Golf IV er den beste så langt

Golf IV jeg finner langt best så ...

Golf IV jeg finner langt best så ...

... Golf III styggeste

...Wave III styggeste

107

I dag Golf Day. Ja, den dagen vi gjør den første kontakten med en helt ny generasjon. Nr 7 siden 1974. respondere, reserve fingre men i dag, i kveld kan alle komme ut igjen av nyheter.

På en dag som i dag, la deg alle Wavelets som til nå igjen ble anmeldt. Vinkel Jeg tror jeg vel ha noen. Spesielt når GTI, for feilfri kopier du betale mer enn $ 10 000!

II Jeg ønsker noen. Har drevet mange med flest kilometer med GTI G60 og kanskje sørge for at mitt bilde er noe forvrengt, men likevel, det er kanskje den beste Golf noensinne. Du ser dem ofte kjøre i rimelig forfatning. Modige, fordi utslitt og egenhendig omgjort JTIs er nå forsvinner fra scenen.

Wave III er den styggeste, eller går tittelen for femte generasjon? Det eneste om den tredje versjonen jeg finner VR6. Modellen ble lansert i slutten av 1991, kjørte jeg i hovedsak den ekstremt treg 1,9 diesel. En rasling lille maskinen med bare 64 hk. Og en tur i en GTI med beskjedne 115 hk to-liters ga meg også visse ingen gåsehud. Lett glemme at Wave III.

Den beste golf så langt, tror jeg IV. De lykter, boomerang-lignende C-søyle mellom de bakre dører og bakluke og det indre. En vakker dashbordet med en lys til sjåføren vinklet midtkonsollen. Blålys dere årene som fulgte så allestedsnærværende i andre merker. Men ... Golf IV er trolig den verste noensinne. 1,9 TDI 110 hk 1998 at min far kjørte syv år, skranglet etter et år hvis alle biler hadde bare om East Block Roads ridd. Broken baklys, elektriske vinduer som stoppet det, støttearmer for tidlig oppdrag, løse skjold under motoren. Bare noen av de plager IV.

The Golf V, nei, det er meg klønete, VI kan meg mer glede med sine skarpere linjer. Siden den femte generasjonen den kom tilbake godt med GTI. På Golf III og IV var det temaet ganske devaluert.

Og i kveld ... Golf VII. Jeg tror jeg står ved mitt syn at Golf IV best Golf noensinne. Jeg leste i kveld og være tilbake i morgen hva du mener!

Stéphan Vermeulen

Av de 25 som autoweek i år komponerte jeg mer enn halvparten har opplevd på nært hold. I januar 1990 kjøpte jeg fra min lommepenger nummer én ... Les mer

  • Twitter
  • Instagram
å profilere