Toyota Yaris Verso 1.5 16V VVT-i Linea Sol (2001) gennemgang

4implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Yaris Verso 1.5 16V VVT-i Linea Sol
5, Manual
2001
2004
69001 km
146 767 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.4 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

OPLEVELSER

 • 100200 km
 • August 2, 2006 00:00

Dette er virkelig en bil, som jeg nyder hver dag. Ikke ligefrem en ting af skønhed, men den mest praktiske bil, du kan forestille dig. Min mand mener ellers, ikke ønsker at blive set i, men jeg synes det er en stor bil. Selv ud bagsæderne i gulvet, og du har en bevægende van, super praktisk! Velsmagende højt siddende på stolene, du er nødt til at vænne men er lækker i.

Opdatering 21-5-2007: endnu et år uden yderligere problemer. Selvom udseendet omsættes meget forskelligt, alle, der rider overrasket over den indvendige og dens funktionalitet. For de eksterne dimensioner dette er blot en meget stor bil, den 100 hk motor skrider godt frem. Min kone har også skiftet til Toyota. Skam Toyota droppede dette begreb og har ikke noget alternativ i huset, vi kører bare lidt længere med dette!

Opdater 22-8-2008: 100.000 km grænsen er gået, og da dette er den 2. bil i vores familie er ikke kilometertal så hårdt. Jeg er tilfreds med det stadig, meget rummelige og praktisk, og når du ser det betyder ikke noget for udenfor! Eneste skyld jeg bragte over mig selv, lys brænde så tomt batteri. Selv i startsnoren og ride det igen, uden problemer, flot bil!

PROBLEMER

 • 100200 km
 • August 2, 2006 00:00

ingen

problemfri bil

 • 114000 km
 • April 19, 2010 11:38

Lidt at sige, alt fungerer korrekt. I praksis stadig super-praktisk, absolut alle sammen. Da der er sjældent drevet af mere end to personer, bilen er standard i konfigurationen levering. Sæder foldet ned i gulvet, tæppe klud i det og hunden har en balsal plads. For dagligvarer og især en tur til havecentret dette er en super bil. Er stadig glad efter seks år med. Vi udveksler ikke, men vil have en bil i denne klasse har at tilbyde det samme, jeg er ikke kommet til ham.

igen noget at sige ....

 • 136 700 km
 • December 5, 2011 18:48

Kedeligt høre sådan Yaris Verso. Er det altid fortærer bagage, bærer hundene royalt måde ikke vil snart blive stjålet for ulovligt brug ...
Sidste forår bragt denne bil på ferie, hoved bil har ingen trækkrog, denne ene og den nye cykel skal det nødvendigvis. Gik godt, naturligvis ikke så behageligt som vores Scenic, men det er ingen sammenligning.
Forbliver glat bil, nu fortsætter i besiddelse, mere end syv år synes klogere end handel. Desuden, hvor man udveksler noget i? Find igen tilbyde en sammenlignelig plads, er du nødt til at se på en Berlingo eller congener tror jeg. Den nye Verso S er derfor ingen sammenligning, uden tvivl vil være mere komfortabel, men ikke i rummet, han kommer i nærheden af ​​vores popemobile.

farvel .....

 • 146 767 km
 • September 27, 2012 19:40

Efter otte år og tre måneder køreglæde vi sagde farvel til vores guldkaret, Popemobile, kasse, Tardis, hundehus og mange andre øgenavne, der har indsamlet i denne bil over tid.
Nu var der alligevel for at få, hvad pebret vedligeholdelse (tandrem, udstødning, dæk), så en god tid igen for at se sig omkring. For 10 dage er der en 2 år gammel Renault Kangoo under carport som en erstatning. Ærgerligt, at Toyota har gjort nogen reel efterfølger til Yaris Verso. Verso S er en dejlig bil, men i form af praktisk intet mere end en typisk hatchback er lidt højere. Vi fik en fremragende pris for vores handel Yaris, som vi er kommet i otte år på et gebyr på 1.000 euro om året, kom engang der!
I alle disse år, i vejsiden der ske kun én gang, og jeg bragte over mig selv, lys brænde, batteri tomt. For resten fejlfri bil. Ved nu blevet et bankende bakkie, kan hård plast høres i hvert hjørne og ved hvert bump, og når du gør kontakten til Kangoo se dig, hvor 400 kg vægt forskellen er. Men jeg ser tilbage på en vidunderlig fin bil, jeg har virkelig skabt en obligation med dem. I mellemtiden har vi 700 km ad vej Kangoo, en akavet sammenligning, er en klasse over, men ens, når det kommer til funktionalitet, herunder en sådan all-rounder. Hvis vi har nogle mere kørsel erfaring vil jeg også lave en gennemgang.

5.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende