Nissan Pulsar (2016) gennemgang

8implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Pulsar
6, Manual
2016
2016
37 km
6000 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 6.4 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Pulsar Nissan DIG-M 115 T? T N-Connecta

 • 410 km
 • 1 juli, 2016 23:02

Pulsar Nissan DIG-T 115 M / T N-Connecta
Efter syv år ridning i en Alfa 156 var tid til noget andet. Et must havde en god indgang og behagelig køreoplevelse for både mig og min kone. Jeg er 1,85, og at sætte min kone er 1,60 så alene var som akavet det kommer til boarding og siddepladser. På min liste var blandt andre den Qashqai, den Sportage og ix35. Men for høj for min kone, men perfekt for mig.
Bemærk den første test med en prøvetur. Ærgerligt men der faldt ret off. Personligt var jeg ikke glad for den typiske støj af / 3-Pitter. Det gjorde i øvrigt ikke noget på selve bilen og ikke kører. Hvornår skal accelerere jeg fandt det noget foruroligende. Således B-Max faldt også på min liste ... Skuffet vi gik hjem og kom hjem så jeg et tilbud vanauit Nissan selv omfatter Pulsar. Men det er en hatchback så hvad jeg tænkte for lavt. Jeg ringede til forhandleren og fortalte mig, han havde den samme indgang som note. Et par dage senere gik vi tilbage til en prøvetur i Pulsar. Det var for os sådan en verden til forskel, vi vidste det rigtige ....
Genvejstast i posen, trykker kobling startknap trykke på og slippe, øh .... Oh yeah ... motoren virkelig kører. Hvad er han tavs? Alt klikkede ret. Den behagelig fornemmelse, håndtering og rummet indeni, både foran og bagpå var overraskende. Dette ville være vores nye bil.
Vi var efter en strækning af motorvejen travlt tilbage også, og alt blev jævnet i orden. I sidste ende var det ikke slip, det Visia, men den N-Connecta, Grå M som bemærket på nummerpladen.

Fredag ​​24 juni vi hentet bilen på 37 km på uret. Forhandleren skal udfylde en hel liste, før bilen er trafiksikker for køberen. Jeg kunne ikke vente med at komme ud med bilen og ikke selv justere min plads, rat og spejle, når det endelig ankom. Alt følte lige så velkendt, men ved det første lyskryds var den samme "hit". Ganske morsomt i bakspejlet, men bilen blev slået og jeg ønskede at dreje nøglen for at starte. Selvfølgelig, det var ikke fordi denne type ikke starter med en nøgle, men med start-knappen. Bilen var ikke slået tilbage, men skiftede til "stop and go" system. I øvrigt, dette var den eneste gang det skete for mig. Det gik meget hurtigt, som bilen hurtigt var en åben bog for mig på fjernbetjeningen for navigation, audio, telefon, fartpilot etc.

Nu, efter mere end 400 km på uret naturligvis jeg kan fortælle stoffet er endnu ikke fornuftigt om min bil. Jeg har to længere ture bag hvor vi var især overrasket over den komfort og fred, som udstrålede inde bil. Nice rolige og fredelige kørsel. Du har virkelig mærke effekten af ​​turbolader med en intercooler. Især i byområderne føler, at driften og selvom du op til 1800 km må ikke overstige 4.000 rpm drev, jeg har bemærket, at han virkelig ville rykke, hvis du bare fuldbyrde gassen. Jeg kan lide mig, men at de, 4.000 omdr./min. Jeg får mere end selv mange af den berømte testere bil som kedeligt og sløv kvalificere sig. Jeg spekulerer også hvordan superfel og hurtige andre biler eller bør ikke være i samme klasse. Jeg kender også bilmærker, som du næsten ikke kan se på ydersiden hvad der er ændret i det sidste lad os sige 15 år.

Personligt.
Plusser N-Connecta.
- Nå færdig.
- Hvad er højere end gennemsnittet.
- Både førerens og passagerens sæde kan justeres i højden og justerbar lændestøtte og derfor en komfortabel siddestilling.
- Armlæn i midten virker for fører og forsædepassager.
- Hidtil uset i baglokalet og endnu en stor kuffert!
- Følelse behagelig og rolig tur.
- Genvejstasten med startknappen.
- Stop and Go.
- Bakkamera er meget nyttig! Men godt forsøg i begyndelsen for, hvor langt bilen på et objekt er kontaktet. Du har tre farve zoner (grøn, gul, rød).
Minusser N-Connecta
- Drift af regnsensoren er stadig ikke klart for mig.
- Drift af den automatiske belysning er endnu ikke klart for mig

Jeg må også slutte det til et punkt, som jeg skal vende tilbage til forhandleren. Bilen gummi er her og slet ikke godt monteret. Jeg har ingen anden grund, men jeg bemærke, at de her og slet ikke fast. Ved 1.000 km skulle jeg alligevel tilbage til en lille kontrol op.

For nu er jeg personligt så store og nogle put bare finde bilen rigtig god boarding og komfortabel sidde- og kørestilling. Jeg finder ham, selv om han er blevet kørt endnu er bestemt ikke kedeligt og / eller kedeligt. Velsmagende krydret og især meget rummelig indvendig.

21-07-2016: 1,000 km drejes.
Ingen spørgsmål er blevet rejst med mig i løbet af denne 1000 km. Glemmer dørpakningerne men det er den næste gang. Mens du nyder en kop trøst var det et stykke kage. Også fra garagen fra nogen detaljer.
Fra min egen erfaring alting hurtigt og nemt arrangeres og i bilen. Også gik til forskellige steder og navigationen fungerede perfekt overalt, føler jeg, at filerne er opdateret. Der er én bekymring. Jeg har været to gange ubehageligt overrasket af en reduceret synsfelt til højre. Sandsynligvis fordi jeg er den stol, som sat højere og dermed let ind- og udstigning, er på min øjenhøjde geljke højde af den bageste. Jeg er overrasket over to gange, når bag spejlet en bil dukkede jeg ikke havde bemærket. Fra det øjeblik jeg ser på trafikken fra højre til sikkerhed lige under spejlet. Forbrug er 1 til 14 og vil være bestemt mere økonomisk.

29-11-2016
På forhandleraftalen fortalte de mig på 1,000 km eftersyn, bilen på omkring 5.000 km ikke har været kørt godt. Indtil videre har jeg stadig ingen brokke (dig) kan finde bilen. Start / stop-system er nu fuldt etableret. I en test bil lærte jeg, at ved acceleration bil nogensinde oplevet et øjeblik af "hold". De testere fandt, at meget irriterende ... Jeg tror, ​​at en test af autoweek. Jeg havde også lidt af, men det hele er væk nu, bilen ser ud til at have været løb. Accelerationen er nu helt glat og måske, at det onde havde noget at gøre med det nye i motoren. Hvad jeg finder skuffende, så faktisk alligevel også en ulempe .... er forbrug. Hvis en i 20 lover kan du regne eller pessimistisk syn på en af ​​17 eller deromkring? Indtil videre har jeg stikkende på en af ​​14 (rundet op også) tilbage, at mens jeg ikke er en tåre og næse som skifter som foreslået af bestyrelsen computer. Jeg tror, ​​at hvis du kørte pænt 100 km / ph vil du køre en meget mere effektiv. Jeg vil holde til hastighedsgrænsen, og hvor du kan hurtigere end 100 km / ph gør jeg også.
Desuden enhver, der rejser med meget begejstret for plads i den bageste. Jo længere og komfort i bilen er tændt. Ikke alt for mange klokker og fløjter, men alt hvad du behøver fra en moderne bil kan forvente i dag.
Pulsar er og forbliver ukendt blandt mænd. Du ser de næppe køre bil og så længe jeg har en selv, jeg er selv noget af 3 mødtes i fem måneder. Forhandleren siger, at kunderne næsten altid kommer til note i den billigere klasse af Qashqai, der er omtrent den samme pris som Pulsar. Jeg ved ikke, hvad motivet er, men der er ikke rigtig annonceret med Pulsar. Alle kan lide en dejlig bil, hvis man er bekendt med. Den turbo det er virkelig rart og hurtig. Jeg kan derfor stadig ikke tror denne bil er stemplet i professionelle test og anmeldelser som professionel "kedelige og matte". Jeg tror, ​​når den første og dermed resten er ofte noget kopier af tidligere test. Alligevel ... alt i alt er vi stadig meget tilfredse med denne vidunderlige bil!

Pulsar Nissan DIG-M 115 T? T N-Connecta

 • 2800 km
 • September 8, 2016 14:08

gjort nogle gode ture. Bilen fungerer fint og bliver mere som mig. Intet problem kendt og helligdage i Zeeland viste sig at havet plads af Pulsar! Selv bagsædepassagererne er overrasket over de bekvemmeligheder af et bemærkelsesværdigt stort benplads. Alle lidt skuffende, at forbruget indtil nu. Men mod min tidligere bil var næppe en til 10 er 1 i 14 i procent 40% (!) Mere økonomisk. Jeg må indrømme, at jeg er noget glat rytter. Ikke nogen fuld gas upshifts men jævn acceleration. Også lækker 120 eller 130 km væk, hvor det kan ... og nogle gange lidt hårdere. Jeg tror, ​​at hvis du holder hastighedsgrænsen ved kørsel på 100 km, vil brændstofforbruget være meget mere gunstige.

Hvad jeg ofte hører, er, at du næppe Pulsar er på vej i Holland. Forhandleren fortalte, at de fleste drivere til Nissan Qashqai eller diske komme, hvis du er på udkig efter en Nissan i en bestemt prisklasse. Det er også mærkeligt, at Nissan ikke selv fremmer Pulsar, måske er det stadig kun en model for "der" Når Qashqai til "store / høj" og note igen "lille". Så vi til sidst endte med Pulsar ....

29-11-2016
På forhandleraftalen fortalte de mig på 1,000 km eftersyn, bilen på omkring 5.000 km ikke har været kørt godt. Indtil videre har jeg stadig ingen brokke (dig) kan finde bilen. Start / stop-system er nu fuldt etableret. I en test bil lærte jeg, at ved acceleration bil nogensinde oplevet et øjeblik af "hold". De testere fandt, at meget irriterende ... Jeg tror, ​​at en test af autoweek. Jeg havde også lidt af, men det hele er væk nu, bilen ser ud til at have været løb. Accelerationen er nu helt glat og måske, at det onde havde noget at gøre med det nye i motoren. Hvad jeg finder skuffende, så faktisk alligevel også en ulempe .... er forbrug. Hvis en i 20 lover kan du regne eller pessimistisk syn på en af ​​17 eller deromkring? Indtil videre har jeg stikkende på en af ​​14 (rundet op også) tilbage, at mens jeg ikke er en tåre og næse som skifter som foreslået af bestyrelsen computer. Jeg tror, ​​at hvis du kørte pænt 100 km / ph vil du køre en meget mere effektiv. Jeg vil holde til hastighedsgrænsen, og hvor du kan hurtigere end 100 km / ph gør jeg også.
Desuden enhver, der rejser med meget begejstret for plads i den bageste. Jo længere og komfort i bilen er tændt. Ikke alt for mange klokker og fløjter, men alt hvad du behøver fra en moderne bil kan forvente i dag.
Pulsar er og forbliver ukendt blandt mænd. Du ser de næppe køre bil og så længe jeg har en selv, jeg er selv noget af 3 mødtes i fem måneder.
Alle kan lide en dejlig bil, hvis man er bekendt med. Den turbo det er virkelig rart og hurtig. Jeg kan derfor stadig ikke tror denne bil er stemplet i professionelle test og anmeldelser som professionel "kedelige og matte". Jeg tror, ​​når den første og dermed resten er ofte noget kopier af tidligere test. Alligevel ... alt i alt er vi stadig meget tilfredse med denne vidunderlige bil!

Pulsar Nissan DIG-M 115 T? T N-Connecta

 • 6000 km
 • 16 Mar 2017 14:49

Forbruget af Pulsar Jeg synes, at skuffende. Desuden virkelig kørte ingen yderligere downside kan opdage en stor bil, og efter otte måneder der. Endelig besluttede at købe en mere økonomisk bil. Citroën-forhandler her i Oisterwijk havde flere forslag, hvoraf den ene virkelig appellerede til en ny C3. Så fra 18-03-2017 Jeg tager alligevel med en vis melankoli farvel til Pulsar og C3 er min nye træner.

4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende