Daihatsu Cuore 1.0 Trend (2008) gennemgang

22implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Cuore 1.0 Trend
5, Manual
2008
2008
203 387 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.9 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

OPLEVELSER

 • 15300 km
 • November 4, 2008 14:32

Efter en måned eller to i Cuore drevet til at have tid til at give min mening om denne bil til. Jeg valgte Trend i hvid, og ingen andre end en ramme til at bygge min egen radio muligheder. Sidstnævnte er i øvrigt gratis forhandler gjort for mig. Der er kun de standard højttalere, men det giver min bilradio så langt den bedste lyd. standard 13 godt \" hjul forlade der under, hvilket er meget praktisk venderadius, hestesko næsten aldrig knivstikkeri.

Bilen virker meget godt. Jeg var nødt til at købe et øjeblik min tvivl om, hvorvidt jeg stadig havde at gøre servostyring, men savner det helt. Bil en lille smule, og lad den rulle frem er ikke et problem (endnu bedre for dækkene). Naturligvis er han ikke rummelige, men sammenlignet med resten i dette segment er stadig så slemt. En kasse øl er ikke noget problem, at du glemmer i en Aygo. Sæder er fremragende, selv efter en rejse på 2,5 timer med en masse trafik. Bedre end mit eksempel på Xsara eller polo, jeg har haft.

Road placering er tilstrækkelig, noget følsom over for vind, men ikke distraherende for mig. But'm bruges til at drive højere bil \ 's (Gran Move og Kangoo), vil en anden måske irritere længere. Bremsning er fremragende, som er kontrol og kobling. bare \"til det punkt \". Efterbehandling jeg finder pæn, især i forhold til prisen. Drift er klar. Fjernlyset tiltrækker messaging du skubbe væk standard stråle. Hvorfor alle de bil \ 's har ikke ud over mig. Ofte været i en anden bil \ 's ikke om dette, og hvis du ønsker signaler om, at stråle ved ondeluk at forblive. Hvad finder jeg meget nyttig er den dobbelte triptæller.

Andre positive punkter er vejen skat på 76 euro om året, lave omkostninger forsikring, forventet lav vedligeholdelse (så der er ingen dyre fordeling bælte), men forbruget gør en enorm forskel. Nu, efter 5.500 kilometer er jeg et gennemsnit på 4,64 liter pr 100 km. Jeg gør også mit bedste for det. 4.4 er doable, hvis jeg er i en fart, forbruget stadig under 5 liter. Der er ikke en konventionel gasmåler men som i andre anmeldelser beskrive, der er otte LED'er, der viser dette. For mig at elske eertse lys fra sidstnævnte efter 70-80 kilometer bare holde længere i modsætning til andres erfaringer. Reservehjulet pære brand efter 27,5 liter, er meget lidt, men jeg har som regel allerede 600 kilometer sidde på, så også er tilstrækkelig.

En ulempe hidtil er dårlig sigtbarhed venstre skulder, men pengene til enorme bil \ 's, og kan være meget værre. En anden ulempe er, at Clackson som er meget følsom, det er sket for mig et par gange, at jeg ved et uheld dyttede. Overhaling i hans femte ikke rigtig pleje skal teruggeschakeled her, men denne brug har jeg, at der er forbi. Toppen har jeg ikke rigtig prøvet, men under alle omstændigheder over 160, mere end nok i Holland.

Vurdering foreløbigt erfaringer med andre Daihatsu \ 's. Jeg forventer ingen problemer, komfort og ydeevne er gode, fremragende til dette segment.

opdatere 19-01-2009
Bil havde sin første tur. Ingen problemer, eller 126 euro. Mit samlede gennemsnit er faldet til 4,5l / 100 km, men jeg plejer at bo et godt stykke under det. Kun hvis de hårdere slag forbrug stiger kraftigt.

PROBLEMER

 • 65000 km
 • November 4, 2008 14:32

Ikke et meget stort problem, men det 65K var begge forlygter samtidig stykke. Så dette forårsagede nogen forvirring. Men viste sig så let at løse. Dette synes ofte at forekomme på Cuore.

 • 31000 km
 • April 27, 2009 19:36

I mellemtiden har bilen fået sin 2. tur. Ikke fancy, ligesom olie stropper bør stadig mimi gange 15K til mig. Bær det sværere end jeg er vant til. Men de er mindre, så flere omdrejninger pr kilometer og vil sidde der oprindeligt lavere profil end en 15"+ Band. Omkostninger af denne tjeneste: 126 euro.
Det bedste er, at han holder er økonomisk. Efter 15K Jeg var i 4,48l / 100 km, nu er 4,29l / 100 km. Den kærlighed, så I 2. 15.000 kilometer har kørt gennemsnitlig 4,10l / 100km, så 1: 24,4.
Desuden forbliver bilen kunne lide. Nu kører 1,5-2 timer om dagen til at arbejde (enkelt), og at (bortset fra den tabte tid) til at gøre godt. For nylig havde jeg en kollega med, der fandt stolene Cuore lørdage bedre end sin BMW 1-serie. At mens bilen mindst 3 gange så dyrt.

3. vej

 • 48130 km
 • August 23, 2009 17:14

I mellemtiden har bilen allerede haft sin tredje tur. Ingen detaljer mens kun vedligeholdelsesstandard og jeg har den for- og bagdækkene spinde. Så kan jeg sætte det næste i en tid med 4 nye. Dækkene vil være lidt sværere end forventet, men 60K er stadig rimelig. Næste sandsynligvis Michelin Energy Saver, der skal køre lidt mere økonomisk og længere gå.
Han vil stadig god. Men en ulempe fundet. De vinde blæser i forhold til min Gran Move ikke meget hårdt. Med vejret sidst sikkert blive noget på den varme side. Men for de få dejlige uger vi har hvert år jeg køber ingen Aircondition.
Forbruget af sommeren alle styrtdykkede, og samlet faldt til 4,13 l / 100 km. Tyk ved 01:24 så. nu betale omkring 5 euro brændstof per 100 km. Rart hvis du laver 50k / år.
Indtil videre mere end meget tilfreds med denne bil. Og han er stadig lige god driving'll aldrig brudt ud, selv ved meget lange afstande. Håber, at flere mennesker falde deres generthed og endda gøre en prøvetur, før de kalder, jeg er virkelig ikke 50k / år gøre en Cuore. Det er virkelig ikke den kage tin fra fortiden. Mine forældre har haft en tid også så, men der tog 140 ud. Denne sidste gik til Duistland men kæmpede min marchhastighed på 150 kilometer i timen for at holde hver gang jeg allerede var på 160. Så det vil være, ikke en sportsvogn selvfølgelig, men det er mig, var hårdt.

vinteren

 • 80000 km
 • 5 Marts 2010 11:13

I mellemtiden, 80K er berijkt. Bilen klæber godt. Ved 65K er der fire nye dæk kommer under. Meget mere end jeg vant til, men gode de er, men 13"Så gå vaken per kilometer i ronte end 15 bands".
Forbruget er dette temmelig barske vinter steget betydeligt. Jeg var stadig over gennemsnittet 01:26 løbet af sommeren nu stken på omkring 1:22. Over hele 80K Jeg er stadig lige over 1:24.
Mange mennesker fortsætte med at finde det alligevel, men mærkeligt at mange km med sådan en lille bil. Men der er betydelig plads. En uge væk, med to personer, to store hunde og den nødvendige bagage er fint. Lidt mer kræsen, end jeg var vant til. Men det gør pasform. Jeg håber, at Daihatsu kommer ned, når hans kagedåse billede. Han virkelig fortjente ikke mere. Effektivt det tilbage Polo 10 år.
Nu til den første tønde. Jeg agter ham bare til at køre, så jeg vil denne bil med denne hastighed kan være i stand til at løfte omkring 3 tons.
Stadig par måneder og så køber jeg fuldt tjenes ind i forbindelse med en lejekontrakt Fabia, dis ellers jeg nok havde taget. Nå inden for de to år frem. Jeg tror ikke, at mange mennesker kaster så mange penge over søjlen ved at køre i en midde-klasse, mens de ikke har brug for den plads.

Først døgnet rundt

 • 100378 km
 • December 28, 2010 07:51

Efter mere end to år drevet denne bil har nået den første ton. Hidtil er gået uden problemer. havde kun standardbehandling. Ingen problemer. Så jeg tog denne bil i stedet for en bil lease. Det var på det tidspunkt blevet en Skoda Fabia med begrænset valg. I mellemtiden har jeg sparet ved at vælge denne løsning for 11 345 euro, eksklusive afskrivninger. Det er omkring 7.500 euro herunder afschijving. Selv om han var værdiløse Jeg har gemt næsten 3.000 euro.

Prisseddel indtil nu:
Benzin: 5652 (gennemsnitligt forbrug 4,21 gns benzin pris 1,34)
Forsikring: 1175 (gjorde ikke så meget nej-krav)
Vedligeholdelse: 1506
Afskrivninger: 3892 (skøn, takket være ny prisstigning)

Totalt: 12226

Omkostninger per km: 12,2 cent. Og jeg er meget tilfreds med.

første MOT

 • 150004 km
 • 22 August 2012 13:11

I dag Cuore var klar til sin første MOT. Selvfølgelig er disse er der nogen problemer komme igennem. Hassle er også en god beskrivelse af denne bil. Hvor nogle andre allerede meget tevrenden hvis de vover med dyre tyske grundighed uden at fjerne de 50K problemer, den Cuore har 150K havde kun rutinemæssig vedligeholdelse. Kun få gange nye bands. Ved 135K erstattet multi bælte, jeg synes er en normal kilometertal for dette. Han fortsætter. Jeg har læst, at denne motor er designet til 300K, så hvis jeg holder dette gennemsnit er fyldt mig om fire år på det. Måske give op på det tidspunkt selv en døgnet rundt eller noget.

Sidste vinter, jeg har første vinter ned under. Det var fordi jeg var nødt til at gå til Tyskland og dermed kræves. Den wegliging greb og var desværre meget mindre af det. Måske de hjælper med rigtige vinterlige forhold, herunder sne. Men det er ikke så almindeligt i Holland. En kollega med en Aygo, jeg hørte den samme historie. Måske den bløde gummi og riller er ikke en god kombination med et snævert bånd. Hvorfor var de tests som gode dæk (Vredestein Snowtrack), det bedste jeg kunne få.

Som jeg arbejdede, forbrug eller øget signifikant forlænget tæt på hjemmet. Samlede gennemsnit er nu 4,30 l / 100 km. Simpelthen fremragende så. Sidste måned jeg kører 50 km én måde, hvorigennem forbrug er omkring 4 liter.

Komfort jeg stadig også fundet fremragende i forhold til prisen. Meget bedre end fx en C1. Jeg hader derfor fast, at den næste bil ud igen kan være en Dai fordi Daitasu trækker tilbage fra Europa.

Den passerede 2 ton

 • 203 387 km
 • November 14, 2013 14:55

I mellemtiden allerede passeret de 2 tons. Dette havde jeg gjort næsten ingen problemer. Fra 190k må jeg hver kilometer 3-4000 tilføje en liter olie. Garagen og omkringstående tyder på, at det er helt normalt for en bil mod to tons hikke. Uanset hvad. Men se her. Meget mange udgifter ikke naturligt tage med ham. Kørsel er stadig fint. Også slår mig, at når det regner (sandsynligvis fra en bestemt vinkel) af vand er på hylden. Dette er fordi der er ingen standard. Under alle omstændigheder er det virkelig regner hårdt. Garagen kunne ikke finde det så. Nå. Før dette virkelig kommer til at give skader i form af rust vil være på motoren.

Den kilometer prisen er steget en smule. Indtil nu sidder jeg overalls på 12,97 cent / km. Stadig geni, men der er at sige tilføjet 0.80 ct. Dette er prisen pr kilometer fra de 2nd ct 1,6 tons mere. Men det skyldes, at højere benzinpriser 0,34 ct / l og min noget mindre økonomisk kørsel 0,2 l / 100 km. Når jeg korrigere for, at jeg så stadig billigere end i første ton.

Desuden forbliver bilen virkelig godt lide mig. Der er ikke noget luksuriøse, så der er ikke noget virkelig for meget. Og pakning dem stadig sjovt. Næsten hvert hul er stort nok. Forbliver morsomt at se folk opgive at få deres oversised bil i en park dem. Så er det uden selv at sætte den jagende Cuore i det samme hul

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende