Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150 hk Highline ACT (2017) gennemgang

6implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Tiguan 1.4 TSI 150 hk Highline ACT
6, Automatisk transmission dobbelt kobling
2017
2017
600 km
600 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Første km s

 • 600 km
 • 8 jan 2017 18:18

Onsdag hentede Volkswagen Tiguan 1.4TSI Highline hos forhandleren, efter at have ventet i tre måneder !!

Jeg valgte en af ​​mulighederne:
Highline-versionen
Executive pakke
Advance pakke
R-line pakke
Nem Åbn pakke
Led plus pakke
sort himmel

Bilen er fantastisk !! De valgte indstillinger er alle meget praktisk og nyttig. R-line pakke gør bilen helt. I standardversionen, jeg finde på at tæmme ham. Den panoramiske glastag er et pust af frisk luft, mens man kører, masser af lys og frisk luft! LED Plus pakke giver en masse opmærksomhed og synlighed i mørke timer toppen. Desuden er hele interiøret er udstyret med LED som giver det en futuristisk udseende. LED belysning i døre, håndtag og mund værelse skabe en behagelig atmosfære under kørslen. I kombination med den sorte himmel, er interiøret helt færdig.
Aktiv Info Display er absolut et must! Superb billede på alle nødvendige oplysninger. Det tager lidt tid at vænne grund af layout og overflod af information, men det vil være fint. Med Easy Open bruger nøglen overflødige. Alt går med en let berøring åbne og lukke. Med en fod bevægelse du åbner bagagerummet, kølige indstilling på parkeringspladsen ved supermarkedet ...

0-500 km
Bilen kører som du ville forvente fra en moderne kompakt SUV komfort og god sigtbarhed på grund af den høje sæde. Hvad Tiguan bare gør hvad bedre tur for mig er det sportsundervogn. I min tidligere bil, Renault Kadjar, har jeg ikke generer mig klæg base. Den Tiguan er rart og stram affjedring, lige nok til at holde ham fast på vejen. Kørsel med 1.4TSI 150 hk i kombination med 6-bage DSG er stor. Motoren, på trods af vægten af ​​bilen strøm nok til at trække bilen gnidningsløst på plads. Tilstrækkelig effekt og drejningsmoment i kombination med den lækre DSG-bin. Jeg er glad for, at bilen har fået 7-bin. Jagt bilen hurtigt i højeste gear og giver følelsen af, at der ikke er nok strøm.
De veiligeidssnufjes er nyttige og fungerer perfekt. ACC opererer toppen og sætte bilen automatisk stopper, når præsten kommer ind i ankre. Desværre, alle i stand til at teste på motorvejen ... The Lane Assist oprindeligt havde kæmpet for at finde den midt på vejen. Zwabberde venstre linie til højre linje på motorvejen. Tilsyneladende systemet haft tid til at vænne sig til, nu holder bilen pænt på vejen. Kørsel uden indgriben lykkedes ACC giver den hastighed og afstand til Lane Assist og følg vejen .... store !!

negativer:
Kan nævne bare én ... Volkswagen giver bilen med det velkendte (gamle) hit nøgle. Der havde noget bedre at gøre ...!

konklusion:
En stor bil, der har alt at være en succes!


4,5
 • komfort 5,0
 • ydeevne 5.0
 • pålidelighed 4,0
 • koste 4,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende