Audi RS7 ydeevne

82Wie Audi RS7 har lidt kender navnet "Performance", som denne version bærer er næsten latterligt. Med 560 hk mangler den bil, der så langt højdepunktet i A7-serien blev ikke bestemt til 'Performance', men 605 hk og 750 Nm i overboost levere variant tilføjer en betydelig scoop på toppen.

Hver gang slipper vi den gas, -og der sker måde at ofte ned - RS7 Ydelse behandler os til en høj knitrende. Lyden er så vanedannende, at køre ned kortvarigt ser derefter op bedre. Synes, ja, for hvis vi lanceret mod toppen af ​​'La Turbie' gulve speederen og mens du nyder en enorm brøl med fremmede fremskynder vores smil er netop lidt større.

Bortset fra støjen dette monster er faktisk en meget venlig bil. Hvem besatte kun nogle få procent af den magt og Drive Select Position i 'Komfort' endsige aldrig behøver at genere en bucking drivaggregatet eller mangel på hvile i vognen. Med alt i 'Dynamic' bil pakket logisk lysere og chassiset er mærkbart strammere, men en sulky eller uregerlige dyr er denne pistol nogensinde. Det er en god ting, fordi der speederen vloert har alle hans sanser til at være i stand til at holde trit med den forrygende acceleration. Den otte-trins tiptronic reagerer straks og opfordrer dobbelt blæst 4.0-liters V8 til en eksplosion af magt, som virkelig synes at tillade nogen overhaling.

sjovere

'Vores' bil er udstyret med den dynamiske plus pakke. Udover RS ​​sportsudstødning og ting som et soltag og fuld LED forlygter, du får RS7 med denne option omfatter RS ​​sportsundervogn med Dynamic Ride kontrol og dynamisk styring med. Med disse faciliteter dykning bil med mere sjov end en bøjning i den version med standard luftaffjedring, men også holder supplerende dynamiske præstationer den tyske autobahn mere end en bjergvej. Hvem bevidst jage i fuld fart gennem en kurve kan ikke undslippe, når bilen viser, at han er faktisk den mest ønsker lige, hvis de, eller virkelig hårdt. Den relativt lysstyring er derfor ikke særlig meddelsom, men aldrig præsenterer overraskelser.

Men det er tvivlsomt, om den gennemsnitlige RS7-køber, der generer relative mangel på dynamik. En BMW M produkt er entusiastisk omkring bøjningen, men med en 0-100 tid på 3,7 sekunder og en tophastighed på Dynamic Plus-version er begrænset til 305 km / t You Belong garanteret med denne Audi en af ​​de hurtigste. Desuden RS7 er en bil, der måske mere end sin mere berømte bror RS6 også adskiller sig i udseende fra mængden. Den aflange hatchback træner brutto RS-dressing kan have gode og selv kender mange i Monaco hoved for at flytte til at vende rundt. Det ville være et 'normalt' RS7 ellers lige så godt være lykkedes: de eksterne forskelle med 560 hk stærke udgave er minimale. Risten og trim omkring vinduer i "mat titanium 'springer det mest oplagte, men hvis du bestiller pakken kopi af denne hvide betyder denne forskel er elimineret.

sport Feeling

Selv uden gulv speederen kan vi ikke undgå at køre til følelsen af ​​noget særligt. De sportslige sæder med - selvfølgelig valgfri - Syninger honeycomb er en fryd for øjet og er fantastisk, og selv om de lave taglinje og ditto vinduer er ikke befordrende for den bageste frihøjde sikre de gør for en sportsvogn føler mangler i RS6. Takket være den attraktive instrumentbrættet og helt logisk betjening denne interiør gør også det daglige arbejde kan ikke være afbrudt.

Denne glæde er naturligvis ikke billigt. Et 'normalt' RS7 er i Holland for 167 860 euro på listeprisen, den RS7 ydeevne tilladt i mindst 172 880, og hvis Dynamic Plus pakke og nogle løse kryds muligheder kommer snart i nærheden af ​​de 2 tons. En enorm mængde penge, men for hvem udførelsen potentiale R8 og den praktiske anvendelighed af et stort fem-dørs vil have denne all-rounder særligt imponerende indstilling.

  • +Blazing men tilgængelig
  • +spektakulære lyd
  • -Ikke meget dynamisk
  • -dyrt