Ford Focus 1.5 EcoBoost 150ps Titanium (2016) gennemgang

22implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Fokus 1.5 EcoBoost 150ps Titanium
6, Manual
2016
2016
5 km
14000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 9,0 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Ford Focus 1.5 EcoBoost Titanium (2016)

 • 3690 km
 • 3 Juni 2016 09:48

Før:
De, der finder det uinteressant indledende historie, vil jeg henvise til den efterfølgende sektion Auto og erfaringer til dato", så de kan direkte læse resultaterne af Focus 3.5.
Det er også lejlighedsvis henvist til Focus III FE (første udgave) i historien om ligninger, hvis læserne har den oplevelse, og dermed i stand til at placere de 3,5 bedre indtryk.
Jeg vil prøve noget mindre omfattende på enkelthederne henviser jeg til min tidligere anmeldelse af FE.
Opdateret d.10 Juni: Bedre billeder tilføjet.

Indledning: Samme historie ....
Som med den tidligere skifte fra Focus Focus II til III FE, jeg faktisk var ikke - i hvert fald teknisk - virkelig har brug for en ny bil. FE Focus kørte videre fremragende, havde gået lige under 60K, den 1.6 EcoBoost er utrolig glat og jeg havde hende i mit sind (næsten 5 år) bare. Tiden flyver ... .vul men ...

Den nye Focus er gået temmelig udseende forbedret, og ligesom den anden familie, den velkendte næseparti af en britisk mærke, at Ford har tidligere haft i nogle aktier.
En ven / kollega kørte VII Golf 1.2 TSI og efterhånden var på udkig rundt for en anden bil. Han vidste, at min Focus med 1,6 EcoBoost og alle var nysgerrig den nye med 1,5 EcoBoost.
Gennem 'min forhandler, havde jeg arrangeret et møde i begyndelsen af ​​december 2015 og jeg var der selv faktisk på udkig efter.

Efter testkørslen med den pakkede Focus 1.5 EcoBoost Titanium Wagon Full Body Kit jeg stadig tvivler på, om jeg endnu ikke var begyndt, men ikke engang kunne køre fem år senere.
De ændringer af 1,5 i forhold til 1.6've havde ringe effekt (mere om det senere), men hvor jeg kunne leve med. Blot nogle menes at juleferien ...

Handlen:
Tilbage på den lokale forhandler (Wensink Emmeloord) Jeg spurgte om de havde et godt tilbud, som jeg kunne få, at fem år siden på FE.
Desværre, den bil, som jeg havde gjort op mit hjemmearbejde, når den nye Focus var så specifik, at chancen for, at jeg vandt jackpot i lotteriet var endnu større end hende, at hun havde noget på lager.
Model: Focus Titanium 1.5 EcoBoost 5d 110 kW
Yderligere indstillinger / pakker:
- Magnetisk metallic.
- Advanced Technology Pack:
8 "satellit-Nav touch screen, stemmestyring Sync 2.0, Ind- og uitparkeerautomaat (+ fil boks), hele vejen rundt med sensorer trafik advarsel og folde spejle med posten belysning.
- Lys Upgrade Pack:
Adaptive Bi-Xenon, LED pakke rundt og omgivende belysning i kabinen med syv farver.
- Sæde Pack:
Seat side + højdejustering både forsæder. (Normalt kun driver)
- Full Body Kit:
Stort tag spoiler, ST sideskørter, forreste kofanger med honeycomb gitter (normale blade), diffuser, bageste kofanger, røde bremsekalibre, kortere tag antenne.
- Elektrisk soltag.
- 18 "5x Y-eger legering (D2UBJ) - 235 / 40ZR18 dæk. (Continental Sport Kontakt 3)
- Elektrisk opvarmede forsæder.
- glas privatliv
- 3 års garanti i stedet for 2 år.

I første omgang hullet jeg bare for stor, men jeg havde på fornemmelsen, at vi har ville komme fra. Lige før jul jeg ville komme ud for at diskutere detaljer og gå videre til den endelige salg.

Bilen og erfaringer hidtil (ved 3700 km)
Bilen blev godt leveret første gang i marts 2016. En række muligheder havde et ønske med min tidligere bil, men derefter kunne ikke komme længere, fordi det var en FE og bilen var der allerede. Nu havde jeg denne mulighed, så de vil komme.

Under detaljeret diskussion, jeg også bestemt, at gik langs bolte til alufælge til den nye bil.
Også den gummi anti-slip / bakke i bagagerummet og reservehjulet gik. Ak sparer € 200,00 sammen.

Udvendigt:
Oprindeligt havde jeg ingen opmærksomhed på kroppen kit. Men ved at se demo bil, der havde sættet, blev jeg glædeligt overrasket. Min Focus I 2001 blev jeg også forsynet med en sådan kit og det gjorde ham meget tykkere. Især den tykkere røv og den forreste er meget smuk. Jeg sammenligner de ekstra omkostninger til den pris, jeg måtte betale i 2001, var det en almisse. Udover ... (bliver tradition) Den oversize hækspoiler ville sikkert komme, så den faktiske ekstra omkostninger ville falde yderligere. Jeg vidste på forhånd, ikke sikker på, om den røde calipre noget kom over for vulgært, men jeg finder det let. I kombination, gør bilen ser temmelig tyk med tonede ruder og soltaget.
Mange Fokus chauffør har allerede overhalet mig at se, hvad en Focus dette ...... Jeg ser tvivl i deres øjne, "Er det godt eller ej ST?".
De lakkeuze og krom kanter under vinduerne afslører, at det ikke er en ST ......

Indvendig ergonomi og udførelse:
Den tidligere version havde en masse kritik på ergonomi og materialer.
Til sidst vænne sig til det hele, men en del var jeg er enig. Du vil lære bilen hurtigt ved mindre "blindt" end nogle konkurrenter.
Materialerne her og der forbedrede. Midterkonsollen har været i midten og i bunden lidt bedre plast. Den del af luften er lidt gået over og især knopperne indeholder noget bedre materialer.
Hvor tidligere knapperne forruden opvarmning og andre muligheder er en opbevaringsboks med USB-port.
Knapperne til ekstra muligheder som opvarmede forrude mv er nu flyttet siden af ​​gearstangen, fordi de typisk anvendes mindre hyppigt. Midterkonsollen er blevet redesignet med en jalousilåg at dække kopholdere. De kopholdere kan justeres ved hjælp af to dusin dias. Der er også låse op for en dybere boks til at holde større flasker eller hemmeligt brug opbevaringsrum. Om mængden af ​​hyldeplads, kan jeg ikke klage.
Endvidere har Z håndbremsen forsvundet, og det traditionelle format (sorry), men er nu færdig i læder.
Midterarmlænet er også forskydelig og opbevaringsrummet nedenunder er nu mere bekvemt (læs større) divideret med SD-kort slot (for satellit-Nav) og en 2. USB-port og 2. port 12V.

Den største ændring er underholdning bord. Det er nu til huse i en 8-tommer touchscreen med den parrede telefon, navigation, underholdning og klimaanlæg alle fire har deres eget hjørne, som du hurtigt kan få adgang til. Nedenunder igen udfolde forskellige muligheder og menuer. Sync 2.0 øjeblikket skriver faktisk forældet. I USA, den 3.0 allerede er i brug, og er betydeligt hurtigere og mere moderne.
Indtastning er mindre brugervenlig, men det fungerer fint for resten og ministeriet også kræver ikke raketvidenskab.

Den hastighed, hvormed den reagerer er mig sammen, fordi nogle (auto Uge redaktører) opleves som en tyk sirup. Det skal siges, jeg har set og oplevet hurtigere systemer. Du er nødt til arm eller på anden måde strække en lille smule.
Heldigvis har Ford simpelthen opretholde deres fysiske knapper, der arbejder hurtigere.
Du vil kun have en stor tablet, hvor alt er bragt ned, og tabletten bryder ned. Du kan ikke engang styre dit eget miljø!
Praktisk, display-knappen. Giver dig dæmpe hele skærmen og giver mere hvile ved natkørsel.
Største ulempe er plast omkring dette system rundt, er det ganske svært og nogle billige og trækker på vej hurtigt støv. Det samme materiale er også placeringen af ​​gearstangen. Det ville virkelig have været bedre.

Den nydesignede rat har nu tre eger i stedet for fire. Desuden er han blevet tykkere af varmeregulering mulighed. Logisk delt: venstre betjening af boordcom og ret til at kontrollere underholdningssystem, der kan nu også betjenes via stemmestyring.
Jeg testede det, og det genkender kommandoerne acceptabelt niveau. Du skal have (auto Uge Fall 2014), hun ikke genkende dig en fornuftig tale.

I min tidligere anmeldelse havde jeg nogle kommentarer til fartpiloten. Jeg er nødt til at returnere den. Den nuværende CC jeg finder personligt arbejde lidt mindre velsmagende.
Knappen annullere / genoptage er bare alt for langt væk fra den ideelle position, så jeg er nødt til at flytte min hånd. Den tidligere havde en åh så mægtige velsmagende svømmefod på bagsiden mange gange arbejdede intuitivt. Fordi jeg arbejder med en masse annullere / genoptage funktion gav endda lidt Linke situationer i starten, fordi jeg havde bare at tænke, hvilken knap jeg havde brug for. (Jeg ved ...... blot træde på bremsen!).

De store hurtige knapper også køling og opvarmning er tilbage i luften.
Opvarmet forrude ...... dens fravær er en krænkelse af den bilist rettigheder.

Den møbelstoffer vejret er godt og solidt. Den tidligere havde halv læderindtræk, som jeg fandt en fin detalje, men nu sige, at det var super vigtigt ... nej.
Når jeg ser tilbage, må jeg indrømme, at det gav et ekstra touch og luksuriøs fornemmelse.

Sitzenheisse:
Faktisk havde jeg aldrig så meget opmærksomhed på sædet i FE. Men jeg er kun siden sidste efterår, som mulighed for at bruge ofte. Jeg troede aldrig jeg ville finde det fint. Så behageligt, at jeg næsten hver morgen ville se frem til vintervejret at sidde i stolen.
Så endnu at blive født for bilen den 4. februar på båndet, jeg stadig kun "Sitzenheisse 'sættes ind på.

stativ:
De Bi-Xenon-belysning skærme især ved kørsel om natten en masse hvile. Den adaptive belysning belyser de ekstra bøjninger. Du kan se strålerne flytte til styre resultater.
Som om der ikke var nok lys gennem soltaget, er bilen udstyret med tre (!) LED loftslamper. Både fører og passager har et center tilbage, og der er også monteret således, at hver beboer med belysningen kan.
Den omgivende-belysning (7 farver) sæt sker ikke nu via boordcom, men af ​​et par knapper på overliggende konsol. På forskellige steder er slået røde LED-lys i bilen (overliggende konsol / dørhåndtag / dør siloer / fod plads). 2. knop er nødvendig for at styre lysstyrken på belysning. Dette er nyttigt for passagerer under "natflyvninger" ønsker ikke at have lys overalt, fordi kabinen til tider kan ligne en tændt gade med neonlys i en asiatisk storby.

Ford har revideret handskerummet. Ikke positiv i mine øjne. Den præ-ansigtsløftning model virkelig havde en tabel, hvor ventilen var faktisk en luge. Med den nye spids over hele handskerummet langs fremad med ventilen. Det er mere eller mindre blevet en 'billig' skuffe-looking volumen er faldet, men stadig dæmpet, men medlidenhed.

drivaggregatet
Måske er den vigtigste ændring: Den nye nye drivline. Den 1.5 EcoBoost er igen mere stille end forgængeren 1.6 EcoBoost. Manuel gearkasse 6-bin er forblevet den samme, såvel som produktion: 110 kW / 150 hk og et drejningsmoment på 240 Nm, med 15 sekunder overboost til maksimalt 270 Nm.
Motoren snupper trækker væk lidt hurtigere og mere direkte til. Der vil også være en anden smuk brummen under kølerhjelmen måde højere i omdrejninger bare smukke.
Udstødningsmanifold er ligesom 1,0 er nu integreret i motorblokken og bør derfor varme hurtigere. Det kan være sandt, da start / stop-system arbejder nu hurtigt efter at motoren er startet. I nogle artikler, turbo noget ser ud til at være steget, hvilket fremgår af en lille turbo hul. Tandrem behøver ikke udskiftes.
Endvidere 1.6 havde en lille brummen Metje hvis han skulle arbejde mod vinden (i det mindste for mig). Den 1.5 ikke ham. En ulempe kryds.

Også forbedret: FE link jeg var allerede helt lys, men at kalde linket i 1.5 er næsten 'absurd'. Det er meget let og dermed kan blive ordentligt spilles med bilen. Jeg ved ikke, om det er eksemplarisk, og at det hører til 1.5. Virkelig jeg ikke ....

Mærkbare ændringer:
Den 1.5 har en mid-range turbo. På papiret det maksimale drejningsmoment, som frigives af 1,6 ved 1600 rpm. Men opfattelsen er anderledes, og jeg hellere føler, at dette kun fra omkring 1800-1900 omdr./min virkelig tog fart, og han er også rart fyndig, som briterne siger.
Dette er en ændring, som jeg stadig nødt til at vænne sig til, fordi 1.6 EcoBoost allerede allerede været temmelig hårdt på pressen fra omkring 1300 til 1400 omdrejninger i minuttet, og du kunne køre meget økonomisk.
Før du føler du har brug for at ændre bare en smule mere, end du er vant til. drejningsmomentkurven vil så ligge på bunden lejet. Jeg tror, ​​det har også at gøre med CO2-udslip.
Derudover vil jeg nu klart, at det 5. og 6. gear er lange, fordi meget glatte 1.6 dette sted camoufleret.

Hvad gør 1,5 end før den når 1800 rpm, og hvad gør han så? Drejningsmomentet falder mere lineært i forhold til 1,6. Så det virker som om motoren i bunden af ​​hvilket er atmosfærisk.
Synes, fordi faktisk den 1,5 faktisk cremet, men han har at gøre blot med den tunge arv fra 1,6, som var faktisk skide godt i bunden af ​​eksplosionen, indser jeg nu.
Fra 1800 rpm drejningsmomentkurven begynder at trække 1,5 og er lige så smuk af rækker op igen. Øverst (fra 4000 rpm), nu holder han bygningen, hvor den 1,6 igen var slidt mere som atmosfærisk motor. I demoen tænkte vi dengang at føle et ekstra skub, men det kan have været en opfattelse.

Hvorvidt en alkoholiker?
Dette læste jeg forskellige historier, og jeg ved ikke, at jeg ville komme.
Mange bilmagasin havde en 'tørstig kraftcenter.
Den tidligere 1.6 EcoBoost har mig en på 15 (!) Met ved normal brug over hele afstanden, som virkelig skøre navn er. Jeg faktisk mærkeligt nok ingen illusion om, at jeg trækker tilbage og vil være glad, hvis jeg kommer ud mellem 14 og 15 under normal brug.
Forbruget i den samlede afstand er så langt et gennemsnit på 6,7 L / 100km, svarende til ca. 1 til 14.9. Med 235/40 / ZR18 dæk er naturligvis aldrig en all-afholdende. Motoren har stadig noget at indhente, og den teoretiske i 17 aldrig vil blive nået. Så, dette forbrug er acceptabel. Jeg gør ikke mærkbart bedre end sin forgænger. På den ene tank, skal jeg være i stand til at få omkring 750 km væk.

Køreegenskaber og undervogn
Tilsyneladende så var stadig i rack chassis. Den allerede bevist chassis er blevet yderligere forbedret. Suspensionen geometri er blevet ændret og sikrer, at han er endnu bedre på vejen og samtidig behandler pocked nu bedre end før. Stoterige Det er derudover formindskes.
Styringen er blevet endnu lidt skarpere end den tidligere FE, utroligt. Fra venstre mod højre, er der ingen tre rotationer påkrævet. Samtidig har Ford arbejdet til komfort og styretøj blive endnu lysere. hvis mine han faktisk være tungere. efter min mening, ST har ret ratifikation.
Den lethed forblev, skarphed og komfort forbedres. Hvad gør en elsker virkelig mere?

Stadig fænomenal
Focus 3, den sving på tidspunktet for forhjulstræk aktuatorer omdefineres.
Det har ikke ændret sig. Det er stadig, at bochtenvreter på skinner, der ikke ved, hvad understyring og endda føle noget endnu mere adræt på. Hvis du skal bo i Toscana med denne drivaggregatet i det bakkede Chianti, er du tabt. Du ønsker at ikke efterlade (også på grund af klimaet sandsynligvis). Faktisk forstår jeg næsten intet af, at Ford stadig formået at forbedre chassiset.

Overvejelser
- Plasten i midterkonsollen omkring infotainmentsystemet er nogle billige og let tiltrække støv. Der havde været her mere plastisk struktur, der skal anvendes. Mazda 3, f.eks personligt for mig en meget bedre midterkonsollen.
- Handskerummet er mindre stor end før, og nu ser ud som at falde åben skuffe "i stedet kabinet + låg, nogle billige.
- Fartpiloten er god, men mindre end den tidligere version for mig.
- ActiveSync 2.0 skal bare straks blive erstattet af ActiveSync 3.0. Dette er allerede tilgængelig, så hvorfor vente?
- Jeg læser meddelelser endnu ikke har gjort. Måske software telefon (mærke: frugt fra Cupertino) ikke genkende eller kompatibel?
- Antenne er ganske vist kortere ved Full Body Kit, som igen er en forbedring, men det er stadig ikke kønt. Komme på Ford, der kunne være bedre!
- Ikke virkelig et problem, men personlige præferencer: Nederst det er lidt langsommere end den gamle 1,6, hvilket resulterer lejlighedsvis stadig vende tilbage til 2. gear.
- Jeg kan ikke sige for meget om, men forbruget har næppe været bedre end 1,6 EcoBoost.

konklusion
Den nye Focus er (heldigvis) ikke så stort et jordskred.
Det er stadig en bil med fremragende køreegenskaber og hvis forsynet med en ordentlig drivaggregatet, faktisk har ingen lige. Basen er stadig mere end, hvad der bliver spurgt af hende. Kun en Honda eller Mazda 3 kan have bedre køreegenskaber. Hun drikker så vidt lige så meget som 1,6 EcoBoost, så derfor er det ikke gør.
Udseendet er blevet klart forbedret, både med og uden body kit.
Finishen er alle Fords. Ikke dårligt, men det kan og bør gøre det bedre her og der.
man ser på mulighederne i form af optioner (såsom sikkerhedsudstyr) og det udstyr, giver derefter Focus Titanium versionen meget 'bang for Buck' i forhold til en tilsvarende udstyret bil fra Wolfsburg og helt sikkert fra Ingolstadt.
Hvis dit budget er stadig strække for Advanced Technology Pack, ville du ikke behøver at forlade. Mens fokus er begyndt at komme af alder, jeg tror, ​​at i midten af ​​det ansigtsløftning - både visuelt og teknisk - men det er Focus 4 der.

OPDATERINGER efter 1. REVIEW:

 • 14000 km
 • 25 feb 2017 00:24

9700 km (november 2016): Vinter sko.
Efteråret kommer ind og vinter fodtøj på 16 "hjul tage de næste fem måneder tjenesterne på. Hvad jeg straks mærkbar - endnu mere end i den første udgave - er, at brændstofforbruget reduceres drastisk. Selvom temperaturen falder, er der så betydeligt mindre beruset. Gennemsnitlig tilbagegang er 0,5 l / 100 km.
Endvidere lidt bedre isolation er mærkbar. Forskellen i lyd mellem vinter / sommerdæk er faktisk tydeligt i denne bil, end den sidste.
Lige efter sommerferien bemærkede jeg, når du linker nogle knager. Dette skete især i de første to tandhjul. Hvis der er noget jeg arbejder på nerverne, er de knirker. Dette afhjælpes ved mekanikken ved at flytte ledninger af koblingen.

13000 km (februar 2017) restere.
Når FE jeg nogensinde har overvejet det, men det kom op på en måde ikke. Fordi jeg er en meget, meget dårlig oplevelse, jeg havde med en såkaldt chip landmand Wouter Bollen i fortiden (revision Focus Trend i 2001), var jeg blevet lidt forsigtig.
En enkelt anmelder har gjort med 1,6 EcoBoost, en god stemning med ubegrænset Tuning (Amersfoort). Så alligevel orientere igen.
En kollega havde en BMW 320i med den berømte N20 blok 184 hk til 285 hk ved UT show skår og øget drejningsmoment fra 270 Nm til 420 Nm. Efter jeg lavede en tur og bemærket, hvordan smukke var motoren, var jeg overbevist om.

En grund til at gøre det er, at jeg mener drejningsmoment mellem 1500-2000 omdr./min (gns. 175 Nm), som var lav sammenlignet med 1,6 (>210 Nm).
På dynamometeret, og viste sig at restere Focus at have initiale 122 kW / 166 hk og 253 Nm drejningsmoment, så 12 kW / 16 hk og 13 Nm ekstra.
For at være ærlig, jeg indtil det øjeblik ikke rigtig haft på fornemmelsen, at bilen var nu meget stærkere end FE. En ven driver en Seat Leon FR 1.4 TSI, der føles hurtigere i forhold til opfattelsen, mens de specs er næsten identiske (110 kW / 250 Nm). Men mere end 100 kg ekstra og længere accelerationer i Fokus kan spille en rolle. Enfin de Leon bund stærkere og "bedre klasse" bevist.

resultat:
Efter restere bilen er langt mere fleksibel og stærkere. På bænken var følgende værdier rulle ud. Output: 148 kW / 201 hk og et drejningsmoment på 320 Nm.
Det er ikke så bilen pludselig har en meget forskellig karakter, som nogle siger, efter en chip behandling. Bilen ligner mere de andre kræfter og beføjelser, som havde potentiale, virkelig tale med. Drejningsmoment og nettoeffekt kurver er simpelthen trukket et stykke op. Hertil kommer, at motoren fortsætter med at køre lige gorgeous.

Bund til 2000rpm hun har nu fået næsten samme karakter som sin store forgænger 1.6 EcoBoost. Hun hænger også bedre på gas og lettere stigninger i omdrejninger. Tag alle langsomme sving i tredje gear, og derefter hurtigt accelererende ud er ikke længere et problem, hvor der tidligere nogen tøven ( 'choker' på det) var. Jeg tror, ​​det er virkelig en af ​​de store plusser i tuning.
Efter 2000rpm tager hun virkelig store skridt. Ved 2500 rpm momentet er omkring 305 Nm, hvorefter toppen (320 nm) opnås ved 2800 omdr./min. Op til 4200 rpm, forbliver momentet over 300 Nm, og mellemklassen turbo rører nu efter ca. 5800 rpm forpustet og går ind i koblingen under 200 Nm.
Den maksimale effekt opnås selv ved 5100 rpm (6000 til originalen).

Forbrug og køreegenskaber:
Fra 85 km / t overhaling på en landevej i 6. gear sker ret hurtigt. På motorvej hastighed 130 km / t ved hastigheder, hvor du skal forekomme sammen med en pebret regning CJIB, også er lige så imponerende.
Med en ven, der clocked. Standarden sprint Jeg har ikke gjort, der var noget for våd, og jeg ville være glad for at sommer fodtøj ønsker klokker. Den 50-100 er (endnu) ikke gjort.
80-120 km / t:
6. gear - 10,1 s.
5. gear - 7,5 s.
4. Gear - 6,1 s.
3. Gear - 5,0 s.

På forbrug kan jeg ikke sige for meget. Mange er stolt over, at han er noget mere økonomisk at køre i normal brug. Nu har jeg et par "test og forlystelser bag det, men kombineret Jeg er allerede lidt under forbrug af restere.
Så det kunne, hvis en fuld tank normalt drevet. Anyway, jeg har ikke gjort tuning økonomien. Jeg skulle have gjort eller ecotuning og andre motorisering har.
Jeg må sige, at jeg er begejstret i dette øjeblik, at jeg gav Fokus et restere og køreglæde - hvad dog - er steget yderligere.

Andre bemærkelsesværdige sager efter en lille år drev:
- I nogle koldere vejr her og der for at observere en rangle / kraakje. Her havde den første udgave ingen ærgrelser.
- Det er fortsat irriterende, de nedskæringer i detaljer og ergonomi:
Handskerum der er meget mindre og en deponering spand.
Chrome detaljer på luftreguleringer og spejl justering forsvundet.
Her og der nogle følte finish i døren siloer ville udstråle meget mere luksuriøse.
Det er allerede blevet rapporteret af en anden korrekturlæser: Belt prop er et patetisk plast knop i stedet for et pænt syet løkke. (Ikke støj)
Den anden 12V socket er nu i opbevaringsrummet i centrum armlæn. Hvorfor Ford?
Tidligere sad han pænt på bagsiden af ​​midterkonsollen, så kunderne står tilbage der på nogle gjorde.
Største irritation er den hårde plastmateriale til infotainment og poker, som er en sand støv-magnet. (Ja, jeg er en, der er grøn og gul)
Og ja ...... endelig, som - om end kortere - trolleybus dirigent for et tag-antenne. Det er ikke en Ford ansigt?!
De lærer tilsyneladende ikke, fordi de gør det igen kun for nye Fiesta i 2017, desværre.

- Spændeskive reservoiret kan være lidt større. Jeg troede først jeg var ikke føler sig godt og vil sværge, at reservoiret, som hurtigt blev ledig, men bagefter jeg indså, at det selvfølgelig er fordi der er nu også lygtesprinklerne.
- Infotainment ville gå ned meget sjældent. Sync 2 (8G er gammel og desværre ikke blevet opdateret via firmware kan være. På grund af den store kapacitet (64 G for at synkronisere tre krav til systemet (jeg har fået fortalt).
- Forbrug (op til restere) ligget stabilt på 6,8 l / 100 km, så man ved 14,7 med et rimeligt normal kørestil og tendensen er stadig nedad. Dette bør faktisk stadig være bedre.
- Start / stop-system sker meget hurtigere i drift end 1.6. Selv i frost dage systemet fungerer tidligt. 1,5 er meget lettere at driftstemperaturen af ​​kølefluidet går under opstartsfasen langs en bypass i stedet for afkøling cylindrene.
- Skub / tilt tag lukning integreret med de andre vinduer, lige så nemt.
- Som nævnt tidligere: vinden ved fuld gevinst ikke nynne mere som 1.6, også så rart.

Nu kan det synes som om der er flere dårlige end gode forretningsmæssige nicher, men overskuddet af gode ting at gøre det over det nytteløse og er allerede inkluderet i 1. revision.
Så ...... vi ride igen lystigt med Focus.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende