Volkswagen Golf 5 GTI særudgave 240 DSG (2009) gennemgang

1implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Golf 5 GTI særudgave 240 DSG
6, dispenser
2009
2014
108000 km
148000 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

GTI

 • 148000 km
 • 12 Jun 2017 00:35

Efter 2009-2012 manuel Golf 5 GTI kørte, havde vi bestilt en ny UP udgangen af ​​2012 i et anfald af realisme og udvekslede GTI. Dagen gik vi at samle op og jeg forlod min GTI var første gang, jeg følte fortryder efter handel. I UP kørte vi stramme halvandet år. Han var sparsommelig, men hurtigt ... nej. Når dealeren min nuværende GTI var til salg alligevel se ... og købe ...

Denne booking Golf 5 GTI særudgave DSG.
Af de sidste 300 Golfs 5 GTI (Golf 6 var allerede på salg) importøren har en mere dressed up udgave, nummereret og godt. Vores har alt undtagen en soltag. Læder / Bi-Xenon / DSG / ABT-chip.

Efter 4000 mil tid til at se tilbage igen.
Mange har en mening om VW og ... Sikker på der vil være nogle til at være sandt. Men jeg kan godt lide GTI igen fremragende. Aldrig klynker, det altid gør. Kan det hele. Det er ikke nervøs bedøvelse, men det har siddet rap.
Til tiden service og ikke må klynke udskiftes, hvis noget. Hvis det især skulle købe en bil til en god pris!

Blevet erstattet:
4 dæk, distribution / tryktank / tensioners / multi bælte, tændspoler, DSG kobling + gearkasseolie, PCV ventil, og en støttearm RA. Alt er ikke billigt, men det gør din bil kører godt.

Den 2,0 TFSI motor er kendt, at nogle olieforbrug og det er ikke anderledes. Især med en tur til Tyskland og de tilsvarende hastigheder, er det vigtigt at kontrollere oliestanden. Men er ekstremt ikke.

Dette udføres med en ABT-chip til 240hp / 330 nm, de siger ... men det bliver"dvs. ikke på dynamometeret. ABT tuning "sikkert" justeret i lyset af fabriksgaranti. Den tilhørende skift adfærd DSG i Drev sikrer, at motorens hastighed forbliver så lav, at ladetryk er ikke / er næppe til stede (ofte hangt'ie omkring år 1500 t / pm). Det vil i betragtning af dets effektivitet ... Så jeg var ofte pinball, fordi S-Klasse er for ekstreme og ikke brugbar i normal trafik. Så videre til tuning branchen ...

En ny chip Stage1 af JD-Engineering ladet med 250 hk og 370 nm drejningsmoment på dynamometeret. En prøvetur vidnede ... nu han var meget rapper. Software optimering af DSG sikrer, at motorens omdrejningstal ikke forbliver så værdiløs lav og motoren er helt klart, hvad vågen. Det hele er bedre koordineret og klar GTI-værdig. Top!

På trods af den overkill naturligvis i vores land er at have så mange hestekræfter er en fin bil til (forholdsvis overkommelig) giver køreglæde uden at miste brugervenlighed i tankerne.


4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende