xenon forlygter, PDC for og bag, klasse III Alarm, antrazith hovednavn, BMW Professional radio inc rat, bluetooth, dæmpning spejl og praktisk regnsensor. Meget cool mulighed er lys og syn pakke, hvis du åbner bilen i mørket, ser du smuk blå lys, der skinner under dørhåndtagene.

Under hætten, den ofte brugte seks-cylindret 3,0 liter. Det leverer 265 hk / 315 nm og det er en stor enhed. På trods af 'kun' 315 nm, bilen tilstrækkelig strøm, kan du køre fra 70 som i sjette gear. Spændingen er meget lineær, hvad en forskel fra min tidligere turbos. Over 5000 rpm, bilen udfører fænomenal og gå som en sindssyg forude. Motoren lyder i 130i som en meget sporty 330 eller 530i. Især udstødningen lyden er fantastisk! Det er enormt verlavend (licens og truende) til løbende at smide åbne gassen. Men rolig tur kan. Ved 140 på disken er der masser af hvile i bilen og nervøsitet fravær.

Tophastighed lidt over 260, de limiter strejker. Ved første tur over grænsen affyrede straks, men lige så videootje. Se http://www.youtube.com/watch?v=C-_KiramDnU

Mit syn på M-pakken er: altid gøre! Ud over det faktum, at det ser fedt, håndteringen er virkelig stor. Du kan skiftes skide hårdt. Det indebærer M pakke du afleverer komfort, men du elsker nok om dels takket være de store siddende sportssæder, der absorberer en masse hits til din ryg. Kun du er nødt til at stille og roligt tage trafik bump, hvilke værdier bilen ikke. Kontrol er top, som i alle BMW'er. Nice og hårdt ret!

Negativer bil også. Jeg finder BMW Professional radio underlødig. Lav rækkevidde og middelmådige lyd. Største skuffelse var den fattige efterbehandling af interiøret. Når jeg går på en ujævn vej, knager og knirker der noget i bilen. Jeg bemærker virkelig imod BMW. Heldigvis, du er på motorvejen ikke gider.

Det materiale, jeg føle sig utilstrækkelig i nogle henseender. sidde på den ene side er reel aluminium trim strips, men gjorde baldakin over omdrejningstæller og speedometer af billig plast. Min tidligere tre serier (type E46) har en bedre finish i alle henseender og pænere interiør, endsige en ny 3-serie. Kløften mellem den første og den tredje er meget stort.

Jeg har mindre vanskelighed er den begrænsede plads i bilen. Jeg har ingen børn, og aldrig bliver sig selv igen. Så jeg finder ikke, at spændende. Op foran, masser af plads og i øvrigt i bagagerummet, du kan stadig miste nogle.

Forbrug i de første kilometer lige under én i 10. Pålidelighed stadig fint. Ingen hændelser eller fejl.

Opdater 63.000 kilometer

 • 63000 km
 • December 19, 2009 20:06

I mellemtiden, 63.000 kilometer på kilometertælleren. Med hensyn til pålidelighed meget tilfreds med bilen. Ifølge tripcomputer har jeg kun omkring 1200 mil til forhandleren for at erstatte olien. Så kan jeg gå 12.000 kilometer og derefter tændrør til at vende. Praktisk system til resten af ​​BMW, så du undgår at bruge for mange penge på unødvendige servicering.

Men jeg har nogle problemer med knirkende dør sæler, når jeg kører på ujævne veje. Jeg gik til forhandleren, men at den ikke kan løse endnu. Jeg forlade det der bare at sidde ned, fordi du har virkelig kun gider Hvis du kører på asfalterede eller trafik bump at tage. ikke problemet opstår på motorvejen eller stat vej.

Jeg er også mine kommentarer i radioen, hvad for at justere. Lyden er ganske fornuftig. Det ville glæde mig igen at bringe i en anden BMW.

Forbruget i bilen er nu omkring 1 til 9. ville det også have at gøre med det faktum, at jeg gør relativt korte ture i bil. I de længere ture er 1 i 10, 1 i 11 mulig. Som jeg stille og roligt rider er 1 i 12 mulige.

Vinteren er tilbage ude (6800 mil)

 • 68000 km
 • April 17, 2010 21:52

Vinteren er bag os. At være alene i privat med 130i drev og ride ham gå op til 2 år (hvis den valgte hjem garantien udløber i denne udveksling I), har ingen sne besluttet at indføre, fordi ah ..... så alvorlig, at hollandske vintrene er ikke. Tegenvallertje så. En yderligere ulempe, BMW 130i er langt fra den ideelle bil under sådanne forhold. Kom væk fra din parkeringsplads er virkelig en udfordring, takket være de 18 tommer slæbesko, den overskydende strøm og baghjulstræk.

Heldigvis kan vinteren bag os og jeg igen nyde bilen. Jeg har for nylig lod professionel rengøring bil maling og givet en beskyttende behandling. Bil ser igen som ny, stor! Snart Jeg bestilte også en beurtje. Tripcomputeren indikerer, at et olieskift kommer, men jeg forlader sikkerheden selv som dæk, bremser, filtre osv tjek. Jeg er omkring tre uger på ferie og vil foretage de nødvendige kilometer, så jeg vil gerne have en topfitte bil.

Med hensyn til pålidelighed forblive positiv. Ingen fejl eller elendighed. For resten, øge påskønnelse for hver kørt kilometer. Jeg får at vide bilen bedre og er nu ved at blive hvad de grænser, til at flytte (hvor det er). I mellemtiden, spille pænt med RWD, det er dejligt at have tjekket udbruddet røv, når du åbner det trækker gas i en kurve. Og selvfølgelig kører jeg nu altid åbne vinduet for at nyde den fantastiske lyd af reihensechser fulde. Lækker! Igen bare krydsede grænsen igen bare at trykke på begrænseren (noget over 260 på tælleren). Stabilitet fint, men du får så mange chauffør tilbagemeldinger på grund af den direkte kontrol, kort akselafstand og stiv affjedring. Du er også meget lave (store sportssæder!) Og motoren skriger med glæde. Med andre ord, er du nødt til at holde bilen fast og virkelig tæmmet. Den subjektive fornemmelse af fart er meget høj. Det er godt for adrenalin-niveau, nu også tilbage til driftstemperatur. Bilen er virkelig et parti dyr. Freude am Fahren med stort F!

Oh yeah, minus. Takket være progressiv kørestil jeg finder ud af, at tanken er for lille. Jeg er stadig mere i tanken, end jeg gerne ville. Forbrug er en i 9. Også kendt faktum af denne motor, hvis du virkelig vil accelerere bilen (naturligvis hvis det er driftsvarm) denne ene begær en tår olie.

Først beurtje og tilbageslag

 • 70000 km
 • 4 jun 2010 20:18

udføre den første beurtje. Ud over et komplet olieskift nogen detaljer, remme og bremser kunne stadig kortvarigt. Så fint. Vedligeholdelsesomkostninger stadig lav.

Også flot bijzondeer afskrivninger. Lad lave tilbud til en udveksling på en Megane RS og fundet, at jeg har skrevet i et år og 20.000 km kun 3500 euro. Og denne handel ikke engang eget mærke forhandler. Så fint. Jeg har heller ikke returnere BMW, er det stadig behager mig godt. Omkring et år vi ser længere tilbage.

Hvorfor havde første tilbageslag i morges spottet et søm, der gik lige igennem båndet. Unfortunally nyt band nødvendig. Ikke billigt, 18-tommers Z skærm og køre flad.

runflats

 • 82000 km
 • 17 oktober 2010 17:58

Vejret 12.000 kilometer og en anden fladt dæk. Runflats ulempe er, at et band er svært at reparere og så du straks kan købe en ny. Og 18 inches runflatjes er ikke billige. er også irriterende, at bilen siden da justere mere lækker. Jo højere hastighed, jo mere bilen veers til højre. Har været til forhandleren, at bilen er justeret, men desværre er problemet ikke løst. Fredag ​​Gå tilbage til forhandleren. Nogen foreslå, hvad der kunne være problemet?

Jeg har også et problem med den professionelle radio. Pixels falde ned og efter nogen tid radioen + Bluetooth falde øjeblik. snart Lad mig til at se / erstattet af forhandleren. Heldigvis en del af Premium Select garanti og koster mig derfor ingen snap.

Motoren forbruger lidt olie (1 liter pr 1250 mil), men fortsætter med at rotere som solen. Brændstofforbruget er et sted mellem 1 til 9 og en på 10 og vedligehold (på dækkene efter!) Er helt uoverskuelige.

Komforten af ​​bilen, jeg sætter til utilstrækkelig. Er sidste måned gået på ferie og har kørt om aftenen på den tyske Autobahn. Hvis du er dag til at sende, ser du ankommer stød og betonplader, og du kan forudse, at der i en mørk Autobahn du se, der ikke gør, og du bliver (for) ofte ubehageligt overrasket og jeg var tvunget til at tage tilbage nogle gas. Den hårde affjedring og runflats i disse tilfælde stadig bare en smule for meget af en god ting. Hvis en chauffør er ved at se om det, men min kæreste revner den komfort af bilen nu ned betydeligt. Så jeg vil gerne lette sikkert kigge efter noget nyt, for eksempel et flot brugt 3-serien (330, 335) eller noget sjovt som en Golf GTI, Audi TT eller Giulietta QV eller Megane RS, forudsat at biler på marken komfort er lidt bedre. Og jeg tror, ​​at det vil tilbyde mere komfort 130i med en 17-tommer standarddæk.

handles bil

 • 84000 km
 • Jan 4, 2011 21:19

Jeg handlede BMW. Gå køre en Golf GTI VI. Jeg vil købe nye shopping efter et par lejlighed er nyt igen meget rart. Men så i købet få nogle flere afskrivninger.

BMW er / var en stor bil, men jeg vil nu til noget mere opskalere (flere gadgets, bedre stereo), (meget) mere komfort og plads. Derfor Golf GTI. Jeg forlader golfbanen, skår (260 hk / 360 nm), fordi jeg ikke / næsten ikke forringes ved magten.

Sidste periode har placeret forhandler for nye dæk til tilpasning, og der er stadig nogle dele udskiftet. Heldigvis ført til forbedringer, men perfekt er bare ikke. I morgen tilbage for at komme til 100%. Også erstattet radioen, som gav nogle problemer med pixels og nogle begyndte at stamme. Længere tilbage balle, da det sner og driver 130i en forbrydelse. Faktisk, hvis jeg får bilen allerede i bevægelse.

Meget positiv, amortisering af en sådan Bimmer brugt. I den forbindelse er det nogensinde været min mest økonomiske bil. Ikke desto mindre bragte behageligt.

handed bil

 • 84000 km
 • 22 jan 2011 16:59

Jeg rakte bilen i dag. Gode ​​nyheder for den næste ejer, Ekris Utrecht alignment bringes i orden alle 100%. Bilen derefter køre som ny igen!

4.0
 • komfort 2.0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende