Renault Captur TCE 90 Xmod (2015) gennemgang

2implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Captur TCE 90 Xmod
5, Manual
2015
2015
5076 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7,0 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Renault Captur TCE 90 S&S X-Mod E5

 • 798 km
 • September 1, 2015 01:30

Vi har vores Renault Clio Estate efter 8000 KM og 8 måneder senere veksles til en Renault Captur X-Mod E5. Måske anger efter synd, men en høj post er helt rart.

Vi fik forhandleren et godt tilbud til Clio og dermed tog X-Mod. Jeg selv havde endnu ikke hørt om denne Captur men en af ​​sælgerne var i besiddelse af disse X-Mod Captur.
Vi er nødt til at slå sig ned et par ting
har løst den gordiske knude og besluttede at købe denne Captur.

Så jeg kommer til at se på internettet, men der var virkelig ikke meget at læse om denne Captur X-Mod. Imidlertid har den Captur HH etc. Efter endnu nogle fundet og set så flot bil. Først ville vi få bilen slutningen af ​​september, men var en overraskelse, at det var tidligere i, som vi troede.
Og det blev leveret den 6. august.

Yderligere faciliteter i dette meget rige off liner omfatter fuld læderindtræk, kamera, opvarmede sæder ect andre ord faktisk udstyret med ekstra tilbehør, som du kan forestille dig.
Men så alt på det.

Bilen har en meget god håndtering,
fint og suspensionen også nødt til at teste selv EXP og et logo med en slags ujævn vej netop forsøgt ud.
Kort, er der stadig meget at opdage i denne bil.

Var også vænne sig til at lade bobler navigere håndfri stemme underlige ting osv, men også dejligt vejr.

Farven var, at vi ønskede at have det rød med sort tag og tro mig, hvis du går, du får reaktionen, at farven er så smuk.

Og jeg hørte om plads i bilen enhver smag, men du har helt sikkert benplads. I testen de knække det ud fik jeg i denne bil mere benplads som i Clio Clio, men det var også en stor bil at køre.

Samlet I eller vi bedre sige min kone og jeg er meget glad for, og som også vil have en anden af ​​denne Renault Captur S&S TCE 90 X-Mod E5 er en stor bil, men ja du vil altid have på muggenzifters, der aldrig vil være tilfredse og hvor som helst på eller hvad man skal kritisere og finde nogle.

Vi vil i hvert fald bilen i test og håber du efter et par kilometer længere, igen, hvad jeg skal sige.

Kørsel erfaring Del 2: Renault Captur X-mod E5

 • 5076 km
 • December 28, 2015 23:37

Så er vi igen en række kilometer længere end 4500 km. Og så hvad kan jeg tilføje en masse jeg tror. Til at begynde med, jeg tror Cappie nice drev og du stadig har en masse opmærksomhed, især når det kommer til farve. Mange positive reaktioner, når det kommer til modellen.

Alligevel er det den røde farve, der gør det trick. Cappie har fordele ja jeg synes er højt på dækkene og giver en flot høj post og ja vi bliver ældre, så som posten er rart.
I eller vi (min kone og jeg) finde er rart og bestemt komfortable med læderstole. Vi har med os to, så du kan skubbe sæderne er det rart at slappe af, mens man kører.

Ulempen er, at der er mindre plads bagved, på trods af hvad du kan glide, så hele bagerste bænk kan videresende en helhed. Ulempen er, at det sker på bekostning af bageste passager fodrummet. Mere plads du har, når du folder den ned i banken i en eller to dele. I dybden dig, hvis du får bundplade kan sætte en kørestol foldet rigtige måde, du bør og kan i dag få det ud af hjulet har du til banken som helhed dias omkring 3 til 5 cm og går så på bekostning af nogle benplads til passagererne.

Fordelen er, at du har et fladt gulv og ikke dyb ryg skal gå for at indlæse noget ind eller ud.
Medmindre selvfølgelig du, hvad jeg allerede har givet bestyrelsen er gået til at gøre det dybere (kørestol)

Yderligere men jeg tror, ​​at vi eller bilen er behageligt for os. Alle vil have whingers mellem os selv helt i Rotterdam i og endnu at klage over, at du simpelthen, ting, der ikke til deres smag. Vil ikke have en bil til deres smag.

Jeg ser, jeg kan til målstregen eller interiør ikke sige noget rart. et opbevaringsrum i instrumentbrættet på plasmider, som MediaPad i midten af ​​instrumentbrættet haha ​​er forbløffende og meget velorganiseret.
Dette Cappie R-Link og er meget tilfreds, håndfri problem var med mig. Først skal du indstille som din BT (Bluetooth) fra din mobiltelefon. Du går hårdt ned gøre, mens en lille ansigt på hjulet pres der og sikker nok der er en verden åbner du nødt til at klare at gøre det, der giver spørger stemmen eller du ikke grrrrrr blodtryk 200 over 200 Jeg er i mellemtiden tilbage.
Hvis du har dette barn kunne gøre var mestrer.
Fordelen er også, at Tyskland er på kortet mappe af sejlads, som ikke altid er til stede.
For resten af ​​ros og et andet ros R-Link.

Ja jeg kan kalde alle eller i hvilke yderligere passagerer eller til at sidde, men du bedre kan spørge hvad der ikke !!! Jeg kan kun sige, at Cappie har valgfrie ekstraydelser som du kan tænke på indtræk i læder sæder tonede ruder til
folde sidespejle med omvendt kamera ... indtil jeg giver kun en slynge på. Og kameraet er perfekt, tro mig, hvordan verziek nogen, hvordan folk gør nogen !!!!!!

Og så 90 TCE turbo motor, der er temmelig hård, i det mindste for at finde min kone og jeg, bare sparke ECO-modem få gas og gå med den røde banan. Så hører du den brumme fin blok turbo varer fantastisk. Jeg er enig, selvfølgelig, grine jeg har kun 90 hestekræfter, men hører igen 175 hk 250 hk osv osv gå op, så tre sekunder fra 0 til 100 rart, men hvad med din BENZIN Jeg beder kun, at du ikke skal bede om, at der ikke hård !!!, og du bør ikke være her hurtigere end ....... korrekt. Kære venner, vi er meget tilfredse med Cappie eller Renault Captur X-mod E5.

Jeg tror, ​​vi gjorde det rigtige valg og selvfølgelig vil du + og - punkter, men har er et vederlag for dig, hvad der er bedst, og derefter foretage et valg.
Jeg kan sige, at Renault-forhandler her har hjulpet mig i Spijkenisse glimrende valg, der gjorde min kone og jeg, og vi er tilfredse med valget og forhandleren.
Jeg vil forsøge nu og derefter nødt til at skrive i en bedømmelse af erfaringerne fra vores Cappie.

Så vidt det er muligt, jeg ønsker alle sikkert km og en sund og godt i 2016.

Peter Goud

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende