BMW Z4 M Roadster (2006) gennemgang

24implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Z4 M Roadster
6, Manual
2006
2011
37342 km
75126 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7,0 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Sheer kørsel stor ...

 • 37360 km
 • 23 juli 2011 17:11

Her til morgen blev ejer af en rigtig køremaskine: en BMW Z4 M Roadster. Hvad en stor enhed, der siger. Drevet kan åbne alle ønsket meget godt af oplevelsen af ​​forgængeren til Z4, en E46 330 ci cabriolet. Den Z4 er en helt anden bil, især M-versionen. Det er en sand roadster. En kompakt, stram indvendige rum til to, hvor du er lav, og har udsigt til en lang hætte og under den awesome 3,2-liters seks på linje med 343 hk og 365 Nm. Så endnu engang motoren. Jeg har ikke redet i mange km er, men de første erfaringer smager mere. Sidste lørdag bugserede i den forlængede testkørsel og 150 km / t med taget nede er ikke noget problem. Med windows op og vindafviser mellem nakkestøtterne du ikke lider af vinden og et opkald stadig muligt. Den lydsystem med DSP lyder stadig temmelig anstændigt. Med hætten er lukket lyden trøst for mig mere end tilstrækkeligt.

Bilen er så god som ny. Den tidligere ejer har taget ham fra Tyskland sidste år på en BMW forhandler. Der er meget godt udstyret og bogen tjenesten er pænt fyldt. Malingen har et par små prikker murbrokker efter alle stram og skinnende. Dæk er i god stand. De bremseskiver og klodser er blevet udskiftet siden sidste år, og den tidligere ejer kun et par tusinde km, den har grund til stadig nye. Først efter ferien olie tjeneste planlagt på BMW specialisten hvor jeg kommer i nogen tid, og jeg har fuld tillid, Bil Koudijs i Soest.

Motoren er stor. Han er meget kraftfuld og pakket godt ved lave omdrejninger. Lyden er fantastisk. Med stærke Accel du ændre lyden af ​​hurtigt summende og brølende i en metallisk hyl, der er så karakteristisk for den (turbo mindre) BMW M motorer.

Ulemper?
Ja. Chassiset er ganske stiv og kørsel på en brosten vej ikke for sjov. De sportslige sæder er fint og godt justeret, men det er ganske smal. Jeg kan med min ikke meget bred bagdel (fra rygter) bare for at finde en god plads. Stolen skal på mig hele vejen tilbage mod bagvæggen til at give et sted min lange krop af 1,95 meter. Temmelig M rattet nemt justeres, pakket godt fast, men jeg kan forestille mig, at andre finde for tyk kant. Om at køre, kan jeg sige meget mening. Brændstofforbruget vil jeg være betydelig, men ikke jamre over det. Jeg havde kun at købe sådan spaardieseltje VW.

Smukke?
Ligesom jeg gør. Med sine skarpe folder i karosseriet, de store brede 18-tommer hjul, der udfylder hjulkasserne god, lang motorhjelm og bred front og fire bageste udstødningsrør er en hård ting. Også en blød top passer godt sammen med denne bil.

Jeg vil snart tilføje nogle billeder og efter nogle flere km opdatering mine erfaringer.

tilføjede fotos

 • 37400 km
 • 24 Juli 2011 12:00

Jeg har tilføjet et par billeder af det selskab, jeg købte bilen. Hvis vejret er bedre vil jeg erstatte det med deres egne kopier.

eyecatcher

 • 39800 km
 • 18 Oktober 2011 20:47

Da indkøb nu er drevet omkring 2500 km med Z4. Ikke så meget, men bilen har stået stille i løbet af tre uger i løbet af vores sommerferie. den "M" som bilen kaldes ligesom fint med vores drenge. Det bruges til pendling (20-30 km én måde) og nogle andre korte ture. Sidste lørdag lavede jeg en lang tur i bil (over 330 km) og nød. Det var en kombination af motorvejen (A6) og sekundære veje fra Emmeloord til Assen og tilbage. Især, at sidste del er bilen i sit rette element. Håndtering og acceleration er fænomenal. Overhaling er et stykke kage og i 3. gear fra 50 til at 120 km / t (og meget mere) Accel ære er meget rart. Især med taget åbne du kan høre det skrige og råbe det store Mmotorblok.
Hvad er slående er, at vi ofte får pæne kommentarer til bil: "Sikke en dejlig bil", "det er en reel M?, siger awesome!, kan vi tage et billede?", "flot farve selv". Kort sagt, det er et blikfang, meget mere end vores tidligere cabriolet. Anyway, dette alene kan ikke købe sådan en bil. Sikkert det kommer til kørsel og han gør stor. Håndteringen er meget god. Han holder sig til asfalten og næppe tilbøjelig ved højere sving hastigheder. Forstyrret er ganske nemt at generere ved at aktivere sportkop og let korrigeres ved at sende direkte og klar feedback, der giver chassiset.
Interiøret er stadig smuk at se på. Kombinationen af ​​sort læder og aluminium paneler vi gerne, men det er personlige. Radioen og cd-skifter DSP lyder fint. Jeg mener snarere at skabe en I-pod tilslutning. Det passer vores andre fine bil. CD'er er ikke rigtig forældede og ikke så praktisk. Efter den lange køretur i sidste uge jeg træder ud af bilen frisk. De sportslige sæder er fint og har min findes ret hurtigt. De hukommelsespositioner er mest nyttige.

Omkostninger.
En zuiperd er sikker, men jeg vidste, når de købes. I gennemsnit mellem 1 i 7 og 1 i 8. Under den lange køretur i sidste uge kom jeg til en 8.5. Accelerationen bruges derefter hyppigt .. Ellers bilen havde en olie tjeneste koster omkring 270 euro, og jeg har en engelsk brugsanvisning købte BMW forhandler for 50 euro (!). Om muligt olie kan jeg sige meget lidt, men jeg kan se, at de fire butikker i gang lidt sort i at komme ind. Næste gang måske mere info.
Vejskat og forsikringsomkostninger, og at skrive det gør jeg ikke. Denne bil fortsætter i et stykke tid ...


Attention prikker.
I denne uge opdagede jeg, at tæppet på føreren, som bliver våd efter regn. Jeg tror, ​​at vinduet filmen er ikke helt rigtigt limet ind i døren forårsager vandlækager over karmen indeni. Den bluetooth fungerer ikke korrekt. Desuden er det påfaldende, at fastsættelsen af ​​spejlene ikke er inkluderet i hukommelsen positioner af elektrisk justerbart førersæde. Det er alt sammen godt at opløse, og derfor er bilen snart at gå til garagen.

Kort sagt, bilen fungerer meget godt. Min kone kører også glad og fyrene er altid stikke for nar. Kolleger faktisk! Fortsættelse følger.

dvale fortid

 • 60976 km
 • April 4, 2014 17:03

Det har været min erfaring for nogen tid siden med den "M" Jeg opggeschreven. Høj tid til en opdatering ((, selvom der ikke er meget nyt at rapportere meget)). Denne vinter har været køretøjet for første gang i min besiddelse tre måneder under en bil dækning i et skur. Han nød det. Bilen vaskes og lagt væk og sugede til at starte vækkelse af foråret og køre! Kun vågne fra dvaletilstand var ikke så nemt som forestillet sig. Jeg havde batteriet pænt at sætte en sive oplader, gennem de positive og negative terminaler i motoren og ikke direkte til batteriet er i bagagerummet. Batteriet stadig var tom ... Der er nok for meget modstand i forhold til afstanden mellem batteriet og de bageste stolper foran .. Vi har lært. Med en starthjælp blev startet bilen efter 5 minutter og kørte den samme motor dejlig rund. For at få batteriet lidt spænding, men har jeg ret til at tage en omvej. Og det er stadig ikke en straf. Når på temperatur, acceleration og fænomenal weglgging stadig vanedannende.
Under det smukke forårsvejr oplevede jeg den sidste uge, du motorcyklister på rundkørsler og derefter uitacceleren kan holde pæn. Nice! Især reaktionen af ​​disse fyre, når de fanger op, og de vil fortsætte med at udfordre bagefter. Rascals blandt dem skal jeg sige. M er fortsat et blikfang.

Omkostninger.
Bilen havde en lille vedligeholdelse (olie og filtre, etc.), € 250, nye dæk, herunder justering, € 1000, bil dækker, € 19,95 på Blokker, inddrive en lak rustning behandling og perkeerdeukje af A1 Carcleaning, € 300 og en frisk MOT på en lokal garage til € 19,95. Det MOT var femten minutter pippe og sikkerhed for, at batteriet også tillade kontrol. Der er ingen mærkbar olieverbluik. Jeg tror ingen særlige omkostninger.

Lidt vand i bilen.
Jeg har været til den førnævnte vandlækage os se og erstatte de forsegles omkring døråbninger (koster et par bukke). Også Cabrio Care i Naarden har gennemgået taget og alle forbindelser og kan ikke finde årsagen. Stadig efter et regnskyl måtterne lidt fugtig ved siden af ​​dørtrin. Ikke rigtig, men foruroligende for en pernittengryn som mig. Er der nogen der kender løsningen ???

Desuden ikke rigtig nyheder. Bilen er pålidelige, sporty og også vist sig tilstrækkeligt komfortabel under lange ture. Jeg har været til syd Frankrig og har i vid udstrækning bugserede at ride. Cross hastigheder på omkring 150 km / t kan du opretholde i timevis. Brændstofforbruget er omkring 1 til 9. De mest sjove jeg erfaring på vejene. Der har M gjort før i min erfaring ..!

Lad den smukke foråret bedes forblive her og sommer!

Ud af vinteren.

 • 69938 km
 • 28 marts 2015 21:25

Senere i denne uge I m taget ud af vinteropbevaring. Efter fire måneder, beskyttelsesdækslet fra batteriet i den, og begynde at gå og færdig laden! Alt fungerer som det skal, og jeg kørte bilen varm. Hvad en fornøjelse at høre seks linje igen skriger, selv med hætte på det .. I næste uge bilen en frisk MOT. Forhåbentlig for året vil være bedre snart, så hætten kan åbne og derefter gå nyde god start.

Fun!
Sidste år jeg kørte over 9000 km i bil. Herunder en ferie til Sydfrankrig og en dag kursus på politistationen træningscenter i Lelystad. Ferien var super. Masser bugserede både på motorvejen på Route National. Lange ture er ikke et problem, og du får de gode sæder og klimaanlæg passer i bilen. Bag rattet sidder jeg med min 1,95 længde bedre end på forsædet. Jeg stadig sidde med mine knæ mod handskerummet, når jeg har nogle lavere taske i stolen .. Route Napoleon Grasse til Grenoble var meget rart og derefter M i sit rette element. Kurverne er næsten automatisk og hurtigt overhale nogle langsommere drivere på den snoede vej med masser af højde er ikke noget problem og vanedannende!
Føreruddannelsen Prodrive var uddannelsesmæssige og sjovt. På den smukke og varierede kredsløb har jeg lært mere om sving teknik og ideelle drivende linjer. Bilen reagerer meget forudsigelig og grænserne er langt væk. I et felt med en masse Porscher, kunne nogle Alfas og BMW'er og en omstrejfende Jaguar og Nissan GTR godt komme M. Kun en Porsche 911 GT3 og Nissan var signifikant hurtigere end M. Nissan ellers blev indstillet til over 600 hk. Jeg har redet en lap i Nissan, som er en frygtelig brutal enhed sige!

koste
Jeg har haft nogle uforudsete omkostninger til bilen. Før sommeren var motorstyringen lys på og fandt, at ilt-sensoren blev brudt. M har to og udskiftning koste næsten 500 € .. Den tredje bremselys er også udskiftet. Dette er en slags tynd plaststrimmel, som var blevet skør ved enderne og begyndte at bryde ned. Omkostninger € 150.
De bageste dæk ikke længe længere. Dagen kursus, sliddet på dækkene temmelig hurtigt. Endvidere ingen abnormiteter. Motoren forbliver pænt vedligeholdt. Lakken rustning beviser sin værdi. Bilen er derfor let at rengøre og skinnende som et spejl (se første foto).

Ekris sidste år overtog den forhandleraftale af BMW i Lelystad og havde inviteret mig til et gratis eftersyn af M. De skulle ankomme imponeret over tilstanden af ​​bilen, og med forbehold for regelmæssig vedligeholdelse er ingenting. Dette er naturligvis ingen sikkerhed eller garanti .. Nu nyder først !!

Den fortsætter med at nyde.

 • 75126 km
 • 8 Juni 2017 21:25

Det har været et stykke tid siden jeg er nødt til at høre fra mig og fra M. Kort sagt: det forbliver nyde at køre denne bil. Hver gang jeg starter bilen, åbne motorhjelmen og udskyde linje vises automatisk et stort grin på mit ansigt.
Kørsel forbliver stor. Den vejgreb, evnen og lyden af ​​3,2 in-line seks er vanedannende.

Vedligeholdelse, forventede og uventede.
Det originale batteri er gået det sidste år i løbet af vinteren. Fordi jeg bare sad foran den lokale garage og MOT i tid ikke kunne levere god batteri jeg gik til den lokale BMW-forhandler. Og ja, du er nødt til at vende din tegnebog, selv et batteri. Da en ny jernbane tang kom under inspektionen har ret til på, fordi der var en tåre i gummiproppen, og at MOT punkt. I maj 2017 har bilen haft en større revision (inspektion II) BMW specialist og erstattet negative kabel til batteriet, fordi terminalen blev revet. Jeg har også betjeningspanelet af varme og ventilation erstattes, da venstre drejeknap ikke drejes mere. Er der nogen give mig hans knæ gik hårdt imod og ankom brudt, grrr. En anden uventet kirurgi var pumpen af ​​den elektrisk betjening af kaleche. Dette vil i det lange løb på stort set alle Z4 E85 modeller brudt, fordi den er placeret i udløbet på hætten på venstre side. Hvis afløbet bliver tilstoppet med en lille blad eller andet affald, pumpen under vand, og det flytter det. En specialist har erstattet pumpen og flytte pænt skjult bag stammen liner. Alt fungerer igen tip top. Endelig to nye Pilot Sport 4 på bagsiden. Alt sammen: omkring 3K. Ganske mange penge, men mange allerede regelmæssig vedligeholdelse, uheld (ventilation knop) og en fremstilling fejl (pumpe) fra BMW.
Jeg fortsætter med at nyde!

4.0
 • komfort 3.0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende