Suzuki Vitara 1.4 S (2016) gennemgang

29implementeringhastighederOpførselsårÅr for købMileage sidste
Vitara 1.4 S
6, dispenser
2016
2016
28500 km
Gennemsnitlig læser bedømmelse: 8.5 Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

I dag nyligt afhentet i garagen

 • 5 km
 • 6 feb 2016 18:04

Denne morgen på Suzuki Company Kroon Veenendaal min helt nye metallisk hvid Suzuki Vitara 1.4S turbo maskine afhentet.

Grunden til at jeg skiftede min hånd Mazda 5 for denne bil inruilde var, at vi gik til sidste år med en trailer på ferie. Masser af ting, vi kunne ikke passer ind i traileren, så skulle passe meget i bilen, herunder et køleskab og vores to hunde. Imens vi købte en campingvogn, så vi kunne købe en mindre bil, fordi mange ting kan være i campingvognen.
Vi var nødt til at bugsere campingvognen, Trigano Sølv 380CP (max belastning 1200 kg) også foretrækker en bil med en flot drejningsmoment ved lave motoromdrejninger. Nu er en maskine i stedet for manuel primært fordi min venstre knæ protester ofte, og hvis du ikke behøver at bruge en koblingspedal derefter gemme den igen. Desuden, hvis flere og flere ting styres automatisk i din bil, hvorfor så ikke gear.
Fordi vores Mazda var lige under 100.000 km, så det var en glimrende lejlighed til at forkæle os selv med denne nye Suzuki Vitara 1.4S Turbo.
Med 140 HK og 220 NM drejningsmoment mellem 1500-4000 omdr./min må ikke have for mange problemer med vores campingvogn.

Alle knapper i bilen på en let tilgængelig og logisk sted. De lyskontakter er ligesom enhver japansk bil på ratstammen og ikke som mærkeligt træk, og alle retninger roterende kontakt på instrumentbrættet, som jeg har haft på en Ford C-max. Jeg kunne ikke vænne sig til det, og jeg fandt det svært at betjene, især når effekten af ​​tågelygter, lignede. Bare så ratstammen, og let at betjene. Den speedometer og omdrejningstæller er glade hvor de hører, foran føreren og ikke et eller andet sted på instrumentbrættet. Hvorfor har nogle bilfabrikanter, som bør indgå som nødvendigt er stadig et mysterium for mig.

Bilen er fuld af gadgets, såsom adaptive fartpilot, start-stop-system (og en automatisk transmission), automatisk lys og automatisk højdejustering af lys, automatiske vinduesviskere, klimaanlæg nøglefri adgang og knap starter (nøglen kan forblive i lommen) osv bilen har el-sammenklappelige spejle. Ved 99, - supplere du kunne også få automatisk foldet. Jeg har også sige det. Virker fint. Hvis du klapper, når du får dem automatisk starte bilen åben, og døren er låst, de kollapse igen. du behøver ikke at tænke på det længere.

Der er en dejlig multimedie system, der også direkte gennem Carplay taget kontakt med min iPhone 5s (virker kun når den er tilsluttet til USB og Siri på iPhone.). Udover Carplay enhed understøtter også MirrorLink men ingen Android Auto. Telefonen skal være i overensstemmelse med hans eller Carplay Mirror Link. Der er kun vist en række standard apps på CarPlay således at for eksempel sejlads på HER eller TOMTOM på iPhone vises ikke på displayet af multimediesystemet af Bosch Vitara. Men måske jeg er endnu ikke opfundet, og det er muligt. En yderligere søgning så.
Systemet (touch screen), så det virker meget hurtigt og reagerer hurtigt at røre, ser nice, men jeg er meget ked af, at der ikke er nogen TomTom navigation software på at sidde ligesom Renault eller som er indeholdt i den seneste individuelle TomTom og der så ingen levende trafikinformation via dataforbindelsen på telefonen kan komme ind. Vi må gøre det med TMC. Mistede muligheder. Navigation, der nu sidder ville ikke engang vise dit eget tempo. Så men her med en løs TomTom undersøge afvigelsen af ​​speedometeret.
Jeg vil endda gøre en lille bord og dele med dig.

Efter vender hjem den første Vitara ud af, hvilke radiostationer i hukommelsen og nogle favoritter og registreres min hjemadresse i navigationen. Jeg har stadig brug for at kontrollere, om firmwaren og kortlægge det up-to-date, men jeg tvivler på, at. Antallet af huset af min datter blev ikke fundet, mens de levede i et par år ......

I løbet af (stadig korte) køre bilen hjem, måtte jeg konkludere, at maskinen tændes meget flot og pænt dæmpet motorstøj. Bilen er roligt nok. Sæderne er faste og komfort Jeg kan kun skrive hvad jeg engang gjorde nogle flere kørte kilometer. Også på suspension, kunne jeg sige meget, fordi jeg kun havde et par asfaltveje.

Min hensigt er at regelmæssigt at fange flere erfaringer her. Jeg lancerede en skik skærm for denne bil og alle kan se det. Gad vide, hvad han gør i praksis.

Selv om jeg har været væk med campingvognen, vil jeg dele denne oplevelse. Jeg har en hage på Brink sidder med aftagelig kugle (749, -). Hvilket må kunne fjernes, fordi han netop tågebaglygte, der er derfor i centrum af bilen (ikke for lyst).

Skam var ikke nok der er en standard fuld størrelse reservehjul i blot et reparationssæt. Jeg vil ikke gerne stå stille hjemme eller i udlandet vejene med en tåre i mit band, fordi så har du intet at sådan en reparation. Under fx min ferie, ville jeg så være i stand til at ændre mit dæk og drev ved normal hastighed. Med et reservehjul er ikke. Jeg har derfor købt en stålfælg med normal størrelse band. Dette gør det låget løftes en smule op (tror en centimeter eller 3-4). Fordi der er en dobbelt dækplade er i bagagerummet, og den øverste plade ikke kommer op, det er helt usynlig. Towrope, startkabler, reservehjul lampe, sikkerhed veste, regnfrakker, Frankrig til obligatoriske alkohol ånde testere, ligesom jeg ligger til overs og er pæn og ryddelig.
Jeg har ingen klager over den lagerplads. Døren lommer er ganske rummelig. Handskerum er rimelig i forhold til rummet. Lomme til solbriller på loftet på bagsiden mangler desværre.

Først skal vi lave nogle kilometertal og bestemme den fineste sædehøjde og position af stolen. Så se hvor meget benplads forbliver for passageren bag mig (jeg er 1,91 høj). Passageren bag min kone vil have mere plads. Hun har ikke selv de 1,60 m. Beskrivelse af det indvendige rum stadig følger også.

2016/07/02:
Ligesom et stykke kørt med TomTom på min forrude til forskellen på speedometeret i forhold til den angivne grænse ved at sammenligne TomTom.

Vitara / TomTom / RPM (ca.)
50/47 /
53/50 /
70/66 /
74/70 /
80/76/1450
84/80/1500
100/95/1800
105/100/1900
120/113/2200
128/120/2300

Også sat lig en god siddestilling og derefter en gang "bag mig" sidde. Selv på bagsædet med sædet i siddende stilling mest behageligt for mig så. Med min 1,91 kan jeg stadig stram. Mine knæ ramte sædet ikke sidde klip. Så godt for en bil af denne størrelse.

2x woonwerkrit

 • 100 km
 • 9 februar 2016 16:15

Den første 100 km på det. Hyggelig siddestilling så fundet for første gang "erfaringer" køretid.
Bilen er temmelig stiv affjedring, men absolut ikke ubehageligt. Sæderne er også ganske robust og giver god sidestøtte. De er ikke alt for bredt, men min guddommelige krop (haha, og nej, ikke som dem potbellied Buddha) fine pasform. Jeg kan forestille mig, at folk med "kilotje mere", Især dem med en bred base, nogle strammere at sidde. Jeg finde store pladser, men ikke forventet så overdådige franske bløde sæder,
Bilen håndterer godt og flot og stram og være glad omkring midten ikke nervøs. Du svinge ved den mindste lille bevægelse, du vil ikke sende det frem og tilbage.
I løbet af de voldsomme vinde på 2016/08/02 ikke oplever, at bilen blev blæst til side. Bilen synes lidt følsom over for sidevind.

På 2016/08/02 gik også sammen med forhandleren. Jeg havde stadig mulighed for automatisk folde spejle fra € 99, ​​- og en fuld størrelse reservehjul (150 €, -) opladet. Samme som spurgte om opdateringen af ​​navigationen og kortlægge det, fordi det var fra 2014 !! (Suzuki: skam, det er virkelig ikke kan)

Suzuki UK hjemmeside hedder det, at der ikke er nogen opdatering tilgængelig til Vitara, og der blev mig n.a.v. en e-mail til NIMAG meddelt af dem.
Men det er ikke sandt !!!!
Hvis dealeren er på udkig efter dette produkt nummer: 990E0-54P32-000
han kan bare finde den 2015-versionen / ordre.
NIMAG måtte installere det i nye biler.
Så hvis du stadig få din nye Vitara, bemærk den version, der er i din enhed!

Det opdatering er også lige fundet på tyske og schweiziske steder:
http://autofuerst-shop.de/SUZUKI-Original-Zubehoer/Vitara-Suzuki-49/Upgrade-Navigations-Funktion-fuer-den-SUZUKI-VITARA.html
http://shop.suzukiautomobile.ch/karten-update/navi-upgrade-vitara-compact.html
Forhandleren fortalte mig, at repræsentanten ville komme til dem i dag og de ville trække ham ligner så til hans frakke dette.
Forhandleren, fik jeg en donkraft, de havde liggende. Ikke desto mindre være nyttigt, hvis du har et reservehjul i bilen.

Selvfølgelig kunne jeg finde min vej hjem fra arbejde, men jeg var nødt til at bare prøve navigation. Navigation er temmelig godt, ikke altid logisk, men stemmen er meget kunstig. Det er som om alle de ord og stumper af en sætning sammenkædes at gøre det klart, hvad de skal gøre. Noget i retning af:
"Kør ud af rundkørslen efter den anden | auktion"

Gennemsnitlig udnyttelse af den indbyggede computer i morges 6.9 l / 100 km og i eftermiddag, da jeg kom hjem 6,5 l / 100 km. Jeg er nysgerrig, hvor meget der står som bunden af ​​tanken er i sigte, og hvad det er det faktiske forbrug. Min forbrug skærm vil gøre dette klart. Lad os håbe, at der ikke kommer for tidligt i syne bunden af ​​tanken.

Den Vitara 1.4 S automatgear er en konventionel momentomformer og Aisin mærke. Toyota er Aisin største aktionær. En momentomformer er langt mere holdbare og mindre modtagelige over for interferens end andre typer af maskiner. Motoren drejningsmoment øges ved lave hastigheder og lave hastigheder, så de fleste maskiner med drejningsmoment fantastiske trailer traktorer (ved lav hastighed). Derudover kan man næsten uendeligt (meget) langsomt køre uden slid bliver til (dele af) bilen. Bare prøv femten minutter i en manuel bil længde med glidekobling i første gear for at køre op ad en stejl skråning. Røgen kommer derefter under bilen fra, mens dette ikke er et problem med en automatisk transmission med en momentomformer. En automatisk dobbelt-koblingsplader også finde noget ikke så rart.
Kilde: Det sidste stykke af oplysninger om maskinen kommer fra "Dynaflow" den Vitara Forum: http://suzukivitara201.forum2go.nl/nieuw-in-dit-theater-hijlko-t519-15.html

2016/10/02: Forhandler kaldte det nye kort er i,

1st akvarium bert

 • 580 km
 • 19 februar 2016 09:33

Efter 580 km, men en gang besøgte en gas pumpe og tanken (ved) fyldt med 39,88 liter. Det betyder 6,88 liter til 100 km eller 14,5 km pr 1 liter. Visning gav 15,5 km / L til.

Med min tidligere bil, en manuel Mazda 5 1.8 Business af 2011 Jeg kørte et gennemsnit på 1 til 12,78.

Jeg forventer, at bilen vil være mere effektiv som enhver, der er en smule 'løs' og hvornår vi kan forvente varmere vejr.

Bilen er fremragende, og maskinen er også stærk. Det slår mig, at han efter en vejbump at 'søge' efter det rigtige gear (med eller uden fartpilot).

Hidtil havde ingen modkørende biler, som signaler over store lys, så lampen krop virker fint.

En anden kommentar generelt omkring 50/50 tilbud:
Vær opmærksom på, fordi det ikke altid er tidligere gjort det klart, at den "gratis finansiering" den helf af købsprisen er baseret på "LEASE" hvor Suzuki Finance (as gælder også for andre mærker), den betegnelse koden tilbageholder. Du får tilbage, indtil det fulde beløb er betalt. Det burde egentlig ikke være et stort problem, men der er en meget stor "MEN".
STEL: det sker for dig, og hvad de bagud kan ikke betale sig finansieringen. I så fald, Suzuki Finance siger, at de tager bilen og sælge. Den halve udbytte den nye pris vil blive tilbageholdt til at afbetale finansiering og "resten" gå til efternølere. Men Suzuki Finance har kun én interesse, og det er deres del sikkert så sæt det vil være dem pølse eller bil alligevel giver mere end halvdelen af ​​prisen. De kunne lige så godt være en køber til at ringe og sige "Hey, jeg har fået en repossessed Vitara 30.000 euro e 1 måned gammel. Vil du købe op til 15.000?" Jeg kender svaret eller. I 1 minut kontrolleret finansiering krop har tilbage hans penge og bagud kan fløjte for deres del.
Der er ingen steder beskriver, hvordan kunden opnår den bedste købsprisen, hvis der er ingen steder, at kunden altid har til at acceptere den købspris, der kan realiseres.

pendling og længere ture bag

 • 1250 km
 • 1 marts 2016 20:02

Jeg var meget tilfreds med mit nye bungalow fra hvor jeg bor i oktober 2014 og stadig nyder forholdsvis uhindret udsyn. Dette synspunkt er nu så ekstra pimped sidste par uger min Vitara. Indtil videre meget tilfreds med valget foretaget. Jeg er meget nysgerrig, hvordan den vil gøre i et par måneder, da min trailer hænge ud.

Indtil nu havde primært pendling og nogle længere ture. Kørsel er meget afslappet. Jeg har en stille kørsel for hastighedsovertrædelser ofte producerer knapt tidsbesparelser. sparer også betydeligt på brændstofforbruget. Maskinen hjælper bidrage væsentligt til afslappet kørsel. Acceleration er faktisk ganske hurtig, men også meget stille. For motoren og den automatiske gearkasse er ikke noget problem. Omkring 2000 rpm du hører motoren noget mere. Så går det mere brummen.

Sidste søndag som Veenendaal Heiloo (Alkmaar) og straks kørte tilbage (234 km i alt). Fuld brug af den adaptive fartpilot. Fungerer meget godt. Selvfølgelig har du altid bilister, når du er gået bort, efter et par meter gå helt tilbage til din kørsel. Hvis de fortsætter med at køre hurtigere, så fartpiloten så stor og kærlig som ikke for meget. Hvis de hængende rigtige for dig vil involvere det samme. Også på vejene fungerer korrekt. Indtil videre ikke set bilen betyder for modkørende trafik i bløde kurver. Hvis du er en biker "tilbage kører", selv om der kører længst til højre, bemærkede også dengang, at den adaptive fartpilot. Jeg er fuld af ros.

Erfaringer med radiodelen hidtil er gode. Jeg fik det som regel altid på den samme kanal, og der er tilstrækkelig signal til støjfri modtagelse. Jeg har nogle gange høre andre signaler andres. My Sony MP3-afspiller, er tilsluttet via USB-porten, lyder virkelig stor. Der har ikke andre højttalere. MP3-afspilleren er også meget let at bruge via multimediesystem displayet.
Navigationen del jeg finder utilstrækkelig. Ingen visning af hastighedsgrænser, ingen visning af sin egen (real) rente, synes talt tekster limet sammen stykker af ord eller en sætning. Fjernt ingen TomTom kvalitet.

I løbet af de sidste våde og kolde dage havde ingen problemer med slørede vinduer. Men meget, at du finder dig selv skrabe selv efter vinduer kan varme sædet (lav og høj position). De lædersæder føle sig helt. Jeg finder det alle pænt færdig. OK, der er i det indre af hård plast på dørene og instrumentbræt er bare hård plast, men det ser temmelig pæn. Det ville have været rigtig rart, hvis instrumentbrættet er også et blødere materiale ville være færdig på den synlige side røde syninger, såsom på rattet og på sæderne. Det ville give en reel luksus indtryk. Der er flere separate plastik for at bestille reservedele, der kan erstatte de grå plastdele i og omkring instrumentbrættet. Beautiful.
Kan du se her (tysk film). https://www.youtube.com/watch?v=dAYrbgzKIM0

Påske weekend til Luxembourg

 • 3100 km
 • 28 Mar 2016 15:58

Påske weekend 2016 var en stor mulighed for at opleve den Vitara på en lang køretur, og det til Luxembourg. Et hotel lige lavet i Asselborn. Simple dateret værelser, men god mad !!!!

Anyway, det er om Vitara. Jeg var især nysgerrig komforten på lange ture, og hvis du træt eller brudt udstigning. Nå, ingen høre. De Vitara sæder er fremragende (selv om sæderne var mine en brøkdel (2-3 cm), skal være bredere. Du kan mærke de 'kinder' af op session. Nogle vil sige, at du føler, at, at du er godt på holdes på plads, vil den anden tjener som den kontinuerlige "trykpunkter" fejl. Jeg kan ikke finde det irriterende og ser det som støtte til den side, der holder dig godt på dit websted. Jeg nogensinde har taget en prøvetur i en Fiat Croma. Det var en fremragende oplevelse på stolene, hvorefter (i køreegenskaber) i alt gav ingen sidestøtte.
Træthed efter ankomsten havde jeg ingen problemer. Jeg må sige, at mere end opfylde formændene for de Vitara.
Materialet af pladserne i 1.4S Jeg føler meget rart og behageligt.

I Ardennerne, kan jeg opleve, hvordan den samme maskine holdes på de store bakker. Jeg havde fartpiloten er på vej, og den hastighed op var pænt vedligeholdt og maskinen skiftede næsten umærkeligt tilbage, når det er nødvendigt. Hvis du går ned, end tyngdekraften arbejde, og du stadig nødt til at lejlighedsvis bruge bremsen. Jeg er stadig undrende hat Vitara vil gøre dette, da jeg har min campingvogn bag det. Jeg er overbevist om, at dette vil arbejde ud bøde. Brændstofforbruget vil være væsentligt højere. Uden campingvogn var det gennemsnitlige forbrug af lommeregneren 1-15,3 med en hastighed på omkring 120 km / t på tælleren (eller mindre, hvor det kan være langsommere). Ved hastigheder på 130 km / t gør jeg i princippet ikke.
Videre til næste oplevelse.

Start-stop-system

 • 4300 km
 • April 23, 2016 16:25

Også her som en efterfølger til brugeroplevelsen.
Helt i starten af ​​min historie, jeg havde rapporteret tilstedeværelsen af ​​en start-stop-system. Jeg havde aldrig haft. Forhandleren fortalte mig, at operationen var blandt andet afhængig af udetemperaturen, batterispænding, og nogle faktorer.
Indtil en uge eller to tilbage til start-stop gjorde ikke engang én gang og havde i mellemtiden dage af 19 grader. Skulle spurv skulle falde fra varmen, før det til sidst ville arbejde nogle gange ud af taget?
Jeg skal bare prøve alt. Displayet mellem speedometer og omdrejningstælleren var en af ​​de muligheder, som start-stop-system kunne sættes til standard, komfort og økonomi. Jeg syntes at forstå, at dette vil afhænge af klimaanlæg indstillinger.
Hmmm, jeg måtte manuelt lægge luft på forruden og klimaanlægget ikke er indstillet til AUTO. Når der først går sat til AUTO og A / C fra. Og sandt tempel. Den start-stop gjorde så faktisk. Hvilket tilsyneladende ikke lide dig sætte systemet på forruden defroster. Lidt mærkeligt, men han gør det alligevel.
Og når motoren er varmet op og du kommer til en komplet stop, derefter start-stop-funktion Når bremsepedalen lidt længere indtryk straks og en anden lidt senere. Hvis du bremser op sent så begynder han straks. Før din fod i speederen han har kørt, og du kan lide en hare. Virker meget hurtigt.

Multimedia system:
I mellemtiden, nye Vitara er leveret med en nyere softwareversion multimediesystem (version 840). I mine er stadig udgave 830. Mærkeligt, at ingen opdatering er tilgængelig. Fotografi af visningen af ​​en ny version sendt til forhandleren. Hvilket ville sende dem til importøren, og spørge, hvorfor opdateringen er endnu ikke tilgængelig.

Mærkeligt, at du skal gå til forhandleren for denne form for softwareopdateringer. Hvis en ny version af software for eksempel er mit hjem biograf, så kan jeg bare downloade og installere sig selv i henhold til instruktionerne. Ville på multimediesystem, der rent faktisk skal være. Download, konvertere til SD-kort eller USB-stick, som forbinder til systemet og kun installere. Child kan gøre vasketøjet. Men nej, må det selvfølgelig på den hårde måde. Tja, så længe det kommer. Vær nysgerrig forskellene. Indtil videre har jeg havde ingen problemer med systemet. Nå, navigation jeg stadig finde meget moderate disse stammende stemme, ord eller fragmenter af sætninger til hver knap til at tale ud spor, ingen visning af sin egen hastighed og afspejler ikke den højest tilladte hastighed på vejen, hvor du er på det tidspunkt. Men ingen Life Trafik TMC. Ærgerligt, det kunne have været så smukt.

forbrug:
Langt er at få detaljerne i Suzuki 1 ved 19,2. I denne henseende, Suzuki heller ikke forsøge at vende en så urealistisk forbrug. Ikke desto mindre er min faktiske gennemsnitlige forbrug indtil nu 1 ved 16,5. Meget pæn.
Den gennemsnitlige bliver igen nogle lommer, når jeg er væk i campingvognen, men vil helt sikkert være meget bedre end den, som jeg red 12,7 gennemsnit med min tidligere bil, en Mazda 5 1.8 med manuel gearkasse.
Opkald Suzuki: Du har nu indført en reel bruge app. Brug disse oplysninger til den gennemsnitlige brug, du giver til forskellige biltyper og ikke give, at urealistiske værdier.

De første 5000 km (eller første vask)

 • 5020 km
 • 18. maj 2016 12:59

Den første 5000 km på det. Fordi pollen og Sahara sand seneste dage min Vitara havde givet et andet udseende, det høje tryk spray først, men når de er etableret, og derefter bragt tilbage til bilen med en slange og en blød børste til sin oprindelige hvide farve og glans.
Nu er han igen stolt over at udmærke sig foran min dør.
Den hidtidige erfaringer forblive uformindsket godt bortset fra et par hick-ups efter. Faktisk indså brændstof, der skal anvendes, er 1: 16,5. Nydeligt, men betydeligt mindre end producenten, hvilket er urealistisk.
Bilen er nice behagelig, bevæger sig meget hurtigt, som det skal, og hvis det ikke er nødvendigt, meget afslappet.
Multimedia system, jeg stadig finde substandard men heldigvis har jeg min 6 tommer TomTom endnu.
Indtil videre 3x havde en radar bremse støttesystem slukket. 1x var under en kraftig snestorm. Jeg kan forestille mig, at radaren af ​​mange snefnug bare ikke vidste, hvad der havde at gøre, men de to andre gange var lange rejser i fint vejr (1x ankomst i Luxembourg og en anden tid på deres tilbagevenden fra Luxembourg). Kun afhjælpe derefter finde parkering / gas station, sluk for motoren, genstart og alt fungerer igen.
Dette ville ikke rigtig forvente at japanske biler.
Men ét kritikpunkt kunne være plads i bagagerummet. Det havde mig have været lidt større.
For resten: En meget flot bil.

Kørsel med campingvogn bag:
Lørdag før pinse som campingvognen (max belastning 1200 kg) ved en daglig rekreativt område drevet af Utrecht Ridge (20 km frem og tilbage 20 km). Hvad tiltrækker campingvogn Vitara så let. Ingen skrupler. Helt en forskel i forhold til min tidligere bil (Mazda 5 1.8 benzin motor og manuel gearkasse). Hos Mazda, kunne jeg tydeligt se, at der er en campingvogn hang tilbage og havde helt så glat. (Mindre watt og max. Moment kun på meget højere hastighed).
I et par uger skal vi med campingvognen til Frankrig (Bretagne). Så får vi en rigere oplevelse med at trække campingvognen. Jeg er nysgerrig efter hvordan den gør ved Pont de Normandie.
Brændstofforbrug vil være "tikkie" er mindre gunstige

Først 10.000 km, og ferie campingvogn

 • 10159 km
 • 26 juni 2016 23:28

Indtil 4 juni 2016 havde jeg mere end 6000 km opnå et gennemsnitligt brændstofforbrug på 1 i 16,7 med den mest økonomiske tankning havde nået en på 19,6. Virkelig nice tal. At gennemsnittet er 14,7 til 1 faldt med min ferie til Italien med den (pop-top) campingvogn (en Trigano Sølv 380CP max lastet 1,200 kg) bag.
Jeg samlede al tankning af min ferie og som en vigtig tankning registreret i brugen skærm. Forbrug i løbet af ferien udgjorde 1 12.1. Også meget pæne tal.
Og nu oplevelsen af ​​at køre med campingvognen. Acceleration og opbremsning er ikke noget problem. På den tyske Autobahn efter en pause på en rasteplads, banen er ikke altid meget lang, så når trafikken kommer, er det nødvendigt at gå op hurtigt. Det viser ikke noget problem. På ingen tid, den kombination af hastighed. Stykke kage.
Så baren dårlige veje i kuperet / bjergrige Italien med mange hårnålesving. De, der ikke var et problem. Jeg er meget imponeret over den lethed, hvormed det kommer, især ved den maskine, der giver en masse arbejde.
Pas på camping på en temmelig stejl sti til det sted, vi havde booket gav bilen, nær toppen, ikke hjemme, fordi forhjulene blev glider på den sandede vej med løst grus på det. En AllGrip ville have gjort det nemt, men jeg har, som ikke er valgt til den ene gang om året. Campingpladsen ejeren optrådte dagligt travlt trække op campingvogne af alle ejere af en forhjulstrukket bil (for det meste så). Den Vitara selv behøver ikke at være flov over, at han ikke kunne overvinde denne vej.
Min konklusion er, at den forhjulstrukne Vitara 1.4S sikkert med en automat, en fremragende trailer traktor. Bilen ville sandsynligvis trække mere end 1.200 kg, men den grænse er 1.200 kg. Fordi egenvægt af Vitara er relativt lav, det er forståeligt. Det AllGrip samme motor vil helt sikkert være en god traktor trailer, selvom jeg ikke ved, hvordan maskinen det (jeg mener dobbelt kobling) reagerer, herunder kørsel i trafikken.

Opdatering multimediesystem Android Auto

 • 28500 km
 • 21 August 2017 20:10

Imens jeg er der omkring 28.500 km, og er meget tilfredse. I episode jeg havde derefter valgt også mulighed for automatisk at folde spejlene. I sidste uge det gjorde ikke. Forhandleren har bestilt en ny relæ og bygget. Virker fint igen.
Jeg kører meget stille og så meget som muligt på cruise control. På motorveje, hvor jeg rider er altid en stor del 100 kilometer i timen, nogle 120 stykker og en kort 130 km / t. For at fortsætte med at ændre, jeg tror unødvendig og jeg stadig normalt 100 kilometer i timen (i henhold til TomTom, 105 på en meter) væk. Jeg ofte tank rundt 01:17. Meget pæn.
For nylig har jeg opdateret min multimedia-system fra version 850 til version 1840, som gør Android Auto er nu understøttet af systemet.
Min Samsung Galaxy S5 er ligeglad. Når det brød, jeg kom i besiddelse af en LG G4 og der arbejder med Android Auto. Desværre, kan TomTom stadig ikke betjene multimediesystem.

4,5
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende