Renault Scénic TCE 130 Bose (2017) anmeldelse

13implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Naturskønne TCE 130 Bose
6, Manual
2017
2017
6320 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.9 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

introduktion

 • 1025 km
 • April 25, 2017 21:21

Den 15. april 2017 vi hentet den nye Scénic og forlod Kia. Grunde til at udveksle Kia var reparationen / vedligeholdelse følsomhed af denne bil, og at bilen skat (virksomhed) blev skrevet, og dermed kommer til at være en dyr grænse.
I december 2016 har vi valgt denne udformning, efter en vellykket prøvekørsel i Tce 115 Zen gennemførelse; leveringstiden er en måned bliver længere, fordi der havde været en brand på en leverandør (dørpaneler). Det er blevet en Tce Bose 130 med et par ekstra ab fabrik (jeg medtage. Pude, omfattende parkering, headup display), som forhandler muligheder omfatter en anhængertræk og handling som Renault stadig gratis vinter der. Det er således blevet en meget komplet bil; overvejer kilometertal vi har valgt dem til at ride (ca. 20.000-22.000 km. om året) for en benzinbil. Min kone er, ligesom Kia, den daglige bruger af bilen, så vil jeg helt sikkert bruge sine oplevelser i gennemgangen.
Efter mere end en uge og 1000 km grund nok til at tage de første skridt til en revision. For klarhedens skyld vil jeg opdele gennemgangen i dele / elementer til at forbedre læsbarheden; lad os starte.

Udvendigt:
Renault er blevet opgivet i Scénic "kasseform" og har indsat en trendy bil med massive 20-tommer hjul og nogle flere linjer og kurver. Vi forårsagede stadig meget for udseende som det ser ud for vores smag meget god. Hvorvidt dette efter tre år, selv så vil jeg ærligt talt ikke, ..... Bare tænkt på en grand model, men min kone stadig findes mindre og som (lidt) ekstra plads var vores uden ekstra omkostninger € 1.200 værd.
Dissonans er den gammeldags grimme antenne; en "hajfinne" er tilgængelig, men ikke i kombination med ising så ked af, men ak.
Farven gul er naturligvis meget delikat smag, men med den sorte tag, krom, er det ikke forkert; farven er ellers ikke så gul som i reklamer, men hvad har en tendens til gul okker.
Jeg har nogle billeder, der ledsager gennemgang at få en idé; Vi er meget tilfredse med det.

interiør:
Indvendige ser velplejet; semi-læderindtræk ser godt ud (dette også finde den bedste kombination med hensyn dækker) og kontroller / kontrol mv føles fantastisk. Førersædet er lækre (jeg inkluderer udvides sæde og en massage funktion); Denne sidste funktion kan forstå min kone især.
Stammen er rummelig og har tilstrækkelig højde (noget vi savnet på Kia); forskellen med den store naturskønne er kun 20 liter. Praktisk, også den elektriske folde ned bagsæderne; virker meget hurtigt og problemfrit med nakkestøtterne er trukket tilbage hurtigt (elektrisk).
Hvad der virkelig er meget mindre (i forhold til vores tidligere Scenics) er den plads i den bageste; dette virkelig faldet bytte for den trendy styling af bilen. Som voksen, du virkelig har noget at se tilbage, når du er 1,80 eller mere; lidt benplads og alt for lidt stole gøre for en dårlig plads. Nu har vi ikke købt bilen, før så vi kan leve med det, men jeg synes det er et ulige valg af Renault.

drift:
Som en (tidligere) Renault drivere, vidste vi ministeriet allerede i vidt omfang (endnu overraskende lidt har ændret sig gennem årene); Knapperne på rattet er nu heldigvis tændt og funktion board computer er en lettelse i forhold til den for Kia.
Et nyt punkt på dagsordenen er R-Link systemet med den berøringsfølsomme skærm; et meget kritiseret systemet omfatter auto uge. Jeg er ikke så slemt (og jeg har den Tesla til sammenligning); det er ikke hurtig og ikke altid logisk, men generende eller lignende det er bestemt ikke. Men ajourføring af navigationen osv sammenlignet med Tesla en vittighed; lapning med en USB-stick og downloade uendelige, nej det er "over-the-air"Tesla-systemet et skridt bedre og mere afslappet.
Min kone er meget godt at tale om, er det headup skærm, som også omfatter navigation skærme; de finder det en meget nyttig tilføjelse.
Efter opdateringen, håber vi, at navigationssystemet er bedre på det tidspunkt; på den første tur min kone kørte i kilometer gennem engene (i overensstemmelse med navi) som en forholdsvis ny / nyt vejsystem ikke genkende.
Desuden kan du indstille verden på business og efter nogle søger på alle måder at gøre godt på berøringsskærmen; Med andre ord, at systemet er helt det.

kørsel:
Vi var på første ængstelige om de store hjul, men det er virkelig det; De store hjul med meget tynde (cykel) dæk (195 / 55-20) med høj kind, som stadig tilbyder overraskende komfort. Der er en undtagelse, og det er kørsel over tærskler; du kører for hurtigt her i løbet af baghjulsophæng vil reagere meget hurtigt. I forhold til Kia (som de tog eller de ikke eksisterer) kan så bare sætte farten ned. Håndteringen er meget god, og kontrollerne, på trods af den eksisterende Renault lethed, meget direkte og du kan forlade bilen rigtige steder. Gearkassen og kobling arbejde fint og giver ingen grund til at klage.
Bilen har også forskellige hjælpesystemer (inkluderer kollision advarsel / afstand radar) og virker på ansigtet godt; Banen assistent, vi slået fra (så irriterende som min Tesla). Bemærkelsesværdigt, den samme Renault "advarsel spøgelse" giver de samme steder som Tesla; Tilsyneladende vi kolliderer næsten det samme sted. Denne version er ikke tilgængelig adaptive fartpilot men vi ønsker ikke; Jeg finder det system i Tesla ikke rart (men jeg vil forklare yderligere i gennemgangen af ​​denne bil).

motor:
Jeg havde dette under overskriften drev kan beskrive, men jeg kalder det alligevel hver for sig. I sig selv kører bilen på (højere) sats temmelig god og giver rimelig ydeevne; med 130 hestekræfter. på 1.400 kg. Tøm vægt er bilen absolut ingen striber traktor. En endelig vurdering vil følge, hvad har kørt flere kilometer; Jeg er så vant til Tesla Jeg kan virkelig ikke sammenligne objektivt. Min kone misser langt smidighed af Kia; de har efter 20 års diesel drev klart vant til en benzin model.
Den store ulempe af bilen (motor) er i uregelmæssig drift af motoren, når det er koldt og under delvis belastning, så omkring 1700-1800 rpm (der er også omkring 50-55 km / t i 4. gear, en vi fart på pendler turen til at køre ret lang). Det ser ud til, at bilen fortsætter bukke, du kan se omdrejningstæller nål altid flytte; Kort sagt, en meget ubehagelig situation. Vi troede, det kunne være den nyhed, men indeholder oplysninger om renault forum tyder på, at det er noget symptomatisk for denne motor; Det pegede på softwaren, og også til det faktum, at Renault (stadig) gør ingenting. Det gør kørsel på dette tidspunkt i Renault er ikke en meget behagelig ting; komfort Jeg værdsætter første to stjerner.
Vi går ind i den første bil yderligere indkøring men hvis der ikke er nogen forbedring (og helt ærligt jeg forventer ikke), bilen tilbage til forhandleren.
Desuden forbrug for de første 1.000 kilometer 1:12; forhåbentlig kan vi forbedre dette og vil frigive den på 1:14?

For en introduktion, er det blevet noget af en historie, men forhåbentlig læse den med det samme.
I den næste opdatering jeg vil holde dig orienteret om løsningen omfatter motoren / software problem; krydser fingre!

Vi vænnet

 • 6320 km
 • 14 juli 2017 21:48

Den senic er nu tre måneder i vores besiddelse, og vi får mere og mere vant til det; ved vi mener jeg faktisk min kone, fordi hun løber 99,9% af tiden, jeg satte sig sine resultater i denne anmeldelse.
For at starte med det negative punkt af ikke at dreje god motor under visse betingelser; Det ser ud til, at det ikke er så slemt, og også en slags tilvænning vil spille en rolle; faktum er, at vi har vores meget mindre forstyrrende, og det står ikke længere. Det er klart, at der er for at få software forbedringer; Også koldstrømningsegenskaberne er ikke stor (lidt klukker).
Hvad enten fra renault noget ske, er meget usikker og måske stille ind langsigtet løsning; Vi har endnu ikke absorberet i os. Faktum er, at der er bedre kørende motorer på markedet.
Bilen har været brugt i en uge tur med fire mennesker og masser af bagage og de naturskønne brillerer det ud; masser af plads i bagagerummet, og masser af siddepladser (heldigvis var ikke de højeste mennesker) og en meget behagelig tur.
Der er undertiden udstedt den 20 tommer fælge (rykvise etc.), men vi virkelig ikke mærke til det. Undtagen i udseende, fordi jeg synes, det er et smukt billede med det knoeperds hjul. I alle tilfælde udseendet af naturskønne er meget værdsat; De fleste mennesker finder det en flot bil.
Stolene er (især førersædet) højt værdsat; sædet (justerbar) er en fransk bil meget lang og derfor er de meget gode. Kun ryglænet justering med nogle alvorlige skridt mindre; trinløs indstilling er virkelig bedre.
Også min kone er meget tilfreds med den headup display; De brugte dette system, og det ser altid meget klar.
R-Link systemet, de kan ganske håndtere kun ske nogle gange ting, der er måske typiske vejr Renault som forsvinden radiostationer en dag senere er tilbage til normal. Undertiden advarselsbip falde væk til at være en dag senere muntert. Den dab radio fungerer meget skuffende; dårlig lyd og ofte falde af stationer. Jeg oplever det samme i Tesla så dette er ikke noget, der kommer kun med Renault.
Navigation endelig god kun fil advarer Prangende betyder nogle gange kommer alt for sent (og derefter insistere du midten).
Med stemmen kører kontrol også ikke meget glat endnu; efterlade et telefonnummer fører ofte til hylende morsomme svar, og det er ikke virkelig betød; Kort sagt, er der Renault stadig noget arbejde at gøre i inden for kommunikation.

Under en sådan ferie tur også andre mindre irritation pladser derudover, herunder:
- måtten til bagsædet er løs og curling meget hurtigt.
- når stammen gulvplade i den laveste position vil bevæge sig temmelig rum under bagsædet, hvor små virksomheder under forsvinden.
- når bagklappen er våd, og du åbner den ved at køre vandstrålerne slappe af i nakken.
Disse er alle mindre virksomheder, men som står ved en i det væsentlige praktisk køretøj. Måske et tilfælde af form over funktion.

Hvis du kan se, at denne opregning tror, ​​der er ikke meget galt med den naturskønne men det er ikke virkelighed; bilen er faktisk meget rart og lige meget komfortabel på lange afstande. Brændstofforbruget med et gennemsnit på 1: 13,5 meget rimelige og tankning er meget praktisk med nem brændstofsystemet (ikke mere løs hætte); Jeg spekulerer kun hvor længe tanken ventil fortsætter med at fungere ordentligt, fordi på en eller anden måde ser det ikke meget solid.

Kort sagt; Vi fortryder ikke at købe den naturskønne men der er nogle ting, der har brug for nogle forbedringer.
For nu krævede en masse læsning og indtil den næste opdatering.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? måske

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende