Seat Leon ST FR 150 hk 1.4 EcoTSI Connect (2017) gennemgang

6implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Leon ST 1.4 EcoTSI 150hk FR Connect
6, Manual
2017
2017
6 km
4000 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

ny bil

 • 1000 km
 • 3 februar 2017 15:55

Efter 11 år har 306,000 km kørt en Skoda Octavia Combi, jeg troede, det var tid til at se til den næste bil. Ikke fordi Octavia ikke kørte ordentligt, men mere sandsynligt er det ville være en større reparation til MOT (EKG) sensor.

Anyway, kørsel i en bil fra VAG-gruppen er ligesom mig godt i de seneste 11 år. Pålidelighed fint og jeg troede, det var fint at igen at købe en VAG gruppe bil. Men jeg ønskede at se, om et skridt var luksuriøse. Jeg har ikke nødvendigvis brug for en ny bil, men en demo eller ung lejlighed ville passe i pris i forhold nyt.
Ønskeseddel TIPS indstillinger ikke jeg gå baglæns i forhold til Octavia. Dette var på daværende tidspunkt luksuriøst (Elegance-version), jeg ville bare en ekstra navigation og xenon lys er ude.

Så jeg kom til (igen) en Octavia Combi, eller en Audi A4 Avant. Rask igen diesel og derefter fortrinsvis et 2.0TDI. Find henvendte sig til min nuværende forhandler og sjovt nok den næste dag hele reaktion. En smuk Audi A4 Avant 2.0TDI med optioner og lignende og endnu bedre end min gamle Octavia. Jeg lavede en aftale om at se ham.
Jeg så nødt til at rapportere, at jeg er en autocamper med telt og tilbehør, og det gik godt ind i Octavia (inkl. Big tagboks). Men om det ville passe ind i en A4?
Med målebånd i lommen til forhandleren for at måle A4 belastning volumen ved ... Kendere af A4 tænker ... 'godsmængde i en Audi er alligevel en masse mindre end sammenlignelige størrelse biler (SUV-modeller bort )' ... Men jeg var chokeret over, at der var sådan en stor forskel i forhold til Octavia. Således A4 faldt. "Og måske en Passat, sir," sagde forhandleren ... Nej tak. For stor, for dyrt og bare ikke min smag.

Ikke desto mindre fortsætte med at søge efter Octavia combi ... Og da Seat Leon ST var på listen der. På papiret den samme belastning volumen under tarp som min gamle Octavia, ja ... Leon var endnu mere 7 liter, 587 liter for Leon til 580 liter for Octavia. Indvendig plads er også ens, men stadig finde diesel ...
Antal uger gået, og min forhandler endelig kom med Octavia Ootmarsum og Leon ST i Deil. Begge er langt væk fra hvor jeg bor. Da han blev spurgt om mulighederne for at få disse biler til forhandleren, fik jeg at vide, at jeg var nødt til at gå mig til Ootmarsum eller Deil til en prøvetur. Tja ... det var ikke godt.
Stadig fik lidt præference for Leon ST. Læs mange gode ting om det. Står på chassiset af Audi A3, sporty affjedring end Octavia og Octavia sammenlignes i pris flere muligheder på det. Anyway men at Deil til en prøvetur ...?

Men at køre her til Gelderland til en prøvetur ... Jeg var for langt væk. For at sikre, at lastningen volumen af ​​Leon er den samme som min gamle Octavia, jeg spurgte forhandleren, hvis jeg kunne få en demo Leon ST dem for at se, om ville passe camping gear indeni. Det var ikke noget problem, og jeg kunne tage en 1.0TSI station. Hjem og hejste det faktisk passer alle de ting. Efter at fortælle dette til at have på koner, hun var også nysgerrig. Således gik sammen til forhandleraftalen for at se Leon ST i udstillingslokalet. Ja ... flot bil, smukke linjer gav min kone. Jeg tænkte ... smuk, vi har samme smag! Når en sælger så os gå rundt Leon ST (benzin-version), fik vi til at tale om en ung lejlighed eller demo, men med diesel. Hvordan agter at køre et år, var spørgsmålet om sælgeren ... MWA, omkring 3200 mil. Men du kan køre bedre benzin, sagde sælgeren. Åh ...!

Efter hjemkomsten som lommeregneren pakket med det og ja, slutpunktet er anderledes end for 11 år siden. Hvornår var vendepunktet på 2500 mil. I dag er det på 55,000 km. Kaldes tilbage til forhandleren for at justere vores søgning. En rensebenzin Leon ST eller Octavia Combi med 1.4TSI, til lidt flere hestekræfter er en 1.0TSI flot respekt.

I mellemtiden selv til søgningen hit på gashåndtaget og kun fundet få Octavia med 1.4TSI. Både som en lejlighed som en demo Det være sig stock car. Meget i modsætning Leon ST. Og fint det ... det 1.4 TSI findes hovedsageligt FR-version. Sporty og meget pænere end den sædvanlige Leon ST.

Mens vi venter på vores forhandleraftale på et telefonopkald, at de havde fundet en egnet bil forblev længe på sig ... i virkeligheden, hvis man læser denne anmeldelse, er de stadig nødt til at ringe tilbage. Efter gentagne selv har kaldt, har jeg ikke straks kontakte os på telefonen, og en meddelelse blev efterladt, så jeg ville blive kaldt tilbage (yeah ... højre). Ærgerligt, fordi som en loyal kunde, vil jeg være der i 11 år for vedligeholdelse af Octavia og siden to år også med vores anden bil en Seat Mii. De er tilsyneladende travlt med andre ting end at sælge en bil til mig.

Fordi jeg vidste en ansigtsløftning Leon blev planlagt til jan 2017 blev den eksisterende bestand Leons måske vil blive tilbudt til en lavere pris. Og så skete det, at jeg havde en meget flot tilbud mødt med auto de Waal i Tiel gruppe. De tilbød en hvid Seat Leon ST FR version med 1.4TSI i erhvervslivet og sport plus pakke. Prisen på den nye bil endnu lavere end én lejlighed med 30,000 km på uret! Efter at have lagt en besked på deres hjemmeside for et frit skøn over Octavia, jeg havde en halv time senere, en person på telefonen. Fra da det gik hurtigt. Hver dag via telefon eller e-mail kontakt og efter tre dage jeg havde været et tilbud i min indbakke. Denne spiritus er ikke slut, og overbevist mig til at rejse denne lørdag til del for en prøvetur. Hun selv havde nogen demo bil Leon ST FR stå, men havde arrangeret alt (auto lån og kontaktperson) for at tage en prøvetur med en konkurrent i Nijmegen. Jeg siger dette ... folk ønsker at sælge en bil!

Efter den overbevisende prøvetur yderligere handlet på gensalgsværdi osv og om eftermiddagen har købt den.

Det er blevet en Seat Leon FR ST 1.4TSI Connect med følgende muligheder:
- Nevada hvid metallisk maling omfatter voksfiltre
- Forretning Plus Pakke (parkeringssensorer for og bag, LED lys rundt, bakkamera, folde spejle, DAB + radio og subwoofer (Seat lyd) i reservedel)
- Pakke (sideskørter, tag spoiler, væddeløb gearskift, kulstof indsætter i instrumentpanelet)
- 18 tommers Dynamisk titanium rand
- anhængertræk
- 16-tommer vinterdæk sat på stil lys metal hjul

I sidste uge hentede bilen, og hvad en fornøjelse at tage denne tur! 11 år siden havde jeg også denne oplevelse med Octavia, men der er en masse der skete i bilindustrien siden da. Alt i bilen findes intuitivt. Navigationssystemet og lignende og de andre indstillinger, som du kan tænke på kan indstilles på midten af ​​skærmen. I dørene og på din fødder LED belysning brand kan du dæmpe efter behag. Hvis du indstiller fremføringstilstanden til sport, de vagt lysforholdene ændres fra hvid til rød. Dejlig gadget.
Mount of Leon kører meget dynamisk, sende god direkte og er ikke kneiter hårdt. Sporty komfortabel vil jeg sige. Radioen med DAB + er lækker og i kombination med SEAT Sound System giver en lyd! Lækre ... Nå godt opsætte equalizer og bas er fine skærm uden faktisk træer. Det være sig vej lyde fra motoren er næsten ikke høres (selvom radioen er slukket). Forbrug fælde mig med kæmpe ... 5.6L / 100 km, og jeg kører 80% motorvej. Den 1.4TSI motor trækker ligesom det tager ingen indsats og hastighed, når han vender 2 cylindre for at spare brændstof.

Jeg forlader her med den foreløbige. Først jeg elsker denne slanke styretøj køretøj. Senere rejser til Alperne i en uge på ski, hvor jeg kan give slip på Leon komfortabelt på den tyske Autobahn.

Tilbage til vinter

 • 4000 km
 • 27 feb 2017 17:22

Og tilbage fra uges Skiløb i de tyske alper.

Ankomst hvorved modstod overbelastning og vejarbejde. Tog lidt længere denne, men sædet os uden problemer til den endelige destination. Hovedsageligt drevet om aftenen og så skal du mærke til, at LED-belysning ser meget pænere end standard halogenbelysning jeg var vant til fra den tidligere bil. Så jeg kunne køre fastere som trafikken tilladt. På turen på næsten 1000 km havde jeg et forbrug på 6,4L / 100 km. Bare dårligt, hvis du lange stykker omkring 150 kilometer i timen.

Afkastet tur var endnu mere behageligt. Smukke solskinsvejr og mindre trafik på den tyske autobahn. Har lange strækninger selv 170 km / h. Sæde konstant ikke ... På et tidspunkt besætningen spurgte spøgende hvor hårdt vi kørte. 130 kilometer i timen var svaret. Jeg svarede, at vi 175 kilometer i timen gik. Forundret udseende var ud af luften.

Sæde godt hoveder ved høj hastighed og kan meget vel komme sammen med den tyske hastighed trafik. Hjemmet Forbruget var lidt over det, om 6.7L / 100 km, men nu siger han er tørstig ... nej, ikke er det.

Selv med så høje hastigheder, holdt det stille og roligt i bilen, og du kan roligt føre en samtale uden at hæve stemmen for at blive hørt over motorstøj. Hvis så en tysk badge med en endnu højere hastighed du gik du hørte hans band støj aflevering, men ikke den eget band støj. Er meget imponeret over, hvor lidt støj fra motoren eller dæk fra at komme ind i interiøret. Desuden ingen rangler eller andre forretninger bemærket på farten.

Er der stadig indrømme fejl i bilen ...? Ja, tre ting, men det kan løses blot ved forhandleren.
(1) spids bagerste gummiskraber gnider mod tag spoiler, hvorved en del af bagruden ikke slettes. Spørgsmål af viskeren flytte lidt på beholderen, men det bør gøre forhandleren.
(2) ved kørsel med kørelys ikke de baglygter. Af sikkerhedsmæssige du ville forvente dette også brænde. Dette er tilfældet med den nye gefacelifde Leon. Dette kan aktiveres i bilen software (VagCom) af forhandleren.
(3), når du forlader bilen skal jeg (og holde lang) ekstra på knappen Luk trykke på fjernbetjeningen til side spejle fold. Du forventer, at alt dette ville gå sammen. Igen dette er at justere bilens software.

Men snart forhandleren til at arrangere alt dette. For resten ... yummy yderligere nyde denne bil, og når der skiftes vinterdæk til sommerdæk, vil jeg meddele mig igen for en opdatering.

4.0
 • komfort 4,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 3.0
 • koste 3,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende