Kia Niro 1.6 GDI Hybrid Executive Linje (2017) gennemgang

8implementeringhastighederOpførselsårÅr for købKM-tilstand, når de køberMileage sidste
Niro 1.6 GDI Hybrid Executive Linje
6, Automatisk transmission dobbelt kobling
2017
2017
9 km
7503 km
Disclaimer MyReview

De beskrivelser og kommentarer i afsnittet Myreview bil baseret på personlige meninger og erfaringer af brugere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for indholdet eller eventuelle konsekvenser. I Myreview bil vil blive placeret både gode og dårlige erfaringer. Redaktionen kan udtryk, der ikke opfylder de adfærdsregler eller ulovlig ændre eller slette på alle tidspunkter.

Det er ikke tilladt uden tilladelse fra Sanoma at bruge oplysningerne til Myreview Auto eller at sprede sig via andre medier.

Første syv uger af glæde

 • 2230 km
 • 14 juli 2017 14:35

Jeg var på udkig efter en bil og kan trække campingvognen og hybrid og en højere post (ja alder) og har en automat. Dette gør det muligt Prius faldt fra alle allerede heftig prisstigning. Indtrådt i KIA ud, og efter en indledende drøftelse og testkørsel på forhandleraftalen, at sælgeren har foretaget en meget attraktivt tilbud, jeg er der rettet med det samme. Levering 3 uger, har jeg nogle gange oplevet anderledes (mere end 3 måneder). Jeg betragter nu den mest luksuriøse udgave, og det er luksuriøse, fuld læder, automatisk justering af sædet, fine store skærm. Hvis jeg går han bølger hans spejl for at komme velkommen.
DAP-radio er et must, plante reagerer godt på telefon, som for mig stadig et mysterium er, hvorfor Apple bilen ikke er leveret i Europa (i USA dog), jeg bruger min musik på Spotify. En anden forskel: andetsteds en 220 volt stik kommer ud her i midterkonsollen.
Hvad jeg savner: begrænset lagerplads oppe foran, jeg har haft flere Renault Scenic sidste med absolut overalt bakker skuffer, klapper, og at jeg savner alle asiatiske biler
Desuden og jeg har endnu ikke set nogen rapport, at der ikke er nogen kilometertæller / triptæller, først i slutningen af ​​en rejse længden af ​​turen rapporterede her.
Kørsel er en fornøjelse og inviterer rolig tur, hvor man i tråd afgang advarsel og adaptive cruise control er alle langt i retning af autonom kørsel, han følger stien uafhængigt, men gå i strejke, hvis du længes hænderne fra rattet og holder op

fortsatte efter campingvogn ferie

 • 7503 km
 • September 29, 2017 19:05

Udtalelse om Niro, efter vores første ferie med campingvognen. Det går godt med en klar MEN vores campingvogn er indlæst mod de 1200 kg (930 kg tom) (Knaus Sport 450 2007), hvilket er for meget for De Niro. Den berygtede skråning i Liège, falder han helt tilbage til 70 km. Af drejningsmoment ved lavere hastigheder, ikke noget problem, men prøv at fange enhver lastbil på en skråning. Marchhastighed 100 km er virkelig det maksimale. I Frankrig kan du hårdere, men er ikke rart at ride.
Næste punkt, og det fremgår af ovenstående forbrug stiger til store højder: 15 l / 100 km med en gennemsnitlig hjem er omkring 1 ud af 6.
Det er meget rastløs med fartpiloten til at køre med en campingvogn, fordi det er altid på kontakten, jeg har indtryk af, at forbruget derfor er højere, end hvis du tage sagen i hånden. Uden campingvogn er meget beroligende at køre med fartpilot.
Navigation er en god ting, finde næsten alt der siden stansning en måne eller to prikker på kortet forvirret du har drevet de sidste par dage, som engang var en ny ting.

5.0
 • komfort 5,0
 • ydeevne 4.0
 • pålidelighed 5.0
 • koste 5,0
 • Ville du købe en bil fra dette mærke? ja

Giv din mening om at skrive stil og brugervenlighed. Mindst fem modtog ratings, den gennemsnitlige bedømmelse vil blive vist.

 • dårlig
 • utilstrækkelig
 • nok
 • god
 • fremragende