Hyundai Tucson 1.6 GDI Comfort (2016) gennemgang

6implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Tucson 1.6 GDI Comfort
6, Manual
2016
2016
9 km
1860 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 7.6 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

De første kilometer med vores første Hyundai!

 • 1860 km
 • 21 Mar 2016 21:25

Mange kiggede rundt i en ung brugt benzin bil med en høj siddepladser og rummelige bagsæde. Vi har ikke leverer rigelig, og dermed priserne kraftigt. Selv betragtet aannemersbus brugt, men også sandt: trods megen kilometertal, lige stor priser.
Toyota Verso falder af. En masse af indvendige rum, men ups, nogle grimme, selv inde.
Udover Toyota forhandler var Hyundai forhandler. Der gik en gang i og overrasket over udformningen af ​​den nye Tucson. Men en ny bil havde ikke til formål ...
Men ikke desto mindre gjort en prøvetur i 1,6 turbo, at de havde til rådighed. Dejlig bil! Men vi spekulerede på, om at retfærdiggøre de ekstra omkostninger af turbo version er.
I Amersfoort var de 1,6 uden turbo, vi også har kørt. I mellemtiden, sælger har det vurderet vores inruiler. Den Tucson uden turbo passer os godt, og det samme morgen vi gjort handlen, takket være den skarpe aftale, som blev præsenteret for os.

Ride!
Nå, der fungerer godt. De 1,6 kørsler pæn og glat. Du vil automatisk anvende det nye drev, især med skift indikator på instrumentbrættet. Ofte vil du gå fra 1 til 2 til 4 og derefter 6. Motoren opfanger fint og smuk lyd forbliver i baggrunden. Steering er meget lys, vil det være asiatisk, men ikke foruroligende. Gearkasse skifter meget fint. Forbrug hidtil er 7,7 liter pr 100 km. Neat 1 i 13, så.

Radio kontrol stadig at vænne sig til, kan det endda dykke ned i bøgerne. Ærgerligt der ikke er noget ur, da radio og navigation skiller sig ud. Bakkamera er meget klar, især i kombination med den store skærm i midterkonsollen. Sæderne er faste og giver god støtte, selvom jeg ikke har spørge / finde den ideelle position. At du er nødt til at forsøge at gå på en længere tur. Desværre, i at den højre forsæde er ikke justeres i højden, såsom førersædet.


August 2016:
Vi kører over et halvt år, og det fungerer meget godt.
Lige tilbage fra Italien. Hvad er slående: Komfortable sæder, selvom du er ude hele dagen. Kontrol og switche meget fint. Motor og dæk giver lidt støj til det indre. Hvis det regner, du hører, at klart på taget.
Da vejen stiger, du skal hurtigt fra 6, fordi det kun for den flade Holland. Tilbage til 5 så, og hvis det er virkelig stejle, nogle gange på 4. Intet problem, gøre lidt hastighed og holde i gang! Må sige vi blev proppet velsmagende med to voksne, tre teenagere, en tagboks og fuld bagage. Åh, og jeg selv er et reservehjul under stammen gulvet. Forbruget i denne ferietur 8,5 liter pr 100 km. Normalt i Holland brændstofforbrug 6,8 liter pr 100 km. Fremragende!
Navigation klar og behageligt at behandle.
Kort sagt, efter seks år som bilen meget godt, på trods af turbo-mindre motor. Vil gerne købe ham tilbage.

5.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende